Opinie pracowników firmy RUCH S.A.

Wyświetlono wszystkie opinie (11)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
TRAGEDIA! Nie bierzcie kiosku ani saloniku na własną działalność!
Własna działalność gozpodarcza Kiosk (obecny pracownik) –  zachodniopomorskie11 czerwca 2019
Oszukują na pieniądze, wypłaty spóźnione i zarobki tak małe że ciężko za nie przeżyć. Wypłata za kwiecień była dopiero w czerwcu, w dodatku 1000zl. To "8% prowizji" jest tylko wtedy kiedy sprzedaż towar na daną kwotę, która jest nie możliwa do spełnienia. Podstawy również ucinają. Papiery im giną, szkoda słów.
Minusy
Niskie zarobki, niewypłacalni, pensje spóźnione, kary za zle ulozony towar, jesteś dla nich nikim
Czy ta opinia była pomocna?Tak 12NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Brak możliwości rozwoju
Franczyzobiorca (były pracownik) –  Starachowice, świętokrzyskie6 stycznia 2018
Złe zatowarowanie, brak wpływu na towar i godzin..
Minusy
Brak płynności finansowej firmy i przerwy w wypłacie prowizji, kary finansowe nie adekwatne do przewinien
Czy ta opinia była pomocna?Tak 31Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Brak stabilnych zasad
Dyrektor Regionalny (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie21 października 2016
Firma stara się być bardzo nowoczesna, ale ma skostniałą kadrę
Plusy
Pakiet socjalny
Minusy
Kadra
Czy ta opinia była pomocna?Tak 19Nie 3Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bardzo dobra atmosfera wśród pracowników
samodzielny referent, inspektor (były pracownik) –  Gdańsk, pomorskie2 września 2016
Najlepiej wspominam pracę w Dziale Kolportażu bezpośrednio z klientem
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6Nie 20Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
5
SPECJALISTA DS ADMINISTRACJI (były pracownik) –  Stalowa Wola, PP4 listopada 2015
POZYTYWNA ....................
..............................
............................
.....................................
Plusy
ATMOSFERA
Minusy
BRAK ROZWOJU FIRMY
Czy ta opinia była pomocna?Tak 8Nie 9Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Productive but very hard work
shop keeper (były pracownik) –  Kraków, ML1 listopada 2015
I woke up at 5 am, drove to my work and opened the shop everyday of the week at 7 am. I received the press.
The shop was being closed at 7 pm.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 6Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
good
Sales Asistant (były pracownik) –  poland19 kwietnia 2015
I am a mother and any job itsnot a problem for my and i like work with soo many people and be a part of group, i learn wery fast and try to by good worker
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 6Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Stałe zmiany - ostatnie lata w trudnym okresie - restrukturyzacja
Referent (były pracownik) –  Katowice, SL13 kwietnia 2015
Niepewność jutra Firmy i wygaszanie zadań w Dziale Hurtu Prasowego oraz jego specyfika, utrudniały wybór kierunku kształcenia wyższego, ale podjęcie studiów było możliwe z uwagi na pracę w dn. pon. - piątek.

Najtrudniejsze: konieczność zastąpienia osób, których zadania były słabo przyswojone.

Najprzyjemniejsze: zakończenie zadania w oczekiwanym terminie.
Plusy
Częścowa dopłata do okularów i fundusz socjalny dla pracowników.
Minusy
raczej słabe zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 7Nie 5Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
W magazynach i biurach panowal nieporzadek,aby rozpocząć pracę musialam porzadnie wysprzątac cale pomieszczenie w ktorym mialam prowadzic dzialalnoscy
wlasna dzialalnosc rozprowadzanie towaru (były pracownik) –  Bielsko-Biała, SL2 września 2013
Pracowalam od 7 mej do 15 tej. Odczulam jakbym wrocila do czasow Komunizmu w Polsce.Kawusia,papierosek.malowanie paznokci przez pracownice oraz gotowanie obiadkow w biurach. Przezylam szok.Nie mialam zadnych mozliwosci rozwoju po prostu przydzielono mi zadanie .Kierowniczka przyjezdzala dwa razy w tygodniu i zbierala darmowe dodatki ktore Ruch otrzymywal do danego towaru. Ja pracowalam zeby zdązyc na czas. Niewiele mialam wspolnego z tymi ludzmi. Po roku dostalam wypowiedzenie poniewaz Ruch przeniesiono do Katowic .,mialam umowe cywilno prawną zadnego urlopu,chorobowe bezplatne itd
Plusy
0
Minusy
niskie zarobki, zimno w biurach
Czy ta opinia była pomocna?Tak 14Nie 1Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Mam za dużo zalu i nie będe obiektywny
Magazynier (były pracownik) –  Słupsk - Koszalin14 sierpnia 2012
Mój pracodawca rozwiązał ze mną umowę o pracę na skutek redukcji etatów przy czym kilka razy wprowadził mnie w błąd moja ocena nie będzie subiektywna
Plusy
ja nie znałazłen
Minusy
publikowanie nieprawdziwych informacji
Czy ta opinia była pomocna?Tak 9Nie 2Zgłoś
Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w RUCH S.A.. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

2,8
Na podstawie 11 opinii
51
43
33
21
13

Oceny wg kategorii

2,6Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
2,5Zarobki/pakiet socjalny
2,1Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
2,5Kadra zarządzająca
3,0Kultura pracy