Opinie pracowników firmy Poczta Polska

Znaleziono 193 opinie pasujące do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (197)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Małe urzędy pocztowe to najlepsze miejsce do pracy!
Pracownik obsługi zaplecza (były pracownik) –  Jastarnia, pomorskie25 października 2017
Gdyby nie wysokość pensji z pewnością byłaby to moja najlepsza praca w jakiej miałem możliwość pracować.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 20Nie 46Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
100-lica
asystent (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie20 października 2017
-zatrudnienie na umowe zastepstwo,pensja1500(1840o prace)
brak socjalu
- totalny chaos jesli chodzi o wyszkolenie
zwykle trwa 2tygodnie,w pracy dochodzi ekspedycja czyli nawet 2miesiace kiedy wiadomo ,informacji duzo
co powoduje stres i braki finansowe,duza presja
czesto sa tez kradzieze gazet badz braki kopert i tez sie placi
-wymagania sprzedazowe ,naciaganie klientow mimo braku premii,klienci niezadowoleni bo brak listonoszy czy kolejki na poczcie a.asystenci zajeci sie awizacja i stemplowaniem listow niestety tyle jest pracy ze zostaje sie dluzej do30minut norma
-ciagle wieszanie sie programow , program poczty zostawia duzo do zyczenia ,stary sprzet
-zw na slaba atmosfere ,prezes daje 1minute na obsluzenie klienta(kontrole ,naleza mentalnie do pokomunistczych reliktow ),brak rozwoju zaczelam szukac innej pracy do awersji wystarczyly 2miesiace

+dobry dojazd choc poczta lubi przerzucac pracownikow
+wolne weekendy choc w tygodniu brak przerw w pracy ,dwie zmiany ranna i popoludniowa( nie musze dodawac ze piewrsze maja pupilki )
+zyczliwosc wspolpracownikow

nie polecam
Czy ta opinia była pomocna?Tak 56Nie 3Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
brak szacunku dla pracowników
asystent/ kierownik zniany (były pracownik) –  Wrocław5 września 2017
brak szacunku dla długoletnich pracowników...........
Czy ta opinia była pomocna?Tak 25NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
praca pod presją
Asystentka (były pracownik) –  Rybnik, śląskie4 września 2017
brak możliwości stalego zatrudnienia oceniam pracę jako nie zadowalającą
Plusy
brak
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 12Nie 1Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Praca na stanowisku biurowym
Key Account Manager (obecny pracownik) –  Warszawa, mazowieckie22 sierpnia 2017
Typowa praca na stanowisku biurowym.Praca przyjemna jednakże brak możliwości rozwoju.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 31Nie 19Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
dobra współpraca
asystent (obecny pracownik) –  Katowice, śląskie15 sierpnia 2017
zgrany zespół, dobra współpraca, wyrozumiałość, żetelność
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5Nie 11Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy gdzie panuje nie mila atmosfera,zarobki male
asystent (były pracownik) –  Rymań, zachodniopomorskie14 sierpnia 2017
Praca jest bardzo fajna,tylko zeby pracownikow sie traktowalo tak jak na to zasługują.Bo pracowało sie sumiennie i najlepiej jak sie potrafiło a nikt yego nie docenial.Tylko sie ciagle obrywalo.
Plusy
Zadnych nie ma
Minusy
Male zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 42Nie 1Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Zle wspomnienia
Listonosz (były pracownik) –  Zabrze, śląskie22 lipca 2017
Praca trudna Nie proporcjonalne wynagrodzenie do nakladu pracy
Plusy
Stala praca
Minusy
Niskie wynagrodzenie
Czy ta opinia była pomocna?Tak 60Nie 5Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
The worst job in my life
Postal Service Clerk (były pracownik) –  wielkopolskie28 czerwca 2017
It was quiet nice at the begin but then was horror. I've got to know what mobbing is in this job. Stress all the time and then after job so many sleepless nights...
Czy ta opinia była pomocna?Tak 24Nie 6Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Gliwice up22
listonosz (były pracownik) –  Gliwice up 2220 czerwca 2017
Dno . Rejon Górne Wały powinny być dla dwóch. Wydawanie poleconych tam dwie godziny . Parodia . Ogarnijcie się!!!.
Plusy
Zwrot kosztów za użytkowanie ubioru . bilety
Minusy
brak wody do picia, zawsze trzeba mieć swoją
Czy ta opinia była pomocna?Tak 64Nie 13Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Productive
Warehouse Assistant (były pracownik) –  Lublin11 czerwca 2017
Responsibilities will include the day to day dealing of stock control and management; the role will also involve face to face contact with customers. The successful applicant will handle the Warehousing Control aspect of the company, dealing first hand with the Sales department, as well as liaising with the Purchasing and Ordering departments.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 10Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy w którym panuje miła ale napięta atmosfera
Kierownik POL RD (obecny pracownik) –  Poznań, wielkopolskie29 maja 2017
Na tym stanowisku należy być odpornym na stres i czasami presję czasu oraz nacisk przełożonych. Ogólnie praca nie jest zła, firma posiada pakiet socjalny ale jak na tak odpowiedzialne stanowisko za niskie zarobki.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 29Nie 4Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra z plusem
naczelnik, kontroler (obecny pracownik) –  Pyrzyce, zachodniopomorskie10 maja 2017
Praca w Poczcie Polskiej to w 90 % dobre wspomnienia. Znakomita atmosfera, świetni współpracownicy, pomocna kadra zarządzająca. Zaangażowani pracownicy, mogłabym tak długo zachwalać, ponieważ ta praca w zasadzie ma tylko a może aż dwa minusy. Niestety jest kiepsko z możliwością rozwoju oraz z zarobkami. Pieniądze to oczywiście nie wszystko lecz w naszej firmie nie wzrosły od 9 lat i pomimo ogromnego przywiązania do Poczty nie sposób nie brać tego pod uwagę.
Plusy
dobra atmosfera, współpracownicy
Minusy
brak możliwości rozwoju, niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 3Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce dla osób asertywnych i zorganizowanych
Trzeba umieć pracować w zespole, być asertywnym i umieć się zorganizować i koncentrować w często trudnych warunkach.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 17Nie 15Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
były pracownik obsługi kliena
Pracownik obsługi klienta (były pracownik) –  zachodniopomorskie13 kwietnia 2017
Na szczęście jestem już byłym pracownikiem Poczty Polskiej. Przepracowałam tam 3 miesiące ( były to dla mnie najgorsze trzy miesiące pracy). Po okresie próbnym postanowiłam odejść. Pisze, to aby ostrzec wszystkie osoby, które noszą się z zamiarem pracy w tej firmie! Nie idźcie tam! To co tam się dzieje jest straszne. Szkolenie trwa jeden dzień i polega na tym, że dowiadujesz się o historii PP oraz przechodzisz szklenie BHP. Na drugi dzień już do urzędu przez 4-5 dni siedzisz u boku nowej koleżanki, aby przyuczyć się do pracy. Niestety bardzo ciężko nauczyć się wszystkiego od razu, a koleżanka, która ma nas uczyć sama jest bardzo zestresowana i zaganiana nie mając czasu na to aby nas Cię przyuczyć. Po czym siadasz samemu przy okienku i radź sobie sam!. Przyjmuj listy, polecaj gazety, książki, kredyty, ubezpieczenia ,cała inny asortyment PP oraz słuchaj zdenerwowanych klientów, że nie mogą dzisiaj odebrać listu ponieważ listonosz nie wrócił jeszcze z rejonu. Jednego dnia przyszło mi nawet promować PODPAŁKĘ DO GRILLA.Nie m czasu nawet na to żeby iść do toalety, a jak już zajdziesz chwilę żeby zjeść, to nagle Pani kierownik Cię woła bo bardzo dużo ludzi. Ciągle dopłacanie, bo coś nie tak. Przy takim natłoku i stresie trudno się nie pomylić. Jeśli chodzi o stabilność zatrudnienia, to można na nie liczyć. Ale to dlatego, że jest tam ciągła rotacja ludzi i ciągle kogoś brakuje. Ludzie zwalniają się sami. Podam przykład, który nie mogę zapomnieć do dnia dzisiejszego. Pani X przyszła wysłać lis, Pani przy obsłudze klienta przyjęła list. Następnego dnia przyszedł zdenerwowany mąż Pani  więcej... X, który stwierdził, że jego żona wysłała wczoraj list, a list dzisiaj wrócił już do nich. Okazało się, że Pani X nie potrafiła nawet prawidłowo napisać nadawcy i odbiorcy, w miejscu odbiorcy napisała siebie. Kogo była wina i musiał ponieść konsekwencje ? Pani, która przyjmowała list musiała zapłacić za list, który adresat wysłał sam do siebie. Bo jej obowiązkiem jest pytać każdej osoby, czy na pewno prawidłowo wypisała adresata i odbiorcę. Naprawdę odradzam wam pracę w PP jest tam stres, ciągłą presja, wiecznie wszystko źle.  zwiń
Czy ta opinia była pomocna?Tak 297Nie 20Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
mobbing i wyzysk
asystektka (były pracownik) –  Koszalin, zachodniopomorskie9 kwietnia 2017
najgorsza praca w mojej historii - asystent poczty polskiej. Dają umowę na 3/4 pracujesz na cały etat. Nie rozliczają nadgodzin, więc pracujesz za marne grosze. Marne szkolenie na początku i ciągłe popełnianie błędów, za które trzeba dokładać z własnej kieszeni. Ciągłe pretensje, bo za wolna obsługa, a trzeba sprzedać ubezpieczenie, priorytet, gazetkę, pisankę i założyć konto w banku pocztowym, no i oczywiście w między czasie wystawić awiza i posegregować listy. PARANOJA . dwa lata już tam nie pracuje i jeszcze przyszła mi jakaś nota do zapłaty za usterkę z 2015 roku ???
Minusy
niskei zarobki i ciągłe dokładanie do braków i usterek
Czy ta opinia była pomocna?Tak 89Nie 4Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Poczta polska słupsk / kobylnica
Asystent (były pracownik) –  Słupsk, pomorskie4 kwietnia 2017
Wysoka kultura i kompetencje Pani naczelnik pozytywnie wpływały na pracowników. Mimo ogromu zajęć dobrze się tam pracowało.
W innych jednostkach PP bywa z tym różnie
Plusy
Socjal
Minusy
brak przerw przy dużerj ilości klientów
Czy ta opinia była pomocna?Tak 15Nie 38Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
nita
Asystentka (były pracownik) –  Kraków, małopolskie29 marca 2017
wymagania wielkie nie przekładające się na możliwości zarobkowe i te charytatywne nadgodziny,niewiele osób daje się tak wrabiać więc szukajn=cie iszukajcie pracowników bo już niewielu wam zostało pracować ponad normę za głodową pensję
Plusy
wypłata na czas, w miarę pakiet socjalny
Minusy
niskie zarobki, niepłatne nadgodziny, brak przerw
Czy ta opinia była pomocna?Tak 63Nie 2Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dno totalne
asystent (obecny pracownik) –  Opole, opolskie25 marca 2017
Nikomu nie polecam pakować się w PP. Wynagrodzenie w porównaniu do odpowiedzialności i ogromu pracy nie adekwatne. 1500 netto, czasem rzucą jakąś śmieszną premią np. na święta 200 zł. Co nie starcza nawet na braki i kradzieże na urzędzie. Pracuję na filii UP, wszystko jest na naszej głowie od rozliczania listonoszy, przez opracowywanie listów, aż do obsługi klienta.Ci zaś nie zdają sobie sprawy ile jest pracy i że nie tylko naszym obowiązkiem jest ich obsługiwanie, co wiąże się z chamskimi uwagami, poniżaniem i stresem. Współpracownicy jak najbardziej na plus, za to kierownictwo jak dla mnie całe do wymiany. Nikt się nie interesuje czy sobie radzisz, czy jest problem, cokolwiek. Możliwości rozwoju = ZERO, stanowiska wyższe obsadzone przez siostry, kuzynki, brata dziewczyny itp. jak coś się zwolni to na ew. zastępstwo. To co mówią na rozmowach rekrutacyjnych mija się z prawdą.
Plusy
brak
Minusy
niskie zarobki, stres, odpowiedzialność materialna i finansowa
Czy ta opinia była pomocna?Tak 81NieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
zła kadra zarządzająca
Listonosz (obecny pracownik) –  Katowice, śląskie7 marca 2017
Bardzo ciężka praca i ogromna odpowiedzialność finansowa za popełnione błędy ale jeśli ma się swój rejon to człowiek nawiązuje dość bliskie i przyjacielskie stosunki ze swoimi klientami.
Plusy
dobry socjal
Minusy
praca w zmiennych warunkach atmosferycznych
Czy ta opinia była pomocna?Tak 93Nie 7Zgłoś
Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Poczta Polska. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,0
Na podstawie 197 opinii
539
445
334
229
150

Oceny wg kategorii

3,0Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
2,6Zarobki/pakiet socjalny
2,8Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
2,7Kadra zarządzająca
2,9Kultura pracy