Opinie pracowników firmy Netto ApS & Co.KG

Znaleziono 27 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (281)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
atmosfera pracy
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Nowosolna, łódzkie29 marca 2019
Średnia atmosfera pracy , brak doceniania twoich starań .
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Netto
rekrutacja zastepca kierownika sklepu (były pracownik) –  Wojkowice, śląskie8 marca 2019
Miałam przyjemnosc bycia na spotkaniu rekrutacyjnym dwóch panów kierownikow staralam sie na zastepce kierownika dodam ze mam doswiadczenie dosyc duze na wyzszym stanowisku pan kierownik regionalny mialam wrazenie ze po pytaniach jakie zadawal robil rekrutacje na jakiegos menagera a sam tak delikatnie mowiac zachowywal sie jak mały zalękniony chłopiec i wydaje mi sie ze dyskryminuje kobiety po 40 firma niestety na tym traci bo uciekaja dobrzy pracownicy z doswiadczeniem a widze ze znowu robia rekrutacje......
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie polecam
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Będzin, śląskie25 lutego 2019
Ocena na najniższym poziomie, pracujesz za 3 I jeszcze pretensje że czegoś nie zrobiłaś zarobki aż chce się płakać
Plusy
CZĘŚĆ ZAŁOGI OK
Minusy
NISKIE ZAROBKI
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Kołobrzeg Grzybowska 3, 78-100 Kołobrzeg
Kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Kołobrzeg, zachodniopomorskie27 listopada 2018
Dzień Dobry!
Pracowałem na sezon w Netto na ulicy Grzybowskiej w Kołobrzegu bardzo dobrze się dogadywałem że wszystkimi, panuje tam niesamowita dobra atmosfera, Kierownik Sklepu oraz Zastępcy Kierownika Sklepu są bardzo miłymi i normalnymi osobami. Pracowników traktują bardzo dobrze. Z każdym z osobna można porozmawiać, pożartować i się dogadać. Ogólnie mówiąc Polecam pracę w takim towarzystwie. Nie powiem nic na temat zarobków pracowników na stałe tam pracujących, ponieważ ja byłem na innych stawkach, ale ludzie tam pracujący naprawdę są bardzo fajnie.
Plusy
Miła atmosfera w pracy i można się z każdym dogadać.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 5Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Netto
Zks (były pracownik) –  Grudziadz26 listopada 2018
Nie docenia sie pracownikow tj nie prawda ze ciezka praca zdobedziesz awans ludzie z zewn. Prychodza a ich ucze po co sie starac? Ale sie staram przechodze moobing 1 I 2 I tu wysiadam pojawia sie nowy ks ko ma za nic byle budzetowka byla wyrobiona masakraoczernianie pracownika zks moobing znieslawienie 4lata w netto zaluje nie pokecam nikomu odradzam wszystkim
Minusy
Zniewazenie pracownika
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Zła atmosfera Karpacz
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Karpacz, dolnośląskie31 października 2018
Praca ciężka i mało płatna, a atmosfera na sklepie okropna, kolezenstwa zero, kierowniczka wiecznie naburmuszona, człowiek przychodzi do pracy bo musi z czegoś żyć. A powinno być inaczej.
Plusy
Brak
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 7Nie 2Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy wporządku.
Sprzedawca (były pracownik) –  Szczecin, zachodniopomorskie10 października 2018
Jeśli jest dobra organizacja pracy i współpraca to spokojnie dzień leciał i szybko.Bez zastrzeżeń.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 4Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
miejsce pracy. kadra zarządzająca
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Świdnica, dolnośląskie20 sierpnia 2018
miejsce pracy czyste i zadbane, pokój socjalny i szatnia dobrze przystosowane dla pracowników natomiast polityka firmy na niższym poziomie, obsługa klienta jest mierzona na czas co ma wpływ na dalszą współpracę w firmie, zdarzał się brak jakiejkolwiek przerwy przez 8 godzin spędzonych w pracy, duża rotacja pracowników, pakiety socjalne ubogie, mało pracowników na zmianie przez co trzeba było pracować bardzo szybko, ogromna presja i nacisk ze strony przełożonych
Plusy
mili współpracownicy
Minusy
brak przerw, praca na czas, duża rotacja pracowników, ogromna presja
Czy ta opinia była pomocna?Tak 20Nie 3Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie polecam
sprzedawca-kasjer (obecny pracownik) –  Kłobuck, śląskie7 sierpnia 2018
Tragiczne zarobki po pięciu latach pracy pensja w wysokości 1556 zł
Plusy
Brak
Minusy
Bardzo niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 22Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Netto Polska
Zastępca Kierownika Sklepu (obecny pracownik) –  Szamotuły, wielkopolskie3 sierpnia 2018
Miejsce w który czuje się jak w domu ,możliwość rozwoju.
Plusy
atmosfera na 6z plusem
Minusy
małe zarobki
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Praca fizycznie ciezka.
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Warka, mazowieckie20 lipca 2018
Slabo wynagradzana fizycznie ciezka praca. Wysokie wymagania wobec nowych pracownikow.
Plusy
Umowa na pelny etat.
Minusy
Niezbyt wysokie zarobki nieadekwatne do wysilku jakiego wymaga praca.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 31Nie 2Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Gorzów Wielkopolski
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Gorzów Wielkopolski, lubuskie9 lipca 2018
Praca w miłej atmosferze i z sympatyczna załoga. Są zalety i są też wady.
Plusy
Brak
Minusy
Brak
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Praktyka zawodowa
Magazynier (były pracownik) –  Niemcy, zagranica9 maja 2018
Bardzo dobre warunki pracy , miły personel , lokalizacja oraz płaca
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6Nie 4Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dąbrowa Gornicza
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Dąbrowa Górnicza, śląskie4 stycznia 2018
Firma fajna jezeli chodzi o prace w markecie.Dba o pracownika a wiadomo ze pracownik zadbany jest wydajniejszy.Polecam prace w Netto.
Plusy
Socjal
Czy ta opinia była pomocna?Tak 17Nie 16Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
dobra
praca w handlu (były pracownik) –  Koszalin, zachodniopomorskie10 października 2017
Jestem zadowolona z pracy w Netto, mozliwosc szkolen, awansu,szeroki pakiet szkolen.Problem za mala ilosc pracownikow co powoduje znaczne obciazenie.Wynagrodzenie nie adekwatne do wykonywanej pracy
Plusy
liczne szkolenia, mozliwosc awansu
Minusy
niskie zarobki, za mało personelu
Czy ta opinia była pomocna?Tak 17Nie 6Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
srednia
Zastępca Kierownika Sklepu (obecny pracownik) –  Stargard Szczeciński, zachodniopomorskie12 września 2017
atmosfera pracy zmienna
fizycznie ciężka dla kobiety
samodzielna organizacja dnia
dobry kontakt z klientami
Plusy
brak
Minusy
ciężka fizycznie
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 3Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Byla pracownica
Zastępca Kierownika Sklepu (były pracownik) –  lubuskie6 lutego 2017
Byłam pracownica tej firmy przez 4 lata i teraz stwierdzam że to najgorsze 4 lata.Oddałam się w pełni dla tej firmy po mimo tego ze zaszłam aż tak daleko byłam zastępcą kierownika to po tym jak zaszlam w ciążę nie przedluzyli mi umowy bo taka jest polityka firmy gdzie byłam zapewniana przez kierownictwo ze mam powrót.Pozatym nie ma premii chyba ze jesteś na takim sklepie na którym liza dupe okregowemu. ...jedyne co dobre to socjal. ..I lipa z zarobkami sprzedawca potrafi zarabiać tyle co kiedyś asystent 😠😠
Plusy
Socjal
Minusy
Dyskryminacja, zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 28Nie 2Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
nie polecam
zastępca kierownika (były pracownik) –  Dzierżoniów, dolnośląskie23 listopada 2016
Moja ocena jest krótka, wiec jest tam wykorzystywanie a dokładnie wykorzystuje sie tych co tak naprawę pracują.
Plusy
brak
Minusy
nie docenianie pracowników przez kierowników głównych
Czy ta opinia była pomocna?Tak 28Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Netto
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Dobre Miasto, WM4 grudnia 2015
Praca w Netto jest dość ciężka,zresztą jak w każdym dużym markecie gdzie jest dość duży ruch.Lecz ja z tym nie mam problemu,ponieważ jestem już uodporniona nawet lubię jak coś się dzieje.Bardzo dobrze mi się pracuje z dziewczynami,są sympatyczne,miłe.Do pracy idę z chęcią,nawet ciężka praca mnie nie zniechęca.Jedynie co bym zmieniła to zarobki,bo są zbyt niskie jak na taką pracę.Co do awansu zbyt krótko pracuje aby coś o tym napisać.Najtrudniejsza część pracy ,dla mnie nie ma takiej.Najprzyjemniejsza część pracy to kontakt z miłymi klientami i przerwa 15 minutowa.
Plusy
bony na święta i Nowy Rok
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 29Nie 22Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
everything was fine
assistant of supervisor (były pracownik) –  Wrocław9 sierpnia 2015
People were very oragnized and helpful.
Sometimes we had a problem with security (but it was outside company).
I learned work with people, avoided stress and managed people who wanted start job.

What's more I know how to manage work time and what to do in difficult situation in work.

The hardest part of the job was not enough people to work.
Plusy
nice work atmosphere
Minusy
not enough people to work
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Netto ApS & Co.KG. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,7
Na podstawie 281 opinii
595
484
356
224
122

Oceny wg kategorii

3,5Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,4Zarobki/pakiet socjalny
3,3Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,4Kadra zarządzająca
3,5Kultura pracy