Jak wstrzymać lub anulować subskrypcję Inteligentny Sourcing
W tym artykule wyjaśniamy, jak wstrzymać lub anulować subskrypcję Inteligentny Sourcing. Dowiesz się, kiedy zmiany wchodzą w życie w przypadku planów miesięcznych i rocznych. Wyjaśniamy również, jak wstrzymanie subskrypcji wpływa na rozliczenia, kontakty i automatyczne odnawianie.
Kiedy można wstrzymać lub anulować subskrypcję
Subskrypcje miesięczne
- Twój plan zostanie wstrzymany w dniu wystawienia następnej faktury.
- Subskrypcja pozostanie wstrzymana przez 6 miesięcy lub do momentu ponownego włączenia.
- Po upływie 6 miesięcy subskrypcja zostanie automatycznie wznowiona, chyba że ją anulujesz.
Subskrypcje roczne
- Twój plan zostanie wstrzymany w dniu wystawienia następnej faktury.
- Po 6 miesiącach zostanie automatycznie ponownie aktywowany, chyba że zrezygnujesz z subskrypcji.
Jak wstrzymać subskrypcję
- Kliknij Subskrypcje w menu w prawym górnym rogu.
- Wybierz subskrypcję, którą chcesz wstrzymać.
- Wybierz Wstrzymaj subskrypcję.
- Ponownie kliknij Wstrzymaj subskrypcję.
Po wstrzymaniu subskrypcji:
- W okresie wstrzymania nie będziesz otrzymywać nowych kontaktów
- Istniejące kontakty wygasną 6 miesięcy po dacie przyznania.
- Subskrypcję możesz aktywować ponownie w dowolnym momencie.
Jak anulować subskrypcję
- Kliknij Subskrypcje w menu w prawym górnym rogu.
- Wybierz subskrypcję, którą chcesz anulować.
- Wybierz Anuluj subskrypcję.
- Kliknij Nie, dziękuję. Kontynuuj anulowanie.
Twój plan będzie aktywny do momentu wystawienia następnej faktury lub daty zakończenia. Jeśli masz subskrypcję roczną, będziesz otrzymywać comiesięczne kontakty aż do dnia zakończenia planu.
Często zadawane pytania
Pytanie: Czy mogę uzyskać dostęp do kontaktów po upływie 6 miesięcy?
Odpowiedź: Nie, kontakty są dostępne przez 6 miesięcy. Imię i nazwisko kandydata oraz jego dane kontaktowe można zobaczyć do daty zakończenia planu.
Pytanie: Czy mogę przenieść kontakty, jeśli mam subskrypcję profesjonalną?
Odpowiedź: Tak, administrator konta może przenieść kontakty do innego planu profesjonalnego lub do grupy udostępnionych kontaktów.
Pytanie: Czy mogę przenieść kontakty, jeśli mam subskrypcję standardową?
Odpowiedź: Nie, nie możesz przenieść kontaktów do innego planu profesjonalnego lub do grupy udostępnionych kontaktów.
Czy mogę anulować subskrypcję, jeśli zmienię zdanie?
Odpowiedź: Tak. Aby uzyskać instrukcje dotyczące wstrzymania lub anulowania subskrypcji Inteligenty Sourcing, sprawdź informacje powyżej.
Subskrypcje na Inteligentny Sourcing dla firm
Jeśli korzystasz z licencji na Inteligentny Sourcing dla firm, Twoja subskrypcja jest zarządzana na podstawie umowy z Indeed. Działa to nieco inaczej niż w przypadku subskrypcji samoobsługowych.
Wstrzymywanie i anulowanie
Licencji na Inteligentny Sourcing dla firm nie można wstrzymać ani anulować za pośrednictwem usługi.
Okres obowiązywania umowy
Subskrypcja pozostaje aktywna przez cały okres obowiązywania umowy.
Kontakty i rozliczenia
Twoja firma będzie nadal otrzymywać kontakty i rozliczać się zgodnie z warunkami określonymi w umowie.
W przypadku pytań prosimy o kontakt z zespołem ds. kont Indeed.