Opinie pracowników firmy Raiffeisen Bank Polska S.A.

Znaleziono 21 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (82)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy, w którym panuje dobra atmosfera.
Doradca Klienta (były pracownik) –  Rybnik, śląskie20 stycznia 2019
Pracę w banku wspominam bardzo pozytywnie. Kultura pracy w Raiffeisen jest profesjonalna, pełna zrozumienia dla życia prywatnegoBardzo dobra atmosfera w pracy,Jasno określone cele i wymagania,.strategia Banku ukierunkowana na Klienta.
Utrudnieniem były spowolnienia w działaniu systemów.
Z uwagi na małe miasto, ograniczone możliwości rozwoju.
Najprzyjemniejszą częścią pracy było zamknięcie sprzedaży i satysfakcja klienta.
Najtrudniejszym momentem była obsługa roszczeniowych klientów.
Plusy
Atmosfera, Karta Multiprofit, dodtatkowe ubezpieczenie.
Minusy
Niskie zarobki.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce do pracy w komfortowej atmosferze
Relationship Manager (były pracownik) –  Kraków, małopolskie20 grudnia 2018
Parcę w banku wspominam bardzo pozytywnie. Jeżeli spełniało się wymogiu sprzedażoqwe można było liczyc na liczne bonusy i premie.
Dużo szkoleń dających mozliwość ciągłego rozwoju
Plusy
atmosfera, premie
Minusy
odleglosc od domu
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Atmosfera dobra
starszy specjalista ds klientów korporacyjnych (obecny pracownik) –  Łódź, łódzkie27 listopada 2018
Praca w stabilnym środowisku. Współpraca z fachowcami.
Minusy
Brak systematycznych premii sprzedazowych .
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ciekawa
Przedstawiciel Bankowy (były pracownik) –  Opole, opolskie15 lipca 2018
Jedyny minus to że jest wymagana działalność gos[darcza a nie ma opcji pracy etatowej
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Jasne standardy i profesjonalizm
Trade Finance Expert (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie8 lipca 2018
Kultura pracy w Raiffeisen jest profesjonalna jednak pełna zrozumienia dla prywatnego życia. Pracownicy są zaangażowani w dostarczanie dobrej jakości dla klientów, jest to postawa popierana przez kadrę zarządzającą.

Szkolenia, pakiet socjalny i imprezy integracyjne są w normie i nie odstają od standardów branży.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobry zespół
Starszy Doradca Klienta (obecny pracownik) –  Bełchatów, łódzkie17 marca 2018
Ogolna ocena bardzo dobra. Bardzo dobry kontakt z centralą. Jasno określone cele i wymagania. Z uwagi na małą miejscowość brak możliwości rozwoju
Plusy
auto służbowe do dyspozycji
Minusy
zarobki
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
w miejscu pracy panuje dobra atmostera
Kierownik zespołu dokumentacji kredytowej (były pracownik) –  Katowice, śląskie13 marca 2018
W miejscu pracy panuje dobra atmosfera. Pracodawca daje możliwość rozwoju.
Plusy
karta multisport, opieka zdrowotna, ubezpieczenie
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra atmosfera, nienajlepsze systemy.
Kierownik Zespołu Middle Office (obecny pracownik) –  Warszawa, mazowieckie3 maja 2017
Świetni współpracownicy, mało wydajne a za to w wielkiej ilości systemy.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Olkusz
Doradca Klienta Biznesowego (obecny pracownik) –  Olkusz, małopolskie17 lutego 2017
Pracodawca w porządku
Strategia Banku ukierunkowana na Klienta
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bardzo dobra atmosfera pracy
Specjalista ds. obsługi klienta (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie26 stycznia 2017
Utrudnieniem w pracy były spowolnienia w działaniu systemów,
Plusy
Dobry pakiet socjalny
Minusy
Niskie zarobki, wstrzymywane wnioski o awans i podwyżkę
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Gdańsk
Doradca Klienta (były pracownik) –  Gdańsk, pomorskie6 stycznia 2017
Słabo tam się pracowało kadra do niczego nie wiadomo skąd ich biorą z łapanki w marketach?
Plusy
Fajna praca
Minusy
kadra zarządzająca, mobing itd, itp
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miła atmosfera na czas mojego zatrudnienia.
Doradca Klienta w Banku (były pracownik) –  Pułtusk, mazowieckie4 stycznia 2017
Namawianie klientów na założenie kont, Spisywanie umów kredytowych.
Plusy
zgodni współpracownicy
Minusy
brak możliwości rozwoju i awansu
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Giving a huge financial knowledge
Relationship Manager (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie18 maja 2016
Giving a huge financial knowledge , sales skills , cooperation skills ( with financial analysts also with management of the Bank )
Plusy
Free education, rewards, training, promotion, contests
Minusy
change the board in 2002 was wrong step
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
pozytywna
Doradca Klienta (były pracownik) –  Zamość, lubelskie17 kwietnia 2016
Oceniam prace pozytywnie, jednakże nastawiona jestem na rozwój
Plusy
opieka medyczna
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Przychylni, serdeczni współpracownicy, zdrowa i miła atmosfera w zespole
Mł. Specjalista ds Obsługi Klientów Biznesowych (obecny pracownik) –  Warszawa, MZ18 czerwca 2015
Bardzo dobra współpraca z kierownikiem wykazującym doskonałe przygotowanie merytoryczne do zarządzania zespołem.
Bardzo serdeczni współpracownicy.
Praca wymagająca skupienia, rzetelności i monitorowania podjętych działań.
Szybka analiza kontrahenta - najtrudniejsza część pracy.
Satysfakcja po ukończonych procesach.
Plusy
Dostęp do automatów z napojami ciepłymi i zimnymi poprzez przyznany limit do wykorzystania.
Minusy
Wynagrodzenie
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bank w którym dobrze było pracować
Manager Zespołu, Dyrektor Regionu (były pracownik) –  Kraków, ML28 maja 2015
Okres, kiedy tam pracowałam, był najlepszym w moim życiu. Wtedy dużo się uczyłam, praktykowałam, rozwijałam się i ciągle awansowałam od Doradcy Bankowego do Dyrektora. Bank stwarzał bardzo dobre warunki pracy i płacy, angażowaliśmy się i siedzieliśmy po godzinach, ale Bank był nam naprawdę wdzięczny za to. Zebrałam w drodze eliminacji naprawdę znakomity zespół, ludzi zdolnych, ambitnych, lubiących współpracę i rozwiązywanie problemów. To brzmi prawie jak bajka dzisiaj.
Plusy
Atmosfera pracy.
Minusy
Płaska struktura w Regionie.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Raiffeisen Bank experience
BANK DIRECT SALES REPRESENTATIVE (były pracownik) –  Poland8 stycznia 2015
In Raiffeisen Bank I was developing new business prospects in specific geographic areas
offering the best product based on customer needs and his/her financial situation as well as
interacting with existing customers to increase sales of the bank's products and services.
Part of the job was to develop and maintain positive relationships with banking clients through excellent customer service, addressing their inquiries and ensuring their needs are consistently met.
Plusy
great work colleagues
Minusy
Job Security
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
good workplace
Poland - Junior Specialist (były pracownik) –  Warszawa, MZ10 września 2014
I am motivated and results orientated person. I have very good interpersonal skills and work with customers is not a problem for me. During my work in customer service sector I gather good experience and valuable skill. I am looking for a position in your organization, where I can bring a great value and develop further.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Pracodawca z dobrym pakietem socjalnym
Doradca Klienta Biznesowego (były pracownik) –  Łódź, LO15 sierpnia 2013
Ocena na poziomie średnim. Dobry pakiet socjalny , ale zła atmosfera i średnie finase
Plusy
pakiet socjalny
Minusy
atmosfera
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
mili ludzie, fajny klimat, atmosfera
specjalista ds. operacji (były pracownik) –  warszawa22 lipca 2012
możliwości rozwoju ograniczone, kadra przekonana o swojej doskonałości, współpracownicy pomocni, choć bezwzględni, najtrudniejsza monotonia, stresowa atmosfera, pospiech,
Plusy
brak
Minusy
niskie zarobki, wyzysk
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2NieZgłoś

Zobacz więcej opinii o firmie Raiffeisen Bank Polska S.A.

A może chcesz zobaczyć:

Poproś o dostęp do tej strony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Raiffeisen Bank Polska S.A.. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

4,1
Na podstawie 82 opinii
537
424
315
25
11

Oceny wg kategorii

3,8Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,6Zarobki/pakiet socjalny
3,7Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,6Kadra zarządzająca
3,8Kultura pracy