Opinie pracowników firmy NEW YORKER
Wszystkie
Lokalizacja
Polska13 opinii
Sortuj według
Znaleziono 13 opinii pasujących do wyszukiwaniaZobacz wszystkie opinie (486)
Pozytywnie
sprzedawca-kasjer (były pracownik) - Rumia, pomorskie - 25 sierpnia 2021
Wyróżniona opinia Indeed
Najbardziej przydatna opinia według IndeedUczenie sie cierpliwosci do klienta i sprzatania miejsca pracy po klientach, obsluga kasy, prezentowanie produktow i zachecanie do zakupu danych produktów
Czy ta opinia była pomocna?
Szacunek do drugiego człowieka- a raczej jego BRAK
Koordynator (były pracownik) - Poznań centrala Firmy - 21 marca 2023
Firma na pierwszy rzut oka spoko wszystko układało się jak należy. Jak się nie ma własnego zdania oraz chce się być pomiatanym na każdym kroku przez regionalnych oraz kierownictwo z Poznania to idealna praca. Człowiek jest traktowany przedmiotowo i nie jest to wyssane z palca gdyż sam pracowałem na wysokim stanowisku z nastawieniem w pełni pozytywnym rozwiązywałem wiele problemów. Kwestia czasu i człowiek staje się niepotrzebny a by pokazać swoją wyższość mieszany z błotem. Koniec końców pozostaje niesmak i walka z samym sobą by nie zwariować oraz sprawa w sądzie pracy przeciwko NY gdyż zgłoszenie do wewnętrznej komisji mobbingu przełożonych jest bezsensowne(nawet nie byli łaskawi porozmawiać z świadkami tylko chronią swoich z próbą zatuszowania faktów. Szczerze nie polecam a swoje prawa dochodzę sądownie.
Plusy
wynagrodzenia dla biurowych dobre
Minusy
mobbing, stres, strata zdrowia
Lubin Były pracownik
pracownik magazynu (były pracownik) - Lubin, dolnośląskie - 24 grudnia 2022
Dzień dobry, jeżeli chodzi o firmę to źle nie jest przyzwoite warunki. Sklep w Lubinie to istna tragedia, 1 wielki cyrk na kółkach z kierowniczka na czele. Jej zastępca oraz asystenci ratują sytuacje, to jedyny plus tego sklepu. Kierowniczka za wszelka cenę probuje pozbyć się swoich obowiązków, przekładając je na pracowników. Jak jej się to uda to idzie „odkopywać się z biura” trwa to czasami cały dzień a czasami trochę mniej resztę czasu udaje ze pracuje układając jeden stół 2 godziny, nie wspominając o rozmowach które trwają conajmniej godzinę w biurze przez telefon, Generalnie nie polecam pracy w tym sklepie ponieważ nawet idąc na przerwę kierowniczka wzdycha conajmniej jakby ktoś popełniał przestępstwo. Kiedy przyjeżdża kierownik regionalny kierowniczka nagle potrafi pracować ale dalej średnio jej to wychodzi bo nawet jeden stojak przez cały okres wizyty poprawia. Nie mam doświadczenia na stanowiskach kierowniczych ale ta osoba nie jest ewidentnie odpowiednia osoba na tym stanowisku. Przykładów zażenowania jest pełno spokojnie można byłoby napisać prace magisterską. Osobiście nie polecam pracy na tym sklepie, a wyżej posadzonych kierowników uczulam na obecna kierowniczkę bo nie jest takim aniołkiem za jakiego się podaje. Mam nadzieje ze ktoś weźmie sobie ta opinie do serca zanim zmarnuje niepotrzebnie swój czas a przede wszystkim nerwy.
Plusy
Brak
Minusy
Kierowniczka
Okropne miejsce
sprzedawca, doradca klienta (były pracownik) - Poznań, wielkopolskie - 30 września 2022
Praca w tej firmie to jeden wielki żart. Kompletny brak szacunku do pracownika ze strony osób kierujących sklepem. Nie przestrzegają kodeksu pracy. W miejscu tym często też dochodzi niestety do mobbingu zwłaszcza ze strony kierowników sklepu którzy uważają że mogą pracownika traktować gorzej bo mają taką władzę i często to wykorzystują. O wszystko trzeba się prosić. Nie polecam tego miejsca nawet jako pracy dodatkowej na chwilę. Miejsce bardzo stresujące i wyczerpujące psychicznie.
rotacja
asystent kierownika (były pracownik) - pomorskie - 11 lutego 2020
Ciągła rotacja nawet co 3 m-ce. Nagonka na sprzedaż dodatkową(akcesoria przy kasie).
Kasjerka w międzyczasie klipsuje towar a jak zdąży rozwiesza i prezentuje go na sklepie. Dba o porządek tzn. poprawia to, co nabałaganią klienci.Podobnie jak w Biedronce.
Plusy
Każdy ma szansę być zatrudnionym. Zniżki na ubrania.
Minusy
Brak służbowego stroju.
fajna atmosfera
Shop Assistant (były pracownik) - lubelskie - 24 listopada 2019
Bardzo fajna atmosfera pracy w swietnie zorganizowanym i sumiennie wykonujacym swojej obowiazki zespole
Praca
Doradca Klienta (były pracownik) - Ostrów Wielkopolski, wielkopolskie - 17 czerwca 2019
Prace w firmie New Yorker oceniam na dobra poniewaz lubie prace z ludźmi
Czy ta opinia była pomocna?
Przyjemna bezstresowa praca niesprawiająca trudności.
kasjer-sprzedawca (były pracownik) - Poznań, wielkopolskie - 10 lutego 2019
W firmie New Yorker sp. z o.o. atmosfera i kultura pracy są poprawne, kadra zarządzająca pomocna i pełna zrozumienia dla pracownika. Istnieje możliwość rozwoju do stanowiska zastępcy kierownika. Najtrudniejszą częścią pracy jest przyzwyczajenie się do nieregularnego czasu pracy, a najprzyjemniejszą kontakt z klientem oraz współpracownikami, możliwość pokazania swoich umiejętności aranżacji wyglądu sklepu zgodną z polityką i zasadami firmy.
Plusy
Długie przerwy przyjemna atmosfera
Minusy
Nieregularny czas pracy
Czy ta opinia była pomocna?
Atmosfera między pracownikami na tak, z kadrą niekoniecznie
Asystent sprzedaży (były pracownik) - Warszawa, mazowieckie - 4 września 2018
raczej brak możliwości rozwoju
najtrudniejsza część pracy- duże oczekiwania klientów przekraczające asortyment sklepu
najprzyjemniejsza część pracy- klipsowanie rzeczy
Plusy
możliwość dogadania się w sprawie godzin pracy
Minusy
niskie zarobki
Rewelacyjne miejsce pracy
sprzedawca-kasjer (były pracownik) - Kraków, małopolskie - 10 kwietnia 2018
Świetne miejsce, gdzie pracują rewelacyjni ludzie, tworząc przy tym przyjazną atmosferę. Kadra kierownicza jest profesjonalna i przy tym bardzo pomocna, Dla chętnych możliwość awansu. Możliwość poszerzania swoich kompetencji. Jesli są chęci, to jest mozliwość uczenia się nowych rzeczy.
Plusy
zniżki dla pracowników
Minusy
praca nie dla leniwych
Big no
Sales Assistant (były pracownik) - PL - 1 kwietnia 2018
Small clothing shop where the manager did not do anything all day and expect the staff to handle every situation and task while the manager was sitting down and drinking coffee and occasionally flirting with the customers. Very understaffed
Czy ta opinia była pomocna?
atmosfera ok, mile wspominam jednak ciężka w stosunku do zarobków
kasjer sprzedawca (były pracownik) - Poznań, wielkopolskie - 8 stycznia 2018
Taki trochę wyzysk.. praca ciężka a zarobki dość marne, Osoby funkcyjne zabierają pracę do domu.
Plusy
premie, mozliwosc awansu
Minusy
ciezka praca, ciezko z grafikiem
Czy ta opinia była pomocna?
Miejsce pracy gdzie, panuje dobra atmosfera.
sprzedawca (były pracownik) - Starogard Gdański, pomorskie - 5 stycznia 2018
Praktyka zawodowa zorganizowana przed szkołę na kierunku spedytor.
Zobacz więcej opinii o firmie NEW YORKER
A może chcesz zobaczyć:
Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?
Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w NEW YORKER. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.Zadaj pytanieOgólna ocena
105
2,7 na 5 gwiazdek w kategorii Kadra zarządzająca
2,8 na 5 gwiazdek w kategorii Kultura pracy
Porównaj NEW YORKER z
Pytania dotyczące NEW YORKER
- Ile czasu zajmuje rekrutacja i jakie etapy składają się na proces rekrutacyjny w firmie NEW YORKER?Jedna osoba odpowiedziała
- Czy w firmie NEW YORKER obowiązuje dress code?Jedna osoba odpowiedziała
- Co zrobić, aby zostać zatrudnionym w firmie NEW YORKER? Jakie etapy składają się na proces rekrutacy…
- Jaki jest najlepszy aspekt pracy w tej firmie?
- Czy w firmie NEW YORKER możliwa jest praca w elastycznych godzinach pracy?
- Jak często przyznawane są podwyżki w firmie NEW YORKER?
Opinie o firmie NEW YORKER wg stanowisk
Opinie o firmie NEW YORKER według lokalizacji