Opinie dot. stanowiska Asystent w firmie Poczta Polska

Znaleziono 9 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (195)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Poczta polska słupsk / kobylnica
Asystent (były pracownik) –  Słupsk, pomorskie4 kwietnia 2017
Wysoka kultura i kompetencje Pani naczelnik pozytywnie wpływały na pracowników. Mimo ogromu zajęć dobrze się tam pracowało.
W innych jednostkach PP bywa z tym różnie
Plusy
Socjal
Minusy
brak przerw przy dużerj ilości klientów
Czy ta opinia była pomocna?Tak 15Nie 38Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Poczta Polska
Asystent (obecny pracownik) –  Warszawa, MZ23 stycznia 2015
Mój dzień w pracy zaczynałam od przeliczenia gotówki i przygotowaniu do obsługi klientów.Zawsze z uśmiechem witałam klientów i to dobrze wpływało na dalsza obsługę.Rozwoju nie widzę żadnego w mojej obecnej firmie,jeśli trzeba to zastepuję kierownika ,kontrolera i też naczelnika.Kadra zarządzająca no cóż zawsze starałam się wypełniać swoje obowiązki jak tylko umiałam najlepiej i nigdy nie wpadałam w konflikty z kierownikami mojej firmy.Moi współpracownicy zawsze mówili o mnie że jestem odważna i uśmiechnięta i zawsze umien zaradzić każdej sytuacji,naprawdę dobrze mi się pracuje z moimi koleżankami i kolegami.Nie ma rzeczy nie możliwych więc w mojej pracy nie ma najtrudniejszych części.
Minusy
bardzo niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Poczta Polska
Asystent (były pracownik) –  Katowice, SL16 września 2014
Każdy dzień rozpoczynał się od zebrania z Panią Naczelnik i przekazania najważniejszych informacji.Następnie zajmowałam się awizacją przesyłek. Od godz 8 byłam w pełnej gotowości na przyjęcia pierwszego klienta. Po 2 latach zostałam menadżerem sali operacyjnej. Dzięki licznym szkoleniom miałam możliwość podnosić swoje kwalifikacje oraz zdobyć licencję Agenta Ubezpieczeniowego.Współpraca z innymi pracownikami była bardzo pozytywna.Wspólnie rozwiązywaliśmy problemy i świętowaliśmy sukcesy.Najtrudniejszy dzień w pracy- Pierwszy dzień.moją pracę w w/w firmie ogólnie oceniam jako bardzo przyjemną.
Plusy
Szkolenia, Pakiet socjalny
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 30Nie 140Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
miejsce pracy w którym nie panowały dobre warunki
Asystent (obecny pracownik) –  Namysłów22 kwietnia 2014
Pracuje w dwóch placówkach podczas ośmio godzinnej zmiany cztery godziny w jednej i cztery w drugiej, możliwości rozwoju są w miarę dobre obecnie uczestniczę w trwającym pół roku kursie z ubezpieczeń majątkowych
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5Nie 38Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Brak możliwości rozwoju, praca poniżej kwalifikacji, dobry pakiet socjalny.
Asystent (były pracownik) –  Szczecin17 lutego 2014
Brak możliwości rozwoju, praca poniżej kwalifikacji, dobry pakiet socjalny.
Oceniam firmę na 2 gwiazdki z 5 możliwych.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 55Nie 12Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce , w którym bardzo dobrze mi się pracowało
Asystent (były pracownik) –  Siemianowice Śląskie, SL8 września 2013
Oceniam pracę na poczcie bardzo dobrze. Był tam nieustanny kontakt z klientem
Plusy
Praca na zmiany
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ciasna, Pawonków,Kochanowice
Asystent (były pracownik) –  Ciasna- śląskie25 lutego 2013
Brak poczucia bezpieczeństwa, presja i straszenie "przez górę" o wykonanie planów, straszenie o nieprzedłużenie umowy. tendencja zmniejszania zatrudnienia.
Praca ogólnie ciekawa, stały kontakt z klienem. Trzeba wdrożyć się w system jaki tam funkcjonuje. Ogólnie zawsze pracuje się duże nadgodziny za które nikt nie zapłaci.
Plusy
pakiet socjanly dla stałuch pracowników
Minusy
bezpłatne nadgodziny, niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Średnio miła atmosfera
Asystent (były pracownik) –  Dębica22 października 2012
Praca przy komputerze na stałym stanowisku, okazjonalne szkolenia. Współpraca z szefostwem oceniam średnio.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 17Nie 8Zgłoś

Zobacz więcej opinii o firmie Poczta Polska

A może chcesz zobaczyć:

Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Poczta Polska. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,0
Na podstawie 195 opinii
539
445
334
228
149

Oceny wg kategorii

3,0Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
2,6Zarobki/pakiet socjalny
2,8Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
2,7Kadra zarządzająca
2,9Kultura pracy