Pizza Hut
Opinia pracownika firmy Pizza HutPlotki ploteczki
Młodszy menager (były pracownik) - wielkopolskie - 7 marca 2022
Zatrudniane były same kobiety z bo "moc jajników" Wcale nie dyskryminacja. Jak schodziłeś ze zmiany od razu o tobie plotkowali. Odmówić imprezy z pracy niby można ale zrobią wszystko żebyś na siłę poszedł, bo będzie obraza majestatu. Praca sama w sobie prosta spokojna łatwo da się nauczyć. Wystarczy miesiąc wdrożenia i wiesz wszystko. Tylko ludzie fałszywi :) pozdrawiampozdrawiam. Z miesiąca na miesiąc więcej aplikacji do instalowania na prywatny telefon bo góra sobie wymyśliła ankiety porządkowe które trzeba wypełniać o danych godzinach a jak się spóźnisz z ankieta idzie burda od kierowniczki.
Plusy
Łatwa praca
Minusy
Atmosfera
Oceny wg kategorii
2,0 na 5 gwiazdek w kategorii Kultura pracy
Podobne opinie
Jest super
pizzerman (były pracownik) - Gdańsk, pomorskie - 2 maja 2020
Wszystko jest wspaniałe, kadra doskonała, pizza przepyszna
Czy ta opinia była pomocna?
Miejsce pracy którą panuję zła atmosfera
pracownik fizyczny (były pracownik) - Warszawa, mazowieckie - 25 lutego 2020
Nie byłam zadowolona , bez szacunku do mnie jako osobą niesłysząca.
Ona 2
obsługa klienta (były pracownik) - Poznań, wielkopolskie - 30 sierpnia 2019
Witam, to co dzieje się w Poznaniu przyprawia o dreszcze zgrozy. Biegamy jak karaluchy chyba że ktoś lubi tkzw. samoopalacz czyli wchodzenie w cztery litery. W godzinach szczytu udzie nie mogą się nawet napić. Do klienta podchodzą z telefonami w ręku. W dziurze na Mieszka jest niewiele lepiej, do tego kierowcy są zmuszani do używania własnych telefonów do pracy o czym sie nie informuje w ogłoszeniu ani przy podpisywaniu umowy o prace., przepraszam zlecenia. Żałuje że sie przeniosłam, nie dajcie sobie wejść na głowe. Już wiem na czym dorabiają się tego typu korporacje, gorzej jest chyba tylko w Amazonie i chińskich fabrykach. Pozdrawiam wszystkich, którzy zaliczyli te pranie mózgów.
Czy ta opinia była pomocna?
Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?
Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Pizza Hut. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.Zadaj pytanieOgólna ocena
9 034
8 991