Opinie pracowników firmy Nestlé

Znaleziono 10 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (8 229)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy z rownowaga pomiedzy zyciem prywatnym a zawodowym
Product Manager (obecny pracownik) –  Warszawa, mazowieckie25 marca 2019
typowe duze korpo, niskie zarobki, rownowaga miedzy zyciem prywatnym a zawodowym, fajni ludzie, stale zarobki, male szanse na rozwoj zawodowy
Plusy
fajni ludzie, ladne biuro
Minusy
niskie zarobki, male szanse na rozwoj
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
dobra szkoła, ale brak ścieżki kariery
Marketing Manager (obecny pracownik) –  Warszawa, mazowieckie11 stycznia 2019
obecnie mało doświadczonych managerów, większość odeszła lub została zwolniona; open-space za chwilę zostanie zmieniony na hot-deski, brak wytyczonej ścieżki kariery i rozwoju dla pracowników, jak sobie czegoś sam nie wychodzisz to nikomu na tym nie zależy, dużo szkoleń, możliwość pracy zdalnej, wyśrubowane targety w zasadzie nie do zrealizowania, zatem bonusy nie dla wszystkich i nie za wysokie, o ile w ogóle są
Plusy
na dole kantyna z dobrym jedzeniem
Minusy
zarobki poniżej średniej rynkowej
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Well organized workplace with nice coworkers
Assistant KAM for Impulse and C&C (były pracownik) –  Warszawa, MZ20 października 2015
Good team cooperation, where ideas always are appreciated, what is very important for workers. I could not feel the difference that I'm on the lower position than Key Account Manager with who I was working - full professionalism. I always felt full supportive behind my back of people with who I was working in, f.e. during the negotiations while implementing new products. The hardest part of the job was for me negotiations of the discounts , especially where we had to offer lower discount while expected. But in this daily struggle and negotiations i felt pleasure because it helped me to develop myself and it let to know with the customer better. Sales department is the hardest one in the company, but it also helps to organize, prioritize tasks and make good relations with customers.I have learned how to work under pressure, and with the stressful situations. Now thanks to Nestle I gained feature of multitask person .
Plusy
Integration trips
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Funplace
Assembly Operator (były pracownik) –  Kalisz7 lipca 2014
Starts @ 6 o'clock. I learned how to pick and pack. My management and co-workers were fine.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ciekawa przygoda!
Hostessa (były pracownik) –  Warszawa, MZ29 grudnia 2013
Praca polegająca na promocji produktów Nestle. Dobre miejsce na pierwsza pracę. Ciekawe doświadczenie.
Plusy
Dobra stawka godzinowa
Minusy
brak
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 4Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Good place to start
Summer Intern in HR (były pracownik) –  Warsaw5 września 2013
Great place for the junior marketer.v You can learn how all ATL channels function and gain your first experiences.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
brak dobrej atmosfery
obsługa klienta (były pracownik) –  bydgoszcz30 czerwca 2013
stres,wielkie wymagania w stosunku do wynagrodzenia,nadgodziny (nieopłacane,nieoddawane w innej formie)
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra atmosfera
Merch (były pracownik) –  Szczecin11 kwietnia 2013
Pracę oceniam dobrze ze względu na elastyczne godziny pracy. Często zdarzało się wyjechać po śniadaniu, wrócić na obiad i znów jechać w trasę. Niestety rozwoju nie ma, jest tylko ewentualne doświadczenie w stronę PH. Na stanowisku mercha byłem jedyny w tej firmie.
Plusy
elastyczne godziny pracy
Minusy
brak zwrotu funduszy na paliwo
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 1Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
nice employees of Alma Supermarket
sales agent (były pracownik) –  Rybnik21 lutego 2013
I was working 2 h x 2 times a week. i learned functioning of Supermarkets.
Plusy
2 h of work
Minusy
low payment
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 1Zgłoś

Zobacz więcej opinii o firmie Nestlé

A może chcesz zobaczyć:

Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Nestlé. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

4,2
Na podstawie 8 229 opinii
54 031
42 495
31 168
2318
1217

Oceny wg kategorii

3,9Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
4,0Zarobki/pakiet socjalny
3,7Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,8Kadra zarządzająca
4,0Kultura pracy