Opinie pracowników firmy Work Service

Znaleziono 15 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (24)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Częstochowa sląskie
pracownik fizyczny (obecny pracownik) –  Częstochowa, śląskie27 lutego 2019
Cos z tą firmą nie do końca w porządku ,raz szukają do pracy a za chwilę dzwonią ,że nie mają pracy , po co więc zawracają mój czas i mniemam firmy czas, albo wóz albo przewóz może niech ktoś pokieruje poczynaniami swoich pracowników ,chyba ,że każdy sobie rzepkę skrobie ???
Plusy
brak
Minusy
niezdecydowanie, brak konsekwencji słowno czynowej
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4NieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Work Service Łódź
Konsultant Personalny (były pracownik) –  Łódź, łódzkie5 lutego 2019
Było to zbyt dawo i od tego momentu z pewnością wiele się zmieniło.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
atmosfera super
Konsultant telefoniczny (były pracownik) –  Rzeszów, podkarpackie31 października 2018
Dobra na początek, panująca tam atmosfera jest wspaniała, jednak zarobki (Rzeszów), są w sumie jak na Podkarpacie, ekhem...
Plusy
atmosfera w pracy
Minusy
zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 3Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Atmosfera średnia
Pracownik fizyczny (były pracownik) –  Częstochowa, śląskie10 lipca 2018
Zarobki dobre,premia,awans,Nie było problemu z umową o pracę.Szkolenia
Plusy
Dobre zarobki
Minusy
Dojazd do pracy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 13Nie 5Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Hodkowice(Czechy)
Wózkowy (były pracownik) –  Czechy(Hodkowice)5 kwietnia 2018
Zwykłe oszustwo i kręcenie ludzi na maxa! Kolegę oszukali na wypłacie ponad 20 tyś koron jakieś 3.200zł mnie 9 tyś koron i wiele innych osób ! Kamila(korydynatorka) kawał s....uki !Pomoc w założeniu konta to kpina. trzeba samemu sobie ogarnąć bo work serwice czech ma cię w dup....! W polskim work bzdury gadają co do płac wózkowy 3800zł-4100zł to stek kłamstw ! Nawet robiąc po 12 godzin nie korzystając z kantyny i nie biorąc zaliczek tyle nie dostaniesz.Na odcinkach nic nie wyjaśnione na co płacisz ile płacisz itd!Dopiero majstrowa z tenneco monroe nam ogarnęła co i ile powinniśmy dostać! Nie wiem czemu tenneco monroe nie wywali worka na zbity pysk! Odradzam tą agencję! Banda nie odpowiedzialnych ludzi do tego oszuści i kłamcy! Auto jedno spłonęło pod tenneco. gruby po ryju dostał i pewnie te incydenty się powtórzą!
Plusy
Brak plusów
Minusy
Oszuści
Czy ta opinia była pomocna?Tak 58Nie 7Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bardzo dobra
Opiekunka dziecięca (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie29 grudnia 2017
Wspaniale podejscie do swoich pracowniku. Bardzo dobre wynagrodzenie.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6Nie 39Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce, w którym praca jest przyzwoita
pracownik magazynu (były pracownik) –  Poznań, wielkopolskie2 października 2017
Praca fizyczna nie była zbyt trudna, aczkolwiek wymagała zorientowania się na poszczególnych stanowiskach.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 24Nie 37Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Rather a temporary job
Production Operator (były pracownik) –  Poland11 września 2017
Good place when you want to earn enough money in a short period of time but it is not when you are searching for stable employment Low coworkers' and managers' culture
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 19Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Praca, w której padniesz ze zmęczenia
pracownik magazynu (były pracownik) –  Gądki, wielkopolskie20 lutego 2016
Dzień zaczynał się od przebrania obuwia, następnie spotkanie z kierownikiem magazynu i rozdzielenie zadań oraz informacje z dnia wcześniejszego na temat wydajności. Zajmowanie wyznaczonego stanowiska pracy i przygotowywanie ubrań do wysyłki, albo przygotowywanie paczek do wysyłki dla danego klienta. Brak jakiegokolwiek rozwoju i jeszcze dodatkowo praca w niedziele.
Minusy
niskie zarobki, brak urlopu, praca zmianowa, brak organizacji pracy
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
trudno ocenić pośrednictwo pracy
Konsultant telefoniczny (były pracownik) –  Warszawa, MZ20 października 2015
WS pośredniczyła w zatrudnieniu dla nc+, więc ocena dotyczy bardziej połączonych warunków z obu firm, składających się na ogólną ocenę pracy w okresie zatrudnienia przez WS.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6Nie 24Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
OCS, Pszczyna
*** (obecny pracownik) –  Pszczyna, SL20 lutego 2015
Praca dla OCS- ogólnie praca w miarę spokojna i stabilna, ale jest to agencja, a więc: zdzieranie z Ciebie każdego grosza to norma (tak, nawet z premii pobierają prowizję- po odliczeniu podatku dostajesz ok 50% wypracowanej premii), koordynatorzy- zależy od dnia, czasami bardzo ciężko się z nimi współpracuje, umowy- agencja odmawia umów długoterminowych (preferuje maks półroczne).
Plusy
lepsze to niż bezrobocie
Czy ta opinia była pomocna?Tak 37Nie 11Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
jabil Kwidzyn
monter aparatury elektronicznej (były pracownik) –  kwidzyn woj.pomorskie30 lipca 2013
W firmie jabil pracowało mi sie bardzo dobrze niestety później pracowałam w tejsamej firmie lecz zatrudniona byłam przez agencje pracy tymczasowej
Plusy
praca w systemie zmianowym
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 36Nie 61Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobrą atmosferę tworzą ludzie,miejsce jest mniej istotne.
operator (były pracownik) –  Gdańsk,pomorskie20 listopada 2012
Moje kontakty z firmą polegały na co miesięcznym odbiorze umowy o pracę jak i paska płacowego RMUA.Nigdy nie miałam uwag do żadnego z tych dokumentów.
Plusy
brak
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 16Nie 40Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Praca przebiegała sprawnie i w miłym toważystwie.
monter aparatury elektronicznej (były pracownik) –  Wrocław17 lipca 2012
Bardzo zadowolona byłam ze współpracy z Work Service S.A
Współpracownicy szczególnie pomocni i sympatyczni.
Na co dzień pracowałam na stanowisku lutowania,
bardzo przyjemna praca, wymagająca skupienia i precyzji.
praca ta dawała mi niezmierną satysfakcję.
Plusy
dobra atmosfera
Minusy
brak
Czy ta opinia była pomocna?Tak 16Nie 79Zgłoś

Zobacz więcej opinii o firmie Work Service

A może chcesz zobaczyć:

Poproś o dostęp do tej strony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Work Service. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,1
Na podstawie 24 opinii
55
45
37
22
15

Oceny wg kategorii

3,2Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
2,7Zarobki/pakiet socjalny
2,5Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
2,8Kadra zarządzająca
3,0Kultura pracy