Opinie pracowników firmy Poczta Polska - Kraków, małopolskie

Znaleziono 11 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (194)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Kierowca
kierowca (były pracownik) –  Kraków, małopolskie12 listopada 2018
Nie polecam jak poprzednik same raporty nawet za pięciominutowe opuznienia ogólnie kiła i mogiła
Minusy
Wszystko ns minus
Czy ta opinia była pomocna?Tak 41Nie 6Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy jest w porządku
Doradca Klienta (obecny pracownik) –  Kraków, małopolskie2 listopada 2018
Praca na Poczcie na stanowisku doradcy klienta spełnia moje oczekiwania finansowe. Godziny pracy jednozmianowej są dużym atutem.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 32Nie 62Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Poczta Bonarka Kraków
Obsluga (były pracownik) –  Poczta Bonarka Kraków29 sierpnia 2018
Praca na Poczcie Bonarka Krakow, to praca dla desperatow bez ambicji, bez kultury dla chamow i tepakow.
Plusy
Praca z ludzmi.
Minusy
Brak perspektyw.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 20Nie 6Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
nita
Asystentka (były pracownik) –  Kraków, małopolskie29 marca 2017
wymagania wielkie nie przekładające się na możliwości zarobkowe i te charytatywne nadgodziny,niewiele osób daje się tak wrabiać więc szukajn=cie iszukajcie pracowników bo już niewielu wam zostało pracować ponad normę za głodową pensję
Plusy
wypłata na czas, w miarę pakiet socjalny
Minusy
niskie zarobki, niepłatne nadgodziny, brak przerw
Czy ta opinia była pomocna?Tak 62Nie 2Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Praca dla mocnych psychicznie i przede wszystkim fizycznie
Listonosz (były pracownik) –  Kraków, małopolskie17 lutego 2016
Brak możliwości rozwoju przy firmie będąc nowym z poza układu starej kadry
Plusy
Kilometrówki
Minusy
Niskie zarobki, nadmiar pracy pod koniec tygodnia
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4NieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
good work place
Assistant (były pracownik) –  Krakow, Poland1 października 2015
Everyday I start my job at 2 p.m. I was responsible for adoption of business letters asap. I was workin fast under pressure. I like very much my job. I liked to work with my co- workers.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 10Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
złe zarządzanie i niskie zarobki
asystent pocztowy (były pracownik) –  Kraków, ML28 września 2015
Praca w dużym stresie, z różnymi klientami, zarobki nieadekwatne do wymagań
Plusy
zmianowy tryb pracy
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 187Nie 26Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra atmosfera zależy zarówno od pracowników jak również pracodawcy. Przykład: Miejsce pracy, w którym panuje dobra atmosfera
pracownik administracyjno - biurowy (były pracownik) –  Kraków, ML12 stycznia 2015
W chwili obecnej nie mogę opisać swojego typowego dnia w pracy, gdyż ze względu na likwidację stanowiska straciłam pracę w PP.
Najmilej wspominam pracę w urzędzie pocztowym oraz początki pracy w administracji. Kiedy była jeszcze "stara" kadra kierownicza i kiedy liczył się człowiek rzetelnie wykonujący swoją pracę ale kiedy nadeszli młodzi tj. zaczął się tzw. wyścig szczurów i my starzy (mam 56 lat) wielokrotnie odczuliśmy, że nasz czas się kończy i to było b. nieprzyjemne bo jeśli chodzi o PP to właśnie my, w chwili obecnej starzy, dźwigaliśmy pocztę bo prawie nikt nie chciał na poczcie pracować bo wtedy to był "obciach"
Plusy
bogaty pakiet socjalny, nagroda roczna tzw. łącznościowiec
Minusy
niskie zarobki i nepotyzm
Czy ta opinia była pomocna?Tak 149Nie 41Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
W Urzędzie, w którym pracowałam panowała przyjazna atmosfera.
asystent (były pracownik) –  Kraków15 maja 2014
Mój dzień pracy wyglądał następująco. Po przyjściu np.na II zmianę w danym dniu następowała wymiana informacji m.in. o tym kto dzwonił, czy były jakieś problemy itp. Omawialiśmy je wspólnie. Następnie odpowiadałam na maile, telefony, prowadziłam bieżącą kontrolę nad dokumentacją i pomagałam w bieżącym rozwiązywaniu problemów.
Plusy
pakiet socjalny, premie
Minusy
niskie zarobki, brak perspektywy dalszego awansu
Czy ta opinia była pomocna?Tak 31Nie 104Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Poczta Polska
ASYTENT (były pracownik) –  Kraków, ML2 stycznia 2014
Jest to firma która jeszcze ciągle jest w fazie przekształcania i może dlatego jeszcze nie funkcjonuje wszystko dobrze.Praca jest zmianowa,najpierw jest przygotowanie stanowiska do pracy ,przedmiotów które są potrzebne do obsługi klienta a następnie wykonywanie czynności zwiazanych z obsługą klienta na urzedzie.Waznym elemente jest dobra atmosfera w pracy i umiejętność współpracy a taka była na tym urzedzie.Najtrudniejsze w tej pracy jest aby umiejetnie zażegnać konfliktowi z klientem ,który czasami ma uzasadnione a czasami nie pretensje.Trzeba zrobic to tak aby nikogo nie urazić i profesjonalnie rozwiązac problem.Najprzyjemniejsza sprawa jest zadowolony klient i satysfakcja z dobrze wykonanej pracy.
Plusy
Możliwość rozwoju i zdobywanie wiedzy
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 8Nie 13Zgłoś

Zobacz więcej opinii o firmie Poczta Polska

A może chcesz zobaczyć:

Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Poczta Polska. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,0
Na podstawie 194 opinii
539
445
334
228
148

Oceny wg kategorii

3,0Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
2,6Zarobki/pakiet socjalny
2,8Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
2,7Kadra zarządzająca
2,9Kultura pracy