Opinie pracowników firmy PZU

Wyświetlono wszystkie opinie (56)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ik was blij met het werk
Klantenservice (były pracownik) –  Warschau5 lutego 2016
Ik was blij met het werk, maar het gaf me geen voldoening als het gaat om onderwijs en salaris. Ik werkte veel uren, ik had geen privé-leven en niet het verdienen van veel.Collega's waren erg mooi, maar zeer veeleisend executives. In de krant was er een zeer grote discipline. Job was te praten met klanten.
Soms was het heel hard werken, maar het gaf me veel voldoening
Plusy
hoge werktevredenheid
Minusy
zeer klein salaris
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
wyscig szczurow
Specjalista ds. obsługi klienta (były pracownik) –  Gdynia, PM9 września 2015
Firma posiada dobry pakiet socjalny dla pracownikow, organizuje rozne szkolenia poszerzajace wiedze, ale praca i atmosfera jest bardzo stresujaca i nerwowa, co powoduja przelozeni. Mozna to porownac do "wyscigu szczurow", kto nie podola ten "ODPADA"
Plusy
pakiet socjalny
Minusy
nacisk na pracownikow do coraz wiekszej sprzedazy polis pod rygorem zabrania premii lub zwolnienia
Czy ta opinia była pomocna?Tak 73Nie 13Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
W Inspektoratach była dobra atmosfera pracy
Dyrektor Inspektoratu (były pracownik) –  Warszawa, MZ12 sierpnia 2015
Kontrola realizacji bieżących zadań. Narady z naczelnikami wydziałów. Raczej małe możliwości rozwoju na poziomie inspektoratów. Kadra zarządzająca często spoza branży.
Plusy
Wysokie zarobki
Minusy
Nepotyzm
Czy ta opinia była pomocna?Tak 23Nie 7Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Solidna, rozwijająca się firma
Kierownik Zespołu Sprzedaży (były pracownik) –  Łódź, LO1 sierpnia 2015
Firma z dużymi możliwościami, z jasnymi procedurami. W zamian za duży wysiłek włożony w pracę można dobrze zarobić. Permanentne zmiany wymagają umiejętności dostosowywania się do nowych warunków.
Plusy
Sprecyzowane zadania na stanowisku pracy, dobry pakiet socjalny.
Minusy
Ciągłe zmiany, brak stabiiności.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 19Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
dobra
specjalista (obecny pracownik) –  warszawa29 czerwca 2015
Praca jak praca, nie mam porównania. Dużo się nauczyłam, zdobyłam wiele doświadczenia zawodowego.
Plusy
.
Minusy
.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Exiting projects and interesting challenges, but bureaucratic structure
Project Manager (były pracownik) –  Warszawa, MZ16 lutego 2015
I was lucky to work on exiting projects, hence experienced the very positive side of PZU. The company is changing for the better & the recent company wide projects prove it.
Negative side is the bureaucratic structure & culture that will still take a while to change
Plusy
Competitive compensation
Minusy
bureaucratic structure
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 17Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Polecam pracodawcę.
Główny specjalista asystentka zarządu (obecny pracownik) –  Warszawa, MZ28 stycznia 2015
Firma jest skoncentrowana na Klienta, na rozwój własny i kadry zarządzającej.
Plusy
Dobre stawki ubezpieczeniowe dla pracowników, bardzo dobra opieka medyczna.
Minusy
Brak możliwości rozowju.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 4Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Wysoki poziom szkoleń i możliwość rozwoju
Menedżer (były pracownik) –  Szczecin29 kwietnia 2014
Pracę w PZU oceniam na bardzo dobry. Bardzo dużo wyniesionej wiedzy i umiejętności.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 25Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Stresowy charakter pracy
Specjalista Obsługi Klienta (obecny pracownik) –  Brzeziny, LO24 kwietnia 2014
Brak motywacji, brak stałości zatrudnienia, zastraszanie pracownika. Firma nie szanuje swoich pracowników, nie liczy się z nimi. Motywowanie pracownika polega na jego zastraszeniu groźbą zwolnienia.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 18NieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
productive and ful workplace
consultant in Call Centre (były pracownik) –  Poland27 lutego 2014
-answering Calls
-calls to medical facilities
-hardest day at work : Interview with a difficult client
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Świetna obsługa
Konsultant (były pracownik) –  Warszawa1 stycznia 2014
Firma jest doskonałym miejscem na realizację potrzeb zawodowych
Plusy
Miła atmosfera
Czy ta opinia była pomocna?Tak 13Nie 73Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Agent ubezpieczeniowy
agent ubezpieczeniowy (były pracownik) –  Jaworzno26 listopada 2013
Dobra atmosfera, możliwość podnoszenia kwalifikacji. Praca zadowalająca
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 36Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Zawsze pieniądze są na koncie.
Agent (były pracownik) –  Tarnów, ML21 października 2013
Jestem chętny pracować więcej żeby wyrobić więcej godzin i zwiększyć swoje zarobki.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 63Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Duże możliwości, praca z dobrymi specjalistami
Scrum Master, Expert IT Analyst (obecny pracownik) –  Warszawa, MZ2 czerwca 2013
Duże możliwości rozwoju i awansu
Szanse na promowanie własnych pomysłów
Dobra atmosfera
Dobry pakiet finansowy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 28Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
dobra komunikacja interpersonalna
agent ubezpieczeniowy (obecny pracownik) –  sulechów17 lutego 2013
8 godzin dziennie spędzam na zaopatrywaniu obywateli w polisy ubezpieczeniowe starając się dobierać produkty jak najlepiej co do ich potrzeb
Plusy
nie można narzekać na nudę
Minusy
zbyt niskie zarobki co do wykonywanej pracy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 20Nie 33Zgłoś
Poproś o dostęp do tej strony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w PZU. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,7
Na podstawie 56 opinii
520
417
37
25
17

Oceny wg kategorii

3,3Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,3Zarobki/pakiet socjalny
3,2Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,4Kadra zarządzająca
3,5Kultura pracy