Opinie pracowników firmy Nokia

Znaleziono 16 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (4 371)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Żenujące podejście do pracownika
Inżynier C++, LTE (obecny pracownik) –  Wrocław, dolnośląskie11 kwietnia 2019
Oczekiwania rosną, pensja stoi w miejscu. Przez dwa i pół roku żadnej podwyżki, pensja juniora i oczekiwanie pracy jak senior oraz w weekendy.
Wieczne obiecanki i "ja bym chciał ale nie mogę" od managerów których było przez ten czas aż czterech. Sami managerowie oceniają pracowników na podstawie swojego widzimisię a nie faktycznych wyników, nie wiedzą nic o tym jak się pracuje w zespołach. Także nie dajcie się nabrać, zdobądźcie doświadczenie i uciekajcie gdzie pieprz rośnie.
Atmosfera w pracy w porządku ale kadra managerska i polityka firmy w sprawie wynagradzania pracowników do całkowitej wymiany.
Plusy
sodexo, opieka medyczna
Minusy
zarobki, brak podwyżek, kadra zarządzająca
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Great people
Team Assistant (były pracownik) –  dolnośląskie29 września 2018
-Flelxible working hours
-Great people
-Good place to work
-Benefits


-Working overtime for engineers
-Overall management could be better
-Underpaid

Everything depends on the team you are in and the line manager - working there might be amazing or bad experience.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Quo vadis
Release Coordinator (obecny pracownik) –  dolnośląskie6 stycznia 2018
Company (site in Poland) has changed the culture and lost its control on the goals and direction which impacts to undervalue its employees and working health balance.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Good
Software Integration Engineer (obecny pracownik) –  Wrocław13 sierpnia 2017
This is my first serious job. Workplace culture is on very high level, also company is providing a lot of benefits to it's workers. I just don't used to work with telecommunication techology ^^
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Very nice place to work
C++ Wroking Student (były pracownik) –  Wroclaw23 maja 2017
Overall I enjoyed work at Nokia, I was part of a team with many professionals. However, as for a working student, I think this job was not challenging enough.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Solid Work
Seller/Manager (były pracownik) –  Wroclaw, PL28 marca 2017
Hours of work where usually till 6 pm Monday to Friday. Manager was tough person but very fair to everyone. He always stayed behind our back with support.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nokia - great employer
Manager (obecny pracownik) –  Poland28 lutego 2017
Company takes care about employee.
Overall rating - great
Job Work/Life Balance - great
Salary/Benefits - great
Job Security/Advancement - great
Management - great
Job Culture - great
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Great place!
I&V Engineer (były pracownik) –  Wrocław5 stycznia 2017
Nokia is a great place to start your career. There is a lot of opportunities for graduates in many different areas. From the first day at work everyone has been very nice to me and helpful. Projects were really interesting and innovative.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
świetna opcja do nauki w ramach Nokia Java Academy
Java Software Developer, Engineer (były pracownik) –  Wrocław, dolnośląskie18 lutego 2016
praca w ramach Nokia Java Academy. Polecam to przedsięwzięcie początkującym programistom JAVA
Plusy
karta sodexo, prywatna opieka medyczna
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
pleasant management environment
LTE Engineer, Technical Support (obecny pracownik) –  Wrocław, DO10 stycznia 2016
management trust all employees and gives them flexibility in the work in order to be more productive
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Flexible work environment
Supply Project Manager (obecny pracownik) –  Warszawa, MZ9 listopada 2015
working remotely percentage high
Salary average just below to the market
Security, not really secure.
Management, not really know what to do
cross functional team collaboration really good
Possibilities to evolve not really possible
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
bonne entreprise
Ingénieur Logiciel (były pracownik) –  Wrocław, DO1 października 2015
bonne entreprise, beaucoup de travail interessant

vraiment bonne
Plusy
bonne entreprise
Minusy
bonne entreprise
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobre miejsce pracy, zwłaszcza dla początkujących
Junior developer (były pracownik) –  Wrocław, DO17 września 2015
Krótko zwięźle: korpo, w którym jest dobra atmosfera pracy.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Great company.
C++ Software Engineer (obecny pracownik) –  Wroclaw31 marca 2014
Great company for start. I've learned a lot from people out there. Interesting projects, many skilled developers. Working in the company gives you a lot of enjoy.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce w którym pracownik sam organizuje sobie czas pracy
Senior specialist for processes and tools (były pracownik) –  Warszawa20 stycznia 2014
W NSN pracownik ma możliwość samodzielnego organizowania własnego czasu pracy, zatem nie istotne jest kiedy pracownik wykonuje zadanie (czy o 3 nad ranem czy o 22 wieczorem), dopóki końcowy termin wykonania zadania jest dotrzymany. W ten sposób łatwo można sobie poukładać zadania do wykonania i wykonać je wtedy kiedy mamy na to czas, ochotę.
Jest duża elastyczność jeśli chodzi o czas pracy. Można przyjść do pracy pomiędzy 7:45 a 9:45 i wyjść odpowiednio między 15:15 a 18:15.
Istnieje możliwość pracy z domu, 3 razy w tygodniu, a na niektórych stanowiskach nawet 5 dni w tygodniu.
Jest dobry pakiet socjalny, zwłaszcza dla pracowników mających dzieci.
Dobry pakiet medyczny z którego mogą korzystać pracownicy, ich rodziny (dla pracowników bez rodziny/dzieci jest możliwość dopisania do programu medycznego rodziców).
Możliwości rozwoju w firmie istnieją głównie dla inżynierów IT/Telecom.
Najtrudniejsze w NSN są ciągłe zmiany w organizacji oraz permanentne zwolnienia i cięcia kosztów.
Plusy
dofinansowanie do lunchy, bilety do kina, karta Multisport, możliwość pracy z domu
Minusy
zarobki, redukcje, zmiany organizacyjne
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś

Zobacz więcej opinii o firmie Nokia

A może chcesz zobaczyć:

Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Nokia. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

4,1
Na podstawie 4 371 opinii
51 693
41 643
3794
2172
169

Oceny wg kategorii

4,0Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,8Zarobki/pakiet socjalny
3,5Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,6Kadra zarządzająca
3,9Kultura pracy

Opinie o firmie Nokia wg lokalizacji