Opinie pracowników firmy Telepromo

Wyświetlono wszystkie opinie (14)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
pół na pół
Konsultantka (były pracownik) –  Kielce, świętokrzyskie19 listopada 2019
Praca tam była bardzo zmienna wystarczyły nie być parę dni a wszystko potrafiło się zmienić o 180°. Polecam pół na pół dla studentów/uczniów o dużej cierpliwości jak najbardziej
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Polecam
Telemarketer (obecny pracownik) –  Kielce, świętokrzyskie16 listopada 2019
Najlepsza firma w Kielcach w branży Call Center.
Jako jedyni mają nowoczesny program BOT, który jest rewelacyjny w końcu, ktoś wymyślił coś mądrego !
Jedyne CC w którym nie musisz nic gadać, tylko klikasz !
Plusy
atmosfera
Minusy
brak
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ogólna ocena
Telemarketer (obecny pracownik) –  Kielce, świętokrzyskie16 listopada 2019
- mili ludzie
- nowoczesny projekt
- rozwój firmy
- elastyczny grafik
- indywidualne podejście do pracownika

Polecam
Plusy
atmosfera
Minusy
brak
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ogólna ocena
Telemarketer (obecny pracownik) –  Kielce, świętokrzyskie16 listopada 2019
- zawsze na czas
- zgadza się co do grosza
- zawsze jasna sytuacja
- realne progi premiowe
- sporo konkursów
- fajne premie uznaniowe
- premia za wybór firmy przez pierwsze 3 msc
- kasa za polecenie osób

Rewelacyjna opcja, polecam !
Plusy
atmosfera
Minusy
brak
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Spoko zarobki
Konsultantka (obecny pracownik) –  Częstochowa, śląskie11 listopada 2019
Polecam ich, szybko wszystkiego się nauczyłam. CC inne niż wszystkie.
Plusy
Kasa
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Kasa
Telemarketer (obecny pracownik) –  Kielce, świętokrzyskie8 listopada 2019
- zawsze na czas
- zgadza się co do grosza
- zawsze jasna sytuacja
- realne progi premiowe
- sporo konkursów
- fajne premie uznaniowe
- premia za wybór firmy przez pierwsze 3 msc
- kasa za polecenie osób

Rewelacyjna opcja, polecam !
Plusy
atmosfera
Minusy
brak
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ogólne wrażenie
Telemarketer (obecny pracownik) –  Kielce, świętokrzyskie4 listopada 2019
Pracuję tu od tygodnia i podoba mi się, mili i sympatyczni ludzie, fajna luźna atmosfera, nie ma na co narzekać
Plusy
atmosfera
Minusy
brak
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Praca
Telemarketer (obecny pracownik) –  Kielce, świętokrzyskie31 października 2019
Kurczę spoko opcja w Kielcach, to miasto powoli umiera, wszyscy wyjeżdżają, a oni jednak się rozwijają, nawet mają ten projekt co to się klika, dla mnie prze opcja !
Plusy
atmosfera
Minusy
brak
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Grafik
Telemarketer (obecny pracownik) –  Kielce, świętokrzyskie30 października 2019
Grafik elastyczny, dopasowany do moich zajęć, bez problemu mogę go modyfikować no i co najważniejsze kasa z tego też spoko, więc generalnie jestem na tak!
Plusy
atmosfera
Minusy
brak
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Atmosfera
Telemarketer (obecny pracownik) –  Kielce, świętokrzyskie29 października 2019
Polecam Tele !
Mam porównanie 3 innych firm Telemarketingowych i ta jest najlepsza, fajna atmosfera, aż chce się tam wracać każdego dnia !
Plusy
atmosfera
Minusy
brak
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Praca jest schematyczna
Telemarketerka (były pracownik) –  Lublin, lubelskie27 października 2019
W swoim typowym dniu w pracy, siadałam przed komputer i czytałam z kartki ten sam skrypt. Pomijając ten fakt, poza tym jak mam mówić do klientów, nie miałam więcej żadnych informacji dotyczących nazwy tych hoteli.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra kasa, zawsze na czas, elastyczny grafik
Konsultant telefoniczny (były pracownik) –  Częstochowa, śląskie25 października 2019
Idealne miejsce dla kogoś kto szuka pracy, gdzie jest dobra atmosfera. Kadra pomaga konsultantom. Elastyczny grafik i dobra kasa
Plusy
elastyczny graik
Minusy
brak
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Support clients.
Telemarketing Consultant (były pracownik) –  Lublin9 maja 2016
Calling clients. Telephone sales of products. Presentation and encouraging the purchase of products. I learned communicate with clients. I managed with routine of work. At work we help each other.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
Poproś o dostęp do tej strony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Telepromo. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

4,5
Na podstawie 14 opinii
511
40
32
21
10

Oceny wg kategorii

4,6Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
4,3Zarobki/pakiet socjalny
4,6Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
4,5Kadra zarządzająca
4,5Kultura pracy