Opinie pracowników firmy MEDIA EXPERT

Znaleziono 20 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (22)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bardzo dobra praca, ale nie dla leniwych
Doradca Klienta (obecny pracownik) –  Poznań, wielkopolskie9 września 2019
Nawet ja zauważam że przychodzą do ME tacy, co nigdy nie mieli rąk czy myśli skalanych pracą. Dla niektórych jest to pierwsza praca i mówiąc szczerze rzadko kiedy przychodzi taki młodzik po liceum/technikum, który faktycznie by chciał pracować. Nie ma pracy, nie ma kołaczy jak to mówią. Potem piszą tacy o wykorzystywaniu,niskich zarobkach, stresie i złych warunkach. Warunki są dobre, wręcz bardzo dobre, ale nie jest to czas na opierdzielanie się, tylko przychodzi się DO PRACY. Pracodawca wymaga tutaj odpowiedniego przygotowania, podejścia do klienta a najlepsi sprzedawcy, z cechami prawdziwych sprzedawców, zarobią tu po prostu najwięcej. Myślę, że kadrowcy powinni się zastanowić się nad przyjmowaniem takich leniów, którzy mało czego dowiedzieli się jeszcze o życiu. Oszczędzi to złych opinii na temat miejsca pracy, gdzie każdy spełniający swoje zadanie czuje się dobrze. Ja pracuję już niecały rok, jest to moja czwarta praca i zarabiam nieźle. A ponadto nieprawdą jest, że nie ma możliwości awansu - są, tylko nie dla leserów z wysokimi ambicjami. Polecam w tym wypadku założyć własną działalność, bo najbardziej człowiek zaczyna szanować pracę jak popracuje trochę na swoim. Praca w ME nie jest po prostu dla każdego, a pracodawca daje duże możliwości zarobkowe właśnie dla tych, którzy z tej szansy korzystają - ogólnie, polecam
Czy ta opinia była pomocna?Tak 17Nie 11Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
:)
Starszy Doradca (obecny pracownik) –  mazowieckie4 sierpnia 2019
Tak czytam opinie pracowników tej firmy i stwierdzam, że po prostu albo nie mieli doczynienia z pracą, albo nie wiedzą że w tej firmie się też pracuje. Macie złego kierownika to oznacza, że firma takich zatrudnia. Akurat nasza placówka ma zajebistego kierownika z którym można normalnie porozmawiać, pozartowac. Wiadomo. Jest czas na pracę, ale w między czasie można Tez zazartowac. Pamiętajcie też, że macie swoje granice.
Plusy
Bardzo dobre zarobki, jeśli pracownik serio przykłada się do pracy.
Minusy
Minusów nie ma. Firma dba o każdy szczegół. Nigdy nie zabrakło nawet papieru toaletowego, plynu do naczyń itp.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 10Nie 7Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Wykorzystywanie
Doradca Klienta (były pracownik) –  dolnośląskie16 lipca 2019
Brak możliwości awansu. Zmuszanie do naciągania klientów . Mój były kierownik zmuszał do nadgodzin , ogromny natłok pracy , stres. W skrócie szkoda zdrowia i czasu.
Plusy
Zgrana ekipa ( po za kierownikiem)
Minusy
Cała reszta.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 20Nie 4Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Very good work to improve sales skills
Sales Specialist (były pracownik) –  Braniewo24 lutego 2019
Typical day at work was dealing with customers and trying to sell best items from the shop. I learned there a lot about selling. Management was on very high level.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 21Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
W miejscu pracy panuje względnie dobra atmosfera
Specjalista ds. sprzedaży (obecny pracownik) –  Gdańsk, pomorskie7 stycznia 2019
W mieście Gdańsku w sklepie w Media Expert ul. Kołobrzeska 41c. panuje względnie dobra atmosfera
Czy ta opinia była pomocna?Tak 9Nie 28Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie polecam, szkoda zdrowia
Specjalista ds. sprzedaży (były pracownik) –  Łuków, lubelskie12 listopada 2018
Bez szans awansu, prywatny folwark. Zatrudnianie po znajomości. Zmuszanie do oszukiwania klientów.
Plusy
Zarobki
Minusy
Cała reszta
Czy ta opinia była pomocna?Tak 66Nie 12Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy w którym panuje dobra atmosfera
pomocnik magazyniera (były pracownik) –  Zgorzelec, dolnośląskie7 kwietnia 2018
Traktowałam ta pracę jako dodatkowa. Podobało mi sie, ale pod koniec pracy zaczęłam czuć się wykorzystywana do prac dla faceta. Kultura oceniam na dobre. Najgorsze były godziny pracy, a najlepsze z tego wszystkiego to zgrana ekipa.
Plusy
Mili pracownicy
Minusy
Długie godziny pracy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 24Nie 19Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Oszustwo klientów .....
Klient (były pracownik) –  Sieradz, łódzkie3 kwietnia 2018
Jednym słowem oszustwo klientów.raty najdroZsze w mieście i oszustwo ratalne
Plusy
Brak
Minusy
Brak zaangażowania
Czy ta opinia była pomocna?Tak 64Nie 11Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Proszę wymienić ten beznadziejny personel na inny
Klient (były pracownik) –  Syców, dolnośląskie18 listopada 2017
Beznadziejny personel sklepu,najlepiej jak żaden klient by tam im nie przeszkadzał ,jedno dziadostwo , klienta mają za nic, klient dla personelu media expert jest zerem w Sycowie.
Plusy
Plusów brak dla media expert w Sycowie brakkk....
Minusy
Klient nie jest mile widziany
Czy ta opinia była pomocna?Tak 31Nie 22Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ostrzeszów
sprzedawca (obecny pracownik) –  Ostrzeszów, wielkopolskie10 sierpnia 2017
Nie polecam.Brak życia prywatnego. Pieniądze adekwatne do ilości godzin. Ciągle mało.Wieczny mobbing. Człowiek musi być maszyną, która nie może mieć słabego dnia. Brak możliwości zaplanowania dnia wolnego, ponieważ w każdej chwili można się spodziewać telefonu, że trzeba przyjść do pracy . Wiecznie coś.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 106Nie 5Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Tragicznie, prawie beznadziejnie
St. Doradca klienta (były pracownik) –  Żory, śląskie16 maja 2017
Tragedia, każdy robi to co chce, romansowanie w pracy, natłok zadań i obowiązków. Dobrych pracowników można policzyć na palcach jednej dłoni. Jedyny plus to zarobki i kadry.
Plusy
Dobre zarobki
Minusy
Czas pracy, atmosfera
Czy ta opinia była pomocna?Tak 131Nie 35Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Stanowczo odradzam - ŁÓDŹ
Magazynier (były pracownik) –  Łódź, łódzkie2 marca 2017
Szczerze nie polecam tej firmy tym bardziej na ul. Niciarnianej w ostatnim okresie ludzie sami się stamtąd zwalniają.Nikt nie może wytrzymać z nowym kierownikiem który wnosi nerwową atmosferę, który nie umie współpracować z ludźmi, szuka najbardziej drobnego błędu aby potrącić z premii,jest arogantem i obraża pracowników, zero fachowego podejścia.Człowiek nie nadający się do zarządzania, dopóki nie zmienią go na kogoś bardziej kompetentnego i wyszkolonego odradzam tam pracę.Żadne pieniądze nie są tego warte.pozdrawiam
Plusy
godziny pracy
Minusy
kierownictwo
Czy ta opinia była pomocna?Tak 91Nie 5Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra
Doradca Klienta (były pracownik) –  Bielsko-Biała, śląskie31 grudnia 2016
Uwaga na W. B.
Pozdrawiam za tym ludzie ok atmosfera i ludzie w porzadku
Czy ta opinia była pomocna?Tak 12Nie 4Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Koło
Sprzedawca (były pracownik) –  Koło, wielkopolskie16 października 2016
Praca sama w sobie jest ok ale kierownictwo to niewłaściwy człowiek na nie właściwym stanowisku . Sporo nadużyć ,i zachowań daleko idących od współczesnych kanonów zarządzania. Pewne zachowania i metody zarządzania są chyba z poprzedniej epoki .Gorąco nie polecam tego miejsca tylko że względu na Kierownika. W tym miejscu nie ma zasad .Pracownicy są zastraszani,i gnebieni psychicznie. Sytuacja na rynku spr,yja przekraczaniu kompetencji przez osobę zarzadzająca. Dlatego większość osób woli siedzieć cicho .Odradzam to miejsce chyba że zmieni się kierownik .
Plusy
Multisport
Minusy
Kadra kierownicza
Czy ta opinia była pomocna?Tak 74Nie 13Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra atmosfera pracy
Mało kompetentna kadra zarządzająca. Brak możliwości rozwoju.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 7NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
pracę w tej firmie oceniam pozytywnie
Magazynier (były pracownik) –  Łódź, łódzkie28 lutego 2016
- miła atmosfera
- dobre zarobki
- premie
- miłe kierownictwo
Plusy
premie
Minusy
praca przez agencje
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 4Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy, w którym panuje dobra atmosfera
Serwisant skuterów i rowerów (były pracownik) –  Złotów, WP22 lipca 2014
Dzień w pracy przebiegał bardzo szybko dlatego,że zakres obowiązków,które były mi przyznawane był dosyć spory, aczkolwiek pracowało mi się tam bardzo dobrze, atmosfera w pracy była bardzo miła , pracownicy z działu na którym pracowałem byli bardzo sympatyczni.
Plusy
Bardzo miła atmosfera
Minusy
Brak możliwości zatrudnienia na stałe
Czy ta opinia była pomocna?Tak 72Nie 88Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
niezadowolony z kierownika salonu
Specjalista ds sprzedaży (obecny pracownik) –  Zielona Góra, LU6 maja 2014
jest niemiłym i nieszczerym człowiekiem, jedno mówi Tobie a innym co innego o Tobie
Czy ta opinia była pomocna?Tak 152Nie 26Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce racy gdzie nie docenia się uczciwych i ambitnych osób
Prezenter Handlowy (były pracownik) –  Dolnośląskie ,Zgorzelec24 października 2013
Praca bynajmniej na początku bardzo absorwująca.
Po pewnym czasie na moim dziele zaczęło dochodzic do nadużyc o czym zgłosiłam. Osoby w to zaplątane nie poniosły wówczas żadnych konsekwencji zato wysłały donos nie pokryty faktami na moją osobę. Firma nie sprawdza takich rzeczy tylko dowidzenia.
Zresztą większośc załogi nie widziała nic w tym złego że z firmy wychodziły pieniądze.
Nie warto było się starac ,podjąc obowiązki kontaktu pracownicy regionalny, podłączony alarm pod moją komórkę, klucze od sklepu z czym wiąże się otwieranie i zamykanie sklepu.
Plusy
obowiązki
Minusy
brak kontroli załogi czy donosów
Czy ta opinia była pomocna?Tak 21Nie 2Zgłoś

Zobacz więcej opinii o firmie MEDIA EXPERT

A może chcesz zobaczyć:

Poproś o dostęp do tej strony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w MEDIA EXPERT. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,1
Na podstawie 22 opinii
56
46
31
23
16

Oceny wg kategorii

3,0Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,8Zarobki/pakiet socjalny
3,2Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,1Kadra zarządzająca
3,1Kultura pracy