Opinie dot. stanowiska Sprzedawca/kasjer (m/k) w firmie Lidl

Znaleziono 15 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (5 101)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Lidl kasprowicza
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie14 sierpnia 2019
Lidl Kasprowicza totalna porażka . . Zastraszanie , wieczne nadgodziny , jak sie starasz jesteś za wolny jak za szybko pracujesz to na odwal ... MS to chyba chodzi wiecznie niedoruchana , tylko patrzy ludziom na ręce i o co by się przyczepić , nigdy nie licz od niej na pochwale plus mało tego jej dziecko na socjalu do niańczenia co najmniej przez polowe dnia ,zks lubi posuwać pracownice pozdrawiam kasprowicza 117
Czy ta opinia była pomocna?Tak 21Nie 5Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
W miejscu pracy
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Warszawa3 czerwca 2019
Tam gdzie pracuje panuje dobra atmosfera każdy stara się pomagać sobie nawzajem
Plusy
Pakiet socjalny
Minusy
Zaszufladkowanie
Czy ta opinia była pomocna?Tak 22Nie 6Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Lidl
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Lidl24 maja 2019
Nie mam co oceniać bo jeszcze nie pracuję w tej firmie
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 89Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
3
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Busko-Zdrój, świętokrzyskie9 listopada 2018
duzy stres, kierownictwo rejonu ok nie dokonca kier sklepu
Plusy
mila atmosfera
Minusy
dojazdy do pracy praca zmianowa
Czy ta opinia była pomocna?Tak 19Nie 12Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ok
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Ostrowiec Świętokrzyski, świętokrzyskie10 lipca 2018
Fajni ludzie, dobra atomosfera. Super dodatki jak bony świąteczne
Plusy
Socjal
Minusy
Bywa ciężko
Czy ta opinia była pomocna?Tak 12Nie 55Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
strzyżów
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Strzyżów, podkarpackie29 czerwca 2018
praca w wyznaczonych godzinach wolne niedziele praca zmianowa co mi odpowiada
Minusy
limidy czasowe na wykonanie pracy wydajnosc
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6Nie 25Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Średnio
Kasjer sprzedawca (były pracownik) –  Pechnik27 listopada 2017
Ja oceniam średnio zaawansowanych mało jest pracowników a za dużo obowiązków
Plusy
Socjal
Minusy
Zostawanie po godz pracy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 82Nie 4Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
małopolska
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  małopolska2 listopada 2017
LIDL miejsce pracy, w którym nie szanuje się pracowników oraz ich praw. Tempo narzuconej pracy jest takie, że ludzie tam pracujący nie mają czasu na zastanowienie się co i jak zrobić. Jednym słowem KOŁCHOZ
Plusy
płacą za pracę
Minusy
minusy przysłaniają plusy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 113Nie 5Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Lidl Lublin Dziewanny
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Lublin, lubelskie30 października 2017
Miałem tę wątpliwą przyjemność rozpocząć pracę w Lidlu.
Już w okresie szkoleń zaczęły się problemy.
Nie mogłem się doczekać rękawic do pracy przy lodówkach (przepisy BHP).
Pewnej niedzieli przyszedłem z gorączką i zawrotami głowy na 7 rano i zgłosiłem ten fakt kierowniczce zmiany. Ta dopuściła mnie do pracy z żywnością za co później regionalny miał pretensje do mnie.
Rozumiem, że mała obsada itp. Ale wrzucono mnie na dzień dobry na rozładunek ... na lodówki z pożyczonymi dziurawymi rękawicami obiecując że wyjdę zgodnie z grafikiem (miałem niepełny etat).
Niestety kierowniczka przejmująca zmianę stwierdziła, że jej to nie obchodzi i podczas kiedy zdrowi pracownicy wykładali tzw. suche i inne mnie po lodówkach rzucono na mrożonki.

Do pracy wróciłem po ponad tygodniowym zwolnieniu i antybiotykach i na dzień dobry "Szkolenie z uprzejmości".
Dużo się na nim dowiedziałem np. że kierowników również obowiązuje uprzejmość i empatia czego nie można było powiedzieć o tej ... KieROWnIczcE zmiany.

Na koniec szkolenia kierownik regionalny z wielkim wyrzutem zapytał, dlaczego w okresie tak ważnych (ważniejszych od zdrowia) szkoleń pozwoliłem sobie na nieobecność.

No cóż! W tym samym momencie była tam w/w ... KieROWniczkA zmiany.
Powiedziałem regionalnemu, że szkolenie dało mi do myślenia i że odchodzę. Nie widziałem sensu ani możliwości pracy z taką osobą jak ta ... KieROWniczkA.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 115Nie 5Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy oceniam pozytywnie
Kasjer/ Sprzedawca (obecny pracownik) –  Warszawa, mazowieckie4 maja 2017
Miejsce pracy w ktorej panuje mila atmosfera, sprawia przyjemnosc pracy ze wspolpracownikami i kadra zarzadzajaca. Lubie ta prace gdyz daje mi mozliwosc rozwoju w tej firmie a takze dostac awans.
Plusy
Pakiet medyczny Medicover, paczki i bony podarunkowe dla pracownikow, eventy pracownicze
Minusy
Niska wydajnosc w pracy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 9Nie 107Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
nie polecam
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Toruń, kujawsko-pomorskie29 kwietnia 2017
Praca w lidlu do łatwych nie należy! Ciągły wyzysk i zostawanie po godzinach. Nikt nie pyta czy możemy zostać dłużej. Co chwila zmiana grafiku. Nie można nic zaplanować. Dzwonią w dzień wolny że za godzinę ma sie byc w pracy. Kierownictwo nie robi nic prócz zamówień i wydawania rozkazów. Zwykły pracownik nie jest w stanie ogarnąć wszystkich zadań (odpiek, owoce i warzywa, wykladanie towaru i czesto jeszcze kasa). W rezultacie biegasz jak poparzony żeby choć trochę zrobić a pozniej i tak opieprz ze czegos nie zrobiles.mało ludzi to wytrzymuje na dłużej, u nas na 20 osób tylko już 5 jest starych stażem. Reszta to same nowe osoby,które co chwila się zmieniają. Po kilku latach pracy klania sie psychiatra.
Plusy
bony na swieta
Minusy
za duzo wymagan a za malo personelu. cala reszta
Czy ta opinia była pomocna?Tak 118Nie 2Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy gdzie panuje w miarę dobra atmosfera
sprzedawca / kasjer (były pracownik) –  Jastrzębie-Zdrój, SL15 listopada 2014
Ogólnie bardzo dobra praca, z małymi jak również większymi minusami jeżeli chodzi o kierownictwo.
Zbyt duże wymogi a małe możliwości ich sprostaniu.
Plusy
Dobry pakiet zdrowotny
Minusy
Zbyt mała liczba pracowników na zmianie.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 10Nie 4Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy godne polecenia
Pracownik sklepu/Kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Świętochłowice13 listopada 2013
praca do łatwych nie należała ale była przyjemna atmosfera mili pracownicy
Plusy
bony świąteczne, premie co rok
Minusy
bak
Czy ta opinia była pomocna?Tak 22Nie 37Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
sympatyczne grono pracodawców,pracowników,klientów;)
kursant,kasjer (były pracownik) –  Puck19 czerwca 2013
Godzina 5.00 odpiek, promocja kosze, rozkładanie suchego,mixy, godz. 10.00 dzwonek na kasę ,do 14.00 palety ,dzwoniąca kasa.
Zbyt dużo godzin przy komputerze kasowym.
Zbyt mało czasu na rozładunek towaru.
face
zamykanie zmiany

Plusy
nadgodziny, premia za audyt
Minusy
godziny po 22.00
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 2Zgłoś

Zobacz więcej opinii o firmie Lidl

A może chcesz zobaczyć:

Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Lidl. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,3
Na podstawie 5 101 opinii
51 067
41 472
31 296
2601
1665

Oceny wg kategorii

3,0Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,5Zarobki/pakiet socjalny
3,2Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,0Kadra zarządzająca
3,1Kultura pracy