Opinie pracowników firmy Piotr i Paweł

Wyświetlono wszystkie opinie (15)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bałagan
Magazynier (obecny pracownik) –  Janki, mazowieckie30 września 2019
Nikt za nic nie odpowiada. Nikt się na niczym nie zna.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Obóz pracy
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Szczecin, zachodniopomorskie21 lipca 2019
Najgorsza praca w moim życiu. Robisz za trzech za najniższą krajową, nie polecam.
Plusy
Brak
Minusy
Niskie zarobki, multum wymagań
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Manhattan Gorzów Wlkp/już nie ma Piotra i Pawla/
Kasjer sprzedawca (były pracownik) –  Gorzów Wielkopolski, lubuskie15 lipca 2019
Atmosfera super, kierownik bardzo dobry człowiek, kompetentny, wszystkim życzę takiego kierownika, kierownicy działu, cała kadra można tylko marzyć, kasjerka mile no było super, szkoda że tak się skończyło, sklep zlikwidowany
Plusy
Miła atmosfera, umowa o pracę, grafiki uzgadniane
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bez rewelacji, firmę oceniam srednio, szczególnie z powodu slabego pakietu socjalnego.
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie20 października 2018
Slaby pakiet socjalny, nie odpowiednie ubrania ( kolor rodzaj) . Możliwość wplywania na grafik to wielka zaleta. Stałość zatrudnienia i wywiazywanie się na czas z ustaleń wynikających z umowy o pracę.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Jelenia Góra
Kasjer sprzedawca (były pracownik) –  Jelenia Góra, dolnośląskie15 czerwca 2018
Wulgaryzmy, kupowanie przeterminowanych towarów za pół ceny która się wyświetla, nigdy nie zgrana praca, kierownik chamskie i wulgarne odzywki... Nie polecam współpracy z tym sklepem
Minusy
Terminy nie dopilnowane
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
wysoka kultura obsługi klienta przez pracowników i kadry zrządzającej
sprzedawca (były pracownik) –  Gdańsk, pomorskie11 grudnia 2017
Dobrz zorganizowane miejce pracy.Pracownicy odpowiedzialni,znający swoje obowiązki i wysoka kultura obsługi klienta.
Minusy
niskie dodatki świąteczne
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5Nie 5Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Slabo
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  pomorskie19 czerwca 2017
Niestety nie polecam. Najlepiej jakby pracownik sie sklonowal i robil 10 rzeczy na raz. Mi wreczono wypowiedzenie, bo dziecko mi zachorowalo i ja tez wiec bylam na l4 zdarzylo mi sie drugi raz. Niby wypowiedzenie bez podania przyczyny ale wiadomo przeciez. Nie warto sie starac. Czlowiek latal jak ze sraczka zeby wszystko ogarnac i takie podziekowanie otrzymal. Zycze wszystkim zdrowia,bo mnie zabraklo i musze nowej pracy szukac ;) pozdrawiam!
Plusy
Dopasowanie grafiku
Minusy
Wyzysk, niska pensja, brak szacunku
Czy ta opinia była pomocna?Tak 19Nie 1Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Blisko do pracy
kierownik zmiany (obecny pracownik) –  Poznań, wielkopolskie13 grudnia 2016
Praca 7 dni w tygodniu ale mozliwość dopasowania grafiku do potrzeb
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 9Nie 8Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
ocena bardzo dobra
Specjalista do spraw asortymentu (były pracownik) –  Poznań, wielkopolskie26 czerwca 2016
Super.Dużo satysfakcji i mobilizacji do działań ze strony współpracowników i szefostwa
Plusy
Możliwości rozwoju
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
3
kierownik sklepu,kierownik zaopatrzenia (były pracownik) –  Koszalin, ZA4 sierpnia 2015
Pracowało mi się bardzo dobrze dzięki dobrej współpracy z pracownikami atmosferze na sklepie
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 16Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
przyjazna atmosfera
kierownik sklepu (obecny pracownik) –  Warszawa, MZ6 lipca 2015
Jest to moja pierwsza praca,w firmie jestem 9 lat, awansowałam ze stanowiska kasjera. Praca wymaga wiele poświęcenia i zaangażowania, odporności psychicznej i fizycznej. Jest to jednak dostrzegane i wynagradzane przez kadrę zarządzającą.
Plusy
opieka medyczna
Minusy
6-dniowy tryb pracy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6Nie 7Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
5
Kierownik Działu (były pracownik) –  Poznań28 czerwca 2015
Dzięki tej firmie bardzo dużo się nauczyłam i moja ocena jest bardzo wysoka 5
Plusy
Możliwość rozwoju i awansu
Minusy
daleko od domu
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 6Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
good
salesman in bakery in a grocery store (były pracownik) –  Bielsko-Biała, SL4 lipca 2013
8 h work a day. I learnd how to bake a pan andhow to keep cleen the place of work , what is vey important at work with food. Keep all the current expiration dates etc.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 16Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
najlepiej gdyby pracowali tylko młodzi bez rodzin
Kierownik Zmiany (były pracownik) –  Drezdenko18 października 2012
Pracowało mi się w firmie PiP dobrze ale to było przed ślubem, później szefostwo tylko patrzyło czy nie jestem już w ciąży. Stało się urodziłam synka i po pracy! w pierwszym dniu mojej pracy po macierzyńskim wręczono mi wypowiedzenie bez podania przyczyn. Miałam umowę 10letnią bo tylko takie daje się w tej firmie by uniknąć umów na stałe. Ale nie udało im się WYGRAŁAM w Sądzie Pracy w Gorzowie Wlkp. sędzia chciał mnie przywrócić do pracy ale ja nie mogłabym pracować dla tak podłych ludzi .Dostałam odprawę 3miesięczną. Teraz poszukuję pracy i nie radzę młodym kobietom zatrudniać się w "Piotrze i Pawle" poznańskiej sieci delikatesów KPINA!!!!!!
Plusy
żadnych
Minusy
duża odpowiedzialność materialna, stres
Czy ta opinia była pomocna?Tak 63Nie 4Zgłoś
Poproś o dostęp do tej strony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Piotr i Paweł. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

2,8
Na podstawie 15 opinii
53
43
32
22
15

Oceny wg kategorii

2,8Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
2,6Zarobki/pakiet socjalny
2,7Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
2,8Kadra zarządzająca
3,0Kultura pracy