Opinie pracowników firmy Stokrotka - Lublin, lubelskie

Znaleziono 10 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (63)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce sprzedaży
klient (były pracownik) –  Lublin,ul.Kunickiego 1413 lutego 2019
Tylko 1,gdyż obsługa sklepu nie udzieliła pomocy klientowi 01.02.2019 roku przed godziną 14:00,który miał kłopoty żołądkowe i nie do pohamowania nagły rostrój żołądka.Jego prośba i błaganie o WC nie odniosły u obsługi żadnego skutku i nastąpiła u klienta"katastrofa"w domyśle tego niefortunnego zdarzenia:POLACY-
PATRIOCI-KLIENCI
Plusy
0
Minusy
Brak nawet jednego pomieszczenia socjalnego(WC) dla klientów.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 17Nie 13Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
brak
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Lublin, lubelskie14 listopada 2018
Ciężka praca ,wyzysk, nadgodziny , brak możliwości rozwoju
Plusy
brak
Minusy
brak
Czy ta opinia była pomocna?Tak 60Nie 8Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
lublin
Specjalista ds. płac (były pracownik) –  Lublin, lubelskie11 listopada 2018
Praca w Stokrotce to obóz pracy, najlepiej jak pracownik cicho siedzi i się nie upomina o swoje, pracuje się za marne pieniądze które nie starczaja do następnej wypłaty. Administracja w sklepach i centrali zadufana w sobie i myslaca tylko o tym jak by zaoszczędzić by więcej mieć dla siebie!!!! Nie polecam pracę w Stokrotce!!! Nawet w centrali ludzie odchodzą bo mają dość tyrania za marne pieniądze, przełożeni tylko obiecują ze będzie lepiej ale nikt z tym nic nie robi to tylko puste słowa. Ja odeszlam bo miałam dość oszukiwanie nas ze będzie lepiej, mialam dosc biernego działania naszej przelozonej!!!!!
Plusy
talony
Minusy
setki rzeczy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 54Nie 3Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Każdy dzień to męka i orka na polu bitwy
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Lublin, lubelskie28 września 2018
Praca bardzo stresująca, nie dająca perspektyw rozwoju, a wręcz przeciwnie bardzo dobijająca.
Kadra zarządająca - wysokie mniemanie o sobie przez stanowisko, kultura miejsca w zależności od dnia.
Dużo pracy fizycznej, noszenie towaru po schodach, brak zrozumienia, nadgodziny niewypłacone, problem z otrzymaniem zaplanowanego urlopu.
Najprzyjemniejsza - dni wolne
Plusy
bony
Minusy
praca fizyczna, mobing
Czy ta opinia była pomocna?Tak 59Nie 1Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
miejsce gdzie wykorzystuje się ludzi na maxa
Zastępca Kierownika Sklepu (były pracownik) –  Lublin, lubelskie8 listopada 2017
Ciężka praca, mała pensja, natłok obowiązków, wyzysk, bardzo dużo ludzi ucieka z tej pracy.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 138Nie 6Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy którego nie polecam.
Kierownik (były pracownik) –  Lublin, lubelskie8 maja 2017
Stosowanie znęcania się psychicznego oraz wyzysk fizyczny do granic możliwości ludzkiej.
Plusy
Żadne
Minusy
Ciężka praca bezpłatne nadgodziny
Czy ta opinia była pomocna?Tak 47Nie 3Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nieszanowanie pracowników na najniższym szczeblu, a przecież to na nich bazują sklepy, jak ich nie będzie to nie bedzie też stokrotki.
Sprzedawca (były pracownik) –  Lublin M.Majdanka18 listopada 2016
Wyzysk, wyzysk i jeszcze raz wyzysk. 9 lat pracy na stoisku mięsnym a gdy zachorowałam to mnie zwolnili, bo po co im taki pracownik. Pieniądze nie adekwatne do wykonywanej pracy zatrudniona byłam na stoisku mięsnym a robiłam na całym sklepie, towarowałam, obsługiwałam na warzywach, sprzątałam nawet i wc oraz po zamknięciu sklepu (mopami się myło podłogę), na nabiale a pensja głodowa bo za mało było personelu, a nie było etatów. Myślę, że w tej kwestii nic się nie zmieniło i nie zmieni, ponieważ jest duża rotacja. Ludzie nie chcą tam teraz pracować, a jak ktoś zacznie to zaraz ucieka ale to wina szefostwa i kierownictwa, bo jak kadra sklepu była zgrana to odgórnie pracowników poprzenosili na inne sklepy bo niby duże straty były. Później się wyjaśniło, że to kto inny wynosił. Nie polecam pracy w Stokrotce chyba, że to konieczność i na chwilę, chociaż ja sama też tak mówiłam, ale kiedyś było lepiej.
Plusy
Żadne
Minusy
Praca wielostanowiskowa za najniższą pensję
Czy ta opinia była pomocna?Tak 164Nie 2Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bardzo odpowiednie miejsce pracy dla sprzedawców w każdym wieku.
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  STOKROTKA, Lublin, Abramowice15 października 2014
W tej firmie pracę wykonuje się na bieżąco w szybkim ale odpowiednio dobranym tempie. Czuje się, że się pracuje. Nie ma czasu na lenistwo ale też nie czuję się jak w kieracie. Wie się, co się ma robić, każdy ma jasno określone obowiązki.
Jak w każdej firmie mającej wiele filii sporo zależy od "szefostwa" w danym sklepie, jedno jest bardziej tolerancyjne i pomocne dla pracowników inne bardziej wymagające.
Spore możliwości rozwojowe, awanse, premie uznaniowe itp.
Równowaga czasu pracy, odpowiednia ilość dni wolnych. Prawidłowe rozliczanie godzin pracy oraz wynagrodzenia za pracę.
Plusy
Czas pracy, wynagrodzenie + premie, rozwój
Minusy
W zależnośći od sklepu - czasem po prostu są a czasem są niezauważalne
Czy ta opinia była pomocna?Tak 61Nie 205Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce w którym pracuje panuje miła atmosfera
Sprzedawca (były pracownik) –  Lublin23 stycznia 2013
Miejsce pracy spokojne, trochę niezorganizowany zespół, możliwość rozwoju. Kadra zarządzająca przychylnie patrzy na podwładnych. Najtrudniejsza część dnia ranne dostawy.
Plusy
praca zmianowo
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 13Zgłoś

Zobacz więcej opinii o firmie Stokrotka

A może chcesz zobaczyć:

Poproś o dostęp do tej strony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Stokrotka. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

2,2
Na podstawie 63 opinii
59
45
35
215
129

Oceny wg kategorii

2,1Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
2,1Zarobki/pakiet socjalny
2,3Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
1,9Kadra zarządzająca
2,0Kultura pracy