Opinie pracowników firmy Rossmann

Znaleziono 93 opinie pasujące do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (193)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie miła atmosfera traktowanie pracownika nie odpowiednie zero zycia prywatnego
magazynier (były pracownik) –  łodz sw teresy10 lutego 2014
Negatywna zle traktowanie pracownikow o urlopie mozna zapomniec no chyba ze firma sama da ale tylko wtedy kiedy nie ma pracy
Plusy
darmowe posilki
Minusy
podejscie do pracownika nie stabilnosc
Czy ta opinia była pomocna?Tak 197Nie 52Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
nie warto
kasjer sprzedawca (były pracownik) –  Wroclaw13 października 2013
Jezeli lubisz bol plecow, ciagl krytyke ze strony kierownika, zastepcy badz asystentki, ktora obrosla w piorka bo wlasnie dostala awans i nic nie robi, prace fizyczna przez cala noc, ciaganie ciezkich wozkow po sklepie, podglad na kamerach przez ochrone, ciagle patrzenie na rece, brak czasu na zjedzenie, 12 godzinne zmiany i proszenie sie o wolne to praca dla Ciebie. Zdecydowanie nie polecam firmy!!!! Owszem atutem jest umowa o prace i wieksze zarobki, ale uwazam, ze kosztem marnowania sobie zycia.
Plusy
dobre zarobki
Minusy
praca ciezka, fizyczna, ciagle obserwowanie przez ochrone na kamerac w dzien i w nocy, zmiany po 12 h, jedzenie w biegu, brak szacunku ze strony kierownictwa i innych osob na wyzszym stanowisku niz kasjer, dostawy nocne, bardzo ciezkie wozki ktore trzeba za soba ciagnac po sklepie. Niemila atmosfera wsrod pracownikow.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 324Nie 59Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Rossmann
Chemist and make-up store (były pracownik) –  Łódź łóddzkie9 sierpnia 2013
Miła atmosfera,
Bardzo dobry pakiet socjalny.
Przyjazna atmosfera.
Plusy
Możliwość awansu.
Minusy
Różne zmiany w przeciągu jednego tygodnia.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 74Nie 83Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miła atmosfera zawsze była, ponieważ pracują tam same kobiety.
Pomocnik dostawy (były pracownik) –  Konin17 maja 2013
Oceniam bardzo dobrze, gdyż nie było zgrzytów, kierowniczka zawsze podpowiadała co robię źle i jak powinno być zrobione, i takich kierowników lubię, którzy powiedzą jak ma być a nie wydzierają się, że jest źle zrobione, wykonana praca.
Plusy
Piękne Kobiety w pracy.
Minusy
Mało było godzin, zeby zarobić na dojazdy nawet.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 2Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
3
sprzedawca (były pracownik) –  łódzkie14 maja 2013
Warunki socjalne dobre,zarobki -zależy od lokalizacji sklepu i przepracowanych godzin,nowi pracownicy w ciagu miesiaca maja malo godzin ,pracuje sie po 10 godz a pożniej 3 dni wolego np. ,atmosfera zalezy od pracowników,ale przewaznie niezbyt dobra,obserwowanie pracowników na kamerach w dzien i na nocnej zmianie ,jedzenie w biegu.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 124Nie 50Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
kasjer/wykladanie i doradzanie klijentom
wykladanie towaru/kasjer (były pracownik) –  Gliwice Slaskie9 kwietnia 2013
stawiam firme rossman na najwyrzszym poziomie dlatego ze wszystko odpowiada moim kryterium
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6Nie 15Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Firma bardzo dobra. Atmosfera w pracy zła
zastępca kierownika (były pracownik) –  Warszawa31 stycznia 2013
Firma stawia na rozwój pracownika. Jeśli są chęci i predyspozycje można ubiegać się o awans. Szybko można zostać zauważonym oraz docenionym. Dobre zarobki. Dobre premie. Szkolenia dodatkowe bezpłatne.
Ale za to: dużo pracy. Dużo drobnych i mało znaczących rzeczy do wykonania. Mnóstwo zasad i przepisów w regulaminie.
Pracownicy zazwyczaj zazdrośni, zawistni, dwulicowi.
Kierownicy nieprzystępni, dołują pracowników. Atmosfera w pracy nieciekawa. Zmianowy czas pracy- nie dla wszystkich jest to dobre.
Plusy
dobra pensja, premie, karta benefit za grosze
Minusy
praca w weekendy, praca w nocy, dużo obowiązków
Czy ta opinia była pomocna?Tak 324Nie 57Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
any
cashier & sales girl (były pracownik) –  Poland, Zabrze28 grudnia 2012
I learned how to corp with people. Work under pressure, odd hours.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
miejsce gdzie jak masz plecy to mozesz cos osiagnac
kasjer/sprzedawca (były pracownik) –  kraków małopolskie5 grudnia 2012
jak masz dobrze uklady z kierownictwem sklepu to mozesz zarobic a nie orobic sie,najgorsze sa ncki gdzie owar przyjezdza w srodku nocy i ty masz sie wstawic np na 1 do pracy
Plusy
bogaty pakiet socjalny, paczki dla dzieci duze premie na swieta, opieka medyczna, mozliwosc wysłania dziecka na kolonie, mozliwoesc zmiany pracy w obrebie firmy
Minusy
dostawy pozna noca, niejednakowe traktowanie pracowników przez kierownictwo sklepu, nie jednakow ailosc godzin osob z takim samym etatem
Czy ta opinia była pomocna?Tak 159Nie 54Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Wejherowo
sprzedawca (były pracownik) –  wejherowo21 listopada 2012
Duze wymagania-mala placa. Mobing!!! ciagly stres,zero zrozumienia jesli chodzi o dzien wolny
Plusy
nie ma
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 123Nie 44Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ogółem ocena
magazynier (były pracownik) –  Łódź, łódzkie17 września 2012
ocena mierna - szkoda pisać i marnować tu czas
nie polecam
.
.
Plusy
darmowe posiłki ale bez surówek, wynagrodzenie jako tako 1800 brutto próbny a potem 2000 brutto + premia 100 zł czy tam 150
Minusy
dopłata do surówek, nieoficialne bardzo zawyżone i nieprzemyślane normy, zbyt mało wózków widłowych, praca bez wózka na pieszo i pchanie 300 kg kosza z towarem, smród na lokalizacjach, bałagan, znieczulica i nieróbstwo przełożonych, 3 zmiany
Czy ta opinia była pomocna?Tak 267Nie 72Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
productive workplace
Warehouse operative (były pracownik) –  Łódż, Poland3 lipca 2012
- Ensure all stock has serial numbers.
- Prepare stock requirements timeously.
- Complete GRN of stock received from suppliers and forward to Stores Manager.
- Maintain order in warehouse and clean work area
- Checking commodity in compliance with order line.
- To operate a service lift and have rights to use forklift truck inside the company
Plusy
automation and fast system
Minusy
holiday leave without employee agreement
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 1Zgłoś

Zobacz więcej opinii o firmie Rossmann

A może chcesz zobaczyć:

Poproś o dostęp do tej strony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Rossmann. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

2,6
Na podstawie 193 opinii
527
432
342
225
167

Oceny wg kategorii

2,3Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,0Zarobki/pakiet socjalny
2,7Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
2,4Kadra zarządzająca
2,6Kultura pracy