Opinie dot. stanowiska asystent w firmie Poczta Polska

Znaleziono 19 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (196)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Przerost formy nad treścią............
asystent (były pracownik) –  wielkopolskie6 sierpnia 2019
Kadra zarządzająca bez podstawowej wiedzy, pracownicy z długoletnim stażem pracy uważają się za lepszych od innych, są bez wykształcenie, bez jakichkolwiek wiedzy na temat współpracy i kultury, żeby nie powiedzieć głupi. Zarobki marne, możliwość awansu zerowa. Mobbing to codzienność. Najgorszy jest jednak brud, brak remontów, sprzątaczki sprzątają tylko jak to się mówi "rynek" , koszmar, kto pamięta lata 80-te, to wie o czym pisze, a kto nie pamięta to może cofnąć się w czasi.
Plusy
nie ma plusów
Minusy
mobbing i brak reakcji na mobbing, marne zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 41Nie 3Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie polecam
asystent (były pracownik) –  KWIDZYN3 grudnia 2018
Pracowałam na stanowisku asystenta 10-18 dodatkowo 7-9.30 Oraz 19.30-20.00 Ekspedycja . Zarobki I podejście do pracownika dno
Plusy
BRAK
Minusy
NISKIE ZAROBKI, BRAK KULTURY
Czy ta opinia była pomocna?Tak 37Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Urząd Gminy Stromiec
asystent (obecny pracownik) –  Warszawa, mazowieckie30 listopada 2018
Miła atmosfera, godziny pracy bardzo odpowiednie dla kobiety która ma rodzinę.
Plusy
święta wolne
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 22Nie 20Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Kadra zarządzająca z doświadczeniem
asystent (były pracownik) –  Łódź, łódzkie29 listopada 2018
Kierownicy z dużym doświadczeniem. Dobry socjal, przestrzeganie praw pracownika.
Plusy
dobry socjal
Minusy
niska płaca
Czy ta opinia była pomocna?Tak 14Nie 29Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra atmosfera w pracy
asystent (obecny pracownik) –  Łódź, łódzkie14 listopada 2017
Jest to praca z bardzo trudnym i wymagającym klientem w systemie zmianowym. Ludzie z którymi pracuję są bardzo mili i serdeczni. Bardzo niskie zarobki.
Plusy
PAKIET SOCJALNY
Minusy
NISKIE ZAROBKI
Czy ta opinia była pomocna?Tak 16Nie 5Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Warszawa UP Melomanów
asystent (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie6 listopada 2017
Beznadziejne szkolenie, brak informacji na szkoleniu BHP o limicie w podnoszeniu dla kobiet i mężczyzn, dopuszczenie do pracy bez szkolenia przeciwpożarowego. Naczelnik osoba o dziwnej psychice lubiąca straszyć pracowników którym kończy się umowa. TZW szkolenie stanowiskowe to mit i legenda, 2 dni z kimś przyglądania sie kolejne 2 jak ten ktoś się przygląda i samemu na okienko i radź sobie jak potrafisz. Naczelnik o znikomej wiedzy z zakresu pracy, jak i prawa pracy. Jedno co fajne to ludzie z którymi przyszło mi pracować te 3 miesiące. Kontroler urzędu cudowna osoba która wg mnie powinna być naczelnikiem
Plusy
brak
Minusy
niskie zarobki w stosunku do pracy i odpowiedzialności
Czy ta opinia była pomocna?Tak 44Nie 1Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
100-lica
asystent (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie20 października 2017
-zatrudnienie na umowe zastepstwo,pensja1500(1840o prace)
brak socjalu
- totalny chaos jesli chodzi o wyszkolenie
zwykle trwa 2tygodnie,w pracy dochodzi ekspedycja czyli nawet 2miesiace kiedy wiadomo ,informacji duzo
co powoduje stres i braki finansowe,duza presja
czesto sa tez kradzieze gazet badz braki kopert i tez sie placi
-wymagania sprzedazowe ,naciaganie klientow mimo braku premii,klienci niezadowoleni bo brak listonoszy czy kolejki na poczcie a.asystenci zajeci sie awizacja i stemplowaniem listow niestety tyle jest pracy ze zostaje sie dluzej do30minut norma
-ciagle wieszanie sie programow , program poczty zostawia duzo do zyczenia ,stary sprzet
-zw na slaba atmosfere ,prezes daje 1minute na obsluzenie klienta(kontrole ,naleza mentalnie do pokomunistczych reliktow ),brak rozwoju zaczelam szukac innej pracy do awersji wystarczyly 2miesiace

+dobry dojazd choc poczta lubi przerzucac pracownikow
+wolne weekendy choc w tygodniu brak przerw w pracy ,dwie zmiany ranna i popoludniowa( nie musze dodawac ze piewrsze maja pupilki )
+zyczliwosc wspolpracownikow

nie polecam
Czy ta opinia była pomocna?Tak 56Nie 3Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
dobra współpraca
asystent (obecny pracownik) –  Katowice, śląskie15 sierpnia 2017
zgrany zespół, dobra współpraca, wyrozumiałość, żetelność
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5Nie 11Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy gdzie panuje nie mila atmosfera,zarobki male
asystent (były pracownik) –  Rymań, zachodniopomorskie14 sierpnia 2017
Praca jest bardzo fajna,tylko zeby pracownikow sie traktowalo tak jak na to zasługują.Bo pracowało sie sumiennie i najlepiej jak sie potrafiło a nikt yego nie docenial.Tylko sie ciagle obrywalo.
Plusy
Zadnych nie ma
Minusy
Male zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 42Nie 1Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dno totalne
asystent (obecny pracownik) –  Opole, opolskie25 marca 2017
Nikomu nie polecam pakować się w PP. Wynagrodzenie w porównaniu do odpowiedzialności i ogromu pracy nie adekwatne. 1500 netto, czasem rzucą jakąś śmieszną premią np. na święta 200 zł. Co nie starcza nawet na braki i kradzieże na urzędzie. Pracuję na filii UP, wszystko jest na naszej głowie od rozliczania listonoszy, przez opracowywanie listów, aż do obsługi klienta.Ci zaś nie zdają sobie sprawy ile jest pracy i że nie tylko naszym obowiązkiem jest ich obsługiwanie, co wiąże się z chamskimi uwagami, poniżaniem i stresem. Współpracownicy jak najbardziej na plus, za to kierownictwo jak dla mnie całe do wymiany. Nikt się nie interesuje czy sobie radzisz, czy jest problem, cokolwiek. Możliwości rozwoju = ZERO, stanowiska wyższe obsadzone przez siostry, kuzynki, brata dziewczyny itp. jak coś się zwolni to na ew. zastępstwo. To co mówią na rozmowach rekrutacyjnych mija się z prawdą.
Plusy
brak
Minusy
niskie zarobki, stres, odpowiedzialność materialna i finansowa
Czy ta opinia była pomocna?Tak 81NieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
słaby pracodawca
asystent (były pracownik) –  Warszawa29 grudnia 2016
Żenujący zarząd i ich polityka wobec pracowników szeregowych, nie odpowiedni ludzie na stanowiskach i bardzo żenujące zarobki po 8 latach pracy 1720zl netto
Plusy
umowa o prace
Minusy
bardzo niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 41Nie 2Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
chora atmosfera
asystent (obecny pracownik) –  Warszawa, MZ3 grudnia 2015
zarobki głodowe....,nie polecam....,nie doceniaja pracownika...
Czy ta opinia była pomocna?Tak 195Nie 26Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
bardzo dobra
asystent (obecny pracownik) –  Poznań, WP22 stycznia 2015
Firma jest na wysokim poziomie, umożliwia rozwój pracownika, gwarantuje szkolenia, które są nieodpłatne, Kadra zachowuje się poprawnie, można liczyć na pracę zespołową
Plusy
stałe zatrudnienie
Minusy
stres
Czy ta opinia była pomocna?Tak 26Nie 123Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Poczta Polska
asystent (były pracownik) –  Wrocław, DO10 września 2014
Miła atmosfera, oceniam pracę w tej firmie bardzo korzystnie, zdobyłem tam doświadczenie.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 17Nie 100Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
W Urzędzie, w którym pracowałam panowała przyjazna atmosfera.
asystent (były pracownik) –  Kraków15 maja 2014
Mój dzień pracy wyglądał następująco. Po przyjściu np.na II zmianę w danym dniu następowała wymiana informacji m.in. o tym kto dzwonił, czy były jakieś problemy itp. Omawialiśmy je wspólnie. Następnie odpowiadałam na maile, telefony, prowadziłam bieżącą kontrolę nad dokumentacją i pomagałam w bieżącym rozwiązywaniu problemów.
Plusy
pakiet socjalny, premie
Minusy
niskie zarobki, brak perspektywy dalszego awansu
Czy ta opinia była pomocna?Tak 31Nie 104Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra atmosfera w pracy.
asystent (były pracownik) –  Zdzieszowice19 sierpnia 2013
Praca zmianowa - dobre warunki pracy.
Dobra atmosfera w pracy.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6Nie 39Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra atmosfera między pracownikami
asystent (były pracownik) –  Komorniki6 marca 2013
Praca zmianowa,brak możliwości rozwoju -liczą się znajomości a nie faktyczne umiejętności,wykształcenie.Kadra zarządzająca to najsłabszy punkt w pracy. Bardzo fajna atmosfera wśród współpracowników-mimo czasami dużej różnicy wieku.Praca z wykorzystaniem komputera oraz skanerów.Niskie zarobki,niezrozumiałe decyzje odnośnie premii.
Plusy
stabilność firmy
Minusy
brak mozliwości rozwoju
Czy ta opinia była pomocna?Tak 26Nie 8Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
4
asystent (były pracownik) –  Bydgoszcz17 listopada 2012
Atmosfera pracy dobra, Wiadomo wynagrodzenie powinno być większe.
Plusy
darmowe posiłki, pakiet socjalny
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 19Nie 22Zgłoś

Zobacz więcej opinii o firmie Poczta Polska

A może chcesz zobaczyć:

Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Poczta Polska. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,0
Na podstawie 196 opinii
539
445
334
228
150

Oceny wg kategorii

3,0Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
2,6Zarobki/pakiet socjalny
2,8Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
2,7Kadra zarządzająca
2,9Kultura pracy