3,3 na 5 gwiazdek
Dodaj opinię
Zobacz wszystkie opinie o firmie PZU
Oceń firmę

PZU

Opinia pracownika firmy PZU

Raczej nie polecam, szkoda nerwów

PZU to firma gdzie umowa o pracę jest rzeczą niemożliwą jak baśń z tysiąca jednej nocy. . Śmiesznie niskie zarobki i notoryczne skracanie godzin pracy to standard.Uklady,układziki gdzie u zwykłego konsultanta brak realnej szansy na rozwój. Wymagania nieadekwatne do wynagrodzenia.System motywacyjny celowo skonstruowany tak żeby nie można było wyrobić wyższej stawki na nowy miesiąc bo lider zawsze się do czegoś przyczepi. Stres i ciągłe nerwy raczej nie polecam.

Plusy

Dobra atmosfera, pomoc w razie trudności merytorycznych, elastyczny grafik

Minusy

-Niskie zarobki, brak umowy o pracę, stres, wymagania nieadwkwatne do zysków, brak możliwości rozwoju, notoryczne skracanie godzin

Oceny wg kategorii

1,0 na 5 gwiazdek w kategorii Kultura pracy

Podobne opinie

Ta sama rolaTa sama lokalizacja

Dobra lokalizacja, fatalny sprzęt

słuchawki rozpadały się albo były posklejane na taśmę. Komputery potrafiły włączać się po 15 min. Atmosfera raczej przyjazna.

Plusy

lokalizacja, ludzie

Minusy

sprzęt
Ta sama rolaTa sama lokalizacja

Świetna obsługa

Firma jest doskonałym miejscem na realizację potrzeb zawodowych

Plusy

Miła atmosfera
Ta sama lokalizacja

Brak słów

Nie szanują ludzi, nie ma znaczenia Twoje wykształcenie, inteligencja, doświadczenie, kreatywność, staż pracy, zasługi dla spółki, to, że jesteś rodzicem samotnie wychowującym dzieci, który poświęcił połowę życia tej firmie kosztem życia rodzinnego, to, że osiągałeś sukcesy, zarobiłeś kupę kasy tej firmie. Przychodzi nowa pani dyrektor pokazuje Ci środkowy palec i ma Cię w głębokim poważaniu. Nie ma stabilizacji, poczucia bezpieczeństwa finansowego, nie znasz dnia ani godziny. 3xP Protekcja Poplecznictwo Plecy

Plusy

Same minusy, jeśli nie masz silnych pleców

Minusy

Protekcja
Czy ta opinia była pomocna?

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w PZU. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.Zadaj pytanie

Ogólna ocena

Porównaj PZU z

• Firmy
  • PZU
  • Opinie pracowników
  • Raczej nie polecam, szkoda nerwów