Opinie dot. stanowiska Sprzedawca/kasjer (m/k) w firmie Martes Sport

Znaleziono 10 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (14)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
dziwna atmosfera
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  małopolskie17 września 2019
pracowałem przez 3msc, czyli okres próbny. starsi sprzedawcy mają się za lepszych, wszechwiedzących, potrafią powiedzieć coś niemiłego nawet przy kliencie, byleby pokazać jacy to nie są super i mądrzy. po 3msc dowiedziałem się o nieprzedłużeniu umowy bez podania jakiegokolwiek powodu, jednak powodu się domyśliłem. kierownik praktycznie w weekend nie pracuje, ale ja musiałem po kilka sobót pod rząd. problem by dostać jakąś sobotę wolną, musisz przyjść, bo nie ma kto. zarobki na okresie próbnym to porażka i jedno wielkie wykorzystywanie pracownika. rozumiem, że firma nie ma ustalonej stawki godzinowej, ale dostać mniej za za przepracowanie bodajże 184 godzin niż za 156 jest niezrozumiałe, a tak się zdarzyło, bo ucięli premię od spożywki czyli jedynej na okresie próbnym. kolejna premia jest ustalona od wskaźnika sprzedaży czyli w dużej mierze od tego ile wciśniesz ludziom. a to akurat jest na kasie przesadą, wciskanie na siłę. no a na koniec to, co najbardziej denerwowało- jesteś w pracy 12h, na zaplecze idziesz zjeść i do wc, resztę czasu obsługujesz... wchodzisz na zaplecze, a tam kierownik i starszy sprzedawca piją sobie kawkę i opowiadają głupoty. takie coś jest w Martesie standardem..
Na plus są zniżki dla pracowników. ale to po 3msc pracy. wtedy ponoć zarobki też nie są złe.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 25Nie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Tragedia
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Polkowice, dolnośląskie17 lipca 2019
Moje najgorsze do tej pory miejsce pracy. Każdemu serdecznie odradzam pracę w martesie... Mimo bardzo ograniczonej liczby pracowników, dają ludziom wypowiedzenie bez podania przyczyny, kierowniczka niby o niczym nie wie, bo to pismo z centrali... Jak to możliwe, żeby kierownik sklepu nie wiedział o zwalnianiu swoich pracowników i w ogóle nie wyglądał na zmartwionego?
Plusy
Karta multisport
Minusy
Mobbing, niewykwalifikowana kadra zarządzająca, niskie zarobki, zabieranie premii za dosłownie wszystko
Czy ta opinia była pomocna?Tak 74Nie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
panuje tam brak organizacji i zarzadzania
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Bielsko-Biała, śląskie4 marca 2019
Nie polecam tej firmy, brak zasad, każdy robi co chce
Plusy
karta Multisport
Minusy
zabieranie premii bez powodu
Czy ta opinia była pomocna?Tak 79NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Słabe miejsce pracy
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Bielsko-Biała, śląskie27 lutego 2019
Pracowałem tam około 5 miesięcy, wszyscy wyżej mają cie za śmiecia, nieważne jak dużo pracy w coś włożysz i tak dostaniesz zjebkę za byle co i wytkną ci błędy wymyślone na siłę bo to ich praca.

Kasa i współczynnik to totalne dno, wyliczanie z osobna każdego za to, że sprzedawał na paragonach tylko po 1 rzeczy - pracownik ma akurat na to znikomy wpływ a wciskanie czegoś na siłę zniechęca klienta.

Elastyczny grafik i godziny pracy to zwykłą ściema, dają ci 12-tki, a te dni które mogłyby być wolne z tego względu wypełniane są 8h w godzinach 12,00-20,00, wychodzisz i tak dopiero minimum 20:30 bo trzeba czekać aż osoba funkcyjna zamknie sklep.

Pójdziesz na kilka dni na l4 = wylatujesz, od razu szukają kogoś na twoje miejsce.

Kartę multisport otrzymałem dopiero po 5 miesiącach pracy!!! gdy składałem wypowiedzenie...na próbnym nie przyjmują wniosku, później w ciągu miesiaca samego wniosku nie wyślą i czekasz aż będą wysyłać jakieś dokumenty czyli połowa miesiąca, następnie czekasz jeszcze 1-1,5 miesiąca aż ta karta łaskawie przyjdzie.

Koszulki firmowe z bardzo,bardzo słabego materiału, 2-3 prania i są dziury. Nie przyślą ci nowych, no i później koszulki i polar oddać, ale po co komu takie przechodzone zniszczone ciuchy?

Co do zwykłych pracowników to naprawdę fajni ludzie, bardzo kulturalni. Bywały jakieś zgrzyty, ale zwykle spowodowane osobami funkcyjnymi lub trudnymi klientami.

Praca średnio dobra dla osoby samotnej/singla pozbawionej towarzyskiego życia.

Podsumowując, nie polecam, chyba, zę w ostateczności.
Plusy
praca dla osób samotnych, przejściowa
Minusy
presja na współczynnik, dużo przekrętów i oszustw, niskie poczucie wartości spowodowane funkcyjnymi osobami
Czy ta opinia była pomocna?Tak 108Nie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Namysłów
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Namysłów1 lutego 2019
Jest to praca której nie polecam. Pracowałam tam przez trzy miesiące i przed samymi świętami nie przedłużył mi umowy określając że się nie nadaje,gdzie wcześniej pracowałam w handlu 1,5roku.Zabieraja z byle powodu premie a sama wypłata to najniższa krajowa. Wystawiają urlop kiedy im się podoba bez zdania pracownika. Nie ma żadnych dodatków na święta. A jak odchodzisz to jeszcze ściągają pieniądze z wypłaty za ich śmieszny polarek i dwie koszulki Przedemna zwolniono 25 osób które pracowały tylko trzy miesiące w ciągu 3 lat od kiedy jest ten sklep w tej miejscowości. Więc dobrze się zastanówcie zanim zlozycie tam CV.
Plusy
Nie ma
Minusy
Traktowanie pracownika jak śmieć
Czy ta opinia była pomocna?Tak 79Nie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Atmosfera zalezy z kim na zmianie czesto niezadowalajaca , nie polecam tego sklepu
St. Sprzedawca (były pracownik) –  warmińsko-mazurskie31 stycznia 2019
Kierownictwo na sklepie to porazka stanowisko zdobywa nie wiem za co bo na pewno nie za adekwatna do tego wiedzę, zrób coś nie po jej myśli i przestań trzymac palec w dupie to tak naklamie że cię zwolnią a regionalna jest tak zapatrzona i równie zakłamana ze wierzy w klamstwa kierownika sklepu zamiast żądać twardych dowodów albo chociaz wyjaśnienia .Niestety tam tylko mocnym i glupim prace polecam . Prezesi nawet nie maja pojecia co sie tam dzieje a szkoda
Plusy
Zadne
Minusy
Brak socjalu bo pseudo socjal jest typu zakupy pracownicze i papier toaletowy, brak motywacji do pracy premia to slowo abstrakcja współczynniki ciagle ida w górę
Czy ta opinia była pomocna?Tak 56NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie polecam tej firmy
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  dolnośląskie16 stycznia 2019
Pracowałem tam prawie 3 miesiące.
Nie polecam nikomu pracy w tym sklepie. Robi się tam za sprzątacza, ochroniarza (chodzi się po sklepie za ludźmi, którzy według kierownika chcą coś ukraść), a jak cię postawią na kasie, to stoisz bez przerwy całą swoją zmianę, bo starsi sprzedawcy mają w d. kasę i uważają się za kogoś lepszego. Straszne parcie jest na współczynnik sprzedaży i to sprawia, że nikt nie chce stać na kasie, bo jest rozliczany z tego ile produktów sprzedał na jednym paragonie. Im więcej produktów, tym wyższy współczynnik, tym większa premia na koniec, w tym dla kierownika, któremu zależy tylko na hajsie. Jak zobaczy, że dobrze sprzedajesz, to będzie cię ciągle stawiał na kasie, mimo że są też inni pracownicy. Będzie cię chwalił, żebyś na tej kasie stał, a za plecami będzie cię obgadywał ze starszymi sprzedawcami.
Ponadto kierownik zapowiedział mi miesiąc przed końcem umowy (okres próbny), że ją przedłuży, a kilka dni przed ów datą, stwierdził, że jednak jej nie przedłuży i nie uzasadnił swojej decyzji. Cała ekipa generalnie byłaby spoko, gdyby nie starsi sprzedawcy, którzy obgadywali resztę z kierownikiem. Kierownik strasznie dwulicowy i lubi sobie pożartować po chamsku ze swoich pracowników (najlepiej za ich plecami). Pracownicy okradali swój sklep i w ogóle porażka.
Plusy
...
Minusy
wiele
Czy ta opinia była pomocna?Tak 59Nie 1Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
na krótki czas ok na dłuzszy okres niesadze duza rotacja pracowników
kasjer-sprzedawca serwisant (obecny pracownik) –  Zgorzelec, dolnośląskie27 października 2018
Praca dla osób bez rodziny,duży naklad pracy,niedocenianie pracowników przez ich sprzedaż oraz pracę w doradztwie dla klienta ,zarobki od widzi mi się kierownika regionalnego oraz kierownika w sklepie,nie warto angażować sie w ta firmę
Plusy
multi sport karta zakupy pracownicze lecz to sie kończy
Minusy
mala kadra, dużo obowiazków, brak poszanowania do wykonanej pracy wklad w rozwój firmy oraz sprzedaż
Czy ta opinia była pomocna?Tak 93NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Tragedia!
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Białystok, podlaskie19 października 2018
Nie polecam nikomu pracy w tym sklepie! Kierownictwo to najgorsi ludzie, jakis w zyciu poznalam. Faworyzuja swoich ulubionych pupilkow i patrza za co tylko uciac premie! Nie nie nie i milion milionow razy nie polecam!
Plusy
Wyplacalni na czas, ale co to za pieniadz...
Minusy
Końca nie ma żeby wszystkie wymienic!
Czy ta opinia była pomocna?Tak 87Nie 4Zgłoś

Zobacz więcej opinii o firmie Martes Sport

A może chcesz zobaczyć:

Poproś o dostęp do tej strony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Martes Sport. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

1,9
Na podstawie 14 opinii
51
41
32
21
19

Oceny wg kategorii

1,8Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
1,8Zarobki/pakiet socjalny
1,8Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
1,9Kadra zarządzająca
2,2Kultura pracy