Opinie pracowników firmy Tesco

Znaleziono 242 opinie pasujące do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (15 746)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra
Ostatnio kasjer sprzedawca (były pracownik) –  Łódź11 lutego 2020
Nie oceniam prowadząc sama sklep znam problematycznych pracowników,klienta zmiennego, konkurencję
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
tesco
Wykładanie towaru (były pracownik) –  Bytom, śląskie30 stycznia 2020
mila kadra zarządzająca,profesionalni, i pomocni wspołpracownicy,fajne wynagrodzenie,swobodna atmosfera,bez pośpiechu,kulturalni ludzie.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Praca wymagająca, odpowiedzialna, dająca czasem satysfakcję z osiągniętych celów.
team leader. (były pracownik) –  Gorzow Wlkp.27 stycznia 2020
Praca w Tesco rozpoczynała się od przeprowadzenia kontroli stoisk, kontroli dostępności towarów oraz innych ważnych aspektów pracy.

Nauczyłem się min. lepszego zarządzania zasobem ludzkim, planowaniem pracy, dzięki licznym szkoleniom pogłębiłem wiedzę z zakresu zarządzania grupą podwładnych pracowników, właściwego planowania czasu pracy. Nauczyłem się również, iż każdy postawiony cel można osiągnąć, ponieważ praca w korporacji jest pracą wymagająca ale wykonalną.
Plusy
W pracy w Tesco poznałem moją obecną żonę.
Minusy
Zarobki, stres, brak możliwości wykonania większości zadań, brak wsparcia merytorycznego, brak wiedzy kierownictwa odnośnie przyszłości firmy, brak doświadczenia kadry kierowniczej
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
tesco
sprzedawca (były pracownik) –  Gdynia, pomorskie13 stycznia 2020
super ludzie i zespół pracy i atmosfera oceniam ze super sie pracowało
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Atmosfera fatalna kierownicy uwazaja sie za bogow a wyksztalcenie zawodowe😆
Dkc (były pracownik) –  Starachowice, świętokrzyskie22 listopada 2019
Fizycznie ciezko psychicznie mobbig kierownicy trakruhacy pracownika Jak smiecia
Plusy
Pierwsza zmiana
Minusy
Wszystko
Czy ta opinia była pomocna?Tak 8NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
not bad
Shop Assistant (były pracownik) –  małopolskie22 października 2019
not bad place to work and get new skills for future of life. easy working hours and very friendly staff around shop. easy to reolve any problems wit manager
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Przyjazne miejsce pracy
Doradca klienta (były pracownik) –  Nowy Sącz, małopolskie18 października 2019
Mój typowy dzień pracy polegał na sumiennym wykonywaniu powierzonych mi poleceń. Była dobra komunikacja i atmosfera między pracownikami a kadrą zarządzającą, Zdobyłam wieloletnie doświadczenie zawodowe w zakresie sprzedaży produktów i usług klienta na najwyższym poziomie,
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 4Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Praca w czasach świetności dajaca mozliwosci rozwoju.
kierownik sklepu (obecny pracownik) –  Chełmno, kujawsko-pomorskie11 października 2019
Jeszcze kilka lat temu firma z perspektywami niestety nie dziś.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 10NieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Stanowisko pracy Partner Personalny Regionu
Partner Personalny Regionu (były pracownik) –  Centralna i wschodnia Polska30 września 2019
Praca wymagająca maksymalnego zaangażowania, świetnej organizacji czasu pracy, mobilności, elastyczności i przede wszystkim wiedzy specjalistycznej, umiejętności miękkich i menadżerskich. Wysokie oczekiwania firmy co do realizacji zadań i osiągania wyników, wysoka kultura współpracy. Ważne: jednak praca ta wymaga osobistych poświęceń.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bardzo dobra
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Ustroń, śląskie22 września 2019
Dobra Praca w Tesco jak w każdym myślę sklepie, akurat moje stanowisko było praca z klientami. Kasowanie zakupów i zapraszaniu ich ponownie, praca ta mnie bardzo cieszyła gdyż klienci bywali różni tak więc każdy mój dzień był inny, codziennie nowe przeżycia, wydaje się być praca monotonna ale każdego dnia miały miejsce inne sytuację co zmieniało mój pogląd. 🙂
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 3Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Praca w tesco
Zastepca kierownika (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie15 września 2019
Strasznie male zarobki w stosunki do wykonywanej pracy
Plusy
.
Minusy
.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 8Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Super firma
Doradca Klienta (były pracownik) –  Kielce, świętokrzyskie16 sierpnia 2019
Najlepsze miejsce do pracy na całym świecie super super super
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 10Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
gdynia nowowiczlinska sprzedaż internetowa - piker
piker (były pracownik) –  Gdynia, pomorskie2 sierpnia 2019
zero tolerancji dla pracownikow, byla i obecna pani kierownik wogole nie szanuja pracownikow, na rozmowie slodko a potem opieprzaja tylko na zebraniu a same chodza cale 8 godz po sklepie jak swiete krowy, nic nie pomoga tylko pensje biora , poszlem podrugim msc tego mobingu nie polecam nikomu
Czy ta opinia była pomocna?Tak 15NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Romeo i Julia
Zakochany (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie21 lipca 2019
Witajcie. Ja z innej bajki tj o Królewnie Snieżce. W Tesco W-wa Górczewska pracowała przy kasach wieczorami przez wiele, wiele lat (min 15 lat tj po rozbudowie obiektu ) p. Beatka.
Wysoka, min 170cm, ok 50-55 lata, blondynka, czasami używała okulary jak były małe kody na towarze. Podobna do Cathrine Deneuve. Piękna, bardzo sympatyczna i prześliczny makijaż. Wygladałą jak z żurnala Glamour. Niebieski polar i zawsze w spodniach. I bardzo zaangażowana w pracy. Na początku czerwca 2019 nie ma jej.... Już mija połowa drugiego miesiąca. I nic. Zwolniła się? Urlop? Ktoś, coś? Pozdrawiam i dziękuję za jakieś info ... Mario
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5Nie 1Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Tesco, nigdy więcej
Doradca ds Obsługi Klienta (były pracownik) –  Zielona Góra, lubuskie17 lipca 2019
Kadra zarzadzajaca nie szanuje pracownika... Kierownicy to święte krowy...
Plusy
Brak
Minusy
Niskie zarobki, jak na taki nawał pracy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 19Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie jest najgorzej
Praca raczej dość stabilna, ale wynagrodzenie nieadekwatne do ilości obowiązków
Czy ta opinia była pomocna?Tak 8Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Szczecin
Doradca Klienta (były pracownik) –  Szczecin, zachodniopomorskie7 lipca 2019
Była pracownica Tesco, super mi się pracowało żeby nie zdrowie dalej bym tam pracowała, kadra super, ludzie rózni, ale Ja mam zdanie takie że pracę wykonuje i szefostwo zadowolone to nikomu do tego. W pracy nie ma dobrych znajomych są rożni i rózniejsi
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 7Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Zadbanie o jakości pracownika
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Bydgoszcz, kujawsko-pomorskie14 czerwca 2019
Obawy przed rozmową z kierownikami.
Niewielka ilość osób na zmianie.
Niewielkie korzystanie z dyspozycji.
Groźba zmniejszenia godzin pracy z powodu, że kierowniczce nie podobała się moja dyspozycja.
Plusy
Łatwość w ustaleniu godzin przerw
Minusy
Brak darmowych posiłków
Czy ta opinia była pomocna?Tak 7NieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Tesco , dostawca sprzedaży internetowej.
Dostawca asystent sprzedaży internetowej (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie5 czerwca 2019
Praca dla młodych zdrowych ludzi którymi można orać. Klienci zamawiają głównie wodę w zgrzewkach , żwirek dla kota i ziemniaki do mieszkań na wysokich piętrach w blokach bez windy . Dwa , trzy lata i po stawach w kolanach .
Plusy
Darmowy posiłek.
Minusy
Utrata zdrowia. Rozwalony kręgosłup, kolana od wnoszenia ciężkich rzeczy po schodach.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 13NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy, w którym panuje dobra atmosfera.
Doradca Klienta (były pracownik) –  Gliwice, śląskie3 maja 2019
Bardzo dobry kontakt firmy z klientami. Dbałość o utrzymanie czystości i porządku w miejscu pracy.
Plusy
Bony świąteczne
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 7Zgłoś
Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Tesco. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,7
Na podstawie 15 746 opinii
54 335
45 386
33 747
21 195
11 083

Oceny wg kategorii

3,5Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,6Zarobki/pakiet socjalny
3,4Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,2Kadra zarządzająca
3,4Kultura pracy