Przycisk odtwarzania wideo na YouTube

Opinie pracowników firmy Teleperformance

Znaleziono 11 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (21 333)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Wyróżniona opinia
Wybrane przez Teleperformance jako reprezentatywna opinia
Warszawa
Specjalista ds. obsługi klienta (obecny pracownik) –  Warszawa, mazowieckie9 września 2019
Bardzo mi się podoba praca w TP. Płacą na czas, nie ma problemu z umowami. Pierwszą umowę dostałam na 33 miesiące. Polecam dla ludzi otwartych i pozytywnie nastawionych.
Plusy
Socjał, nowoczesne biuro, wysokie wynagrodzenia
Minusy
Mała ilość benefitów.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Schlechte managment
techniker (były pracownik) –  poland26 listopada 2019
Vor allem die geschafts fuhrung ist unorganisiert und unprofesionel. Die HR is unprofesionel, beantworten fast nie eine email anfrage. Die team leader sind unfahige ausgewehlte leute von andere manager um keine angst zu haben zu konnen, konkurenz zu haben und leichtes spiel fuhren zu konnen, das ist sehr schlecht und schwachsinnig.
Plusy
keine vorteile oder sonstige benefits
Minusy
schwache fuhrungs krafte, managment
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Polecam pracę
starszy specjalista (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie4 listopada 2019
bardzo dobrze, możliwość awansu zawodowego pełny pakiet socjalny, terminowa wypłata wynagrodzenia, delegacji i innych świadczeń. Najtrudniejsze części pracy to pilność podawania analitycznych różnych danych do jednostki zarządzającej podczas restrukturyzacji firmy i przekształceń urzędów , najprzyjemniejsze części pracy to współpraca ze współpracownikami i klientami oraz sama praca
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Very sales oriented atmosphere with micromanagement all day
Customer Service Specialist (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie4 listopada 2019
Had to be logged in 10 minutes prior to shift time. Had to take breaks and lunch within 2 minutes or corrective actions were handed out. Shift Supervisors micro-managed their employees by pressure/yelling/belittling.Co-workers had very poor attitudes due to the pressure of the position. Hardest part of the job was pleasing the supervisors.Most enjoyable part of the job was helping people enroll into a prescription drug plan through MediCare or enrolling them into a health care plan that met their needs.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Big Company
Customer Service Representative (obecny pracownik) –  Warszawa, mazowieckie4 listopada 2019
• Handle customer complaints and inquiries, billing questions and payment extensions/service request. Manage high volume workload within a deadline driven environment
• Became tech assistant for new reps and particularly challenging calls as one of the company’s mentor/trainers of both new and established employees
• Officially commended for enthusiasm, tenacity, intense customer focus and dependability in performance evaluations
• Helped company attained the highest customer ratings earned 100% marks in all categories including communication skills, listening skills, problem resolution and politeness
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 2Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Super miejsce pracy, multikulturowa atmosfera
Specjalista ds. obsługi klienta (obecny pracownik) –  Warszawa, mazowieckie16 października 2019
pracuję ponad pół roku w Teleperformance, bardzo mi się podoba to, że pracuję tu dużo cudzoziemców, dzięki temu w firmie panuje tolerancja i powaga do siebie nawzajem.
Plusy
owoce, programy integracyjne
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 2Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy z super atmosferą!
Obsługa klienta (obecny pracownik) –  Warszawa, mazowieckie20 marca 2019
Bardzo mi się podoba łączenie pozytywna atmosfera na projekcie :)
Plusy
Dobre zarobki
Minusy
Benefity
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 3Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Eentonig maar leuke collega's
Warschau - Social media specialist (były pracownik) –  Warschau6 września 2018
Werd binnen een maand gepromoveerd van telefoon naar social media. Hierdoor vond ik het werk veel leuker.
Plusy
In centrum
Minusy
Geen communicatie
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Good workplace
UK customer service specialist (obecny pracownik) –  Warszawa, mazowieckie16 września 2016
Usually at work I am picking up calls and writing emails. I have good knowledge and I assist my co workers with their duties and tasks.

I have learned how to be patience and I am capable of solving issues.

I have great people around me and that is as huge asset.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Productive and great workplace
Customer Service Agent Adidas's project (były pracownik) –  Warsaw, Poland7 czerwca 2016
BPO Poland is an international company working with standard criteria. In addition to a good salary and the possibility of progress within the company, there are more profits as a sport card, pension and medical insurance.
Every day at work, I have to call many customers and write them several emails. I have to stay go at least 4 to 5 minutes on the phone with a client and try to resolve his problem during that time.
The work is not too hard, but monotonous.

Despite the significant amount of work of each employee, we love helping each other. The atmosphere is friendly!
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5Nie 2Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
brak stabilności zatrudnienia- umowy czasowe
Sales and billing Agent dla Microsoft (były pracownik) –  Ateny10 listopada 2015
Brak stabilności zatrudnienia- polityka firmy jets taka,że co kilka miesięcy podpisuja z pracownikiem nową umowę na czas określony. Brak mozliwości otrzymania umowy na czas nieokreślony niestety.
Świetny pakiet socjalny: na święta i wakacje
Plusy
darmowe wycieczki i imprezy organizowane przez HR firmy oraz dobry pakiet socjalny
Minusy
umowy na czas określone, niski poziom kultury
Czy ta opinia była pomocna?Tak 16Nie 11Zgłoś

Zobacz więcej opinii o firmie Teleperformance

A może chcesz zobaczyć:

Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Teleperformance. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,5
Na podstawie 21 333 opinii
56 035
45 877
34 945
21 994
12 482

Oceny wg kategorii

3,4Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,2Zarobki/pakiet socjalny
3,2Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,2Kadra zarządzająca
3,4Kultura pracy

Opinie o firmie Teleperformance wg lokalizacji