Opinie pracowników firmy The TJX Companies, Inc.

Znaleziono 10 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (5 380)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Good company
DEPUTY MANAGER (były pracownik) –  Poland21 marca 2019
Company and idea are very good.
It is a little hard to provide an American business culture in Europe but still very good level.
Plusy
flexi
Minusy
people
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bardzo dobry pracodawca, dbający o swoich pracowników
Zastępca Dyrektora Generalnego (były pracownik) –  Wrocław31 stycznia 2018
Pracodawca nastawiony na rozwój zespołu, podnoszenie kwalifikacji i doskonalenie procesów panujących w zakładzie. Międzynarodowe środowisko, liczne projekty zarówno lokalne jak i globalne.
Plusy
Dopłaty do posiłków, bogaty socjal, dbanie o każdego pracownika, wysoka kultura pracy
Minusy
Centralizacja zakupów uniemożliwiająca generowanie oszczędności
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
tjx, clarena
operator produkcji,pracownik magazynowy (były pracownik) –  Wrocław, dolnośląskie11 sierpnia 2017
dobre warunki pracy byłam zadowolona, dodatkowe premie
Plusy
dofinansowane posiłki
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Busy but fun
Sales Advisor, cashier (były pracownik) –  Wroclaw16 lipca 2017
I worked in TK Maxx for almost one and half year. I've learned a lot. Company has lots of complicated processes I needed get to know to work well. I managed that what gave me opportunity to enjoy what I was doing. Store was super busy, especially during weekends. All of us had to work very hard and as a strong team to be able to get it all together. I've learnt what the pro-customer service really means, how to work fast and as a team and to deal with complicated cash/card transactions and returns. I was also responsible for highly-valuable commodities.
Plusy
Benefits, friendly managment
Minusy
Very busy place
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Productive and fun workplace
Salesman (były pracownik) –  Poland, Bielsko-Biała24 marca 2017
Very helpful management.
Very nice atmosphere in work and never going the same.
I liked cleaning up at the shop with other people at work because it was nice and quickly passed me time. I very like this job
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
fun workplace
Team Leader (obecny pracownik) –  Poland8 marca 2016
I really enjoyed working in HM. Fun environment with a lot of training provided. Only minuse is the salary does not live up to the work expectations
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 2Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy ktore pomaga stać silnym, przyjazna atmosfera
Customer Service Specialist (obecny pracownik) –  Wrocław, DO5 maja 2015
Bardzo dobra praca
Codziennie masz inne zadanie, nigdy się nie nudzisz, zespół tworzą młode ambitne osoby, bardzo miłe i wesołe.
Jest szansa awansować. Zarządzaja energijne i wpaniłe ludzie.
Trudne w pracę to presją czasu. Przyjemnie tworzyć sklep, patrzyć jak twoja praca idzie na błago firmy. To jest kawał dobrej roboty, oddajesz dużo sił i wiedzy, ale nie na marnie ,bo zawsze jestes doceniany.
Plusy
Ubiezpieczenie zdrowotne, przyjazna polityka firmy, dbanie o komfort pracownika
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 9Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
good
shop assistant, cash settlement (były pracownik) –  Poland19 lutego 2015
I was responsible for customer service and the proceedings of payment transactions. My responsibilities included also: Processing a daily supply replenishment at the store, the exposure of the goods to the store and the reconstruction of departments and adherence to the specified time on the job. I was part of a young and integrated team. Working under severe time pressure was often a challenge, but the effects of rewarding the efforts of the tasks performed.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Positive company
District Loss Prevention Manager (obecny pracownik) –  Warsaw, Poland4 września 2012
Company is flexible, expect from employees reasonable results. Management style is very efficeint. Multilocation organism, employees must be selfdriving and selfmotivating.
Plusy
flexible working time approach
Minusy
very fast moving enviroment
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 2Zgłoś

Zobacz więcej opinii o firmie The TJX Companies, Inc.

A może chcesz zobaczyć:

Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w The TJX Companies, Inc.. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,7
Na podstawie 5 380 opinii
51 654
41 665
31 346
2402
1313

Oceny wg kategorii

3,6Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,3Zarobki/pakiet socjalny
3,3Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,4Kadra zarządzająca
3,6Kultura pracy

Opinie o firmie The TJX Companies, Inc. wg lokalizacji