Opinie pracowników firmy Philip Morris International

Znaleziono 17 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (1 239)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Idealny przykład niszczącej korporacji
Sale (obecny pracownik) –  Warszawa, mazowieckie14 lipca 2019
Kilka lat tamu Philip Morris był bardzo dobrym pracodawcom. Dobre wynagrodzenie, benefity, super ludzie.

Od kilku lat zrobił się obóz pracy. Jeśli chcesz awansować, przetrwać musisz robić dużo nadgodzin, za które nie otrzymasz złamanego grosza, a jeśli pracujesz 8 h to kwestia czasu kiedy Cię zwolnią. Bardzo rozbudowany dział HR, który stara się stworzyć wrażenie idealnego miejsca do pracy, pokazując się gdzie tylko mogą, kupując tytuły Top Employera (bo kto normalny w tych czasach chciałby pracować w tej niszowej branży). W centrali karty rozdaje dwóch managerów (kariery przez przypodobanie czy łóżko są codziennością)...

Zdecydowanie nie jest to miejsce dające stabilność i możliwość długoterminowej pracy...
Plusy
Wynagrodzenie, pozapłacowe benefity
Minusy
stres, ciągłe zmiany, bardzo duże rotacje, niekompetentni managerowie
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Produkcja
Mechanik maszyn papierosowych (były pracownik) –  Kraków, małopolskie2 lipca 2019
Pracując na Secondary czyli produkcja praca jest nawet ok ale kadra to jakaś masakra jest parę osób z którymi można porozmawiać reszta do odlania nie pomogą w niczym wręcz przeszkadzają jak maszyna stanie to zaraz milion pytań system zmian porażka nie ma życia prywatnego .Osobiscie nie polecam brak szacunku dla człowieka
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
I love the company
Marketing intern (były pracownik) –  Warsaw5 września 2018
It is one of the best companies to work at! If you yourself have no problems to work in cigarettes industry, apply for a job with PMI and you'll have best experience you could ask for. Nice salaries, a lot of benefits, team building going-outs, possibilities to learn more and have internal promotion.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 2Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Great working atmosphere
Sales (były pracownik) –  śląskie24 lipca 2018
Great people working there. Good Money. I felt that my work there was appropriate. My working skills improved at that place. I really liked working there.
Plusy
Good pay
Minusy
Non
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
1
pracownik fizyczny (były pracownik) –  Leżajsk, podkarpackie15 września 2017
Kiepsko a nawet gorzej jedynie budynki odnowione a ludzi maja gdzies
Plusy
Zadne
Minusy
Niskie zarobki zapierdziel
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Great work atmosphere & work - life balance
Financial Analyst - CAPEX (były pracownik) –  Cracow8 czerwca 2017
Lots of benefits for employees, working from home opportunities, lots of abroad opportunities, canteen in the office, working mothers friendly, gym card, free language courses
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 2Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ambiente de trabajo
T&E processing accountant (obecny pracownik) –  Cracovia19 czerwca 2016
Una empresa muy buena para los que empiezan su carrera profesional.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Very productive and challenging at the same time
HR Generalist (obecny pracownik) –  Krakow29 marca 2016
PMI is a place where you can trully unlimit yourself.
Every single day you get the chance to come across challenging situations but what impresses me the most is that the practices and processes are extraordinary dynamic. Truth is that you almost never know what to expect when it comes to new ideas and innovative techniques.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy w którym się dobrze zarabia
Shift Leader (były pracownik) –  Kraków, ML9 grudnia 2015
Nie ma dwóch podobnych do siebie dni w pracy kierownika zmiany produkcyjnej. Możliwości rozwoju nie ma ale są ogromne możliwości awansu w strukturze organizacyjnej korporacji.
Kadra zarządcza to wybitne osobowości ale jeżeli chodzi o kulturę osobistą, to nie ma wspólnego mianownika, bo jak porównać młodego Litwina z doświadczonym i taktownym Niemcem.
Współpracownicy no cóż 10% to ludzie z którymi chce się pracować, a 90% to lepiej by było gdyby człowiek ich nie spotkał w życiu. Za to pracownicy produkcyjni - mechanicy, to wspaniali ludzie i świetni fachowcy. Praca jest tak dynamiczna i pełna wyzwań, które trzeba pokonać, że mówienie o najtrudniejszej części jest nieporozumieniem, bo nie ma czasu zastanawiać się czy coś jest trudniejsze , czy łatwiejsze. To samo dotyczy przyjemności - to jest praca i zadania do wykonania. Przyjemności można mieć poza pracą.
Plusy
Stołówka 24h
Minusy
Brak życia prywatnego i hamienie dla pracujących w 4-brygadówce
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Mogę polecić każdemu, świetnie się pracowało
sprzedawca-kasjer (obecny pracownik) –  Głogów, DO24 listopada 2015
Oceniam firmę Philip Morris na bardzo dobry. Współpraca z tą firmą to sama przyjemność. Kontakt z szefostwem nie jest żadnym problemem, ze wszystkimi zastrzeżeniami można się do nich zgłosić i na wszystko starają się reagować na tyle na ile mogą. A na dodatek są bardzo przyjaźni. Z tego co się orientuję po jakimś czasie można rozmawiać o tzw. "awansie" ale to też zależy od potrzeb firmy. Naprawdę mogę polecić. Praca jest bardzo łatwa, tylko potrzeba paru dni na wdrążenie się w zasady działania i funkcjonowania, ale jeżeli to jest już opanowane, a zapewniam, że nie jest to nic trudnego a wręcz przeciwnie.
Plusy
Dobre zaobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 8Nie 6Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Fun work place with supportive management
HR Administrator Certificates of Service (były pracownik) –  Cracow8 września 2015
I enjoyed my work at PMI Poland with friendly people and nice atmosphere. Great balance between job and personal life. Exciting tasks and various opportunities.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Polecam, to stabilna firma
Pomocnik operatora maszyn (były pracownik) –  Kraków, Czyżyny4 października 2014
dobre zarobki, miła atmosfera, częste przerwy, pakiet socjalny, możliwość rozwoju
Plusy
dobre zarobki, miła atmosfera, częste przerwy, pakiet socjalny
Minusy
trudno o przyjęcie do firmy
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Sales Manager with trade marketing experience in FMCG sector in an international company.
Commercial Planning Manager (Trade Marketing) (były pracownik) –  Warszawa, MZ14 lipca 2014
1) COMMERCIAL PLANNING Manager (Trade Marketing Manager)
Main responsibility:
- Managing and planning the Sales Cycles for Sales Force in Traditional and Key Account Channels,
- Set up distribution and numerical targets for Sales Force
- Market Segmentation analysis to optimal business resources and dealing with any sales related,
- Develop and implement consumer/trade engagement strategies (Trade Programs for retailers),
- Deliver analytically and planning support and recommendation to a specific division of the company,
- Work closely with Marketing, Supply Chain, Legal, Purchasing and Field Force to ensure KPI’s are met,
- Coordinate and supervise the communication process with Field Force and trade partners,
- Budget planning.

2) DISTRICT SALES SUPERVISOR
- Maintains Sales Staff by recruiting, selecting, orienting, and training employees,
- Managing a team of merchandisers, supporting team members, maintaining high motivation in the team, setting their sales targets in order to meet /exceed company expectations,
- Determines plans by implementing marketing strategies; analyzing trends and results,
- Negotiations and cooperation with Local Key Accounts,
- Responsibility for Share of Market increasing .
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Coming to Ireland to join my family was a new experience for me. I was staying at home since I am a mother of two kids, but they are grown now.
Production worker (były pracownik) –  Krakow, Poland5 lutego 2014
I was able to learn new skills and experiences. I find out that I can work as a team member but also as an individual. I was motivated when is was stressful situation and it was motivating me to focusing more on my duties.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Challenging and unstable workplace
Junior Brand Executive (obecny pracownik) –  Warsaw5 września 2013
Hard work in a very demanding environment. Great talented people. Long-term planning impossible due to every day changes. Only for those, that are able to work extremely long hours, put their job on the first place, and are very flexible with superior multitasking skills.

Marketing Department in the re-organization as the industry is making losses every year.
Plusy
Great people
Minusy
Extreme pressure & long hours
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 1Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Hard job but very challenging
Regional Sales Manager (były pracownik) –  Warszawa, MZ6 czerwca 2012
14 years in company.
Many different positions in sales department in Poland and Sweden.
Great people.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś

Zobacz więcej opinii o firmie Philip Morris International

A może chcesz zobaczyć:

Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Philip Morris International. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

4,3
Na podstawie 1 239 opinii
5637
4413
3140
222
127

Oceny wg kategorii

4,0Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
4,3Zarobki/pakiet socjalny
3,8Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,8Kadra zarządzająca
4,1Kultura pracy