Opinie pracowników firmy LPP

Znaleziono 9 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (25)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
2/10
sprzedawca, doradca klienta (były pracownik) –  Poznań, wielkopolskie27 sierpnia 2019
Pracowałam w Croppie przez 3 miesiące. Czasem jest bardzo dużo pracy czasem można się nudzić. Grafik jest albo tylko teoretyczny, mi kierowniczka nagle robiła tydzień wolnego żeby w następnym tygodniu zap**** jak wół. Tak więc jednego miesiąca miałam wyrobionych 50 godzin a następnego ok 180. Zarobki są śmieszne jako zwykły sprzedawca zarabia się 11 zl, miałam mieć po 2 tygodniach umowę o pracę ale zawsze coś wypadało i po 3 miesiącach kierowniczka.powiedziala że może za miesiąc bo nie ma teraz na to czasu. Atmosfera taka sobie, jak się źle poczułam niestety musiałam zostać w pracy bo nikt inny nie przyjdzie a 3 osoby na sklepie to za mało. Jeżeli ktoś ma nóż na gardle i musi tu przyjść to trudno ale jest o wiele więcej lepszych prac i lepiej płatnych niż w Croppie czy po prostu w LPP.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie polecam pracy w LPP
Asystent projektanta (były pracownik) –  Gdańsk, pomorskie9 kwietnia 2019
Atmosfera pracy w centrali jest fatalna, ma niewiele wspólnego z górnolotnymi o powiadamiani prezesa o tym jaka to cudowna firma...
Plusy
Brak
Minusy
Niskie zarobki, przeładowanie obowiązkami, mobbibg
Czy ta opinia była pomocna?Tak 8NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Praca w ciezkiej atmosferze
Dekorator (obecny pracownik) –  Swarzędz, wielkopolskie6 lutego 2019
Czasami wydaje mi sie ze to co robie niema sensu, przekladanie z miejsca na miejsce bez konkretnego powodu
Plusy
MOZLIWOSĆ ROZWOJU I AWANSU
Minusy
NISKIE ZAROBKI BRAK DODATKOW SOCJALNYCH
Czy ta opinia była pomocna?Tak 9NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Rumia - kierownictwo nie liczy się z załogą
sprzedawca (były pracownik) –  Rumia, pomorskie18 kwietnia 2018
Kierownictwo sklepu w Rumi (Sinsay) nie bierze pod uwagę potrzeb pracowników. Wynik sklepu jest ważniejszy od czegokolwiek. Istny wyścig szczurów. Zaangażowanie nie było doceniane, a wykorzystywane. Zwolnienia z tego "obozu pracy" skutkuje bardzo złą opinię u potencjalnych nowych pracodawców, przez co świadectwo pracy od tego pracodawcy i całe zdobyte doświadczenie kolokwialnie mówiąc "idzie do kosza"... Wstyd dla firmy...
Plusy
brak
Minusy
podejście do pracownika w pracy i po zwolnieniu
Czy ta opinia była pomocna?Tak 110Nie 11Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
House-Grudziądz
sprzedawca, doradca klienta (były pracownik) –  Grudziądz, kujawsko-pomorskie29 marca 2018
Kierownictwo w House Grudziądz,fatalne!!
Nie dość,że obgadują klientów na środku salonu,są aroganckie i bezczelne dla pracowników,wtrącają się w sprawy prywatne pracownika,ich podejście do pracownika podchodzi pod mobbing,o ile nim nie jest.
NIKOMU NIE POLECAM TAM PRACOWAĆ!
Plusy
brak
Minusy
kierownictwo, godziny pracy niedostosowane do np.szkoły, atmosfera
Czy ta opinia była pomocna?Tak 39Nie 4Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Zła
VM (były pracownik) –  Sochaczew, mazowieckie15 marca 2018
Bardzo niskie zarobki. 9zł za godz. Wypłata z tygodnowym opóźnieniem. Brak szacunku od strony kierownika regionu który pracowników traktuje jak kogoś gorszego sortu. W ogłoszeniu o pracę napisane źe praca na umowę o pracę a jest zlecenie. Brak ludzi do pracy w związku z czym pracuje się za kilku ludzi-dekorator jest zarówno sprzedawcą i ma latać z mopem co 2ie godziny. Trzeba w tej pracy mieć końskie zdrowie bo jest to bardzo cięźka fizyczna praca. Bony zakupowe 25.% na 50zł więc żadna rewelacja. W grudniu przyszedł mail z podziękowaniem za spędzony rok i obiecaną podwyźka 0,70 gr. brutto za godz.....kpina....Jeżeli masz pozytywną energię -to ją szybko stracisz × przyjazna atmosfera - mobing, poniźanie,brak kultury osobistej od str. Kierownictwa. Okropna atmosfera.
Kierowniczka wysyła do domu pracownika godz. przed zakończeniem pracy zadając pytanie " ...I co Ty teraz dziecku dasz jeść,zastanów się "
Częste poszukiwanie pracowników teź jest zastanawiające. W dobrej pracy nie ma takiej rotacji.
ODRADZAM.
Plusy
Brak
Minusy
Niskie zarobki . Brak szacunku dla pracownika.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 37NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
MOŻLIWOŚĆ WŁASNEGO DOBORU PRACOWNIKÓW DZIĘKI CZEMU PANUJE DOBRA ATMOSFERA
KIEROWNIK (były pracownik) –  Gdańsk, PM6 marca 2015
MOŻLIWOŚĆ ROZWOJU I AWANSU, DZIĘKI WŁASNEMU ZAANGAŻOWANIU I CHĘCI WSPÓŁPRACY MOŻNA DUŻO OSIĄGNĄĆ
Czy ta opinia była pomocna?Tak 60Nie 194Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
świetna atmosfera
Dekorator (obecny pracownik) –  Poznań, WP10 sierpnia 2014
W firmie pracują ludzie ambitni i chętni do pracy. Każdy jest chętny do pomocy i wykonuje swoje obowiązki sumiennie. Moja praca polega na dbaniu o dobre zatowarowanie i rozmieszczenie produktu. Pomagam także przy prowadzeniu zmiany i wydelegowaniu zadań na dany dzień. Zarządzam własnym małym zespołem tak aby wszystkim pracowało się dobrze. Każdy jeśli dobrze pracuje może awansować, potrzeba tylko chęci i sumienności w wykonywaniu własnych zadań.
Plusy
zniżki na zakupy
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 251Nie 170Zgłoś

Zobacz więcej opinii o firmie LPP

A może chcesz zobaczyć:

Poproś o dostęp do tej strony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w LPP. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,2
Na podstawie 25 opinii
55
47
35
23
15

Oceny wg kategorii

3,0Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
2,5Zarobki/pakiet socjalny
2,8Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
2,7Kadra zarządzająca
2,9Kultura pracy