Opinie dot. stanowiska Sprzedawca/kasjer (m/k) w firmie Netto ApS & Co.KG

Znaleziono 17 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (297)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Netto Drawsko Pomorskie
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Drawsko Pomorskie, zachodniopomorskie26 października 2019
Pracuje już dwa miesiące i jestem bardzo zadowolona, kadra kierownicza dużo pomaga,tłumaczy. Moje miliardy pytań nie sprawiają problemu. Kadra pracownicza też jest świetna!
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
atmosfera pracy
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Nowosolna, łódzkie29 marca 2019
Średnia atmosfera pracy , brak doceniania twoich starań .
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie polecam
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Będzin, śląskie25 lutego 2019
Ocena na najniższym poziomie, pracujesz za 3 I jeszcze pretensje że czegoś nie zrobiłaś zarobki aż chce się płakać
Plusy
CZĘŚĆ ZAŁOGI OK
Minusy
NISKIE ZAROBKI
Czy ta opinia była pomocna?Tak 8NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Kołobrzeg Grzybowska 3, 78-100 Kołobrzeg
Kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Kołobrzeg, zachodniopomorskie27 listopada 2018
Dzień Dobry!
Pracowałem na sezon w Netto na ulicy Grzybowskiej w Kołobrzegu bardzo dobrze się dogadywałem że wszystkimi, panuje tam niesamowita dobra atmosfera, Kierownik Sklepu oraz Zastępcy Kierownika Sklepu są bardzo miłymi i normalnymi osobami. Pracowników traktują bardzo dobrze. Z każdym z osobna można porozmawiać, pożartować i się dogadać. Ogólnie mówiąc Polecam pracę w takim towarzystwie. Nie powiem nic na temat zarobków pracowników na stałe tam pracujących, ponieważ ja byłem na innych stawkach, ale ludzie tam pracujący naprawdę są bardzo fajnie.
Plusy
Miła atmosfera w pracy i można się z każdym dogadać.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 7Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Zła atmosfera Karpacz
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Karpacz, dolnośląskie31 października 2018
Praca ciężka i mało płatna, a atmosfera na sklepie okropna, kolezenstwa zero, kierowniczka wiecznie naburmuszona, człowiek przychodzi do pracy bo musi z czegoś żyć. A powinno być inaczej.
Plusy
Brak
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 13Nie 2Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
miejsce pracy. kadra zarządzająca
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Świdnica, dolnośląskie20 sierpnia 2018
miejsce pracy czyste i zadbane, pokój socjalny i szatnia dobrze przystosowane dla pracowników natomiast polityka firmy na niższym poziomie, obsługa klienta jest mierzona na czas co ma wpływ na dalszą współpracę w firmie, zdarzał się brak jakiejkolwiek przerwy przez 8 godzin spędzonych w pracy, duża rotacja pracowników, pakiety socjalne ubogie, mało pracowników na zmianie przez co trzeba było pracować bardzo szybko, ogromna presja i nacisk ze strony przełożonych
Plusy
mili współpracownicy
Minusy
brak przerw, praca na czas, duża rotacja pracowników, ogromna presja
Czy ta opinia była pomocna?Tak 24Nie 3Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie polecam
sprzedawca-kasjer (obecny pracownik) –  Kłobuck, śląskie7 sierpnia 2018
Tragiczne zarobki po pięciu latach pracy pensja w wysokości 1556 zł
Plusy
Brak
Minusy
Bardzo niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 27Nie 2Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Praca fizycznie ciezka.
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Warka, mazowieckie20 lipca 2018
Slabo wynagradzana fizycznie ciezka praca. Wysokie wymagania wobec nowych pracownikow.
Plusy
Umowa na pelny etat.
Minusy
Niezbyt wysokie zarobki nieadekwatne do wysilku jakiego wymaga praca.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 33Nie 2Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Gorzów Wielkopolski
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Gorzów Wielkopolski, lubuskie9 lipca 2018
Praca w miłej atmosferze i z sympatyczna załoga. Są zalety i są też wady.
Plusy
Brak
Minusy
Brak
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dąbrowa Gornicza
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Dąbrowa Górnicza, śląskie4 stycznia 2018
Firma fajna jezeli chodzi o prace w markecie.Dba o pracownika a wiadomo ze pracownik zadbany jest wydajniejszy.Polecam prace w Netto.
Plusy
Socjal
Czy ta opinia była pomocna?Tak 17Nie 16Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Netto
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Dobre Miasto, WM4 grudnia 2015
Praca w Netto jest dość ciężka,zresztą jak w każdym dużym markecie gdzie jest dość duży ruch.Lecz ja z tym nie mam problemu,ponieważ jestem już uodporniona nawet lubię jak coś się dzieje.Bardzo dobrze mi się pracuje z dziewczynami,są sympatyczne,miłe.Do pracy idę z chęcią,nawet ciężka praca mnie nie zniechęca.Jedynie co bym zmieniła to zarobki,bo są zbyt niskie jak na taką pracę.Co do awansu zbyt krótko pracuje aby coś o tym napisać.Najtrudniejsza część pracy ,dla mnie nie ma takiej.Najprzyjemniejsza część pracy to kontakt z miłymi klientami i przerwa 15 minutowa.
Plusy
bony na święta i Nowy Rok
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 29Nie 22Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bardzo dobra
Sprzedawca -Kasjer (były pracownik) –  Police, ZA12 listopada 2014
MIŁA OBSADA KIEROWNICZA I ZGRANY ZESPÓŁ LUDZI .Ocena pracy na 5 gwiazdek
Plusy
premie, wynagrodzenie
Minusy
ustalanie grafiku
Czy ta opinia była pomocna?Tak 30Nie 25Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Duzo nowych kontaktow, nowe doświadczenie
Kasjer, Asystent Kier.sklepu (były pracownik) –  Lubań,24 kwietnia 2014
Duzo nowych kontaktow, nowe doświadczenie
Dobry przykład aby zrozumiec co to jest praca w sklepie.
Suma sumarum trzeba non stop żyć pracą.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 15Nie 39Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
ogólnie oceniam na dobry
sprzedawca kasjer (były pracownik) –  Gryfino26 stycznia 2013
praca w miłej atmosferze kadra i współparacownicy ok powinny byc wyższe zarobki
Plusy
premie
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 22Nie 15Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
ATMOSWERA PRZYJAZNA BO JEST NAS TAK MAŁO ŻE NIE MA CZASU NA KONFLIKTY
KASJER-SPRZEDAWCA (obecny pracownik) –  MOTANIEC3 stycznia 2013
PRACODAWCA DBA O PRACOWNIKÓW TYLKO PODEJMOWANE DECYZJE PRZEZ KIEROWNIKÓW OKREGU CZY SKLEPU SĄ CZEST NIE LOGICZNE I DZIŁAJĄCE WRĘCZ NA SZKODE FIRMY
Plusy
pakiet socjalny
Minusy
wynagrodzenie mała liczba pracownikow
Czy ta opinia była pomocna?Tak 59Nie 35Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy w którym panuje miła atmosfera
sprzedawca (były pracownik) –  Kłobuck,śląskie21 sierpnia 2012
Podczas mojej pracy w NETTO musiałam dbać o porządek w sklepie,magazynie,pomieszczeniach socjalnych,wykładać towar na półki,obsługiwać klientów na sali sprzedaży oraz poprzez rejestracje towarów w systemie kasowym.Kontrolowałam także terminy przydatności produktów do spożycia.Moim zdaniem możliwość rozwoju w Netto Sp z.o.o,jest bardzo wysoka.Kadra zarządzająca w stosunku do mnie była pomocna i uprzejma.Gdy tylko czegoś nie wiedziałam,mogłam bez problemu się oto zapytać i otrzymałam Współpracownicy byli uprzejmi i pomocni.Najtrudniejszą częścią pracy było wykładanie ciężkich towarów czy butelek.Natomiast najprzyjemniejszą rejestracja towarów w kasie czy kontakt z klientami
Plusy
bony towarowe, mila atmosfera pracy
Minusy
zatrudnienie na 1/2 etetu
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 1Zgłoś

Zobacz więcej opinii o firmie Netto ApS & Co.KG

A może chcesz zobaczyć:

Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Netto ApS & Co.KG. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,7
Na podstawie 297 opinii
5100
487
358
227
125

Oceny wg kategorii

3,4Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,4Zarobki/pakiet socjalny
3,3Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,4Kadra zarządzająca
3,5Kultura pracy