Opinie pracowników firmy Rockwell Automation

Znaleziono 8 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (880)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Work-life balance
Engineering Manager (były pracownik) –  Katowice, śląskie4 grudnia 2019
an ideal company for beginners, not open to new solutions and very difficult to apply any changes.
very good development plan and training.
not a fast decision making Company
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Production
Production Operator (były pracownik) –  Katowice, Poland25 września 2019
good place to work, thought-out training system, motivational bonuses, extensive benefit system, good working conditions, friendly work environment, staff canteen
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Software Engineer, biuro przyjemne, proces ciężki i debilny, więcej siedzisz pisząc testy niż programujesz, ludzie marni, stawki poniżej rynkowych.
Software Engineer (były pracownik) –  Katowice, śląskie31 stycznia 2019
PROJEKT:
- Pracowałem jako Software Engineer w latach 2017/2018.
- Projekt liczył około 70 osób w Polsce, około 40 w USA.
- Kod relatywnie nowy (start projektu około 2009, niewielka część kodu jest starsza), ale ma sporo długu technicznego. Na plus, że prawie całość została napisana przez inżynierów z USA.
- Na jeden produkt składają się komponenty pisane w C#, C++, Java.
- W projekcie jest kompletny brak specjalizacji (ani ze względu na technologię, ani ze względu na obszary funkcjonalne). Nietrudno się domyślić jak to wpływa na jakość kodu i szybkość pracy.
- Architektura produktu jest tak generyczna i modularna, że aż niezdatna do używania i przeszkadzająca (nie byłbym w stanie sobie tego wyobrazić, dopóki nie zrozumiałem tego projektu).
- Produkt jest powolny jak cholera i w większości przypadków skaluje się ze złożonością x^3. Jeśli po zmianie wymagań funkcjonalnych nie spełniamy wymagań niefunkcjonalnych, to się je zmienia.
- Jakość i szybkość kodu nie jest kryterium, liczy się sprawność funkcjonalna.
- Projekt duży, skomplikowany, jest dokumentacja, ale to spaghetti.
- Pokrycie Unit Testami bardzo średnie (w C++ to nawet nie są UT ze względu na nierozwiązane dependencje, kod jest krótko mówiąc nietestowalny, w C#/Java też zdarzają się takie potworki).
- Pokrycie Testami Integracyjnymi - o ile w ogóle są testy danej funkcjonalności, to zwykle pokryty jest scenariusz "happy path" i pojedyncze przypadki, a nie warunki brzegowe.
- Testy i środowisko testowe są tak niestabilne, że padające testy są powtarzane do 5-10 razy sztuka, a dopiero później analizowane.
  więcej... Z takim podejściem poważne problemy (np. cała aplikacja się wysypała) nie są wykrywane.
- Jedyne "liczące się" testy przy akceptacji historii to testy integracyjne ("UT są dla developerów" xD), wykonywane zawsze na GUI, tworzone w środowisku graficznym autorstwa Rockwell Automation poprzez przeciąganie magicznych zwojów. Testy są interpretowane w czasie wykonywania, nie kompilowane, więc o literówce w nazwie zmiennej dowiesz się gdy test się wysypie. Testowanie czy menu "Plik" ma pozycję "Zapisz" trwa 2 minuty, a razem z czasem przygotowywania maszyny test trwa około 10 minut.

WARUNKI FIZYCZNE PRACY:
- Nowe, ładne, schludne, wygodne miejsce pracy (biuro ogólnie, kuchnia, krzesło, biurko, monitory, itd.).
- Open Space. Jak trafisz na miejsce koło kuchni albo tyłem do korytarza / przejścia, to ciężko się skoncentrować, bo w Rockwellu inżynierowie ogólnie więcej chodzą / rozmawiają / spędzają w kuchni, niż pracują.
- Piłkarzyki, konsole do gier z kierownicą/pedałami/biegami, chillout room'y z miejscem do spania.
- Obrzydliwa stołówka (Olimp) w cenie 40 zł/kg. Podczas studiów jadłem różne paskudne rzeczy, często "jajecznicę studencką", ale Olimp bije na głowę wszystko. Ręce opadają, za dużo by pisać.

LUDZIE:
- Co do programistów z USA nie mam zastrzeżeń.
- Stanowiska (Junior/Regular/Senior/Project) rozdawane na podstawie lat pracy w branży, nie na podstawie umiejętności.
- Prywatnie ludzie w Polsce spoko, ale jako inżynierowie są w przeważającej większości mierni, bierni, ale wierni (a raczej wygodni).
- Pensje niższe niż u konkurencji, przede wszystkim nieadekwatne do umiejętności.
- Lepiej na starcie wynegocjuj dobrą stawkę, bo podwyżka roczna ma limit 7%, a czekanie na decyzję "z góry" potrafi trwać ponad 6 miesięcy i dalej jej nie ma.
- Osoby, które się do czegoś nadają i chce im się pracować - uciekają jak najdalej.

PROCES / ORGANIZACJA PRACY / HIGIENA INŻYNIERSKA PRACY:
- Proces mega ciężki, 5 narzędzi w których trzeba wpisywać te same dziesiątki ton danych/opisów/numerów/statusów. Wszystko sformalizowane do granic absurdu.
- Na umowie o pracę masz wpisany "zadaniowy czas pracy", żeby można było wyznaczyć "zadanie" udziału w spotkaniu w późnych godzinach i wymagać przychodzenia później do pracy. Ale jak wykonasz swoje zadania szybciej, to robisz za innych.
- Prawie cała praca programisty to pisanie testów, później pisanie testów, potem testy, próby uruchomienia testów w marnym środowisku i czasami trochę programowania.
- Programowanie to prawie zawsze modyfikacje już istniejącego kodu / lekkie rozszerzanie. W półtora roku napisałem może 2 nowe małe klasy (!), reszta to analiza, a później rzeźbienie w istniejącym kodzie / naprawa bugów.
- Jeśli po roku pracy myślisz, że napotkałeś już wszystkie 200 możliwych problemów technicznych i nic Cię nie zaskoczy, to dzisiaj natrafisz na nowy.
- "Rozumiem, że to uniemożliwia wam pracowanie. Założyłeś Ticket do IT? Pamiętajcie, że się scommitowaliście, że dowieziecie sprint."
- Pisz maile, bo ludzie się wyprą swoich słów jak przyjdzie co do czego. Im więcej papieru, tym dupa czystsza.
- Pracuje się na mega powolnych maszynach wirtualnych na przeładowanym serwerze (odinstalowanie lekkiego programu może momentami trwać 40 minut).
- Klonowanie repozytorium czy pobieranie potrzebnych bibliotek (nie będę wchodzić w szczegóły) potrafi trwać godzinami, a często "chwilowo" nie działa.
- Twoja wygoda i higiena pracy nie mają absolutnie żadnego znaczenia. Spodziewaj się takich absurdów jak np. zablokowany schowek między maszynami w celu "ochrony" własności intelektualnej. Dane do maila przepisz sobie ręcznie.
- Metodologia pracy SAFe (Scaled Agile Framework): zespoły Scrum'owe po 7 osób - 5 developerów + 2 testerów (choć w Rockwellu ta proporcja powinna być odwrotna, o tym będzie dalej), wszystkie zespoły planują razem pracę na następne 11 tygodni (2 i pół miesiąca!), podzielone na 4 sprinty. Planowanie trwa 3-5 dni i odbywa się w godzinach pasujących USA, czyli start około 15:00, koniec około 20:00.
- Przed planowaniem nie masz pojęcia co będziesz robić, więc nie jesteś w stanie refine'ować zadań, żeby je zrozumieć, doprecyzować, znaleźć luki, rozwiązać zależności. 3 dni na zaplanowanie prawie 3 miesięcy pracy to trochę słabo, a w trakcie planowania historie są przerzucane między zespołami jak się kierownictwu spodoba.
- Ze względu na SAFe, wyceny historii powinny być znormalizowane (spójne) między zespołami, ale powszechnym jest przecenianie zdań, żeby się nie narobić (np. cały zespół 7-osobowy w 3 tygodnie dostarcza do produktu nowy button w istniejącym już oknie, który otwiera nowe okno, póki co bez zawartości, oraz testy do tego).
- Jak nie chcesz się narobić, to się nie narobisz.
- Scrum Master jest Twoim Managerem, który ma inne interesy niż pilnowanie zasad Scrum'a/Agile.
- Zmiany w tracie sprintu są na porządku dziennym.
- Product Ownerzy w Polsce w większości nawet nie rozumieją ogółu swojej części produktu.

Ogólnie polecam na emeryturkę lub ewentualnie w trakcie obijania się w RA mieć dodatkową pracę zdalną dla innej firmy - co dwie pensje to nie jedna :)
  zwiń
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
RA jest bardzo dobrym pracodawcą
Customer Care Representative (obecny pracownik) –  Katowice, Francuska9 września 2017
Ciekawa praca, wysoka kultura, dobre zarobki, średnie możliwości rozwoju zawodowego i awansu.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
T. Sikorski- covering letter
Medium voltage and low voltage test engineer (obecny pracownik) –  Katowice, Polen23 lutego 2017
I can offer you my professional knowledge and experience in Electrical Engineering, especially
those reached on my current position of Test Engineer in Rockwell Automation Plant.
Last 6 years of my job were very intensive in terms of knowledge of Medium Voltage products,
such as MV Drives, Soft Starters. However currently routine testing of is not my main duty.
3 years ago I took responsibility for maintenance of power infrastructure in MV and LV test
facilities and type testing of new products and power components.
Maintenance activities are:
• Periodic inspectons of MV and LV Power Transformers, test Motors and switchgears,
including isolation resistance and winding resistance measurements
• Repairs of MV Drives, Switchgears etc.
Type testing includes:
• Resistance and inductivity measurements
• Voltage and current measurements, using HV probes, Rogowski coils connected to
Oscilloscopes
• Heat run tests of MV Transformers and Reactors
• Determination of temperature rise of th a.m. devices, using FISO temperature analyzer and
calculations.
In my previous places of work, I have always been responsible for technical aspects, which
gave me a wide look on technical problems solving. Thank to this I have a good ability to find
myself in different industry branches, like power engineering or automotive.
As a potential employee, I can offer you my commitment and professional approach to assigned
tasks.
I can work effectively both: in team or independently.
Regarding my Norwegian language skills, it is not fluent, but I am strongly motivated to find a job
in
  więcej... Norway, therefore I am in course of intensive study.
Med vennlig hilsen,
Tomasz Sikorski
  zwiń
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 2Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Firma bardzo dobra.
Magazynier (były pracownik) –  Katowice, SL14 stycznia 2015
Wg mnie jedna z najlepiej funkcjonujacych firm na Śląskim rynku, bynajmnije z tych w których udalo mi sie i mialem przyjemność pracować.
Plusy
Same plusy.
Minusy
Brak
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 4Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
praca super
operator (obecny pracownik) –  Katowice, SL12 sierpnia 2013
Bardzo dobre warunki pracy . Miła atmosfera . Dobre zaplecze socjalne .Dobra lokalizacja.
Plusy
ubezpieczenie, darmowa kawa, zaplecze socjalne, miła atmosfera pracy
Minusy
brak minusów
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 2Zgłoś

Zobacz więcej opinii o firmie Rockwell Automation

A może chcesz zobaczyć:

Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Rockwell Automation. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,9
Na podstawie 880 opinii
5326
4302
3170
241
141

Oceny wg kategorii

3,8Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,8Zarobki/pakiet socjalny
3,3Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,4Kadra zarządzająca
3,7Kultura pracy

Opinie o firmie Rockwell Automation wg lokalizacji