Opinie pracowników firmy MEDIA EXPERT

Znaleziono 16 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (18)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Very good work to improve sales skills
Sales Specialist (były pracownik) –  Braniewo24 lutego 2019
Typical day at work was dealing with customers and trying to sell best items from the shop. I learned there a lot about selling. Management was on very high level.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 5Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie polecam, szkoda zdrowia
Specjalista ds. sprzedaży (były pracownik) –  Łuków, lubelskie12 listopada 2018
Bez szans awansu, prywatny folwark. Zatrudnianie po znajomości. Zmuszanie do oszukiwania klientów.
Plusy
Zarobki
Minusy
Cała reszta
Czy ta opinia była pomocna?Tak 45Nie 8Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy w którym panuje dobra atmosfera
pomocnik magazyniera (były pracownik) –  Zgorzelec, dolnośląskie7 kwietnia 2018
Traktowałam ta pracę jako dodatkowa. Podobało mi sie, ale pod koniec pracy zaczęłam czuć się wykorzystywana do prac dla faceta. Kultura oceniam na dobre. Najgorsze były godziny pracy, a najlepsze z tego wszystkiego to zgrana ekipa.
Plusy
Mili pracownicy
Minusy
Długie godziny pracy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 15Nie 11Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Oszustwo klientów .....
Klient (były pracownik) –  Sieradz, łódzkie3 kwietnia 2018
Jednym słowem oszustwo klientów.raty najdroZsze w mieście i oszustwo ratalne
Plusy
Brak
Minusy
Brak zaangażowania
Czy ta opinia była pomocna?Tak 43Nie 10Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Proszę wymienić ten beznadziejny personel na inny
Klient (były pracownik) –  Syców, dolnośląskie18 listopada 2017
Beznadziejny personel sklepu,najlepiej jak żaden klient by tam im nie przeszkadzał ,jedno dziadostwo , klienta mają za nic, klient dla personelu media expert jest zerem w Sycowie.
Plusy
Plusów brak dla media expert w Sycowie brakkk....
Minusy
Klient nie jest mile widziany
Czy ta opinia była pomocna?Tak 21Nie 15Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ostrzeszów
sprzedawca (obecny pracownik) –  Ostrzeszów, wielkopolskie10 sierpnia 2017
Nie polecam.Brak życia prywatnego. Pieniądze adekwatne do ilości godzin. Ciągle mało.Wieczny mobbing. Człowiek musi być maszyną, która nie może mieć słabego dnia. Brak możliwości zaplanowania dnia wolnego, ponieważ w każdej chwili można się spodziewać telefonu, że trzeba przyjść do pracy . Wiecznie coś.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 80Nie 4Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Tragicznie, prawie beznadziejnie
St. Doradca klienta (były pracownik) –  Żory, śląskie16 maja 2017
Tragedia, każdy robi to co chce, romansowanie w pracy, natłok zadań i obowiązków. Dobrych pracowników można policzyć na palcach jednej dłoni. Jedyny plus to zarobki i kadry.
Plusy
Dobre zarobki
Minusy
Czas pracy, atmosfera
Czy ta opinia była pomocna?Tak 114Nie 33Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Stanowczo odradzam - ŁÓDŹ
Magazynier (były pracownik) –  Łódź, łódzkie2 marca 2017
Szczerze nie polecam tej firmy tym bardziej na ul. Niciarnianej w ostatnim okresie ludzie sami się stamtąd zwalniają.Nikt nie może wytrzymać z nowym kierownikiem który wnosi nerwową atmosferę, który nie umie współpracować z ludźmi, szuka najbardziej drobnego błędu aby potrącić z premii,jest arogantem i obraża pracowników, zero fachowego podejścia.Człowiek nie nadający się do zarządzania, dopóki nie zmienią go na kogoś bardziej kompetentnego i wyszkolonego odradzam tam pracę.Żadne pieniądze nie są tego warte.pozdrawiam
Plusy
godziny pracy
Minusy
kierownictwo
Czy ta opinia była pomocna?Tak 75Nie 4Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra
Doradca Klienta (były pracownik) –  Bielsko-Biała, śląskie31 grudnia 2016
Uwaga na W. B.
Pozdrawiam za tym ludzie ok atmosfera i ludzie w porzadku
Czy ta opinia była pomocna?Tak 8Nie 2Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Koło
Sprzedawca (były pracownik) –  Koło, wielkopolskie16 października 2016
Praca sama w sobie jest ok ale kierownictwo to niewłaściwy człowiek na nie właściwym stanowisku . Sporo nadużyć ,i zachowań daleko idących od współczesnych kanonów zarządzania. Pewne zachowania i metody zarządzania są chyba z poprzedniej epoki .Gorąco nie polecam tego miejsca tylko że względu na Kierownika. W tym miejscu nie ma zasad .Pracownicy są zastraszani,i gnebieni psychicznie. Sytuacja na rynku spr,yja przekraczaniu kompetencji przez osobę zarzadzająca. Dlatego większość osób woli siedzieć cicho .Odradzam to miejsce chyba że zmieni się kierownik .
Plusy
Multisport
Minusy
Kadra kierownicza
Czy ta opinia była pomocna?Tak 63Nie 12Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra atmosfera pracy
Zastępca Kierownika Sklepu AGD/RTV (były pracownik) –  Wodzisław Śląski, śląskie24 marca 2016
Mało kompetentna kadra zarządzająca. Brak możliwości rozwoju.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
pracę w tej firmie oceniam pozytywnie
Magazynier (były pracownik) –  Łódź, łódzkie28 lutego 2016
- miła atmosfera
- dobre zarobki
- premie
- miłe kierownictwo
Plusy
premie
Minusy
praca przez agencje
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy, w którym panuje dobra atmosfera
Serwisant skuterów i rowerów (były pracownik) –  Złotów, WP22 lipca 2014
Dzień w pracy przebiegał bardzo szybko dlatego,że zakres obowiązków,które były mi przyznawane był dosyć spory, aczkolwiek pracowało mi się tam bardzo dobrze, atmosfera w pracy była bardzo miła , pracownicy z działu na którym pracowałem byli bardzo sympatyczni.
Plusy
Bardzo miła atmosfera
Minusy
Brak możliwości zatrudnienia na stałe
Czy ta opinia była pomocna?Tak 71Nie 82Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
niezadowolony z kierownika salonu
Specjalista ds sprzedaży (obecny pracownik) –  Zielona Góra, LU6 maja 2014
jest niemiłym i nieszczerym człowiekiem, jedno mówi Tobie a innym co innego o Tobie
Czy ta opinia była pomocna?Tak 144Nie 25Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce racy gdzie nie docenia się uczciwych i ambitnych osób
Prezenter Handlowy (były pracownik) –  Dolnośląskie ,Zgorzelec24 października 2013
Praca bynajmniej na początku bardzo absorwująca.
Po pewnym czasie na moim dziele zaczęło dochodzic do nadużyc o czym zgłosiłam. Osoby w to zaplątane nie poniosły wówczas żadnych konsekwencji zato wysłały donos nie pokryty faktami na moją osobę. Firma nie sprawdza takich rzeczy tylko dowidzenia.
Zresztą większośc załogi nie widziała nic w tym złego że z firmy wychodziły pieniądze.
Nie warto było się starac ,podjąc obowiązki kontaktu pracownicy regionalny, podłączony alarm pod moją komórkę, klucze od sklepu z czym wiąże się otwieranie i zamykanie sklepu.
Plusy
obowiązki
Minusy
brak kontroli załogi czy donosów
Czy ta opinia była pomocna?Tak 15Nie 2Zgłoś

Zobacz więcej opinii o firmie MEDIA EXPERT

A może chcesz zobaczyć:

Poproś o dostęp do tej strony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w MEDIA EXPERT. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,0
Na podstawie 18 opinii
54
45
31
23
15

Oceny wg kategorii

2,9Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,6Zarobki/pakiet socjalny
3,1Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
2,9Kadra zarządzająca
2,9Kultura pracy