Opinie pracowników firmy Shell

Znaleziono 41 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (6 646)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dużo robota mało kasy
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Kraków, małopolskie5 sierpnia 2019
Ludzie z którymi się pracuje super zarobki kiepskiej
Plusy
Rabaty
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Shell
Pracownik stacji oaliw (były pracownik) –  Augustów, podlaskie2 sierpnia 2019
Marne zarobki, coraz więcej obowiązków, do tego że stacji robi się bar.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Environment du travail agreable
Assistante administrative (były pracownik) –  krakow25 czerwca 2019
great place to work ! l'une de meilleurs entreprises pour travailler
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nice work-life balance
Finance Associate (były pracownik) –  Krakow12 marca 2019
Shell has a really nice work life balance but the company doesn't investe in your career.

It's a company that sometimes care more about your connections than your real work.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Prawdziwa korporacja
Planista dostaw paliw / koordynator projektów (obecny pracownik) –  Kraków, małopolskie2 marca 2019
Jeżeli trafisz na dobrego TL lub MGR, to da się załatwić tak na prawdę wszystko (lekcje językowe, szkolenia rozwojowe, uczestnictwo w służbowych wyjazdach). Wszystko zależy od specyfiki działu, do jakiego trafisz - są okresy, kiedy ciężko wstać od biurka i tak na prawdę do toalety wychodzisz 1 lub 2 razy w ciągu całego dnia pracy, bo tyle jest do zrobienia i nawet nie wiesz, kiedy ten czas zleciał. A są też okresy, kiedy nadrabiasz zaległości w szkoleniach i porządkujesz rzeczy, na które normalnie nie masz czasu - jest wtedy bardziej spokojnie. Dużo możliwości rozwoju, szkoleń i wykazania się. Jeżeli jesteś proaktywny i wykazujesz dużo inicjatywy w działaniu (nie na zasadzie przyjść, odbębnić 8h i wyjść) - zostanie to prędzej czy później zauważone, trzeba tylko delikatnie zademonstrować to komu trzeba. :) Benefity takie jak wszędzie, bez szału. Firma rewelacyjna dla studentów, którzy często rozpoczynając praktyki, zostają na kilka lat, jak również dla pracowników z doświadczeniem, którzy chcą znaleźć nowe możliwości rozwoju i ewentualnego awansu.
Plusy
Szkolenia, możliwość awansu, realny wpływ na zmiany w procesie
Minusy
Przeciętne wynagrodzenie i benefity
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Zero poszanowania pracownika
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Racibórz, śląskie3 listopada 2018
Niesprawiedliwy system wynagrodzeń. Praca 7 dni w tygodniu weekendy święta. Zero życia prywatnego. Pracownik jest od wszystkiego świeci oczami nawet za rzeczy za które odpowiedzialny jest kierownik a nie są zrobione na czas. Człowiek nie może sobie niczego zaplanować żadnego weekendu żadnego wyjazdu nawet na 2 dni. Grafik zmienia się z dnia na dzień. Nadgodziny nie są wypłacane.
Minusy
Niskie zarobki brak zaplecza socjalnego niemiła atmosfera
Czy ta opinia była pomocna?Tak 18Nie 5Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Przykra praca
zastępca kierownika (obecny pracownik) –  Warszawa, mazowieckie14 sierpnia 2018
Kosmiczne wymagania. Zero poszanowania pracownika. Zero życia prywatnego.
Plusy
Brak
Minusy
Niskie zarobki wielkie wymagania
Czy ta opinia była pomocna?Tak 18Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Fun workplace.
Team Member (były pracownik) –  pomorskie12 lipca 2018
When you working on Shell you meet a lots of new people. Shell never go sleep. They are for drivers 24/7. You have feelings you doing something important for others. You can learn how effectively promoted products.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 9Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Stanowisko pracy w miejscu zamieszkania
Pracownik stacji paliw (obecny pracownik) –  Częstochowa, śląskie20 marca 2018
Plusy:
- Elastyczny grafik
- Godziny pracy
- Możliwość awansu

Minusy:
- ZAROBKI
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 8Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Very challenging and innovative
Shell Coordinator (były pracownik) –  Łódź Poland9 stycznia 2018
Beginning of create Car Care Shell range, their production and sales in Poland. All in one "shot". We started from Automotive Fluids and develope range. Taking care about appropriate production. Locally looking for sales network.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 3Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
ogólnie poprawnie
sprzedawca-kasjer (obecny pracownik) –  Lubin, dolnośląskie2 stycznia 2018
Minusy- praca w weekendy i święta. Brak zaplecza socjalnego. Niskie zarobki,
Plusy
miła atmosfera w pracy.bez presji przełożonych
Minusy
praca w weekendy i w święta, brak zaplecza socjalnego
Czy ta opinia była pomocna?Tak 13Nie 2Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
High proffesional place
Customer Service Professional (były pracownik) –  małopolskie23 października 2017
The best emloyer I ever had! Fair, thinking about the employees, seeing his work, good working package.
Plusy
Fair!
Minusy
Non
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 3Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
one of the best jobs in my life
Customer service assistant (były pracownik) –  PL11 października 2017
Duties & Responsibilities:
Serving customers, operating the till, cash handling, authorising and monitoring pumps refilling, dealing with deliveries and stock
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 2Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Empresa estable y con oportunidades
Financial Analyst (obecny pracownik) –  Cracovia26 września 2017
Empresa estable, con reputación, con múltiples oportunidades internas. Buenas condiciones laborales.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 3Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
L'expérience de ma vie
Debt collector specialist (były pracownik) –  Cracovie5 sierpnia 2017
Entreprise où l'avis des employés sont pris en compte pour l'atteinte de l'objectif final. Nous disposons d'une latitude très large et d'une certaine autonomie pour gérer notre portefeuille et la manière qui nous paraît la meilleure pour atteindre l'objectif : le paiement des factures.
Réel support de la part du management, on travaille en confiance.
Nombreux avantages nature.
Plusy
Repas gratuits
Minusy
Beaucoup de reporting, chronophage.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 4Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
good working conditions, good pay
Senior Data Analyst (były pracownik) –  Poland, Krakow27 lipca 2017
I liked job very much, good team, good management. I had a great time there. I learned a lot, was appreciated and felt good in the team. Workplace culture was on high level. I had a healthcare card, sport benefits and sometimes other. Good pay, working 40h / week.
You can meet a lot of people, enjoy your work time with people like you.
Plusy
discounts for gas, healthcare, sport package
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 4Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Porazka
pracownik fizyczny (były pracownik) –  mazowieckie4 lipca 2017
Wyzysk pracowników. Pracownik na dwuch etatach za najniższą krajową. Wszystko jest na stronie KAFETERIA PL. SHELL OPINIE PRACOWNIKÓW.
Plusy
Nie ma
Minusy
Mobbing
Czy ta opinia była pomocna?Tak 10Nie 2Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Productive and very good Company to work for
Customer Servie Professional, Risk Analyst (były pracownik) –  Krakow4 lipca 2017
If I would not be leaving to London, I would never leave this company. Amazing people, great management, professional growth secured. I did not find even one negative about this Comoany.

I am very thankfull for such an experience.
Plusy
Lots of benefits, amazing workplace
Minusy
N/A
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 3Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
ottimo ambiente di lavoro
Resource Caseworker Advisor (były pracownik) –  Cracovia3 lipca 2017
Ottimi rapporti coi colleghi.
Buona essperienza complessiva.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 2Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Great people
OPERATIONS LANDSCAPE PROCESS MANAGEMENT LEAD (były pracownik) –  Warsaw, PL22 maja 2017
Great people, remote team work, supporting mentoring, work-life balance respect.
Open minded culture, sometimes long hours, great team spirit. Global projects.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 4Zgłoś
Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Shell. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,9
Na podstawie 6 646 opinii
52 618
42 048
31 223
2414
1343

Oceny wg kategorii

3,8Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,5Zarobki/pakiet socjalny
3,3Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,6Kadra zarządzająca
3,7Kultura pracy