PROVIDENT POLSKA S.A.

3,3Równowaga praca/życie
3,0Kadra zarządzająca

Sortuj według

przydatnościocenydaty
Znaleziono 14 opinii pasujących do wyszukiwaniaZobacz wszystkie opinie (118)

Polecam

Wyróżniona opinia Indeed

Najbardziej przydatna opinia według Indeed
Elastyczny grafik pracy, ogromna kultura kadry zarządzającej, pomoc i wsparcie ze strony firmy, uczciwość i wypłaty na czas.

Dno

Ta firma to jedno wielkie dno doradcy klienta traktowani są jak potencjalni złodzieje. Zarobki marne a wymagania jak byś zarabiał conajmniej 10000 . Pracowałem 2 lata jako doradca expert. Pożyczki wciskanie ludziom na siłę ,ukrywanie ubezpieczeń , pisanie lewych pożyczek żeby kierownik miał zrobiony cel miesiąca to tylko mała cześć patologii jaka panuje w firmie.

Plusy

Brak

Minusy

Praca 24/7 za marne grosze

PROVIDENT POLSKA S.A. — informacje

Dane pochodzące z 3 opinii
Co podobało się pracownikom
  • Mobilizujące zadania
  • Elastyczność pod względem czasu i lokalizacji
  • Wsparcie ze strony przełożonego
Możliwości poprawy
  • Godziwa płaca
  • Jasno określony cel
  • Zaufanie do współpracowników

Nie polecam

Kolesiostwo, presją, niskie zarobki. Kadra zarządzającą beż kompetencji

Plusy

Pakiet socjaly

Minusy

Atmosfera, zarobki

panuje zła atmosfera

małe zarobki, stresująca praca, wyścig szczurów, niemiła atmosfera

Minusy

niemiła atmosfera

Kadra zarządzająca

Stres... Stres i jeszcze raz stres mobbing psychiczny... Biznes lider bez żadnej wiedzy odsyłający do innych kierowników. Czas pracy makabryczny... Zero czasu na rodzinę... Jesteś chory nie pracujesz bo stymulujesz nie ważne że masz raka 😓... Związki zawodowe Provident brak pomocy..

Plusy

Doradcy to złoto . Cudowni ludzie

Minusy

Brak czasu dla rodziny

Oceń swoją ostatnią firmę

Podziel się swoimi doświadczeniami, aby pomóc innym

Brak poszanowania pracowników .wywieranie stałej presji wyników za wszelką cenę

Plusy

elastyczny czas pracy

Minusy

niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?

Miejsce gdzie mozna spokojnie pracowac lecz zarobki nie sa duze.

Jestem zadowolona z pracy w tej firmie,zarobki mogly by byc wyzsze i troche mniej wymagan.

Plusy

Szkolenia, praca z ludzmi, kadra zarzadzajaca dobrze motywujaca do pracy

Minusy

Niskie zarobki, za duzo obowiazkow jak na takie zarobki jak sa proponowane

ocena poniżej

Sposób zarządzania oraz ilość zadań do wykonania w ciągu KAŻDEGO dnia pracy nie pozwala, na pracę krótsza jak 12-14h.

Plusy

Wynagrodzenie oraz bogaty pakiet socjalny

Minusy

Strategia rozwoju firmy oraz brak czasu na życie prywatne

Provident Polska sa

Bardzo dobrze, duże możliwości rozwoju. Bezpośredni przełożony wspaniały człowiek, współpracownicy zaangażowani.

Sochaczew

Praca w stresie. Ciągłe telefony 7 dni w tygodniu. Paliwo i doładowanie telefonu w swoim zakresie. Nigdy nie wiadomo kogo spotkasz umawiając się z klientem w domu.

Plusy

Zdobyte doświadczenie w sprzedaży

Minusy

Niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?

Praca stała z pakietem socjalnym, dobra atmosfera pomiędzy pracownikami firmy. Średnia możliwość rozwioju w obecnym Dziale.

Firma, która daje pracownikom bardzo dobry pakiet socjalny, możliwość szkoleń. Dobra współpraca pomiędzy pracownikami Działu. Wyrozumiała kadra zarządzająca. Najtrudniejszą częścią mojej pracy jest wykonanie wielu zadań pod presją czasu. Praca bardzo zróżnicowana, nierutynowa. Najprzyjemniejszą cześcią mojej pracy jest współpraca z Oddziałami oraz Opiekunami współpracujących banków.

Plusy

Pakiet rodzinny w Medicover

Minusy

Brak możliwości rozwoju

praca na poziomie podstawowym

Firma zapewnia stały co tygodniowy dochód. Jednak nie jest prawda,że pracujesz kiedy chcesz,JEST CIAGŁA NAGONKA TELEFONICZNA,BARDZO NISKA KULTURA KIEROWNIKÓW )NIESTETY OSOBY BEZ ODPOWIEDNIEGO WYKSZTAŁCENIA)ZATRUDNIANE SA NA STANOWISKA KIEROWNIKÓW DO ZARZĄDZANIA LUDZMI..nie mając pojęcia o takim charakterze pracy. Cigłe zwalniania na stanowiskach kierowniczych,donoszenia,wygryzania.Wczasie mojej ok 12letnie pracy takich kierowników na rok przypadało dwóch lub trzech..PARANOJA....lepiej się pracowało w terenie z ludzmi,zyczliwie,wesoło,,,spotkania w biurze to wiecznie trauma,stres...

Plusy

stałe co tygodniowe zarobki, równowaga miedzy zyciem prywatnym i zawodowym

Minusy

niska kultura pracy kadry zarządzającej..

przeciętne miejsce pracy

Pracując w firmie Provident nie można narzekać na nudę. Każdy dzień potrafi zaskoczyć przedstawiciela. Nie mam tu na myśli tylko i wyłącznie klientów, którzy są różni i mają hmmm oryginalne pomysły na wytłumaczenie braku spłaty raty w danym tygodniu (i w takich przypadkach przedstawiciel musi wykazać się zdolnością szybkiego myślenia i podejmowania właściwych decyzji). Również przełożeni potrafią sprawić, że zaplanowany dzień trzeba przeorganizować. Planujemy pobudkę o 7,00. Ze snu wyrywa nas sms od kierownika wysłany chwilę po 6. Proszę do godziny 9 zajać się reklamą firmy w mieście. Wszystkie słupy mają byc oplakatowane!!!! O kurczę, przecież mam poumawianych klientów od 8-ej! Trzeba podzielić się rewirami z pozostałymi przedstawicielami. Pójdzie szybciej. Rozpoczęła się gorrrąca linia. Kto i gdzie zajmie się reklamą. Ktoś nie ma wystarczającej liczby plakatów w domu, ktoś inny nie zdąży(wiadomo sprawy prywatne - odprowadzić dziecko do szkoły, wizyta u dentysty, itp.). Ok rejon jest w miarę podzielony. Niestety zaczyna padać deszcz. Taśma nie chce się przykleić do słupa, deszcz zmywa z plakatów numer telefonu do przedstawiciela. W między czasie dzwoni pani Nowak - nie ma pieniędzy. Wczoraj wybrała z bankomatu. Niestety wnuczek Kazio wypuścił rano królika z klatki a ten z kolei znalazł portfel i pogryzł pieniądze... Zapłaci za tydzień. nie ma więcej. Zresztą wybiera się z Kaziem do kina i potrzebuje na colę i popcorn dla wnusia... Znowu dzwoni telefon. Tym razem prywatny. Kończę rozmowę z panią Nowak. Schowałam służbówkę i wyciągam tel. prywatny. Kierownik dzwoni??? odbieram, -

niskie zarobki

Plusy -elastyczny czas pracy -pomoc kierownictwa w poczatkowej fazie pracy -profesjonalne szkolenia minusy -niskie płace -wywieranie duzej presji na pracownika gdy nie ma wynikow
Czy ta opinia była pomocna?

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w PROVIDENT POLSKA S.A.. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.Zadaj pytanie

Ogólna ocena

• Firmy
  • PROVIDENT POLSKA S.A.
  • Opinie pracowników
  • Kadra zarządzająca
Jak możemy poprawić tę stronę?
Co Twoim zdaniem należałoby dodać lub zmienić?