Opinie pracowników firmy UPS

Znaleziono 17 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (35 534)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Opinia
Inside Sales Representative (obecny pracownik) –  Warszawa, mazowieckie28 czerwca 2019
Dobra atmosfera, dobrzy ludzie, amerykańska firma z bardzo dobrą renomą
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 5Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie dla każdego
Kurier (były pracownik) –  Mysłowice, śląskie7 stycznia 2019
Jeśli nie masz rodziny i chcesz spędzać 10-12h w pracy to idealne rozwiązanie dla ciebie. Koszmarna kadra, złe warunki pracy. Ogólnie nie polecam nikomu kto chce mieć normalne życie i nie być wykorzystywanym na każdym kroku.
Plusy
brak
Minusy
wszystko
Czy ta opinia była pomocna?Tak 15NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
miejsce pracy w ktorym panuje zla atmosfera
Magazynier (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie11 lipca 2018
W tej firmie wgl sie nie odnalazlem i zle sie tam czulem
Plusy
darmowe jedzenie
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 9NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
they should draw conclusions for the future
Junior Accountant (były pracownik) –  Wrocław, dolnośląskie27 maja 2018
They should remember that the most important asset are people.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 12Nie 1Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ups
Magazynier (obecny pracownik) –  Warszawa, mazowieckie28 grudnia 2017
Niskie zarobki,duże wymagania..Brak możliwości rozwoju,praca ciężka fizycznie nie doceniana przez pracodawcę..
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 13Nie 3Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
productive workplace
Warehouse Operative (były pracownik) –  poland26 lipca 2017
Great work place with good benefits and a fairly safe workplace . They do a great job at promoting from within and have trained me throughly in the positions I have worked.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 3Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Productive
COURIER (były pracownik) –  Lublin1 grudnia 2015
My typical work day was rigorous. I had to delivered all parcel regardless of weather conditions. I learned as be more organised and how be more systematic.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 2Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ogólnie mówiąc dobra organizacja i przyjemna atmosfera zarazem.
Kurier (były pracownik) –  Monachium, Niemcy21 czerwca 2015
Na początku jest ciężko, jak to w każdej pracy, ale gdy już sie wpadnie w ten "rytm" to idzie z górki. Szefowie traktują pracowników jak kolegów, a nie jak niewolników, choć gdy popełni się błąd to potrafią przeprowadzić poważną rozmowę, ale wszystko na spokojnie i bardzo jasno tłumaczone. Dwa razy do roku firmowa impreza, np. na Boże Narodzenie całą firmą byliśmy na kręglach z kolacją, oczywiście wszystko na koszt firmy. Najtrudniejszym okresem jest okres świąteczny kiedy to wszyscy wysyłają sobie prezenty. Najprzyjemniej jest latam gdy jest mało pracy i można sie zrelaksować nad jeziorkiem podczas przerwy.
Plusy
Organizacja, koleżeństwo, miła atmosfera
Minusy
Są dni gdy jest po prostu za dużo jak dla jednej osoby i nieraz trzeba sobie radzić samemu
Czy ta opinia była pomocna?Tak 10NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dbanie o pracownika
Specjalista ds rozliczeń pracownik operacyjny (były pracownik) –  Gdańsk, PM3 sierpnia 2014
Firma przyjazna ,dobre wynagrodzenie, możliwość awansu
Wspólne pokonywanie trudnośi
Plusy
Dobry socjal
Minusy
Problem z dojazdem
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 7Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
very good
Van Driver (były pracownik) –  Zielona Góra, LU7 lutego 2014
nice and quite job
i like driving
I had a good relationship with all employers
all day I was on the road
my boss was good
Plusy
drive
Minusy
sometimes to long it is no good for my eyes
Czy ta opinia była pomocna?Tak 8Nie 3Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Warehuse
Picer/Sortrer, warehouse operative (były pracownik) –  Katowice, Poland18 stycznia 2014
job was to sort parcels and letters, unloading and loading of trucks
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Many trainings
Customer Service Specialist, Logistyk (były pracownik) –  Kielce15 lipca 2013
Many training about call center.
Work time form 5pm to 1am
Very friendly people
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bardzo dobra Firma
Specjalista (były pracownik) –  Warszawa, MZ8 lipca 2013
Pięć .Oceniam pracę w tej firmie na bardzo dobra. Super tyra
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 7Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Praca w Ups w Holandi
pracownik dzialu wysylki (były pracownik) –  Roermond Holandia27 marca 2013
Praca byla ok.pracowalem z Niemcami i Holendrami mialem tylko jednego kolege z Polski.Moja szefowa byla Niemka bardzo fajny czlowiek.Nie czulem roznic ze jestem z Polski.Ogolnie atmosfera niemiecko-holenderska w tej firmie jak najbardziej w porzadku
Plusy
pelen catering ciasta obiady owoce picie nie codziennie ale czesto.
Minusy
---------------
Czy ta opinia była pomocna?Tak 7Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
lublin dobra atmosfara
magazynier (obecny pracownik) –  lublin12 sierpnia 2012
jest okay.
jak sie chce pracowac to roboty jest pod dostatkiem
Plusy
darmowa woda
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 8Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
UPS Eindhoven
Pracownik fizyczny - skanowanie paczek. (były pracownik) –  Eindhoven, Holandia10 sierpnia 2012
Bardzo podobała mi się ta praca. Oceniam tą pracę na bardzo dobry.
Plusy
miła atmosfera.
Minusy
nie ma minusów.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 4Zgłoś

Zobacz więcej opinii o firmie UPS

A może chcesz zobaczyć:

Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w UPS. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,8
Na podstawie 35 534 opinii
512 663
410 665
37 503
22 497
12 206

Oceny wg kategorii

3,6Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,8Zarobki/pakiet socjalny
3,6Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,4Kadra zarządzająca
3,6Kultura pracy