3,5 na 5 gwiazdek

Oceny wg kategorii

3,4Równowaga praca/życie

Sortuj według

przydatnościocenydaty
Znaleziono 14 opinii pasujących do wyszukiwaniaZobacz wszystkie opinie (36 543)

Dobra Atmosfera

Wyróżniona opinia Indeed

Najbardziej przydatna opinia według Indeed
Fajnie bylo mili ludzie praca tez jakas nie trudna niestety bylem tam tylko na pół etatu .
Czy ta opinia była pomocna?

Great work ,fabulous meals, one meal premium for each personally as benefit,all tips depending like driver delivery , kitchen staff ..

Brilliant, management fully understands training given to get experience and skills.Lovely food quality brilliant assistance ,excellent skills for young person.

Plusy

Yes

Minusy

Choice

Ostatnie młodzieżowe miejsce pracy

Możliwość awansu powrót do domu samochodem Młodzieżowiec atmosfery możliwość studiów podczas pracy napiwki integracja z terenem mieszkańcami środowiskiem

Plusy

Dobre zarobki

Plotki ploteczki

Zatrudniane były same kobiety z bo "moc jajników" Wcale nie dyskryminacja. Jak schodziłeś ze zmiany od razu o tobie plotkowali. Odmówić imprezy z pracy niby można ale zrobią wszystko żebyś na siłę poszedł, bo będzie obraza majestatu. Praca sama w sobie prosta spokojna łatwo da się nauczyć. Wystarczy miesiąc wdrożenia i wiesz wszystko. Tylko ludzie fałszywi :) pozdrawiampozdrawiam. Z miesiąca na miesiąc więcej aplikacji do instalowania na prywatny telefon bo góra sobie wymyśliła ankiety porządkowe które trzeba wypełniać o danych godzinach a jak się spóźnisz z ankieta idzie burda od kierowniczki.

Plusy

Łatwa praca

Minusy

Atmosfera

Jest super

Wszystko jest wspaniałe, kadra doskonała, pizza przepyszna

Pizza Hut — informacje

Dane pochodzące z 3 opinii
Co podobało się pracownikom
  • Możliwość uczenia się nowych rzeczy
Możliwości poprawy
  • Wsparcie ze strony przełożonego
  • Mobilizujące zadania
  • Jasno określony cel

Miejsce pracy którą panuję zła atmosfera

Nie byłam zadowolona , bez szacunku do mnie jako osobą niesłysząca.

Ona 2

Witam, to co dzieje się w Poznaniu przyprawia o dreszcze zgrozy. Biegamy jak karaluchy chyba że ktoś lubi tkzw. samoopalacz czyli wchodzenie w cztery litery. W godzinach szczytu udzie nie mogą się nawet napić. Do klienta podchodzą z telefonami w ręku. W dziurze na Mieszka jest niewiele lepiej, do tego kierowcy są zmuszani do używania własnych telefonów do pracy o czym sie nie informuje w ogłoszeniu ani przy podpisywaniu umowy o prace., przepraszam zlecenia. Żałuje że sie przeniosłam, nie dajcie sobie wejść na głowe. Już wiem na czym dorabiają się tego typu korporacje, gorzej jest chyba tylko w Amazonie i chińskich fabrykach. Pozdrawiam wszystkich, którzy zaliczyli te pranie mózgów.
Czy ta opinia była pomocna?

Dobra firma z możliwoscią rozwoju

Szanowni Państwo, Przesyłam swoją aplikację, mam nadzieję, że spełni Państwa oczekiwania. Mam ponad 20 letnie doświadczenie w marketingu i w public relations oraz organizacji wydarzeń. Zarówno w firmach polskich jak i międzynarodowych. Pracowałem też w edukacji m.in. pracowałem jako wykładowca na uczelni oraz jako osoba odpowiedzialna za marketing i promocję na innej wyższej uczelni, na której organizowałem wiele wydarzeń i event'ów. Chciałbym również dodać, że w ostatnim okresie czasu ukończyłem wiele szkoleń organizowanych przez fundacje oraz instytucje unijne i pozarządowe m.in. szkolenie NGO Master dające uprawnienia do pracy w organizacjach pozarządowych, szkolenie OWES czyli Mazowieckiej Szkoły Ekonomii Społecznej oraz cykl szkoleń w Fundacji Centrum Szpitalna, Grundtving - edukacja przez całe życie, szkolenie Euro na Kulturę, a także wiele innych. Zawsze chciałem pracować w organizacji pozarządowej albo instytucji kulturalnej. Jestem osobą z doświadczeniem zawodowym, ale też otwartą na nowe wyzwania i pomysły. Szukam pilnie nowej pracy. Pozdrawiam, Zbigniew Dąbrowski tel. 604 997 656

Thank to this job

I learned how to work with people. Cooperate with other cooks, with waitrees, menagment, and sometimes with clients. This work gave me a lot of joy. And also teach me a lot.

Fast paced but rewarding

Time flies very fast as you are always busy, good benefits, nice team, great contact with managers, most enjoyable part of work? Of course the pizza, and meeting new people.

Oceń swoją ostatnią firmę

Podziel się swoimi doświadczeniami, aby pomóc innym

great place to work

Great place and great food. Plenty of friendly people and professional manadgement.

Student's work

I was working here when I was a student. One of my first jobs. I have still good memories.
Czy ta opinia była pomocna?

good humor, tact & patience with the public

Maintained polite professionalism, even with difficult customers Provided support to team in fast paced environment, Served customers and operated cash registers

atmosfera jest nerwowa.

dobre miejsce pracy - stałe zatrudnienie. ale praca fizycznie bardzo ciężka za małą płace.

Plusy

stałe zatrudnienie

Minusy

wysokie wymagania, mała płaca
Czy ta opinia była pomocna?

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Pizza Hut. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.Zadaj pytanie

Ogólna ocena

Na podstawie 36 543 opinii