Opinie pracowników firmy Whirlpool Corporation

Znaleziono 10 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (3 478)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Multinational workplace
PTP Accounts Payable Specialist (były pracownik) –  Warsaw19 marca 2019
* in general up to me what I appreciate
* all AP processes and procedures
* great TLs
* high differentation
* every month closing
* integration parties
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 2Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Jysk
pracownik produkcji (były pracownik) –  Radomsko, łódzkie30 stycznia 2019
Moja ocena tej firmy polega na tym iż pracowałem w niej. Brak praktycznie szans na awans. ( Mimo starań a awansowani są często ludzie z krótkim doświadczeniem) zarobki są małe. Nawet podwyżki nie są odczuwalne. Kultura pracy pozostawia dużo do życzenia kadra kierownicza popędza ludzi przy pracy co powoduje duże straty jakościowe. plusem jest jednak to że praca jest na 8 godzin dziennie a o nadgodziny są dla chętnych
Plusy
Minimum
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 8Nie 3Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Complicated, but exciting job
Production Operator (były pracownik) –  Wrocław2 sierpnia 2016
My task was to provide production on few machines without delays. Everyday was a challenge, calibrating machines, making little repairs ,and preventing any possible issues. I thought me predicting and preventing problems, also having eyes around head.
Plusy
quite good salary
Minusy
long shfts, and poor contract
Czy ta opinia była pomocna?Tak 10Nie 6Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bardzo dobra współpraca
Elektronik (były pracownik) –  Wrocław, DO30 listopada 2015
Bardzo dobra atmosfera pracy, oraz możliwości rozwoju. Oceniam współpracę na bardzo dobrym poziomie.
Plusy
elastyczny grafik
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5Nie 10Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
typical day at work
Intern (były pracownik) –  Warszawa, MZ1 maja 2015
As an intern at whirlpool i worked in the beginning with excel to help the sales people manage sales. Then i began working on the whirlpool sales site to connect images with code. Later on i was given the task to do secretarial jobs while shadowing a secretary.
My co-workers were always pleasant and willing to help if need be, management was efficient, open and in contact with colleagues.
The most enjoyable part of the job was that on breaks colleagues were always fun and interesting to talk to.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 2Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy, w którym panuje dobra atmosfera
Sitodrukarz (obecny pracownik) –  Wrocław, DO9 kwietnia 2015
Typowy dzień w pracy polega na przyjmowaniu, wykonywaniu i notowaniu zleceń.
Brakuje możliwości rozwoju w tej firmie, pracuję na umowę na czas określony, która trwa tydzień i od lipca 2013 r. jest cyklicznie przedłużana.
Kadra zarządzająca to grupa sympatycznych, kompetentnych osób.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 6Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Tłocznia
Operator Maszyn i Urządzeń (były pracownik) –  Wrocław, DO23 marca 2014
10/10 bardzo miłe towarzystwo ,,, rozmaicie rozplanowana praca ,,,
Plusy
talony, wypłaty na czas
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 4Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Źle opracowany system pracy
Specjalista (obecny pracownik) –  Wrocław29 kwietnia 2013
Firma nie korzysta z możliwości posiadanego systemu,
Słaba organizacja pracy,
Miła atmosfera.
Plusy
Miła atmosfera
Minusy
Brak poszanowania czasu pracownika
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 4Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miła atmosfera, zgrany zespół. Nie ma "wyścigu szczurów".
Ślusarz produkcyjny. (były pracownik) –  Wrocław-Zakrzów.17 stycznia 2013
Nie denerwował mnie budzik rano. Wstawałem w dobrym humorze.
Plusy
darmowy kawomat. dobry dojazd.
Minusy
minus, że już tam nie pracuję. /praca tymczasowa./
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 6Zgłoś

Zobacz więcej opinii o firmie Whirlpool Corporation

A może chcesz zobaczyć:

Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Whirlpool Corporation. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,9
Na podstawie 3 478 opinii
51 287
41 168
3665
2198
1160

Oceny wg kategorii

3,8Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,8Zarobki/pakiet socjalny
3,5Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,5Kadra zarządzająca
3,7Kultura pracy