Opinie pracowników firmy Valeo

Znaleziono 21 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (2 122)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie ma takiego miejsca gdzie panuje dobra atmosfera
operator produkcji (obecny pracownik) –  Skawina, małopolskie28 czerwca 2019
Prosze wejsc na strone Forum Valeo Skawina i niech kazdy sobie poczyta co sie dzieje, bo teraz to powinna zajac sie w nie ktorych przypadkach i policja i sąd. Odradzam prace w tej firmie.
Plusy
Posilki darmowe z doplacaniem ale i porcje oszukane
Minusy
Zarobki nieadekwatne do wykonywanej pracy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ludzie fałszywi
operator maszyn (obecny pracownik) –  Czechowice-Dziedzice, śląskie22 lutego 2019
Atmosferę w pracy tworzą ludzie a nie pracodawca .A łudzi jest bardzo mało.
Plusy
Darmowy posiłek dla linii gdzie trzeba tyrać
Minusy
0 premi.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6Nie 3Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dno
Mistrz Produkcji (były pracownik) –  Chrzanów, małopolskie2 lutego 2019
Sv wymagają wykonania pracy która należy do nich przez operatorów, ciągle wycieki z wtryskarki za które dostaje operator i lider , zajmowania się tematami zastępczym
Plusy
Brak
Minusy
Zarobki, atmosfera pracy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Marnie oceniam tą firmę.
operator produkcji (były pracownik) –  Chrzanów, małopolskie13 grudnia 2018
Brak możliwości awansu mimo że ofert jest sporo wewnątrz zakładu ale przenosząc się dostajesz minimum krajowe przy 1 zmiany. Szefami linii produkcji są tylko kobiety a to się b.zle sprawdza. Niesamowity pęd i nic z tego nie ma. Standardy jakościowe BHP produkcyjne nie przestrzegane żeby można było zrobić normę i nie wypisywać miliona dokumentów się tak ty będziesz ukarany i winny. Zmuszanie do pracy ponad siły. Stracony czas brak rozwoju.
Plusy
Dofinansowanie do obiadow. Medicover Multisport
Minusy
Zarobki, brak rozwoju, szefami kobiety
Czy ta opinia była pomocna?Tak 11NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
PR dykcja ok kadra zarządzająca nie wyrabia tzn.mali wie jak naprawdę wygląda praca na produkcji
Operator maszyn (były pracownik) –  Czechowice-Dziedzice, śląskie18 września 2018
Ogólnie ok.slaby socjal niedocenianie pracowników fizycznych z dużym stażem
Plusy
Wypłaty na czas
Minusy
Wynagrodzenie nie adekwatne do wykonania pracy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 7NieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Kiepsko
Kontroler jakości (były pracownik) –  Kraków, małopolskie10 maja 2018
Obóz pracy pełen chamskich pracowników niskiego szczebla i nadętych pracowników szczebla średniego.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 16NieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy w którym pracowałam jest dobre
Operator Madzyn Przemysłowych (były pracownik) –  Czechowice-Dziedzice, śląskie20 listopada 2017
W tej firmie jest możliwość rozwoju.Kultura pracy jest dobra ,a kadra zarządzająca mogła by być lepsza.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 10Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
W tym miejscu pracy chciałbym pracować.
Operator linii produkcyjnej (obecny pracownik) –  Skawina, małopolskie28 kwietnia 2017
Bardzo fajna atmosfera, bardzo fajne towarzystwo. Chciałbym podjąć tu pracę bo jestem bardzo zainteresowany. Doda mi to atuty do doświadczenia zawodowego , ale tez możliwość nauczenia się pracy przy taśmie produkcyjnej . Nigdy przy niej nie robiłem. Liczę, że sobie poradzę.
Plusy
Wykwalifikowane kadra
Minusy
Złe patrzenie na osoby z grupą niepełnosprawnością
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 14Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
MM Flowers,Rustler UK
Magazynier, operator wózka widłowego (były pracownik) –  Chrzanów, małopolskie26 lutego 2017
Przychodzilem do pracy i wiedzialem co mam robic,dostalem rozpiske na caly dzien,super organizacja pracy,duza pomoc ze strony wspolpracownikow i przelozonych

Gdy zaczalem prace w MM Flowers Uk,moj angielski byl na poziomie (mierny) i po 2-3 miesiacach musialem przyjac towar,przesegregowac i wprowadzic do systemu,Moj menadrzer powiedzial mi ze jestem ogarniety i szybko lapie wiec dal mi ta funkcje(praca Intake)

Co bylo przyjemne to to,ze moj lider,menadrzer etc po kazdym skonczonym dniu pracy dziekowal mi za moja prace,w polsce nie ma takiego czegos i przez to pracownicy tez podchodza do pracy roznie
Plusy
bogaty socjal dla pracowników
Minusy
brak
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 7Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy,atmosfera pomiedzy operatorami
Mistrz Produkcji (obecny pracownik) –  Chrzanów, małopolskie10 lutego 2017
Liderzy w tej firmie zajmują się wszystkim robią rzeczy co do nich nie należy,kierownicy swoją pracę przekazują ją nam byśmy się sami tym zajęli nieraz ciężko się dogadać z przełożonymi operatorzy bardziej wykonują nasze polecenia niż N+1.Lubię podejmować wyzwania i z chęcią staram się je rozwiązać praca dla osób które naprawdę chcą pracować firma w całości jest ok
Plusy
Blisko od miejsca zamieszkania
Minusy
Zarobki
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 6Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
magazynier
magazynier (obecny pracownik) –  Czechowice-Dziedzice25 lutego 2016
ciężka praca
można awansować
kiepska
doskonale sie dogadujemy
gdy jest dużo wysyłek i panuje bałagan na magazynie
weekend
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2NieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miła atmosfera
Magazynier (były pracownik) –  Czechowice Dziedzice5 stycznia 2016
Niskie wynagrodzenie w stosunku do wykonywanej pracy.
Brak możliwości rozwoju.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
średnia wynosi 2,5
Operator - Lider (obecny pracownik) –  Kraków, ML5 listopada 2015
Nie mogę jej wystawić, ponieważ obowiązuje mnie Kodeks Etyki Zakładowej wprowadzony w tym roku.
Plusy
brak
Minusy
stagnacja zarobkowa i rozwojowa dla wartościowych pracowników z linii produkcyjnej
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 2Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Praca różna w zależności od zajmowanego stanowiska, jest od lekkiej do bardzo ciężkiej
operator maszyn i urządzeń (obecny pracownik) –  Czechowice-Dziedzice, SL11 lipca 2015
jedyny minus to brak szacunku bezpośrednich przełożonych/tj liderów do pracownika
Plusy
dofinansowanie do przewozów do firmy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 4Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Productive and experience
Production Machine Operator (były pracownik) –  Czechowice-Dziedzice31 marca 2015
In this work, learned to work as a team and carry out their duties, met a lot of interesting experienced persons. Get the knowledge about electrical parts of cars
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Very safe and clean plant
Production linefeeder and line production operator (były pracownik) –  skawina13 marca 2015
Adding components for the production and bring parts to the warehouse

Accuracy,self control and quality job

work on 3 shifts
Plusy
no
Minusy
no
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 2Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
brak możliwości stałego zatrudnienia
operator linii produkcyjnej (były pracownik) –  Skawina, ML2 grudnia 2014
ciężka praca,dobre wynagrodzenie
brak możliwości rozwoju, brak umów o prace na stałe
Plusy
dobry pakiet socjalny
Minusy
brak możliwości stałego zatrudnienia
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 3Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
praca w profesjonalnie zarządzanej firmie
Production Manager (Autonomous Production Unit) (były pracownik) –  Czechowice-Dziedzice, SL17 stycznia 2014
Firma w zarządzaniu oparta na nowoczesnych standardach, wzorowanych na wizji Toyota.
Profesjonalny i zgrany zespół ludzi
Plusy
możliwość pracy zgodnie z najnowszymi standardami
Minusy
rozbudowana biurokracja i niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
chrzanów -5
pracownik produkcji (były pracownik) –  chrzanów14 stycznia 2014
maszyna i lampy
tak jest to mozliwe
przełożeni byli ok
koledzy i koleżanki super, pomagali na początku
pierwszy raz sama na maszynie
pochwały
Plusy
grafik na rok
Minusy
praca w swieta
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 3Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
średnia
Kierownik zmiany (były pracownik) –  Chrzanów2 grudnia 2013
Planowanie produkcji zgodnie z planem produkcyjnym........
Plusy
Brak
Minusy
Małe zarobki
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 2Zgłoś

Zobacz więcej opinii o firmie Valeo

A może chcesz zobaczyć:

Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Valeo. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,9
Na podstawie 2 122 opinii
5741
4810
3367
2118
186

Oceny wg kategorii

3,6Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,9Zarobki/pakiet socjalny
3,4Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,4Kadra zarządzająca
3,7Kultura pracy