Opinie pracowników firmy PROVIDENT POLSKA S.A. - Warszawa, mazowieckie
Wszystkie
Lokalizacja
Warszawa, mazowieckie3 opinie
Sortuj według
Znaleziono 3 opinie pasujące do wyszukiwaniaZobacz wszystkie opinie (115)
Ok
Starszy Konsultant ds Roszczeń Uvezpieczeniowych (obecny pracownik) - Warszawa, mazowieckie - 19 listopada 2017
Wyróżniona opinia Indeed
Najbardziej przydatna opinia według IndeedAtmosfera dobra, warunki pracy OK ale płace słabe.
Dużo dodatków socjalnych dofinansowania wczasów bony świąteczne.
Ale pensje stałe słabe
Plusy
socjal
Minusy
zarobki
Zarobki to ZART!
- (były pracownik) - Warszawa, mazowieckie - 31 maja 2019
Aplikowałam na staż w IT, na rozmowie miałam test z SQL na podstawowym poziomie i dużo pytań typowo HR. Po pewnym czasie dostałam informacje, że dostałam się, ale czeka mnie jeszcze spotkanie "integracyjne" które jest jeszcze 2 etapem rekrutacji.
Wszystko brzmiało dobrze do momentu gdy zaoferowano mi 15zl BRUTTO! za godzine?! Jak można oferować w IT osobie z wyższym wykształceniem takie stawki?! Oczywiście umowa zlecenie..
Minusy
Zarobki
Czy ta opinia była pomocna?
Praca stała z pakietem socjalnym, dobra atmosfera pomiędzy pracownikami firmy. Średnia możliwość rozwioju w obecnym Dziale.
Administrator ds. Bankowych (obecny pracownik) - Warszawa, MZ - 3 marca 2015
Firma, która daje pracownikom bardzo dobry pakiet socjalny, możliwość szkoleń. Dobra współpraca pomiędzy pracownikami Działu. Wyrozumiała kadra zarządzająca. Najtrudniejszą częścią mojej pracy jest wykonanie wielu zadań pod presją czasu. Praca bardzo zróżnicowana, nierutynowa. Najprzyjemniejszą cześcią mojej pracy jest współpraca z Oddziałami oraz Opiekunami współpracujących banków.
Plusy
Pakiet rodzinny w Medicover
Minusy
Brak możliwości rozwoju
PROVIDENT POLSKA S.A. - praca i kariera
w miejscowości Warszawa, mazowieckieZobacz więcej opinii o firmie PROVIDENT POLSKA S.A.
A może chcesz zobaczyć:
Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?
Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w PROVIDENT POLSKA S.A.. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.Zadaj pytanieOgólna ocena
Oceny wg kategorii
3,4 na 5 gwiazdek w kategorii Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,4 na 5 gwiazdek w kategorii Zarobki/pakiet socjalny
3,0 na 5 gwiazdek w kategorii Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,0 na 5 gwiazdek w kategorii Kadra zarządzająca
3,3 na 5 gwiazdek w kategorii Kultura pracy
Pytania dotyczące PROVIDENT POLSKA S.A.
- Gdybyś miał odejść z firmy PROVIDENT POLSKA S.A., co byłoby powodem?2 osoby odpowiedziały
- Jakie benefity oferuje firma PROVIDENT POLSKA S.A.?Jedna osoba odpowiedziała
- Jak czułeś się mówiąc znajomym, że pracujesz w firmie PROVIDENT POLSKA S.A.?
- Co zrobić, aby zostać zatrudnionym w firmie PROVIDENT POLSKA S.A.? Jakie etapy składają się na proce…
- Jak opisałbyś tempo pracy w firmie PROVIDENT POLSKA S.A.?
Opinie o firmie PROVIDENT POLSKA S.A. wg stanowisk
Opinie o firmie PROVIDENT POLSKA S.A. wg lokalizacji