Opinie dot. stanowiska Inspektor w firmie Zakład Ubezpieczeń Społecznych

Znaleziono 13 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (82)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Kumoterstwo i donosicielstwo
Inspektor (były pracownik) –  Płock, mazowieckie14 sierpnia 2019
Jeśli lizanie 4liter kierownikom i donoszenie na współpracowników to Twoje ulubione zajęcie, to polecam ZUS Płock wydział zasiłków 😁
Czy ta opinia była pomocna?Tak 28NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Mobbing
Inspektor (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie29 lipca 2019
Nie szanują pracownika przejawiającego zaangażowanie, samodzielnie myślącego.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 28Nie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Zus masakra
Inspektor (obecny pracownik) –  Opole, opolskie12 kwietnia 2019
Nigdy juz bym nie poszla do pracy tu. Mobbing mobbing i znajomosci zyjesz jak kapus z przelozonymi to masz wszystko. Zero dobrego zarzadzania zero szacunku i pensja to ochlap. Nigdy nie mozesz byc pewna co bedziesz robic i gdzie cie przeniosa ake dowalac obowiszkow umieja za 4lub najlepiej 10 masakra. Uciekac stamtad jak najszybciej jak sie da nie czekac na nic bo kariery tam nie zrobisz a nabawisz sie nerwicy deoresji i popadniesz w dlugi z takimi zarobkami i premiamii same ochlapy nuc dodac nic ujac jednym słowem zenada
Plusy
Wyplata na czas
Minusy
Wszystko jest minusem
Czy ta opinia była pomocna?Tak 61Nie 2Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Gorzej niż tragedia obóz pracy za głodowe pensje nie polecam ZA DUŻO WODZÓW ZA MAŁO INDIAN DO PRACY
Inspektor (były pracownik) –  Radom, mazowieckie27 lutego 2019
Niejasny system awansów i nagradzania(awans premie i podwyżki tylko przez znajomości podlizywanie się i donoszenie do przełożonych)Jeśli masz męża który zarabia więcej to tak możesz tam pracować na waciki zarobisz, nie mile widziane zwolnienia lekarskie i macierzyńskie("rodzina to element ,który przeszkadza") , wynagrodzenie nie adekwatne do nałożonych obowiązków, praca pod presją czasu stres dla mało odpornych można nabawić się depresji,wciąż mało i mało nawet gdyby się pracowało 24/7,jeśli jest ktoś na twoje miejsce, a nie masz "poparcia" lub ktoś ma większe to wyrzucą cie jak psa!szkolenia to tylko wycieczka do innego miasta w Polsce tak naprawdę nic nie wnoszą,brak możliwości rozwoju i awansu no chyba ze przez protekcję wtedy robisz oszałamiająco szybką karierę.Mobbing o którym nie mówi się głośno ale jest wszechobecny.Polityka przyjmowania do pracy osób bardzo młodych ,które jeszcze nie myślą o założeniu rodziny lub pań 40+i 50+ oraz mężczyzn.
Plusy
godziny pracy
Minusy
mobbing, stres, niskie zarobki, duże obciążenie pracą, kolesiostwo, brak szacunku dla pracowników nawet z długo letnim stażem
Czy ta opinia była pomocna?Tak 73NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Negatywna nie polecam pracy w Zusie nigdy tu nie wrócę do tego kołchozu i gulagu za marne pieniądze i jakieś ochłapy kwartalne i depresję w gratisie
Inspektor (były pracownik) –  Warszawa27 lutego 2019
Donosicielstwo,kumoterstwo,układy i ukladziki,mobbing,brak podwyżek,niemile widziane urlopy macierzyńskie i l4,presja,stres,brak szacunku dla pracownika liczą się tylko statystyki i tabelki, najlepiej być bezdzietna lub bezplodna całkowicie poświęconą pracy na rzecz zusu, gorzej niż w korporacji, przełożeni nie mają pojęcia o pracy a wymagają od pracownika, przytlaczajaca ilosc obowiązków, brak adaptacji nowych pracowników no chyba że masz tam kogoś kto Cię ma pod skrzydelkiem
Plusy
godziny pracy, wolne weekendy, 13-ka, terminowa wyplata
Minusy
Same minusy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 57NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra,koleżeńska atmosfera.
Inspektor (były pracownik) –  Słupsk, pomorskie2 grudnia 2018
Bardzo solidna firma,godna zaufania.
Miłą i fachowa obsługa petentów.
Plusy
Dobry socjal.
Minusy
Za dużo biurokracji.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 73Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie polecam nikomu
Inspektor (obecny pracownik) –  Wrocław, dolnośląskie28 października 2018
Brak szkoleń;
Niejasny system awansów;
Wynagrodzenie nieadekwatne do nałożonych obowiązków;
Brak szacunku do długoletnich pracowników
Plusy
Godziny pracy
Minusy
wszystko inne
Czy ta opinia była pomocna?Tak 48Nie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
nie polecam
Inspektor (były pracownik) –  Zabrze, śląskie5 października 2018
Praca pod dużą presją, w stresie, zadania przekraczają fizyczne możliwości. Polecana dla osób samotnych gotowych poświęcić się pracy. Rodzina pracownika to element, który przeszkadza.
Plusy
brak
Minusy
niskie zarobki, stres
Czy ta opinia była pomocna?Tak 42Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Pracy baaardzo dużo i urozmaicona,wymagająca samodyscypliny, umiejętności współpracy.istnieje duża rotacja między-wydziałowa wiążąca się z przekwalifi
Inspektor (były pracownik) –  Olsztyn, warmińsko-mazurskie29 sierpnia 2018
Praca stabilna,urozmaicona, wymagająca współpracy.pracownicy raczej życzliwi sobie.
Jednak zarobki ogólnie nie zadawalające
Plusy
Opieka socjalna, warunki pracy
Minusy
Niskie płace
Czy ta opinia była pomocna?Tak 8Nie 18Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
3
Inspektor (obecny pracownik) –  Kraków, małopolskie17 maja 2017
Bardzo dsużo obowiązków, za wiele jak na jednego pracownika, wielka presja czasu i stres. Człaowik czuję sie jak w obozie pracy za głodowe wynagrodzenie. Nie ma możliwości dyskusji z przełożonym odnośnie organizacji pracy. Pracownik niższego szczebla jest nikim. Liczą się tylko układy
Plusy
karta multisport
Minusy
bardzo niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 35Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Niskie zarobki, małe szanse awansu wpływają na moje życie prywatne.
Inspektor (obecny pracownik) –  II Oddział w Łodzi18 stycznia 2016
Jedynym powodem zmiany pracy jest wynagrodzenie. Bardzo lubię swoją pracę i jestem zorganizowana na swoim stanowisku pracy. Mam świetnych współpracowników. Nie widzę możliwości poprawy swojej sytuacji finansowej.
Plusy
Kadra zarządzająca jak i koleżanki z którymi pracuje bez zastrzeżeń.
Minusy
Niskie zarobki. W styczniu minęło 21 lat pracy.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Praca mogłaby być całkiem fajna gdyby nie atmosfera i zbyt niskie zarobki do zakresu obowiązków. Jednym pracownikiem załatwia się ze trzy etaty.
Inspektor (były pracownik) –  Wrocław, DO14 września 2015
Ocena dotyczy wydziału emerytalno-rentowego. Jeżeli chodzi o wydział dochodów- obsługę konta ubezpieczonego i konta płatników praca całkiem przyjemna
Czy ta opinia była pomocna?Tak 53Nie 4Zgłoś

Zobacz więcej opinii o firmie Zakład Ubezpieczeń Społecznych

A może chcesz zobaczyć:

Poproś o dostęp do tej strony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Zakład Ubezpieczeń Społecznych. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

2,7
Na podstawie 82 opinii
512
416
315
211
128

Oceny wg kategorii

2,8Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
2,4Zarobki/pakiet socjalny
2,9Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
2,5Kadra zarządzająca
2,6Kultura pracy