Opinie pracowników firmy Merkury Market

Znaleziono 22 opinie pasujące do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (23)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Niepanuje dobra atmosfera,
Przeróbkowicz (były pracownik) –  Nowy Sącz, małopolskie4 października 2019
Bezsensowne prace. Powtarzanie tych samych czynności. Brak myślenia podczas pracy. Utrudnianie wspinaczki wyżej na wyższe stanowisko
Plusy
Darmowe posiłki. Dobra płaca
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
omijajcie szerokim łukiem tę firmę
Grafik komputerowy (były pracownik) –  Krosno, podkarpackie21 września 2019
Praca w Krośnie w charakterze grafika w dziale marketingu czeskiego, to jeden wielki niewypał, szczególnie dotyczy to tworzenia gazetek.
Jeśli szukasz pracy o spokojnej atmosferze to tam jej nie znajdziesz!

Fajnie wyglądają tylko pierwsze dwa dni szkolenia wdrażającego. Z biegiem czasu, gdy już podejmiesz pracę masz wrażenie, że otaczają Cię dzieciaki, które tylko czyhają na Twój najdrobniejszy błąd by natychmiast pobiec i poskarżyć na Ciebie kierownikowi - dosłownie O.o

Ponadto:
- pracujesz pod presją czasu i presją tylko z pozoru sympatycznych współpracowników,

- brakuje Ci czasu na przerwę od komputera w natłoku obowiązków, jesz przy biurku, najlepiej jakbyś jadł i pracował jednocześnie, nie opuszczał stanowiska na zbyt długo i nie spędzał za dużo czasu w toalecie

- pracując masz wrażenie, że ktoś nieustannie patrzy Ci na ręce i traktuje Cię jak złodzieja i szpiega

- nagminne jest czepialstwo o najmniej istotne detale i bardzo niedyskretna jak na osoby dorosłe obmowa Ciebie i popełnianych przez Ciebie pomyłek na etapie wdrożenia - dosłownie słyszysz, co na Twój temat bredzą koledzy siedzący obok Ciebie, którzy przed chwilą się do Ciebie uśmiechali... Na porządku dziennym jest podkładanie kłód pod nogi, stwarzanie absurdalnych sytuacji byle Tobie zaszkodzić, a zabłysnąć przed kierownikiem...

Szkoda zachodu i zdrowia na pracę tam, szczerze odradzam robienie tam kariery, chyba że ktoś lubi pracę w stresie i wśród kapusiów, gdzie Twoje zdanie nie ma żadnego znaczenia...
Plusy
praca od ręki - jeśli szukasz czegoś na już to MM jest dla Ciebie
Minusy
ciągły stres i praca pod presją, nieprzyjemni współpracownicy-kapusie, nieprzyjemna atmosfera, duża rotacja pracowników, nagminna obmowa, stwarzanie absurdalnych sytuacji byle przypodobać się kierownikowi a Tobie zaszkodzić, traktowanie jak złodzieja i szpiega
Czy ta opinia była pomocna?Tak 10Nie 3Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nowy Sącz
sprzedawca-magazynier (były pracownik) –  Nowy Sącz, małopolskie2 września 2019
Patologia. Zwalniają bez powodu, a na miejsce doświadczonych pracowników wchodzą ludzie bez żadnego doświadczenia, czy przeszkolenia. Klienci nienawidzą tego marketu i nie kryją się z tym wcale.
Ubrania robocze warte 5zł niszczą się po jednym praniu, co przy braku klimatyzacji w obiekcie staje się problematyczne.
Często jeden pracownik ogarnia cały dział, przez co klient spotyka się z lekceważeniem lub zignorowaniem.
Premia obcinana z byle powodu do podstawy.
Mobbing ze strony pracowników siedziby firmy to już osobna kwestia.
Niczego nie można być pewnym.
Nie polecam .
Zarobki są niezłe, choć gdy człowiek policzy sobie godziny pracy i miesiące z podstawowym wynagrodzeniem to wychodzi słabo.
Plusy
Można trafić na porządnych ludzi na dziale
Minusy
jest dużo
Czy ta opinia była pomocna?Tak 8NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie polecam
Sprzedawca/Inwentaryzacja (były pracownik) –  Kilka miast10 maja 2019
Witam wszystkich. Jeśli czytasz ten wpis, dwa razy się zastanów, zanim złożysz tam papiery. Jeśli nie masz noża na gardle, to idź gdzie indziej. Jeśli masz zamiar pracować tam do końca życia i za pieniądze oddawać godność - MM jest dla Ciebie.
Pracowałem dwa miesiące na sprzedawcy. Roboty jest zawsze za dużo, ludzi jest zawsze za mało. Jedyną pochwałę dostaniecie dziesiątego. Jedyny plus to ekipa, która trafiła mi się naprawdę w porządku. Kierownictwo oczekuje od Ciebie, że od razu staniesz się pracownikiem miesiąca, masz wszelaką wiedzę, a jak czegoś nie wiesz, to oberwiesz.
Potem byłem na inwentaryzacji w Czechach. Czechy to najgorsze, co może Cię spotkać. Przeważnie daleko od domu, Czesi nie lubią Polaków i z upojeniem patrzą, jak się męczysz, wykonując ich robotę. Przy czym oni jako sprzedawcy zarabiają więcej niż Ty w delegacji. Na inwentaryzacji nie dostajesz wyżywienia, a żarcie w Czechach jest okropne. Robisz trzy tygodnie dzień w dzień i nikogo nie interesuje, czy jesteś zmęczony.
Potem byłem na Słowacji. Trochę lepiej, bo miałem już umowę o pracę i na Słowacji liczysz towar z pracownikiem, więc nawet w połowie się tak nie narobisz jak w Czechach. Ludzie też są fajniejsi, bo Słowacy nie gardzą Polakami tak, jak Czesi.
Trzeba uważać, bo wykorzystają każdy pretekst do obcięcia wypłaty. L4, urlop (więcej niż 4 dni w mies.), nagana, punkt ujemny od kontrolera, nawet jak odchodzisz. Cały czas musisz spoglądać przez ramię, czy ktoś przypadkiem Cię nie pod***doli. A Szef bardzo lubi kapusiów. O umowę o pracę trzeba się upomnieć, samemu z siebie się nie dostanie.
Pakiet
  więcej... socjalny nie istnieje. Oprócz wypłaty i dodatku na święta (o który też trzeba pisać podanie) nic nie dostaniesz.
Pieniądze są ok, jeśli nie podpadniesz. Na tle innych pracodawców MM płaci przyzwoicie.
Zarobki... zarobki to żart i nie chodzi o ich wysokość. Zwyczajnie nikt nigdy nie wie, ile zarobi. Jeden dostanie więcej, inny mniej. Jak ktoś donosi, ma premię. Jak robisz swoją robotę i się nie wychylasz to też zarobisz. Za przewinienie dostaniesz minimalną. Sprzedawca na umowie o pracę zarobi między 2200 a 3100, zależy od miasta i działu. Magazynierzy zarabiają więcej, ale nikt nie wie ile. Najlepsze działy do pracy, jeśli główny magazyn odpada, to chemia (największy po magazynie hajs i najcięższa robota), stolarka (dobra kasa i mało roboty) i płytka (tak jak stolarka). Ja byłem na ogrodzie, nie polecam. Roboty, szczególnie w sezonie jest tyle, że nie przerobisz, a jak nie przerobisz, to nie zarobisz. Jeśli nie sprzedadzą się wszystkie rośliny, to sprzedawcy z działu dostają je do domu. I muszą zapłacić, co jest dla mnie chore.
Kierownicy regularnie wysyłają raporty do Centrali nt. pracowników. Jeśli pewnego dnia dostaniesz niższą wypłatę, a kierownik powie, że nie wie dlaczego, to wiedz, że kłamie.
Cały czas potrzebują ludzi na wyjazdy na Czechy i Słowację, na przeróbki, inwentaryzację, rezydenta (Czechy), kierownika. Trzy tygodnie jesteś poza domem, a na początek zarobisz niewiele więcej niż w Polsce. Czy warto? Jeśli nie planujesz zakładać rodziny, nie masz żony/męża/dzieci/psa/poczucia własnej wartości, to możesz sobie siedzieć trzy tygodnie za granicą.
Ogólnie nie polecam. Gorsze jest tylko call center i wszelaka praca z nastawieniem na realizację założonych celów sprzedażowych.
  zwiń
Plusy
Ekipa, jeśli dobrze trafisz, zarobki
Minusy
Cała reszta.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 18Nie 2Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobre
Magazynier, operator wózka widłowego (obecny pracownik) –  Rybnik, śląskie27 kwietnia 2019
Nie mam żadnych. Osoby nie pracujące w firmie będą źle się wypowiadać.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 11Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Brak
Pracownik działu logistyki (były pracownik) –  Krosno, podkarpackie14 marca 2019
Dominuje prawdziwa opinia. Umowa, a realia to dwie inne rzeczy.
Plusy
Wydaje się, że współpracownicy, ale tylko wydaje, a nie naprawdę.
Minusy
Kultura, czas pracy, zarządzający, i tak wszystko się nie zmieści.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 9Nie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nowy Sącz
sprzedawca, doradca klieta (były pracownik) –  Nowy Sącz, małopolskie19 listopada 2018
TRAGEDIA !! OBÓZ PRACY !! Jak jesteś chory i idziesz na l4 to masz pewne że jak wrócisz to dostaniesz wypowiedzenie od gestapo pseudo kierownika albo jego posłańców. Dzięki systemowi który pewnie pamięta czasy dinozaurów ( bo przeciez żałosna firma ma równie żałosny sprzęt ) oddasz złodziejowi całą swoją wypłate jak wywali IP z kasy, a ksiegowa jak i wprowadzający bedą cie mieli w dupie co się stało. Pozniej na inwenteryzacji skroją ci znowu połowe wypłaty bo trzeba oddać złodziejowi hajs za to ze sobie zrobił remont budynku a pseudo kierowniczek miał w dupie pilnowanie sklepu i jak już ktoś chce tam pracować to lepiej żeby nie umiał mowić, pożalisz się starym pracownikom lub do któregoś drugiego kierownika gówniarza to masz jak w banku że wszystko jest u gestapowca na tacy a on pod koniec miesiąca taką napisze opinie że masz po wypłacie.
Kiedy już się zwolnisz i będziesz miał święty spokój od tego żałosnego cyrku, przyjdzie ci nota księgowa z dnia X na zapłacenie inwenteryzacji na której nawet cie nie było i nigdy nie widziałeś tego towaru na oczy, ale kazują ci zapłacić dość dużo pieniędzy bo przecież temu złodziejowi ciągle mało.
Ogólnie NIE POLECAM !!!
Plusy
ŻADNE !
Minusy
W tym cyrku wszystko jest na minus.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 42Nie 4Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dębica
sprzedawca, doradca klienta (były pracownik) –  Dębica, podkarpackie24 września 2018
Kiedy się przyjmowałem miało być pięknie. Zaproponowali mi wyjazdy na przeróbki bo kasa miała być super. Okazało się że pracuje się 7 dni w tygodniu po 12h i tak przez 2 tyg. Później zjazd na weekend do domu i odnowa to samo. I za to placili niecale 4500 tys. Za 300 h pracy. Śmiech na sali. A jak odmowilem wyjazdów to mnie zwolnili.kierownik debil az milo. Stwierdzi ze źle pracuję ale przed wyjazdami pracowalem dobrze.hehwhe szkoda gadać. Atmosfera w firmie masakra. Sami sprzedawczyki i dupoliźscy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 48Nie 4Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Merkury
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Brak danych22 czerwca 2018
Jedna wielka porażka . Atmosfera do kitu , I więcej sprzedawczykow jak sprzedawców . Nie polecam . Pracowałam dość długo ale na szczęście się pozegnalam z tym totalnym bajzlem . Porażka
Plusy
Jakie plusy ? ŚMIECH NA SALI
Minusy
Atmosfera, pensja, godziny pracy itd
Czy ta opinia była pomocna?Tak 60Nie 2Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
2
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Sępólno Krajeńskie, kujawsko-pomorskie5 czerwca 2018
praca nie była zła tylk wynagrodzenie niskie za tyle lat pracy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 20Nie 5Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
katastrofa firma powinna zniknac z rynku pracy
sprzedawca magazynier (były pracownik) –  podkarpackie6 maja 2018
niewiem czy jest w Polsce gorszy pracodawca zwolnienia z dnia na dzien bez podania przyczyny robisz tam wszystko łącznie z tym ze sprzatac kible trzeba umowy na stale nie dostaniesz jeden wielki horror !!!!FIRMA POWINNA ZNIKNAC Z RYNKU PRACY LUB INSPEKCJA PRACY POWINNA ZAJAC SIE WKONCU NIMI !!!!
Plusy
niema plusow
Minusy
wszystko na nie łącznie z kasa
Czy ta opinia była pomocna?Tak 59Nie 3Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Productive and fun workspace
FLT Driver/Warehouse Operative (były pracownik) –  Poland23 kwietnia 2018
No problems with people. evryone was really heplful. our boss take care about good realtionship in werhouse. very friendly atmosfere.
in summer time eating sosague from grill:) i spend really nice time with that company.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 48Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Fatalne miejsce do pracy
Monitoring (były pracownik) –  Krosno, podkarpackie7 kwietnia 2018
Wytrzymałam dwa dni szkolenia i podziękowałam. Wymagania nieadekwatne do wynagrodzenia. Brak możliwości połączenia tej pracy z życiem prywatnym. Braki personalne nadrabiać chcą minimalna ilością pracowników,którzy najlepiej jakby pracowali po 12 godzin dziennie. W pokoju w, którym spędziłam dwa dni, sympatyczna atmosfera i przyjaźnie nastawione osoby do nowych pracowników, aczkolwiek widać po nich, że są zestresowane i przemęczone natłokiem obowiązków. Brak przerw na posiłek je się przy biurku, albo wcale. A i za 15 przepracowanych godzin chcieli zapłacić za 14 bo czas wypełniania dokumentów osobowych się nie wlicza w godziny pracy. Wyśmiałam ich, że napewno godzinę nie podpisywałam trzech papierków po czym został rachunek poprawiony.
Plusy
Praca od ręki w sensie, że jak szukasz byle czego to coś jest
Minusy
Duża rotacja pracowników więc codziennie są nowe twarze i ciężko się połapać, kto jest za co odpowiedsialbby, albo do kogo się z daną sprawa zwrócić
Czy ta opinia była pomocna?Tak 50Nie 4Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce w którym najlepiej się nie odzywać. Chyba że pracujesz z kumplem, którego znasz całe życie.
Sprzedawca - Magazynier (były pracownik) –  Krosno, podkarpackie5 lutego 2018
Firma w której się nie nudzisz, jednego dnia sprzedajesz żarówki, następnego meble mimo że w tych drugich rozróżniasz jedynie kolory... Kolejnego roznosisz ulotki po parkingu, następnego kosisz trawniki. Tam nie ma typowego dnia w pracy.
Firma która lubi zaskakiwać. Nigdy nie wiesz ile zarobisz bo umowę masz na najniższą krajową, reszta to premia. W dodatku podpisujesz umowę z inną firmą niż ta w której faktycznie pracujesz. Podpisując kolejną umowę na czas określony może się okazać że nagle z końcem poprzedniej jesteś z dnia na dzień bez pracy, bez słowa wyjaśnienia ze strony pracodawcy. Bo tak. Bo oni nie podpiszą.
O stosunku do pracowników świadczą zresztą permanentne poszukiwania ludzi do pracy w Merkurym. I tak od wielu lat, myślicie że przyczyna tkwi w ludziach?
Plusy
Nie masz doświadczenia - tam je zdobędziesz. Wiele różnych doświadczeń.
Minusy
Brak stabilności, zapomnij o planowaniu czegokolwiek, nie z tą firmą jako pracodawcą.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 72Nie 4Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dzial logistyki
Pracownik dzialu logistyki (były pracownik) –  Krosno, podkarpackie27 listopada 2017
Nie polecam. Warunki obiecywane na rozmowie kwalifikacyjnej nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Wszyscy mają umowę na najniższa krajowa (mimo obiecanych 3tys na rozmowie o pracę) , pozostala część pensji to taka umowa na "gębe" bo tego na piśmie nie dostaniemy. Nikt nigdy nie wie jakie wynagrodzenie dostanie ponieważ pensje są obcinanie nie tylko za wyniki pracy ale też np. za niezamkniete okno czy niewylaczony komputer po wyjściu z pracy a także według widzimisię wiceprezesa. Pensje obcinane są do najniższej krajowej także w przypadku ciąży- ciaza to zbrodnia w tej firmie. Kolejna zbrodnia jest chorobowe. Nawet jeśli przebywamy w szpitalu pracodawca nas karze za to obcinajac pensje. Dlatego ludzie tutaj nie biorą zwolnień lekarskich. Nie należy też liczyc na umowę na czas nieokreślony, bo takich się tutaj nie dostaje. Firma ma kilka spółek i za każdym razem pracownik podpisuje umowę z inną spółka. Czas pracy to 10h dziennie z godzinna obowiązkowa przerwa za ktora pracodawca nie płaci (a przy takiej ilości godzin pracy przerwa się należy..). Praca bardzo stresująca, ale zależy też do jakiego kierownika się dostaniemy. Legenda jest dział logistyki AGD, gdzie ludzie sa obrażani, ponizani i totalnie zastraszeni. Jeden wielki mobbing. Jeśli ktoś szanuje siebie i swoje zdrowie, szuka stabilnej pracy to nie polecam. Zwłaszcza kobietom które chcą założyć rodzinę
Plusy
Pensja jesli nie obetna nam pensji
Minusy
Stres, brak stabilnosci, krotkie umowy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 48Nie 3Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie polecam wręcz odradzam !
sprzedawca (były pracownik) –  Tarnów, małopolskie2 lipca 2017
Omijajcie szerokim łukiem ta firme. Nigdy nie pracowałem w takim dziadostwie. Kłamią w oczy odnośnie warunków i pracy. Brak poszanowania dla pracownika. Ta firma to jeden wielki przekręt!
Plusy
Brak
Minusy
Brak konkretnej umowy, brak szacunku dla pracowników, slaba kasa w stodunku do liczby godzin
Czy ta opinia była pomocna?Tak 60Nie 3Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Słaba
Magazynier, Koordynator (były pracownik) –  Rybnik, śląskie3 marca 2017
Praktycznie brak szkolenia. Przez 3 miesiące miałem 5 kierowniku (jeden pozwalał mi jeździć wózkami widłowymi drugi nie) - na umowie zlecenie nie miałem zrobionych psychotestów.

Możliwości rozwoju ciężko ocenić po 3 miesiącach.

Najtrudniejsza część pracy to właśnie współpracownicy (mówię tu tylko o magazynierach), którzy byli odpowiedzialni za stany magazynowe (które się tam nigdy nie zgadzały) i co miesiąc potrafili wystawić mi PRkę imienną (poświadzoną świadkiem)
, że niby coś zniszczyłem i muszę za to zapłacić co było totalną bzdurą. Po prostu praca z chamami, którzy wszystkie zniszczenia (nawet wyrządzone kilka miesięcy wcześniej) próbowali zrzucić na nowego pracownika. Wytrzymałem 3 miesiące z tymi ludzmi. NIE POLECAM
Plusy
ciężko znaleźć
Minusy
brak szkolenia, współpracownicy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 72Nie 6Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
4.5
kasjer sprzedawca (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie17 września 2016
moja praca w firmie Merkurym polegala naprowadzeniu stoisk :miesnego icukierniczo monopolowego dbanie oekspozyje towaru robienie zamowien firma prowadzila rozne szkolenia m.inn kursy komputerowe,kadra kierownicza byla na srednim poziomie mialam przyjemnosc pracowac z lepsza kadra kierownicza co sprawialo za praca byla bardziej zorganizowana.wspolpraca zkolezankami mimo ze bylam starsz a uwazam ze byla na dobrym poziomie co moglo swiadczyc pozegnanie zorganizowane dla mnie w zwiazku odejsciem na emeryture.Natomiast najtrudniejsza czesc mojej pracy to bylo wykladanie do lad chlodniczych codziennie ok.200kg miesa.Przyjemnych dni w mojej pracy bylo zdecydowanie wiecej niz nieprzyjemnych
Plusy
dogodne godz pracy
Minusy
brak
Czy ta opinia była pomocna?Tak 8Nie 60Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Merkury Market Nowy Sącz
przedstawiciel handlowy (obecny pracownik) –  Nowy Sacz6 lipca 2015
Omijajcie ten sklep szerokim łukiem. To kołchoz a nie zakład zatrudniający niepełnosprawnych.
Plusy
brak
Minusy
długie godziny pracy, traktowanie pracowników jak niewolników
Czy ta opinia była pomocna?Tak 94Nie 5Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra
Operator Wprowadzania Danch (były pracownik) –  Krosno19 listopada 2014
Praca i atmosfera w dziale jest dobra lecz zbyt długie godziny pracy i stres pracy zbyt wysoki
Plusy
Dobre zarobki
Minusy
Zbyt długie godziny pracy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 62Nie 24Zgłoś
Poproś o dostęp do tej strony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Merkury Market. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

1,8
Na podstawie 23 opinii
50
44
31
24
114

Oceny wg kategorii

1,7Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
2,2Zarobki/pakiet socjalny
1,9Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
1,7Kadra zarządzająca
1,9Kultura pracy