Takko Fashion
Otrzymuj cotygodniowe aktualizacje, nowe oferty pracy oraz opinie

Kariera i praca - Takko Fashion

O nas
Sinds de oprichting in 1982 heeft Takko Fashion zich ontwikkeld tot een succesvolle internationale Smart Discounter met bijna 1.900 vestigingen in 17 landen. We bieden basics & trends voor het hele gezin.

Als smart discounter is het onze ambitie om hoge productkwaliteit en aantrekkelijke prijzen te combineren met een aangename winkelervaring. Takko
 – więcej... behoort al meer dan 30 jaar tot één van de meest succesvolle retailers van Europa!

Takko Fashion is met meer dan 19.000 medewerkers trots op waar we staan! Zo behoren we bij de meest succesvolle retailers van Europa en hechten we veel waarde aan Fairness en het Milieu. We maken deel uit van de Fair Wair Foundation, wat betekent dat onze kleding verantwoord wordt geproduceerd. Dit uit zich in verantwoorde arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden voor de samenwerkende productielanden. Tevens handelen we ecologisch verantwoord door ecologische aspecten, energiezuinigheid en duurzaamheid toe te passen in onze bedrijfsprocessen.


In Nederland zijn we met meer dan 100 filialen en zo´n 700 medewerkers trots op onze fijne werksfeer, vele doorgroeimogelijkheden en onze laagdrempeligheid en open communicatie. Samen is hoe we het doen!
 – zwiń
Zobacz, dlaczego my

Jak się pracuje w firmie Takko Fashion?

3,1
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
2,9
Zarobki/pakiet socjalny
2,9
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,0
Kadra zarządzająca
3,2
Kultura pracy

Co mówią ludzie na temat zarządzania w firmie Takko Fashion?

59%
pracowników aprobuje pracę dyrektora
Pozytywna ocena dyrektora na podstawie 128 ocen