Dużo by tu pisać na tą tragiczną firmę państwową, idąc tam do pracy myślałem, że trzynastki, premie, napiwki czas pracy od poniedziałku do piątku, co mnie mogło lepszego spotkać od takiej pracy? Otóż spotkała mnie największa męczarnia przez jaką przeszedłem, nie wspomnę już o ogromnej odpowiedzialności. Za popełnione przypadkowo błędy bardzo wysokie kary pieniężne. Praca od 9 do nawet 15 godzin na dzień, oczywiście bez zapłaty za nadgodziny, ponieważ jest to praca ZADANIOWA ;) po prostu przykre, bo ja akurat jestem młody i było mi trochę łatwiej ale tam pracują starsi ludzie, którzy dosłownie padają na pysk. Atmosfera z innymi listonoszami była bardzo miła, przyjazna, wszyscy byli dla mnie bardzo pomocni, natomiast zarząd i ogólna polityka firmy to jedna wielka pomyłka. Wytrzymałem dokładnie 44 dni w tym obozie pracy, nikomu nie polecam i z własnego przykaładu radzę! Uciekajcie od takiej pracy jak najdalej, szkoda zdrowia, jest wiele innych ciekawszych możliwości.
Plusy
Niestety w tej organizacji nie ma żadnych plusów. Bo to, że ciężko zarobione pieniądze są na czas, to nie jest żaden plus.
Minusy
Ogromny wyzysk, utrata zdrowia, śmieszne pieniądze, brak rozwoju.