Opinie pracowników firmy Sheraton

Znaleziono 10 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (6 127)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
High propriety
housekeeper (były pracownik) –  Poland8 marca 2019
We start from a meeting with our supervisors. They give us a list of rooms and tips about the guests we may need to know. Then we start to clean the rooms. Our colleagues are very helpful. Work is hard , but closer the end it's better .
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
2
pomoc kuchenna (były pracownik) –  Poznań7 grudnia 2018
hujowo gfjcgm,fctmktxcflkrdkfxm;ojboug[ihp'j
[lk
[pk
p]l4'4
/
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Buen lugar para trabajar
Mucama (były pracownik) –  Todas las habitaciones8 kwietnia 2018
Es un buen lugar para trabajar, en donde resulta agradable trabajar, aprendí todo le que significa la atención de cliente, a saber organizar mi tiempo.
Plusy
Bien pagadas las horas extras
Minusy
Lo lejos de mi casa
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
N/a
Housekeeping (były pracownik) –  Sheraton Hotel10 stycznia 2018
They need to start by pay their housekeepers more money, routing their Saturday and Sundays so the employees can spend more time with their family and friends or just to rest.
Plusy
They have friendly employees
Minusy
Favoritism, bad pay
Czy ta opinia była pomocna?Tak 8Nie 2Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy gdzie panuje zła atmosfera
kelnerka (były pracownik) –  Sopot, pomorskie6 marca 2017
Miejsce pracy gdzie panuje zła atmosfera, brak szkoleń pracowników.
Plusy
Darmowe posiłki
Minusy
Brak szkoleń
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Very good place
Bartender and Waiter (były pracownik) –  Warszawa, MZ28 maja 2015
Sheraton Warsaw Hotel was great place to work . I have seen a lot of famous people in Poland such as pop stars , actors and lot of athlets
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
gente muy buena,,,cafe de por medios exelente ambiente de trabajo.
cocinero (obecny pracownik) –  restaurat las barcas15 lipca 2014
dia de trabajo llegar preparar la mise in place (lavar verduras; marcar pastas; la parte de carnes pescados despinarlos.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Fatalna atmosfera pracy
Pokojowa (były pracownik) –  Kraków23 stycznia 2013
Niestety atmosfera panująca w dziale służby pięter nie do wytrzymania. Przy rozmowie kwalifikacyjnej obietnice podwyżki po czym nie miłe rozczarowanie , mało kto ją wywalczy,bo niestety trzeba chodzić i prosic o podwyżke nawet kilka miesiecy. To co najważniejsze brak szacunku dla pracownika.Nie polecam pracy w tym Hotelu przynajmniej na stanowisku Pokojowej
Plusy
darmowe posiłki
Minusy
zła atmosfera pracy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Associet with my co-workers
Waiter (były pracownik) –  inside the Hotel14 stycznia 2013
One day i relaxed to attend to clients my boss cut my salary that was my bad day.
what i learned was to be a hard working man
Management was not bad because they managed to excel for more 20years in service
My co-workers were not bad because we were both skilled
i could stand the whole of working hours
The most enjoyable was organizing parties for all workers at the Hotel.
Plusy
yes free lunch and transport
Minusy
from 8:00am-6:00pm
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś

Zobacz więcej opinii o firmie Sheraton

A może chcesz zobaczyć:

Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Sheraton. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

4,0
Na podstawie 6 127 opinii
52 551
41 800
31 082
2359
1335

Oceny wg kategorii

3,8Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,6Zarobki/pakiet socjalny
3,6Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,6Kadra zarządzająca
3,8Kultura pracy