Opinie pracowników firmy Zakład Ubezpieczeń Społecznych

Znaleziono 79 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (82)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Zus zielona góra
starszy referent (były pracownik) –  Zielona Góra, lubuskie27 września 2019
Co mogę powiedzieć o tej pracy? Z całego serca nie polecam. Na rozmowie kwalifikacyjnej obiecają Państwu szkolenie, wprowadzenie w obowiązki oraz zapewnienie niezbędnych do pracy materiałów biurowych, jednak po zatrudnieniu następuje całkowita amnezja, podobnie jak wśród partii rządzących po wygranych wyborach. W efekcie nie otrzymujecie Państwo żadnego szkolenia, osoba, która miała wprowadzić Was w arkana pracy na objętym stanowisku, sama nie wie w co najpierw ręce włożyć, więc nie ma co liczyć, że poświęci czas na szkolenie i tłumaczenie wszystkiego nowemu pracownikowi. Z obiecanych narzędzi pracy, w miarę szybko dostajecie elektroniczną kartę do komputera (w moim przypadku po jakichś 2 - 3 dniach) - bo przecież musicie wykonywać swoje obowiązki, a fakt, że na dobrą sprawę nikt Was z nimi nie zaznajomił dla przełożonych nie ma większego znaczenia. Co do reszty materiałów biurowych ( w tym choćby długopisów, zszywaczy, czy pieczątki), ich zdobywanie polega na wędrówce po pokojach ze słowami "Pan Da". Pan bądź Pani da lub nie da w zależności czy posiada jakieś materiały w nadwyżce, co w tej instytucji raczej rzadko się zdarza. W rezultacie zostajecie bez wstępnego szkolenia, zatem błądzicie jak we mgle szukając właściwych rozwiązań spraw, które napływają w coraz większej ilości. Dodatkowo, żeby było bardziej ekscytująco, dostajecie na początek jedną z trudniejszych spraw, ponieważ "Jak Pani opracuje tę sprawę, szybciej się nauczy". Zawsze byłam zwolenniczką rzucania na głęboka wodę, jednak ta instytucja dodaje pikanterii, przywiązując do nogi pokaźny worek z cementem. Dlaczego  więcej... by nie, skoro mogą? A no właśnie....Jeśli chodzi o wsparcie pracowników ze strony przełożonej, również muszę Państwa rozczarować. "Czarująca" kierowniczka początkowo zapewnia "Z każdym pytaniem może Pani do mnie przyjść. Ja uważam, że nie ma głupich pytań (czyżby?)". Po czym przy pierwszym zadanym pytaniu piorunuje Cię spojrzeniem, a w odpowiedzi wydaje dźwięk dziwnie zbliżony do warkotu. Otrzymujecie odpowiedź, ale szczerze ile razy przyjdziecie do takiej osoby? Po kilku razach zrezygnujecie. Żeby Wasze relacje z przełożoną stały się jeszcze „lepsze” nie musicie się wcale starać, po prawdzie możecie być nawet całkowicie nieświadomi, że właśnie nadepnęliście komuś ważniejszemu na odcisk, ale głowa do góry! Ta osoba nie zapomni Was o tym uświadomić. Ręczę. Na początku będzie tak uprzejma by wrzeszczeć na Was przy pozostałych pracownikach. Jeśli raz, jakimś cudem, nie dosłyszycie – nic straconego, powtórzy zachowanie jeszcze wielokrotnie. Odważni, którzy postanowią zgłosić sprawę do Pani naczelnik, usłyszą dość kuriozalne wytłumaczenie „Nie krzyczałam, mówiłam podniesionym głosem”. O zwykłym „dzień dobry” możecie co najwyżej pomarzyć. I tak Wasza przełożona zaczyna swój rajd, podczas którego najwidoczniej jej samej rośnie samoocena, podczas gdy Wasza będzie drastycznie spadać. Nie dziwcie się zatem dostrzegając różnicę w traktowaniu Was i pozostałych pracowników. Dla wszystkich nostalgików, tęskniących za czasami szkolnej ławki przełożona ma niespodziankę! Oto specjalnie dla Was przygotowała TEST. Nie uprzedziła o nim? Przecież nie musiała! Aby emocje były nieco większe, zorganizuje Ci najbardziej komfortowe warunki do jego napisania. W pomieszczeniu, gdzie pozostali pracownicy rozmawiają przez telefon i normalnie pracują, będziesz pisał egzamin, szanowna kierowniczka tym czasem posiedzi sobie i popatrzy na Twoje plecy. Pozostali pracownicy będą nieco zdziwieni, bowiem nikt od dłuższego czasu nie pisał żadnego testu, acz jeśli zadasz takie pytanie kierowniczce, odpowie „Wszyscy po 2 – 3 miesiącach piszą taki test”, po czy wpadnie do pokoju podwładnych z krzykiem i obietnicą testu za wymianę informacji z innymi pracownikami (tak, mowa będzie o Tobie). Nie muszę chyba dodawać, że wszelkie zgłoszenia naruszenia praw pracowniczych rozpływają się w niebycie? Po kilku tygodniach w tej instytucji będziesz już wiedziała, skąd tak wielka rotacja pracowników w tym referacie i wciąż nowe rekrutacje na puste miejsca. W końcu po korytarzach i pokojach krąży Bazyliszek! A Harrego Pottera z meczem Godrica Gryffindora nie widać… Pozwólcie również rozwiać Wasze złudzenia na temat rekompensujących męki zarobków… Powiem eufemistycznie, są niewielkie – zwłaszcza dla początkującego pracownika. Czy podwyżka obiecywana na 2019 rok sprawi, że będą bardziej akceptowalne, albo że ciągły nadmiar obowiązków i presja wywierana na pracownikach aby zostawali po godzinach ( Nie wspominałam o tym? Cóż, więc tak. Praktycznie co miesiąc każdy z referatu musi brać nadgodziny, jeśli nie może, musi się z tego tłumaczyć. Oczywiście nie dotyczy to zupełnie nowych pracowników, także spokojnie, jakieś trzy miesiące będziecie mogli poświęcić swojej rodzinie i życiu osobistemu), brak kultury czy poszanowania praw pracownika przez przełożonych zblakną w obliczu oferowanej wysokości pensji? To już Wasza decyzja. Aby zachować uczciwość wspomnę o plusach tej pracy. Wypłata na czas, social (dofinansowanie do wczasów, badań, wydarzeń sportowych czy kulturalnych), czy jednak stanowią wystarczający argument do podjęcia pracy w tym referacie?  zwiń
Plusy
Social, Wynagrodzenie na czas.
Minusy
Cała reszta - opina wyjaśnia wszystko
Czy ta opinia była pomocna?Tak 13NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Fachowość
Emeryt (były pracownik) –  Słupsk, pomorskie16 września 2019
Zawsze byłem załatwiany bardzo uczciwie i wyczerpująco.
Atmosfera oddziaływująca na interesanta bardzo pozytywna.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 5Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Zus
Główny Specjalista (były pracownik) –  ZUS Gorzów Wlkp.9 września 2019
Jeżeli jesteś zainteresowany pracą w ZUS to pamiętaj ,że są tam układy.Kadra kierownicza to sługusy.Niszczenie pracowników jest na porządku dziennym.Potrzebują ludzi do pracy , którzy będą pracować na ich nagrody oraz awanse pupili.Awanse są tylko dla donosicieli i osób po koneksjach.Praca kierownictwa polega na piciu kawy ,graniu w gierki na smartfonach, przeglądaniu internetu i pracy na prywatnym komputerze ,plotach itd.
Kierownictwo poinformowało pracowników ,że przebywając na L4 lub opiece osobiście postarają się o przeprowadzenie w tym celu kontroli.
Szkoda czasu i zdrowia.
Starajcie się o pracę w Urzędach Miejskich,Wojewódzkich Skarbówce.Tam zdobędziesz wiedzę i poznacie wspaniałych ludzi.

PS.Niszczy się to co było budowane latami.To nie jest ten ZUS-to utopia.Laicy są na stanowiskach.
Plusy
Brak
Minusy
Bardzo Niskie zarobki, fatalna atmosfera pracy, mobbing
Czy ta opinia była pomocna?Tak 25NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Polecam !
starszy referent (były pracownik) –  Świebodzin, lubuskie4 września 2019
Polecam. Możliwość nauki i doswiadczenia jaką dostałam w zakładzie ubezpieczeń społecznych nie mogę porównać z żadną inną wcześniejszą praca. Kadra zarządzająca jak i współpracownicy zawsze byli pomocni i chętni przekazania wiedzy. A wiedza zdobyta na studiach na pewno przydała mi się do pelnionego stanowiska.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 18Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Kumoterstwo i donosicielstwo
Inspektor (były pracownik) –  Płock, mazowieckie14 sierpnia 2019
Jeśli lizanie 4liter kierownikom i donoszenie na współpracowników to Twoje ulubione zajęcie, to polecam ZUS Płock wydział zasiłków 😁
Czy ta opinia była pomocna?Tak 24NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Mobbing
Inspektor (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie29 lipca 2019
Nie szanują pracownika przejawiającego zaangażowanie, samodzielnie myślącego.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 24Nie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Masakra dramat mobbing
referent (były pracownik) –  Tomaszów Mazowiecki, łódzkie18 lipca 2019
Mobbing na porządku dziennym, wyzysk, praca za darmo bo brak nadgodzin, psychiczne dręczenie, nadmiar pracy, masakra! Młodzi ludzie omijać z daleka
Minusy
NISKIE ZAROBKI, MOBBING, ZA DUŻO PRACY
Czy ta opinia była pomocna?Tak 25Nie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Zus masakra
Inspektor (obecny pracownik) –  Opole, opolskie12 kwietnia 2019
Nigdy juz bym nie poszla do pracy tu. Mobbing mobbing i znajomosci zyjesz jak kapus z przelozonymi to masz wszystko. Zero dobrego zarzadzania zero szacunku i pensja to ochlap. Nigdy nie mozesz byc pewna co bedziesz robic i gdzie cie przeniosa ake dowalac obowiszkow umieja za 4lub najlepiej 10 masakra. Uciekac stamtad jak najszybciej jak sie da nie czekac na nic bo kariery tam nie zrobisz a nabawisz sie nerwicy deoresji i popadniesz w dlugi z takimi zarobkami i premiamii same ochlapy nuc dodac nic ujac jednym słowem zenada
Plusy
Wyplata na czas
Minusy
Wszystko jest minusem
Czy ta opinia była pomocna?Tak 58Nie 2Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
stały pracodawca
specjalista (obecny pracownik) –  Chorzów, śląskie3 kwietnia 2019
Rozwój kariery uzależniony jest od stopnia zaanagażowania pracownika. Najtrudniejszą częścią pracy jest chyba pogarszająca się atmosfera, wynagrodzenie nieadekwatne do stażu pracy i wykonywanej pracy. Plusem tej pracy jest praca w zespole, kontakt z ludźmi oraz organizacja własnej pracy.
Plusy
stałe godziny pracy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 16Nie 20Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ogólna
Średnia kadra (były pracownik) –  Kraków, małopolskie1 kwietnia 2019
Donosicielstwo, kumoterstwo,kolesiostwo, ogólna psychoza spowodowana decyzjami przełożonego (psychopaty), mobbing, brak szacunku dla pracowników - nawet tych z długoletnim stażem i znaczną wiedzą
Plusy
Brak
Minusy
Nie liczenie się z pracownikiem
Czy ta opinia była pomocna?Tak 61Nie 1Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
ekspert do spraw rozwoju
Inspektor (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie26 marca 2019
zmiana godzin pracy, dostosowana do potrzeb pracownika
Plusy
godziny pracy
Minusy
bardzo niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 27Nie 3Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Kolchoz zero możliwości rozwoju zła atmosfera pracy
Prawnik (obecny pracownik) –  Lubelskie13 marca 2019
Niestety ludzie którzy dłużej pracują w tej firmie tracą kontakt z rzeczywistością. Brak możliwości awansu to najmniejszy problem. Kadra kierownicza jest jedyna w swoim rodzaju. Ilość mobbingu jest zatrwazajaca. Nie polecam chyba że ktoś pisze książkę. Najlepiej horror

😉
Plusy
Socjal niewarty innych wyrzeczeń
Minusy
W zasadzie wszystko łącznie z kadrą
Czy ta opinia była pomocna?Tak 67NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
wymagania
interesent (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie11 marca 2019
podoba mi się, że do obowiązków należy "przekonywanie, wyciąganie wniosków, rozwiązywanie problemów, podejmowanie decyzji, opanowanie", a nie "kreatywność! ;)"

Nie podoba mi się wszystko inne
Czy ta opinia była pomocna?Tak 17Nie 5Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie polecam pracy w ZUS
referent (były pracownik) –  Łódź, łódzkie9 marca 2019
Generalnie masakra. Straszna spychologia obowiązków na nowych pracowników, bo przecież młodsze osoby ,,z chęcią'' będą pracować na dwóch, czasem trzech etatach za najniższą krajową. Jeśli się nie wyrabia kierownictwo i starsi pracownicy mają pretensje. Potrafią Cię poniżyć. Brak najmniejszej wyrozumiałości dla osób nowozatrudnionych,

Mało tego, zła organizacja pracy, problem z zarządzaniem ze strony kierownictwa, które tylko utrudnia pracę dokładając coraz to nowe i coraz bardziej absurdalne obowiązki na pracowników.

Napięta atmosfera, poniżanie ze strony bardziej doświadczonych pracowników, ogromna dawka stresu, wycieńczenie psychiczne - tak wygląda praca w ZUS.
Plusy
Pensja na czas, trzynastka
Minusy
Niskie zarobki, nawał obowiązków, brak współpracy, ogromny stres
Czy ta opinia była pomocna?Tak 61Nie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Gorzej niż tragedia obóz pracy za głodowe pensje nie polecam ZA DUŻO WODZÓW ZA MAŁO INDIAN DO PRACY
Inspektor (były pracownik) –  Radom, mazowieckie27 lutego 2019
Niejasny system awansów i nagradzania(awans premie i podwyżki tylko przez znajomości podlizywanie się i donoszenie do przełożonych)Jeśli masz męża który zarabia więcej to tak możesz tam pracować na waciki zarobisz, nie mile widziane zwolnienia lekarskie i macierzyńskie("rodzina to element ,który przeszkadza") , wynagrodzenie nie adekwatne do nałożonych obowiązków, praca pod presją czasu stres dla mało odpornych można nabawić się depresji,wciąż mało i mało nawet gdyby się pracowało 24/7,jeśli jest ktoś na twoje miejsce, a nie masz "poparcia" lub ktoś ma większe to wyrzucą cie jak psa!szkolenia to tylko wycieczka do innego miasta w Polsce tak naprawdę nic nie wnoszą,brak możliwości rozwoju i awansu no chyba ze przez protekcję wtedy robisz oszałamiająco szybką karierę.Mobbing o którym nie mówi się głośno ale jest wszechobecny.Polityka przyjmowania do pracy osób bardzo młodych ,które jeszcze nie myślą o założeniu rodziny lub pań 40+i 50+ oraz mężczyzn.
Plusy
godziny pracy
Minusy
mobbing, stres, niskie zarobki, duże obciążenie pracą, kolesiostwo, brak szacunku dla pracowników nawet z długo letnim stażem
Czy ta opinia była pomocna?Tak 72NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Negatywna nie polecam pracy w Zusie nigdy tu nie wrócę do tego kołchozu i gulagu za marne pieniądze i jakieś ochłapy kwartalne i depresję w gratisie
Inspektor (były pracownik) –  Warszawa27 lutego 2019
Donosicielstwo,kumoterstwo,układy i ukladziki,mobbing,brak podwyżek,niemile widziane urlopy macierzyńskie i l4,presja,stres,brak szacunku dla pracownika liczą się tylko statystyki i tabelki, najlepiej być bezdzietna lub bezplodna całkowicie poświęconą pracy na rzecz zusu, gorzej niż w korporacji, przełożeni nie mają pojęcia o pracy a wymagają od pracownika, przytlaczajaca ilosc obowiązków, brak adaptacji nowych pracowników no chyba że masz tam kogoś kto Cię ma pod skrzydelkiem
Plusy
godziny pracy, wolne weekendy, 13-ka, terminowa wyplata
Minusy
Same minusy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 55NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Porażka
... (obecny pracownik) –  Kraków, małopolskie26 lutego 2019
-agresja, zniecierpliwienie ze strony innych pracowników
-kultura pracy- rynsztok
-budowanie w pracowniku poczucia winy za to, że nie jest w stanie dotrzymać obowiązujących terminów
- zbyt duży nakład pracy
- prowizoryczne szkolenia
-poniżanie (np. osoba na tym samym stanowisku wydaje polecenia do wykonania)
-zwiększanie ilości pracy osobom, które i tak mają problem z terminową realizacją spraw (efekt takich działań nietrudno przewidzieć)
-izolowanie nowych pracowników
-donosicielstwo
-nierówne traktowanie pracowników
-brak wsparcia dla nowych pracowników
Plusy
pensja na czas
Czy ta opinia była pomocna?Tak 54Nie 1Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
średnia do dobrej
emerytka (obecny pracownik) –  Warszawa, mazowieckie15 lutego 2019
Potrzeba dokładniejszej pomocy w informacji.Oczekuję poprawy.
Plusy
chęć poprawy
Minusy
niskie wynagrodzenie
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 13Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bardzo nieprzyjemna atmosfera pracy
pracownik biurowy (obecny pracownik) –  Chorzów, śląskie19 stycznia 2019
Od ilu lat pogarszają się atmosfera pracy, mobing, ilość pracy nieadekwatna do zarobków, kadra zarządzająca nie mająca pojęcia o specyfice pracy na stanowiskach .
Plusy
Brak
Czy ta opinia była pomocna?Tak 46NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy , w którym dobrze czują się Ci na stołkach
Specalista (obecny pracownik) –  Legnica, dolnośląskie6 stycznia 2019
Pracuję w ZUS 20 lat . Ze względu na bliską emeryturę pracy już nie zmienię. Ambitnym nie polecam. Brak możliwość rozwoju. Klapki na oczach i ślepo wykonywać polecenia. Liczy się tylko statystyka. Nie jakość tylko ilość. Więcej więcej więcej. A ludzie nie liczą się wcale. Nagrody kwartalne uznaniowe , zależą tak naprawdę nie wiadomo od czago. Zarobki poniżej godności- 40 lat pracy w tym 20 w ZUSIE - 3.200 . I TO jest najwyższa stawka w moim wydziale.
Plusy
Socjal, pensja na czas
Minusy
Niskie zarobki, słaba motywacja, nieprzyjazna atmosfera, duże obciążenie pracą
Czy ta opinia była pomocna?Tak 68Nie 1Zgłoś
Poproś o dostęp do tej strony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Zakład Ubezpieczeń Społecznych. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

2,7
Na podstawie 82 opinii
512
416
315
211
128

Oceny wg kategorii

2,8Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
2,4Zarobki/pakiet socjalny
2,9Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
2,5Kadra zarządzająca
2,6Kultura pracy