Opinie pracowników firmy Tesco

Znaleziono 234 opinie pasujące do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (14 552)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Stanowisko pracy Partner Personalny Regionu
Partner Personalny Regionu (były pracownik) –  Centralna i wschodnia Polska30 września 2019
Praca wymagająca maksymalnego zaangażowania, świetnej organizacji czasu pracy, mobilności, elastyczności i przede wszystkim wiedzy specjalistycznej, umiejętności miękkich i menadżerskich. Wysokie oczekiwania firmy co do realizacji zadań i osiągania wyników, wysoka kultura współpracy. Ważne: jednak praca ta wymaga osobistych poświęceń.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bardzo dobra
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Ustroń, śląskie22 września 2019
Dobra Praca w Tesco jak w każdym myślę sklepie, akurat moje stanowisko było praca z klientami. Kasowanie zakupów i zapraszaniu ich ponownie, praca ta mnie bardzo cieszyła gdyż klienci bywali różni tak więc każdy mój dzień był inny, codziennie nowe przeżycia, wydaje się być praca monotonna ale każdego dnia miały miejsce inne sytuację co zmieniało mój pogląd. 🙂
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Praca w tesco
Zastepca kierownika (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie15 września 2019
Strasznie male zarobki w stosunki do wykonywanej pracy
Plusy
.
Minusy
.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Super firma
Doradca Klienta (były pracownik) –  Kielce, świętokrzyskie16 sierpnia 2019
Najlepsze miejsce do pracy na całym świecie super super super
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 2Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
gdynia nowowiczlinska sprzedaż internetowa - piker
piker (były pracownik) –  Gdynia, pomorskie2 sierpnia 2019
zero tolerancji dla pracownikow, byla i obecna pani kierownik wogole nie szanuja pracownikow, na rozmowie slodko a potem opieprzaja tylko na zebraniu a same chodza cale 8 godz po sklepie jak swiete krowy, nic nie pomoga tylko pensje biora , poszlem podrugim msc tego mobingu nie polecam nikomu
Czy ta opinia była pomocna?Tak 7NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Romeo i Julia
Zakochany (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie21 lipca 2019
Witajcie. Ja z innej bajki tj o Królewnie Snieżce. W Tesco W-wa Górczewska pracowała przy kasach wieczorami przez wiele, wiele lat (min 15 lat tj po rozbudowie obiektu ) p. Beatka.
Wysoka, min 170cm, ok 50-55 lata, blondynka, czasami używała okulary jak były małe kody na towarze. Podobna do Cathrine Deneuve. Piękna, bardzo sympatyczna i prześliczny makijaż. Wygladałą jak z żurnala Glamour. Niebieski polar i zawsze w spodniach. I bardzo zaangażowana w pracy. Na początku czerwca 2019 nie ma jej.... Już mija połowa drugiego miesiąca. I nic. Zwolniła się? Urlop? Ktoś, coś? Pozdrawiam i dziękuję za jakieś info ... Mario
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 1Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Tesco, nigdy więcej
Doradca ds Obsługi Klienta (były pracownik) –  Zielona Góra, lubuskie17 lipca 2019
Kadra zarzadzajaca nie szanuje pracownika... Kierownicy to święte krowy...
Plusy
Brak
Minusy
Niskie zarobki, jak na taki nawał pracy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 7Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie jest najgorzej
Asystent ds. Bezpieczeństwa i Zapobiegania Stratom (były pracownik) –  Świdnica, dolnośląskie13 lipca 2019
Praca raczej dość stabilna, ale wynagrodzenie nieadekwatne do ilości obowiązków
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Szczecin
Doradca Klienta (były pracownik) –  Szczecin, zachodniopomorskie7 lipca 2019
Była pracownica Tesco, super mi się pracowało żeby nie zdrowie dalej bym tam pracowała, kadra super, ludzie rózni, ale Ja mam zdanie takie że pracę wykonuje i szefostwo zadowolone to nikomu do tego. W pracy nie ma dobrych znajomych są rożni i rózniejsi
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 3Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Zadbanie o jakości pracownika
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Bydgoszcz, kujawsko-pomorskie14 czerwca 2019
Obawy przed rozmową z kierownikami.
Niewielka ilość osób na zmianie.
Niewielkie korzystanie z dyspozycji.
Groźba zmniejszenia godzin pracy z powodu, że kierowniczce nie podobała się moja dyspozycja.
Plusy
Łatwość w ustaleniu godzin przerw
Minusy
Brak darmowych posiłków
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2NieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Tesco , dostawca sprzedaży internetowej.
Dostawca asystent sprzedaży internetowej (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie5 czerwca 2019
Praca dla młodych zdrowych ludzi którymi można orać. Klienci zamawiają głównie wodę w zgrzewkach , żwirek dla kota i ziemniaki do mieszkań na wysokich piętrach w blokach bez windy . Dwa , trzy lata i po stawach w kolanach .
Plusy
Darmowy posiłek.
Minusy
Utrata zdrowia. Rozwalony kręgosłup, kolana od wnoszenia ciężkich rzeczy po schodach.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 7NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy, w którym panuje dobra atmosfera.
Doradca Klienta (były pracownik) –  Gliwice, śląskie3 maja 2019
Bardzo dobry kontakt firmy z klientami. Dbałość o utrzymanie czystości i porządku w miejscu pracy.
Plusy
Bony świąteczne
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 4Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie polecam ! Kostrzyn nad Odrą
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Kostrzyn nad Odrą, lubuskie17 kwietnia 2019
Praca jak praca , ale atmosfera jest fatalna . Kierownik zmiany obiecuję awans , pod warunkiem pujścia ma 2 zmiany . Niestety , jak dochodzi co do czego tego awansu nie ma . Ciągła praca na zleceniówce .
Pracując od 12 GRUDNIA 2018 r. W Tesco do 15 KWIETNIA 2019r. Nie otrzymałam umowy . ( Cały czas pracowałam na zleceniówce ) Kobieta która przyszła w marcu dostała tą umowę . GDZIE TU SPRAWIEDLIWOŚĆ . Do człowieka wydzwaniali na dniu wolnym , i błagali o przyjście do pracy . Zgadzałam się. Ale jak dzwoniłam bo córka 40°C miała a mąż w delegacji był raz ja byłam chora .
Zadzwoniłam i proszę o użeta ale uzyskałam odpowiedz ,, Wybij se to z głowy , nie mam obsady " .
W tym miejscu tylko pasujecie sobie nerwy .
Powiem tak praca była by lepsza gdyby nie to , że połowa pracownic na dziale kasjerek , była fałszywa i wszystko donosiły . Ale nie wszystkie . Z niektórymi dziewczynami super się pracowało . Płacili nam marne grosze , a robiliśmy czasem więcej niż powinniśmy .
Np: sprawdzaliśmy daty , fejsowalysmy (przesuwałysmy towar do przodu ) i myliśmy kasy i pod nimi . 1 przerwa 30 minutowa . Nie można sprawdzić godziny bo zapyta kierownik ,, Co ciekawego piszą na tym telefonie " Naprawdę nie polecam pracy w miejscowości Kostrzyn nad Odrą w placówce firmy TESCO .
Plusy
Zero Plusów
Minusy
NISKIE ZAROBKI, BRAK UMOWY ( NORMALNEJ )
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Productive and fun workplace.
Deliverer & Online Sales Assistant (obecny pracownik) –  Poland, Warsaw10 kwietnia 2019
I have been working at Tesco for seven years as an online sales assistant. I am very happy with this job, the company provides support to employees and cares about the client.
Plusy
vouchers for meals, discounts on shopping, good salary
Minusy
making purchases on a high floor with no elevator
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 3Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
praca w wielkim zespole
sprzedawca (były pracownik) –  Ruda Śląska, śląskie3 kwietnia 2019
To było tak dawno...byłam na początku swojej przygody z pracą. Rozpoczynałam życie rodzinne. Pracę w hipermarkecie wykonywałam w wymiarze 1/2 etatu. Niestety był to za niski zarobek by móc swobodnie uregulować opłaty jaki i żyć.
Plusy
praca w zespole
Minusy
brak organizacji przy ustalaniu grafiku.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 3Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
bez przyszłości
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Limanowa, małopolskie26 marca 2019
praca tymczasowa bez pewności na dalsze zatrudnienie
Plusy
mili klienci
Minusy
dziwna atmosfera wśrod kadr
Czy ta opinia była pomocna?Tak 8Nie 1Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Productive , fun place
shop assistance, customer service (były pracownik) –  Poland10 marca 2019
- service cash register
-cash settlements with clients
-preparing invoices and other sales documents.

I was able to learn how to service cash register. How to work in busy place under pressure.
Plusy
good management
Minusy
not enough hours, low salary
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 3Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Początek Dobry, koniec niezbyt miły....
Doradca Klienta (były pracownik) –  Nisko, podkarpackie13 lutego 2019
firma której pracownicy byli kiedyś przyjaźni i pomocni. Teraz gdy Tesco podupada i wycofuje się z rynku nie warto nawet tam zaglądać. Każdy przepracowany bo zbyt dużo obowiązków a zbyt mało ludzi.
Plusy
Socjale, umowa o prace
Minusy
przepracowanie, część etatu
Czy ta opinia była pomocna?Tak 15Nie 2Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy, w którym ludzie tworzą silne więzi
Specjalista ds. kadr i płac (obecny pracownik) –  Kraków, małopolskie13 lutego 2019
Firma oferuje możliwości rozwoju ludziom ambitnym.
Minusy
zarobki nieadekwatne do pracy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 3Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Super
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Włocławek, kujawsko-pomorskie8 lutego 2019
Kierownicy pracownicy zastępstwo kierownicze super
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 7Zgłoś
Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Tesco. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,7
Na podstawie 14 552 opinii
54 028
45 037
33 500
21 080
1907

Oceny wg kategorii

3,5Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,6Zarobki/pakiet socjalny
3,4Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,2Kadra zarządzająca
3,5Kultura pracy