Opinie pracowników firmy Lidl

Znaleziono 91 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (4 128)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Niepołomice
Pracownik sklepu (obecny pracownik) –  Niepolomice ul. Plaszowska1 sierpnia 2018
Na codzień bardzo dobrze się pracuje, super zgrany zespół, czasem zdarzaja się konflikty, ale to normalne jak w kazdej pracy, pozniej sa analizowane i wyjaśniane. Menager jest odpowiednią osobą na stanowisku, nie jest stronniczy, wysłucha, pomoże, wymaga tego, aby sklep wyglądał bardzo dobrze, czego są efekty. Bardzo mało sytuacji "przetrzymywania" pracownika, gdzie w innych sklepach jest to codziennością. Nadgodziny są tylko w okresach świątecznych i przed wolnymi niedzielami, gdzie maksymalnie trwają 30min-1,5 godziny. Ogólnie na sklepie panuje bardzo dobra atmosfera, którą zauważają klienci i chętnie przychodzą na zakupy.
Plusy
Medicover, multisport, paczki dla dzieci pracownikow na świeta, bony swiateczne, podwyzki co rok
Minusy
Czasem mala ilosc osob na zmianie, szczegolnie przed niedzielami niehandlowymi, utrata czesci premii przy l4, nadgodziny oddawane w dniach wolnych
Czy ta opinia była pomocna?Tak 55Nie 58Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bochnia
pracownik sklepu (były pracownik) –  Bochnia, małopolskie29 lipca 2018
Lidl - nie polecam. Totalny wyzysk pracowników, za mało ludzi po 4 osoby na zmianie, nieogarniety manager jak i cała kadra zarządzająca nikt normalny z tym managerem nie wytrzyma. myśli że jest taka cwana traktuje ludzi jak śmieci obraża. zerowy przepływ informacji od kadry kierowniczej. zmiana grafiku kilka razy w tygodniu bez informacji o zmianach ludzie nie wiedza jak maja przychodzic do pracy. ciągłe zostawanie po godzinach nikt nie ma zycia prywatnego pracuje sie po kilkanascie godzin, wynagrodzenie nie adekwatne do wykonywanej pracy, zerowe wsparcie zespolu pracowniczego, ciagle narzucanie tempa pracy, wydajnosci, wiecznie wszystko zle. modyfikacje pracy ktore nie ulatwiaja pracownikowi wykonywanych zadan. przychodzenie tylko godzine wczesniej i oczekiwanie wylozenia wszystkiego towaru. ciagle pretensje managera. brak jakiejkolwiek motywacji do pracy lub podziekowania za wykonana prace. schodzenie na przerwe 30min przed koncem pracy jak ktos pracuje od 6 do 14 to na przerwe idzie czasem nawet po 14. Krs nie wspiera wogole pracownikow brak reakcji oraz wsparcia mimo ciąglego narzekania pracownikow na Pania Manager ktora totalnie nic nie robi tylko ma ciagle pretensje i obraza pracownikow od bandy kretynow.
Plusy
zadne
Minusy
wiele
Czy ta opinia była pomocna?Tak 80Nie 4Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ok
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Ostrowiec Świętokrzyski, świętokrzyskie10 lipca 2018
Fajni ludzie, dobra atomosfera. Super dodatki jak bony świąteczne
Plusy
Socjal
Minusy
Bywa ciężko
Czy ta opinia była pomocna?Tak 11Nie 54Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Casual work
Sales assistant/warehouse operator (były pracownik) –  Poland8 lipca 2018
I dont know why but customers are difrent , not in bad way, but I love those customer who like being served in totally other way. Litlle chat about day, something about weather or grand.../children. All those things change the simple service of customer into great interaction which involve on customer . Who knows , maybe next time you can serve him again and you made up your day each other .
Plusy
I met excelent people
Minusy
Nasty customer .
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6Nie 21Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dno !!!!
Pracownik (były pracownik) –  Kłodzko, dolnośląskie30 czerwca 2018
Dno, menadrzerka mobinguje wszystkich, nastawia zastepcow kierownika na pracownikow. Wykorzystuje swoje stanowisko, zwala swoje potkniecia na innych podlizujac się KSSowi
Plusy
Zarobki
Minusy
Cała reszta
Czy ta opinia była pomocna?Tak 49Nie 8Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
strzyżów
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Strzyżów, podkarpackie29 czerwca 2018
praca w wyznaczonych godzinach wolne niedziele praca zmianowa co mi odpowiada
Minusy
limidy czasowe na wykonanie pracy wydajnosc
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6Nie 25Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
typical day at work
duty manager (były pracownik) –  PL24 czerwca 2018
Simular to Lidl in UK. Very hard work, a lot to do,very busy. Not a lot staff ,but sometimes no breaks at all on 8 or 10 hour shift,no time for it. Demanding bosses.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 17Nie 8Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Praca dla białych murzynów...Lidl.
Pracownik sklepu (były pracownik) –  Bydgoszcz, kujawsko-pomorskie21 maja 2018
Nie polecam ,wręcz odradzam. Ja po pól roku nabawiłam się rwy kulszowej , a nadgarstki tak rwią i puchną od szarpania towaru i skrzyń na czas, że się po nocach nie śpi. Dodam, że w domu byłam czasami o 1.30 rano z popołudniowej zmiany. (13:00- 1.30). Nigdy nie mogłam wyjść szybciej do domu ciagle musiałam zostawać. Przerwa 15 min...i nie waźne że w dany dzieñ zostajesz powyżej 10 godzin nigdy dodatkowej przerwy. Dodam że pracować musiałam po kilkanascie dni pod rząd po 10-11 h..taki miałam grafik 14 dni bez wolnego.I gdzie tu insp.pracy jest pytam bo my się odbijamy i kto to sprawdza???!
To jest praca na akord a zarobki to kpina przy takim wyzysku.
Zero życia prywatnego.
Plusy
Zero
Minusy
Nadgodziny, atmosfera, praca na akord, a zarobki powinny byc podwojone bo to wyzysk.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 125Nie 5Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Srednia
Pracownik sklepu (obecny pracownik) –  Legionowo2 lutego 2018
Ogólnie niezbyt fajna praca. Na krótki okres bo dłużej się nie da.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 100Nie 11Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Okolice Warszawy
pracownik sklepu (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie6 stycznia 2018
Nie polecam najgorszemu wrogowi pracy w Lidlu!!!Praca wgl nie adekwatna do wynagrodzenia i to wcale nie jest prawda ,ze w Lidlu sie zarabia nie wiadomo ile to wielkie klamstwo a do umowy dopisza Ci klauzure poufnosci co do wynagrodzen i mawet nic nie mozesz sie odezwac.Atmosfera w pracy fatalna.Najgorsze sa pracownicy ze stazem po 10 lat zero szacunku do pracownika.Pracowalem tam prawie 2 lata.Kierownoctwo to samo uwielbijaja plotki opowiadac i nie szanowac czlowieka.Nigdy nie wiesz o ktorej wyjdziesz a jak siedzisz na kasie musisz czekac az z laski swojej prowadzaca zmiane do Ciebie podejdzie i Cie rozliczy i mawet wtedy nie mozesz wyjsc jezeli nie masz proznoszone z kasy i nie sa do konca rozlozone tzw. miksy i nadstawki.Jezeli masz na 6 rano nie mozesz przyjsc 5:45 zeby sie przebrac itp tylko musisz byc juz 5:40 gotowa i na sklepie 20 min pracowac za darmo ,bo wtedy jest wielki problem ,ze jestes czlowiekiem nie powaznym ,bo sie nie wyrobimy z czasem!!! Druga zmiana jest lepsza jezeli nie jest to sroda albo niedziela nowy towar na non food wtedy zazywczaj czlowiek wyjdzie okolo 12:00 w nocy.Nikt sie Ciebie nie pyta czy mozesz zostac czy nie masz innych planow.Nie saj Boze jak zachorujesz to jest niedopuszczalne jezeli zaniesiesz zwolnienie lekarskie jest awantura i caly personel Cie obgaduje jak mogles sie tak zachowac parodia!!! Juz nie wspomne o tym ,ze klijenci brak kultury i szacunku do pracy czlowieka ,ale gdyby kadra pracownicza miala szacunek to byloby inaczej a tak jest jedno wielkie falszerstwo.
Plusy
Wyplata na czas
Minusy
Duzo nadgodzin male zarobki Falszywy personel brak szacunku ze strony menadzerskiej
Czy ta opinia była pomocna?Tak 205Nie 8Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
4
pracownik sklepu (obecny pracownik) –  Poznań, wielkopolskie29 grudnia 2017
Miła atmosfera pracy, dogodny tryb pracy w stosunku do życia prywatnego,
Czy ta opinia była pomocna?Tak 18Nie 157Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Spółka
Menager (były pracownik) –  Jastrzębie-Zdrój, śląskie13 grudnia 2017
Ogólna ocena jest srednia praca z ludzmi jaka lubie jednak wymagania ogromne mała liczba osób do wykonania powierzonych zadan
Plusy
DOBRE ZAROBKI
Minusy
BRAK ZYCIA PRYWATNEGO NA STANOWISKU KIEROWNICZYM
Czy ta opinia była pomocna?Tak 87Nie 13Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
chora firma, mobing, brak szacunku, chore wymagania
Manager (były pracownik) –  Kraków, małopolskie2 grudnia 2017
Szczerze nie polecam pracy w tej firmie, najgorszy rok zawodowy w moim życiu pracując 8 lat w innej sieci przeszedłem do lidla jako manager sklepu. Praca w lidlu jest pracą dla idiotów którzy wierzą w korporacyjne pieprzenie i będą chcieli się dla nich "zabić" a ponadto nie mają życia prywatnego - nigdy nie wiesz kiedy wyjdziesz do domu -tak tak umowy są skonstruowane, że podpisując umowę o pracę masz zapłacone za 34 nadgodziny( dotyczy managera jak i zks) i zawsze wielcy panie i panowie krs coś ci wynajdą abyś nie wyszedł do domu. Brak jakiegokolwiek szacunku dla czasu wolnego człowieka nikt się nawet nie spyta czy możesz zostać czy nie masz planów - masz zostać i dopóki nie zrobisz tego co Ci zadano nie możesz wyjść. Przez rok czasu pracy poznałem takich idiotów co potrafią się wybić z pracy i pracować za darmo albo przyjść na dniu wolnym - najważniejsze żeby wyszła "wydajność" szok jak trzeba mieć łeb sprany..... Kolejna sprawa to atmosfera pełna fałszu i wiecznego podpieprzania , i szukania problemów na siłę. Przez ten rok nagminne było gnojenie i wywieranie psychicznego nacisku ze strony przełożonych, nawet jak miałeś dzień wolny to i tak dostawałeś smsy na prywatny nr. (tak mam te smsy w komórce) Kasjer jak chce wyjść do domu to musi spytać osoby prowadzącej zmianę czy może wyjść do domu!!!!- nawet jak zgodnie z grafikiem jego czas już nastał i w 90% i tak musi zostac bo oczywiście zawsze jest za mało zrobione albo jezdzi pan dyrektor no to wiadomo trzeba się spuścić i jeb...ć ku chwale lidla po 12 godzin a jak przyjedzie to i tak będzie źle i za mało zrobione... Systemy  więcej... do zarządzania sklepem to jakaś mega porażka, program komputerowy jest tak ograniczony chaotyczny i mało pomocny w zarządzaniu sklepem, że rzeczy które mógłbyś zrobić szybciej schodzi dużo czasu, a potem oczywiście usłyszysz, że jesteś nie zorganizowany bo zostajesz po godzinach- stała śpiewka generalnie w lidlu wiecznie tylko słyszysz że jesteś beznadziejny.  zwiń
Plusy
jedyny plus za zarobki i wypłacane delegacje
Minusy
wszystko poza zarobkami
Czy ta opinia była pomocna?Tak 176Nie 3Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Średnio
Kasjer sprzedawca (były pracownik) –  Pechnik27 listopada 2017
Ja oceniam średnio zaawansowanych mało jest pracowników a za dużo obowiązków
Plusy
Socjal
Minusy
Zostawanie po godz pracy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 80Nie 4Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
szczecin
anonimowo (obecny pracownik) –  Szczecin, zachodniopomorskie24 listopada 2017
NIE POLECAM, pod względem zarobkowym i zdrowotny. Pracuje parę lat. Przyszedłem do lidla zdrowy, obecnie mam duże problemy zdrowotne. Niestety, praca fizyczna w dużym tempie, bo towaru dużo a obsady mało, spowoduje (u was również) szybciej lub później problemy z kręgosłupem, karkiem czy nadgarstkami. Zarobki są średnie, niegodziwe na ilość pracy i tempo w jakim musisz je wykonać aby wyjść w miarę o racjonalnej godz. do domu oraz żeby inni też do tego domu wyszli a nie siedzieli do 22.30 czy 23. Jak przyjdziesz do domu to masz ochotę tylko się położyć i odpoczywać. Jak się trafi na sklepie fajny zespół to jest ok atmosfera, ale tematy naszych rozmów to tylko lidl, że ciężko, że ciągle nadgodziny czy to pracownik czy kadra zarządzająca. Z życiem prywatnym słabo. Rodzina ma wolne w weekend a ty w pracy od 12 do 20. Obecni młodzi pracownicy są różni, najczęściej nie chcą pracować myślą że im się należy a starsi pracownicy muszą nadganiać bo wiedzą że jest praca do wykonania. Ciężko jest, ale niestety w naszym mieście realia znalezienia pracy, która nie jest w markecie jest mało realna chyba że za najniższą krajową. Tak więc, egzystuje tu bo muszę ale ile jeszcze pozwoli mi na to zdrowie???
Plusy
atmosfera w zależności od sklepu, karta multisport
Minusy
praca w weekendy, międzyzmiany, zarobki za małe na wygórowane wymagania
Czy ta opinia była pomocna?Tak 126Nie 9Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Jak najdlalej od tej firmy
pracownik sklepu (były pracownik) –  Poznań, wielkopolskie Szymanowskiego13 listopada 2017
Jeden wielki mobbing tego inaczej się nie da opisać,od pewnego czasu ograniczają nadgodziny, dochodzi do absurdalnych sytuacji każą robić jak najwięcej w jak najkrótszym czasie, byle tylko szybko się odbić do domu i wyjść. W efekcie robi się wszystko byle jak bo trzeba w czasie się wyrobić i cokolwiek się zrobi zawsze będzie źle.
Najlepiej nie jeść, nie chodzić do wc, pracować za 5 innych osób a i tak na końcu jest źle.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 134Nie 3Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Maintain the uninterrupted flow of goods in and out of our warehouses, you’ll ensure stock is received, stored, packed and transported according to th
Warehouse operative (były pracownik) –  PL11 listopada 2017
As a dedicated Warehouse Operative, I took pride in matching supply and demand 24/7, keeping our 630+ Poland stores fully stocked and our customers happy. I enjoyed being part of a friendly working environment that’s buzzing with non-stop activity, then one of our Warehouse jobs is definitely for everybody not just for.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 40Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
małopolska
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  małopolska2 listopada 2017
LIDL miejsce pracy, w którym nie szanuje się pracowników oraz ich praw. Tempo narzuconej pracy jest takie, że ludzie tam pracujący nie mają czasu na zastanowienie się co i jak zrobić. Jednym słowem KOŁCHOZ
Plusy
płacą za pracę
Minusy
minusy przysłaniają plusy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 109Nie 5Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Lidl Lublin Dziewanny
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Lublin, lubelskie30 października 2017
Miałem tę wątpliwą przyjemność rozpocząć pracę w Lidlu.
Już w okresie szkoleń zaczęły się problemy.
Nie mogłem się doczekać rękawic do pracy przy lodówkach (przepisy BHP).
Pewnej niedzieli przyszedłem z gorączką i zawrotami głowy na 7 rano i zgłosiłem ten fakt kierowniczce zmiany. Ta dopuściła mnie do pracy z żywnością za co później regionalny miał pretensje do mnie.
Rozumiem, że mała obsada itp. Ale wrzucono mnie na dzień dobry na rozładunek ... na lodówki z pożyczonymi dziurawymi rękawicami obiecując że wyjdę zgodnie z grafikiem (miałem niepełny etat).
Niestety kierowniczka przejmująca zmianę stwierdziła, że jej to nie obchodzi i podczas kiedy zdrowi pracownicy wykładali tzw. suche i inne mnie po lodówkach rzucono na mrożonki.

Do pracy wróciłem po ponad tygodniowym zwolnieniu i antybiotykach i na dzień dobry "Szkolenie z uprzejmości".
Dużo się na nim dowiedziałem np. że kierowników również obowiązuje uprzejmość i empatia czego nie można było powiedzieć o tej ... KieROWnIczcE zmiany.

Na koniec szkolenia kierownik regionalny z wielkim wyrzutem zapytał, dlaczego w okresie tak ważnych (ważniejszych od zdrowia) szkoleń pozwoliłem sobie na nieobecność.

No cóż! W tym samym momencie była tam w/w ... KieROWniczkA zmiany.
Powiedziałem regionalnemu, że szkolenie dało mi do myślenia i że odchodzę. Nie widziałem sensu ani możliwości pracy z taką osobą jak ta ... KieROWniczkA.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 111Nie 5Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
wysoka kultura pracy
CONSULTANT, WARENGESCHÄFT INTERNATIONAL (obecny pracownik) –  Neckersulm5 października 2017
wysoka kultura pracy
jasna droga awansu
dobre zarobki
ciekawe projekty
Czy ta opinia była pomocna?Tak 8Nie 149Zgłoś
Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Lidl. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,3
Na podstawie 4 128 opinii
5796
41 222
31 084
2505
1521

Oceny wg kategorii

3,0Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,6Zarobki/pakiet socjalny
3,1Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,0Kadra zarządzająca
3,0Kultura pracy