Opinie pracowników firmy Unilever

Znaleziono 23 opinie pasujące do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (6 392)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Aparatowy produkcji
aparatowy produkcji (były pracownik) –  Bydgoszcz, kujawsko-pomorskie20 lipca 2019
Nie polecam pracy na p4 brygada D . Pracowałem mniej niż rok i żałuję , ludzie aspołeczni , przybijają piątkę , a w tym czasie cię obrabiają i skarżą byle żebyś podwyżki nie dostał, typu skargi na maila , zdjęcia potajemnie z nie nacka. Byle żałośnie podlizać się szefostwu . Drewniana liga jeśli chodzi o przyjemność w pracy i swoje udoskonalenie zawodowe . Pensja szału nie robi jak na 4 brygadówkę zwłaszcza z takim nietypowym grafikiem , 2800-2900 netto przy pracy z taką hołotą . (Nie wrzucam wszystkich do jednego wora oczywiście ). Warunki do pracy są dobre ale atmosferę w 4brygadówce zapewniają ludzie . W skali od 1 do 10 daję ogromne 1. Jak widzicie pozytywne komentarze co ci z biura może mają dobre ,pracując tylko od poniedziałku do piątku. A nie jak my cały tydzień .
Plusy
Socjal
Minusy
Praca, ludzie, zarobki na system 4brygadowy
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
1
operator maszyn (obecny pracownik) –  Katowice, śląskie15 października 2018
Podstawowo nie jestem zachwycony. Praca nie szanuja pracownika
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra Firma
Pracownik produkcyjny branży FCMG (były pracownik) –  Poznań, wielkopolskie29 maja 2018
Pewna i stabilna firma na rynku z możliwością awansowania.
Plusy
Socjal
Minusy
4 brygady
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 1Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Pracownik produkcji
pracownik produkcji (były pracownik) –  Szopienice, śląskie20 kwietnia 2018
Ogólnie bylo w porzadku zdarzały sie male konflikty z pracownikami
Plusy
Praca na linii
Minusy
3 zmiany
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
miła atmosfera
pracownik produkcji (były pracownik) –  Bydgoszcz, kujawsko-pomorskie13 lutego 2018
Praca zmianowa w dobrze rozwijającej się firmie,porządek.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
unilever bydgoszcz
Mlodszy Pakowacz (obecny pracownik) –  Mrocza, kujawsko-pomorskie20 stycznia 2018
warunki pracy bardzo dobre praca na pełnym poziomie stanowisko pracy bardzo zadbane
Plusy
wynagrodzenie
Minusy
atmosfera
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Good job for a good money
Key Account Coordinator (były pracownik) –  lubelskie8 października 2017
Too many miles to do everyday. I learned how to talk about business, how to be hard in negotiations. My knowlegde about domestic and international market now is on higher level.
Plusy
Company car for daily use.
Minusy
too much paper work
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Praca bardzo nie stabilna,brak możliwości zatrudnienia.
Magazynier, operator wózka widłowego (były pracownik) –  P47 września 2017
Praca przez pośrednictwo,brak możliwości stałego zatrudnienia.Praca na magazynie rozładunki i załadunki samochodów lokalizowanie palet na magazynie podawanie je na produkcje,składowanie palet gotowego produktu na regały.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2NieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Katowice
Koordynator Produkcji (obecny pracownik) –  Katowice, śląskie3 sierpnia 2017
Firma w której warto pracować. Ludzie z odpowiednią kulturą osobistą i wiedzą.
Plusy
premia roczna, paczki BHP
Minusy
Teraz małe możliwości rozwoju
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 3Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Wymagania duze zarobki nieadekwatne to umiejetnosci i zaangazowania
operator produkcji (obecny pracownik) –  Katowice, śląskie4 kwietnia 2017
Brak motywacji do jeszcze wiekszego zaangazowania bo nie przeklada sie to na zarobek czy docenienie. Słaba komunikacja pomiedzy przelozonymi a pracownikami
Plusy
Paczki za bhp
Minusy
Zarobki, atmosfera
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Kellemes munkahelyi környezet, szép iroda
Customer Service (były pracownik) –  Katowice, śląskie27 października 2016
- A munka 80-90%-a SAP és CRM-el végezhető, ami nagy előny, mert könnyen tanulható
- Hungary&Adria régió, természetesen a budapesti irodával álltam napi kapcsolatban
- Poland és Romania backup, procedúrák gyártása (HUAD)
- OmPrompt implementáció az automata rendelésfelvitelhez
- Tetszett, hogy több országért is feleltem, viszont kissé unalmas csak adminisztrálni
- Összességében korrekt munkahely, 3 havi SAP/CRM tréninggel
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Good job
PACKER (były pracownik) –  Bydgoszcz, kujawsko-pomorskie18 kwietnia 2016
Working in a large growing company. Packaging cosmetics sliding down the production line. Changing the range and cleaning machines
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Very good company to start your career
Finance Analyst (obecny pracownik) –  Poland10 stycznia 2016
Very good company to start your career. You will be part of great team and have opportunity to participate in challenging and exciting projects.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Great atmosphere
Shipment Planner (obecny pracownik) –  Katowice9 grudnia 2015
In Unilever there is a very pleasant working atmosphere, based on equality and respect. Usually you can get good work/live balance, but that part may vary depending on job position. It is important for the company to make you feel special and valuable for the business.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
zatrudnianie osób niezwiązanych z produkcją
logistyk-ekdpedycja (obecny pracownik) –  Poznań, WP29 września 2015
W typowym dniu pracy skupiam się nad aktualizacją bierzącego planu produkcyjnego i rozdysponowaniem poszczególnych zadań dla osób mi podległych oraz komunikacji między operatorami i kontrolan nad ostatnim procesem oraz akceptacją poszczególnych gotowych palet.Ważny elementem jest też rozmowa z podwładnymi,każdy ma problemy i staramy się to szybko rozwiązywać gdyż zły pracownik=mało efektywny.Większych problemów z współpracownikami nie mam,dynamika mojego stanowiska pracy powoduje że nie ma miejsca na pomyłki,zdarzają w okresie nowych zatrudnień pracowników.Najprzyjemniejszą cześć dnia to taka że wciąż jest motywacja do doskonalenia swoich umiejętności i jest miejsce na nowe.
Plusy
kuchnia wraz z stołówką wyposażoną we wszelki potrzebny sprzęt agd
Minusy
chaos organizacyjny, donosy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nestle
Przedstawiciel Handlowy (były pracownik) –  Warszawa17 lutego 2015
Firma dość stabilna , choć ostatnie kilka lat duża rotacja pracowników.
Duża presja i tzw. wyścig szczurów.
Firma inwestuję w rozwój pracowników , organizuje wiele szkoleń na bardzo wysokim poziomie.
Plusy
Dobry pakiet socjalny
Minusy
Rotacja
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
great place to work
European Raw & Pack Material Planner (obecny pracownik) –  Katowice10 września 2014
At present I am a European Raw & Pack Material Planner at Unilever Poland which is located in Katowice, Poland. My main responsibility is to manage material flow for two factories based in Sweden and UK.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Firma z wizją i przyszłością
General Energy Project Engineer (były pracownik) –  Katowice17 stycznia 2014
Bardzo przyjemna atmosfera, profesjonalny i sympatyczny zespół ludzi, firma pracująca i działająca zgodnie z najlepszymi standardami i normami etycznymi
Plusy
.
Minusy
.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy w miłej atmosferze
Praktykant (były pracownik) –  Bydgoszcz, KP29 grudnia 2013
Praktykanci prowadzili swój projekt. Ciekawe zadania do wykonania. możliwość sprawdzenia wiedzy teoretycznej w praktyce.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Atmosfera napięta, nowo awansowany szef.
Przedstawiciel handlowy (obecny pracownik) –  małopolskie17 października 2013
Każdego dnia odwiedzam określoną ilość klientów i robię zamówienia, niestety jestem zatrudniona przez agencję i zadania i obowiązki wyznaczone przez firmę są nieadekwatne do wynagrodzenia. Nie ma opcji awansu chyba że ktoś z mojej grupy zostanie zwolniony lub odejdzie sam, sama grupa jest fajna. Praca nie jest trudna, a wręcz przyjemna jednak firma bardzo mocno zawyża targety i zniechęca pracowników do pracy, niestety jest straszny bałagan w korporacji co również nie motywuje do pracy. Najprzyjemniejsza część pracy to kontakt z klientem, rozmowa, współpraca. Najtrudniejsza część jest wtedy gdy firma z miesiąca na miesiąc wprowadza podobne promocje i wtedy nie sprzyja to dobrej sprzedaży.
Plusy
brak
Minusy
totalna biurokracja, rozliczanie się z każdego dnia przejchanego autem służboym, rozpisywanie przez jakie miejscowości przejeżdżam, brak opieki zdrowotnej, biurokracja mailowa, straszne ograniczenia telefoniczne przez co kontakt z klikentem rownież się ogranicza.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Unilever. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

4,2
Na podstawie 6 392 opinii
52 988
42 138
3929
2199
1138

Oceny wg kategorii

3,9Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
4,0Zarobki/pakiet socjalny
3,7Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,8Kadra zarządzająca
4,0Kultura pracy