Opinie pracowników firmy Lidl

Znaleziono 91 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (4 128)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
great job
seller (były pracownik) –  Białystok, podlaskie14 kwietnia 2016
In lidl shop I work like a seller, I putted goods on shelves, and worked on warehouse. I learned work in a big team and shop work. My mates were cool, they helped me a lot in the beggining and I helped them too.
Plusy
job organisation
Minusy
heavy things
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 27Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Good place to work
shop assistant (były pracownik) –  Tarnobrzeg, podkarpackie22 marca 2016
My responsibilities in Lidl was:

Be involved in stock control and management.
Assisting shoppers to find the goods and products they are looking for.
Being responsible for processing cash and card payments.
Stocking shelves with merchandise.
Answering queries from customers.
Reporting discrepancies and problems to the supervisor.
Giving advice and guidance on product selection to customers.
Balancing cash registers with receipts.
Dealing with customer refunds.
Keeping the store tidy and clean, this includes hovering and mopping.
Responsible dealing with customer complaints.
Working within established guidelines, particularly with brands.
Attaching price tags to merchandise on the shop floor.
Responsible for security within the store and being on the look out for shoplifters and fraudulent credit cards etc.
Receiving and storing the delivery of large amounts of stock
Keeping up to date with special promotions and putting up displays
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 24Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
It is easy to adapt to this work
Shop assistant (były pracownik) –  PL7 lutego 2016
Supplementing the goods in the store, customer service, to maintain order in the workplace
Jobs at Lidl teaches cooperation with the team and make their own decisions. Co-workers are nice and helpful.The heaviest was unpacking large pallets.It was most enjoyable to work with friends.
Plusy
Christmassy presents for employees and their children.
Minusy
Long hours
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 18Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Lidl Warehouse
Manager (były pracownik) –  Bydgoszcz7 października 2015
As supervisor his responsibilities included managing section, receiving goods into the warehouse and prepping deliveries. Im was responsible for organising and monitoring of people's work as well as controlling the quality of the goods in warehouse.
During working hours in Distribution Centre Lidl completed the forklift operator training and health and safety supervisor course.
To improve occupational qualifications completed Intergra-People Moving Forward course based on Management Academy Program around whole Poland.
As a manager I found as very professional and dedicated employee, hard worker, self motivated team leader.
Minusy
Long hrs
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 20Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Zbyt dużo pracy , za mało pracowników.
pracownik sklepu (obecny pracownik) –  Słubice, LU7 października 2015
Ogólnie płaca jest dobra,atmosfera zależy kto jest na zmianie ,bo jak lenie ,to pracuje się fatalnie.Polecam tę firmę ponieważ są bony na Boże Narodzenie,paczki dla dzieci,wyprawki dla pierwszaków.Dość często podwyżki,lecz czasami ma się tej pracy dosyć.Klienci potrafią "umilić "nam życie i nie pozwalają nam nudzić się wywracając towar dosłownie do góry nogami(chodzi przede wszystkim o odzież sprzedawaną w poniedziałki lub czwartki)
Czy ta opinia była pomocna?Tak 43Nie 8Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Normal shop work
Retail Assistant, store employee (były pracownik) –  Koszalin, ZA2 lutego 2015
In the Lidl i usually was working on the till, making my cashier duties, but i was also accepting delivery of stock and replenishment and rotation in store, in the meantime advising customers on pricing and products.
I was not very hard work, was interesting and teached me something about working in group, serving customers and complaints solving.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 20Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
lidl
pracownik sklepu (były pracownik) –  Myszków, SL4 stycznia 2015
kadra zarządzająca była wymagająca w pozytywnym znaczeniu .
Koleżanki i koledzy byli pracowici i każdy na każdego mógł liczyć . w firmie niestety ścieżka kariery była ciężka.
Plusy
praca na 3/4 etatu
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 68Nie 49Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
dobra atmosfera tworzona przez przełożonych
pracownik sklepu (obecny pracownik) –  Straszyn, PM27 grudnia 2014
najprzyjemniejszą częścia pracy było podsumowanie dnia kiedy wizerunek sklepu był idealny, a kier.zmiany chwalił zespół i dziękował za dobrą współprace.to było najlepszą motywacją.trudny początek dnia kiedy jest dużo zadań do wykonania trzeba się dobrze zorganizować żeby wszystko zrobić na czas.zespół miałam bardzo fajny :pełna współpraca i zaufanie.kierownictwo otwarte na pomoc.w lidlu można cały czas się rozwijać i awansować
Plusy
premie, dodatek za pranie ubrania i zurzycie obuwia, pakiet medyczny.
Minusy
niestabilny grafik
Czy ta opinia była pomocna?Tak 39Nie 64Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy gdzie panuje w miarę dobra atmosfera
sprzedawca / kasjer (były pracownik) –  Jastrzębie-Zdrój, SL15 listopada 2014
Ogólnie bardzo dobra praca, z małymi jak również większymi minusami jeżeli chodzi o kierownictwo.
Zbyt duże wymogi a małe możliwości ich sprostaniu.
Plusy
Dobry pakiet zdrowotny
Minusy
Zbyt mała liczba pracowników na zmianie.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 10Nie 4Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
bardzo mila atmosfera w sklepie
pracownik sklepu (obecny pracownik) –  Świdnik, LL7 sierpnia 2014
praca na kasie rozkładanie towaru odpiek można po roku pracy awansować na zast.kier sklepu.kadra bez zażutu wspułpracownicy dobrzy
Plusy
miła atmosrera
Minusy
mało pełnych etatów
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5Nie 20Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nigdy więcej.
Pracownik sklepu (były pracownik) –  Tomaszów Mazowiecki, LO16 lipca 2014
Typowy dzień w pracy: obsługa kasy, wykładanie towarów, dbanie o czystość na koniec zmiany.
Możliwość rozwoju: Nie chciałabym tu awansować.
Kadra zarządzająca: robi co chce.
Najtrudniejsza część pracy: czekanie, aż kierownik podejdzie i anuluje coś na kasie fiskalnej (co nie raz trwało dość długo).
Czy ta opinia była pomocna?Tak 75Nie 21Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
dobra atmosfera w pracy
sprzedawca lub wykladanie towaru itp. (obecny pracownik) –  Szczecin, ZA20 marca 2014
mila i dobra atmosfera w pracy , wykonywanie sumienne i poaznie powjerzonej pracy, zeby kadra zarzadzajaca byla mila ,wjem ,ze w kazdej pracy na poczatku wystepuja najtrudniejsze momenty gdyz nowy pracownik poznaje sie na wzajem z personelem w pracy jest troche nie smjaly itp. a najprzyjemniejsze czesci w swojej pracy to satysfakcja i zgoda w swoim gronie
Plusy
napewno tak - ciekawa praca i fajna praca bo z klientami-mysle ze
Minusy
nie wjem mysle, ze minusow w tej pracy nie ma
Czy ta opinia była pomocna?Tak 21Nie 55Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
dobra
pracownik sklepu (obecny pracownik) –  Wrocław, DO19 lutego 2014
pracuje cały czas na kasie, nie ma rozwoju w tej firmie, kadra może być, nie ma zgrania zespołowego, nie ma takiej, praca z klientem
Plusy
niema
Minusy
4 godziny na dojazd do pracy tracę dziennie
Czy ta opinia była pomocna?Tak 38Nie 47Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
warszawa
pracownik sklepu (były pracownik) –  Warszawa, MZ4 lutego 2014
Firma jak każda inna wszystko zależy od ludzi który w danym miejscu pracują ....
Czy ta opinia była pomocna?Tak 13Nie 14Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Job
Cash dealing, Customer Service (były pracownik) –  Tarnobrzeg21 stycznia 2014
Good place to work.Learned to be part of the team,punctuality.
Plusy
none
Minusy
none
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 6Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bardzo lubiłam tą pracę
komisjoner (były pracownik) –  Tarnów, ML9 stycznia 2014
Praca była na krótko ,gdyż firma potrzebowała pracowników na rozruch nowo otwartego magazynu
Plusy
Super kultura pracy
Minusy
szkoda że tylko na rozruch
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 8Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy godne polecenia
Pracownik sklepu/Kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Świętochłowice13 listopada 2013
praca do łatwych nie należała ale była przyjemna atmosfera mili pracownicy
Plusy
bony świąteczne, premie co rok
Minusy
bak
Czy ta opinia była pomocna?Tak 22Nie 37Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
źle mi się tam pracowało jeżeli chodzi o atmosferę
pracownik sklepu (były pracownik) –  Pszczyna, SL6 listopada 2013
źle mi się tam pracowało jeżeli chodzi o atmosferę. Kierownicy bardzo nie mili w stosunku do pracowników. grafik co chwilę się zmieniał.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 64Nie 13Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy z dobrą atmosferą
Orderpicker (były pracownik) –  Holandia23 października 2013
Bardzo dobre miejsce pracy jeśli chodzi o zagraniczne przedsiębiorstwo. Praca łatwa i prosta w wykonaniu.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 17Nie 36Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra atmosfera z strony kadry kierowniczej jak i współpracowników.
magazynier, dział komisjonowania (były pracownik) –  Dobra13 października 2013
Każdy dzień w pracy jest prawie że taki sam. Praca polega na szykowaniu zamówienia do wysłanie na sklep.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 19Nie 49Zgłoś
Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Lidl. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,3
Na podstawie 4 128 opinii
5796
41 222
31 084
2505
1521

Oceny wg kategorii

3,0Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,6Zarobki/pakiet socjalny
3,1Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,0Kadra zarządzająca
3,0Kultura pracy