Opinie pracowników firmy Lidl

Znaleziono 95 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (4 280)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Mobbing, wyzysk, brak szacunku, sztuczna niezdrowe atmosfera
zastępca kierownika (były pracownik) –  dolnośląskie15 czerwca 2019
Brak szacunku dla pracowników, wyzysk,!!!!
Brak życia rodzinnegoj8
Minusy
Wszystko
Czy ta opinia była pomocna?Tak 17Nie 3Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Marki
Zastępca Kierownika Sklepu (były pracownik) –  Marki, mazowieckie15 czerwca 2019
Jeszcze nigdy nie spotkałam się z tak zagorzałą kliką.Rekrutacja I szkolenia to tylko wielka ściema,ludzie przez panią menager w markach pod warszawą ,są zatrudniani po znajomości ,potem planowanie grafiku do wspólnych imprez, a sklep zostaje z garstką ludzi ,bo klika się bawi,jezeli kończy się umowa ,to okazja do zatrudnienia znajomego ,aby etat ,aby kasa ,nie ważne umiejętności I wiedza,ludzie w sklepie siedzą cicho ,bo są zastraszani zwolnieniem lub przeniesieniem na oddalone sklepy.Obgadywanie ,donoszenie kłamstw,a podlizywanie się w róznych formach jest na porzadku dziennym,I kto się nie dostosuje ,wiadomo.Wielu ludzi zostało przeniesionych ,ale tylko sobie teraz chwalą,bo oczywiście nie należy uogólniać,okazuje się ,że są w lidlu sklepy w których można normalnie pracować,ale ciekawe jest to ,że o tym wiadomo,co się dzieje, ,a nic się z tym nie robi
Czy ta opinia była pomocna?Tak 18Nie 4Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
W miejscu pracy
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Warszawa3 czerwca 2019
Tam gdzie pracuje panuje dobra atmosfera każdy stara się pomagać sobie nawzajem
Plusy
Pakiet socjalny
Minusy
Zaszufladkowanie
Czy ta opinia była pomocna?Tak 11Nie 3Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Lidl
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Lidl24 maja 2019
Nie mam co oceniać bo jeszcze nie pracuję w tej firmie
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 48Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Patologia klientów.
obsługa klienta (były pracownik) –  Małopolskie23 maja 2019
Będac w sklepie na ul. Ćwiklińskiej w Krakowie, zobaczyłem na własne oczy jak zachowują się klientki nie klienci. Patologia społeczna w zachowaniu kobiet przeniosła się do sklepów, a konkretnie do Lidla na ul. Ćwiklińską w Krakowie. Jakaś nienormalna stara kobieta, blond włosy, nogi krzywe jak u piłkarza, w płaszczu gadała sama do siebie na cały głos, do wariatkowa takie patologiczne nienormalne baby zamykać. Zdrowi ludzie nie są agresywni w zachowaniu, nie zaczepiają innych, a to popierdolone pod sufitem. /maj 2019 r./
Plusy
Darmowe posiłki
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6Nie 20Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Lublin
Pracownik sklepu (były pracownik) –  Lublin, lubelskie18 kwietnia 2019
Witam. Niestety moja praca w firmie Lidl zakończyła się bardzo nie miło. Nie przedłużono mi umowy choć dobrze pracowałam. Nie chodziłam na zwolnienia, stawiałam się do pracy na żądanie i jeździłam na inne sklepy jak była potrzeba. Jednakże życzliwe koleżanki i koledzy stwierdzili że się nie nadaje po prawie 3 latach pracy. Nijaki jest to powód do nie przedłużenia umowy tym bardziej, że jestem matką samotnie wychowującą dziecko. Tyle się mówi w naszym państwie,iż takie matki jak ja są chętnie zatrudnianie i nie zwalnianie gdyż są dobrymi pracownikami. Jak się okazuje prawda jest zupełnie inna. Owszem może czasem ciężko ale ja się pracy nie boję. Chcialam się szkolić czy też nie siedzieć wiecznie na kasie ale tak zwane starsze koleżanki mówiły, że trzeba sobie wypracować pewne rzeczy. Obgadywanie, klamanie na czyjś temat jest na porządku dziennym. Wierzenia w kłamstwa innych i brak jakich kolwiek rozmów z pracownikiem jest na porządku dziennym. Brak przepływu informacji jest nagminne. Bardzo się pomyliłam co do pracy w Lidlu. Zatrudnialam się było obiecująco, a niestety wyszło chamskie podejście do pracownika. Bez okresu wypowiedzenia, bez informacji wcześniejszej, bez możliwości znalezienia sobie wcześniej pracy. Zostałam bez środków do życia i znikomą odpowiedzią o nieprzedlużeniu umowy. Życzę koleżankom i kolegom dalszego pracowania w zakłamaniu, obgadywaniu i skarżeniu jeden na drugiego.
Plusy
W tej chwili żadne
Minusy
Brak obrony w oskarżeniach słownych, brak komunikacji, jedni pracownicy lepsi drudzy gorsi
Czy ta opinia była pomocna?Tak 86Nie 10Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bochnia
pracownik fizyczny sklepu (były pracownik) –  Bochnia, małopolskie4 kwietnia 2019
bardzo pomocne są opinie byłych pracowników! Skoro większość jest opinii negatywnych mówiących o wyzysku i ciężkiej pracy co skutkiem jest zbyt mała ilości pracowników oraz o niemożliwości zaplanowania urlopu pojedynczego. Czy ktoś władny wyżej czyta w ogóle to co ludzie piszą! ? To jakiś dramat ! To nie te czasy co kiedyś! Apeluję do osób które pracują lub pracowały i są takie sytuacje zgłoście to gdzie trzeba. Jeśli kierownik olewa to trzeba uderzyć wyżej a nie narzekać. Zawsze można się zwolnić potem i bez problemu pracę znaleźć bo jest jej w brud!
Plusy
......
Minusy
wyzysk pracowników
Czy ta opinia była pomocna?Tak 36Nie 4Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobre zarobki, bardzo ciężka praca fizyczna
Zastępca Kierownika Sklepu (obecny pracownik) –  Zielona Góra, lubuskie24 marca 2019
Zarobki po podwyżkach jak dla mnie są bardzo dobre. Jednak jest bardzo ciężko, ilość osób na zmianie a ilość pracowników potrzebna to dwa inne światy... wystarczy, że jedna osoba pójdzie na l4 i cały grafik jest zmieniany tak, że człowiek nic sobie nie może zaplanować. Kilka razy w tygodniu trzeba zmieniać ustawienia nie tylko nowych promocji (ubrań itp) ale także starych (chemia, napoje,) , przez co jest na prawde ciężko.
Plusy
Benefity
Minusy
Ciężka praca fizyczna
Czy ta opinia była pomocna?Tak 47Nie 2Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Złośliwość
klient (były pracownik) –  Toruń Gdańska Lidl5 marca 2019
Gorliwość kierownictwa gorsza od faszyzmu. Powoduje to bałagan. Złośliwa i niekompetentna ochrona. Robią wszystko aby zniechęcić klientów i dlatego towar tak długa zalega. Tam dostaniesz to, czego już dawno nie zobaczysz w innych punktach.
Plusy
brak
Minusy
bałagan, nieuzasadniona nagonka ochrony na parkingu.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 21Nie 3Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Konin
pracownik sklepu (obecny pracownik) –  Konin, wielkopolskie3 marca 2019
Pracę oceniam dobrze, dobra atmosfera, nauka, możliwość rozwoju,
Plusy
Możliwość wybrania etatu
Minusy
Brak bonów na święta wielkanocne
Czy ta opinia była pomocna?Tak 25Nie 10Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ciężkie miejsce pracy
pracownik sklepu (były pracownik) –  Bielsko-Biała, śląskie17 lutego 2019
Kadra kierownicza nie dostrzega podstawowego problemu jakim jest zbyt mała ilość pracowników na jednej zmianie. Zdażały sie przypadki kiedy na zmianie były 3 osoby (wraz z prowadzącym zmianę). W Lewiatania na mojej ulicy (sklep 3-4 krotnie mniejszy) na raz pracuje 7-8 osób..

Lepiej mniej zarobić niż wracać z pracy nieprzytomnym ze zmeczenia.

Aha nadgodzin przy etacie 170h miałem w granicach 15% czyli ok 187h miesiecznie. Oczywiscie nadgodziny mozna było jedynie odbierac jako wolne, i to z zaskoczenia.. Na przykład przychodze do pracy, pracuje 2-3h i prowadzacy zmianę decyduje ze mi schodzą z nadgodzin i wysyła mnie do domu...
Plusy
15 min płatnej przerwy na 8-10h pracy
Minusy
częste przypadki pomawiania
Czy ta opinia była pomocna?Tak 60Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
6
kasier-sprzedawca (były pracownik) –  Toruń, kujawsko-pomorskie6 stycznia 2019
Bardzo dobrze miejsce pracy super stanowisko super
Plusy
Wymiar pracy
Minusy
Niema
Czy ta opinia była pomocna?Tak 8Nie 35Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Katastrofa!
pracownik sklepu (były pracownik) –  zachodniopomorskie24 listopada 2018
Praca w Lidlu na stanowisku "pracownik sklepu" to jest istna katastrofa. Mobbing i obciążenie psychiczne w parze z tak ciężką, fizyczną pracą jest nie do udźwignięcia.
"Więcej na radość z życia" to bardzo żałosna próba przekonania potencjalnych pracowników i klientów, że Lidl jest firmą dbającą o człowieka. Nic bardziej mylnego.
Zbyt mało pracowników na zmianach, zostawanie po godzinach (często gęsto już po odbiciu się na rejestratorze czasu pracy - a więc za darmo), brak czasu na pójście do toalety czy napcie się wody. Ustawowe 15 minut przerwy, nie rzadko odbębnione 30 minut przed wyjściem do domu, a więc po 7 godzinach ciężkiej lataniny.
Kierownicy regionalni mają wszystko głęboko i szeroko, byle cyferki się zgadzały. Wskaźniki utarg - wydajność, na podstawie, których dobierana jest ilość pracowników w danych dniach, są po prostu śmieszne i niedokładne, przez co w sklepie średnioobrotowym na zmianie było po 3-4 osoby. Obsadź 3 kasy, jedna osoba na odpiek i masz sklep bez pracowników, a robota sama się nie zrobi. Czasem wychodziłyśmy w sobotę o 23:45 żeby się wyrobić i nie złamać zakazu handlu w niedzielę...
Wynagrodzenie to w 20% premia za obecność. Więc wystarczy, że weźmiesz jeden dzień L4 i jesteś w plecy z pieniędzmi, więc ludzie przychodzą do pracy chorzy zarażając pozostałych. MS potrafi rozporządzać czasem urlopowym według własnych upodobań. Np dostajesz wniosek urlopowy do podpisania i koniec - idziesz w lutym na tydzień urlopu.
Brak możliwości awansu, brak możliwości rozwoju. Jedyne co czeka to regresja umysłowa, ból kręgosłupa i przepłakane noce.
A na koniec
  więcej... powiedzą Ci, że jest nadstan pracowników i nie przedłużają Ci umowy. Patrzysz na ogłoszenia o pracę, a tam ogłoszenie, że szukają pracowników do sklepu z którego przed chwilą Cię wylali na zieloną trawkę.
Najlepiej się nie odzywać, nie jeść, nie pić, robić za trzech i zamiatać za sobą od razu.
Taka to radość z życia mnie spotkała...
  zwiń
Plusy
ubezpieczenie
Minusy
niskie zarobki, obciążenie psychiczne, mobbing
Czy ta opinia była pomocna?Tak 237Nie 8Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie jest tak najgorzej
Zastępca Kierownika Sklepu (obecny pracownik) –  Gdańsk, pomorskie17 listopada 2018
Opinia zależy od sklepu, miałam okazję pracować na sklepie gdzie nie działo się dobrze. Głównie przez kadrę zarządzajacą, która mobbingowała a pracownicy bali się cokolwiek robić. Atmosfery zero, ludzi za mało, zostawianie po godzinach. Za to na kolejnym pomimo tego ewidentnego braku pracowników jest lepiej bo jest atmosfera, zero mobbingu, chociaż czasem trzeba zostać to nie jest to tak notorycznie. Z grafikiem nie ma problemu a wcześniej problem był zawsze. Jak komuś bardzo nie pasuje jego sklep radzę się przenieść i zobaczyć jak jest na innym, bo i awansować można ;)
Plusy
Wypłata na czas, atmosfera na sklepie, multisport, wyjazdy wakacyjne (woodstock), prestige
Minusy
Krótka przerwa, zbyt mała kadra na zmianach i wgl na sklepach, niekompetentni przełożeni, faworyzowanie pracowników, premia obcinana za L4 dla pracownikow
Czy ta opinia była pomocna?Tak 58Nie 9Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ciężka praca
Zastępca Kierownika Sklepu (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie17 listopada 2018
-Ciężka pracafizyczna,
-Małe szanse na awans
-Kadra zarządzająca mogła by bardziej komunikować się z pracownikami,
Minusy
Niskie zarobki w stosunku do wykonywanej pracy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 103Nie 7Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Słupsk
pracownik sklepu (obecny pracownik) –  Słupsk, pomorskie15 listopada 2018
Drogie Panie szczerze odradzam.
Mówi się, że Lidl jako dobry pracodawca oferuje wysokie zarobki. Nic bardziej mylnego w mojej ocenie zarobki nie adekwatne do wykonywanej pracy.
Ciągły pośpiech, zadania wykonywane są byle jak i to jest dobrze, bo jak się starasz to jesteś wolny.
Atmosfera przez regionalnego bufona i MS to katastrofa--wielcy Państwo siłą od pługa oderwani.
Nastawienie firmy jest na pracę indywidualną i donoszenie współpracowników na siebie,a powinna być to praca zespołowa.
Ciągłe zostawanie po godzinach, niby dobrowolne, ale spróbuj nie zostać.
Każda sobota pracująca, żadnego weekendu wolnego.
Prośby o wolne nigdy nie spełnione.
Dni urlopowe wycykane pojedyńczo, a jak prosisz o niego to oprócz 2tyg w roku nie dostaniesz w wybranym przez siebie terminie.
Plusy
Wypłata na czas, ale w dużych firmach to standard
Minusy
Opisane
Czy ta opinia była pomocna?Tak 99Nie 2Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
3
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Busko-Zdrój, świętokrzyskie9 listopada 2018
duzy stres, kierownictwo rejonu ok nie dokonca kier sklepu
Plusy
mila atmosfera
Minusy
dojazdy do pracy praca zmianowa
Czy ta opinia była pomocna?Tak 15Nie 11Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Rusocin
Specjalista ds.dyspozycji towaru (obecny pracownik) –  Pruszcz Gdański, pomorskie6 listopada 2018
Dobre zarobki. Wypłata na czas. Praca stabilna. Szefostwo super.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bochnia- nigdy w zyciu...
pracownik fizyczny (były pracownik) –  Bochnia, małopolskie23 października 2018
Lidl w Bochni?? Nigdy w zyciu ludzie trzymajcie sie z dala od tej firmy i tego sklepu uwierzcie czasami zarobic mniej i wyjsc punktualnie do domu niz nie miec zycia prywatnego i pracowac ciagle po godzinach. Nikt tam nie chce przyjac sie do pracy dlatego pseudo menagerka tak koloryzuje na rozmowach o prace i udaje taka wspaniala ze az zal dup... sciska heh znajoma byla i podziekowala. Kobieta jest tak wredna chamska nie tylko dla pracownikow ale i klientow ze dramat mimo skarg do personalnej na temat traktowania pracownikow i jej zachowania nie zrobiono nic wrecz zamietli problemy pod dywan. Ciesze sie ze juz tam nie pracuje jak slysze co tam sie dzieje. Krs jest wpatrzony w manager jak w obrazek (moze jest cos na rzeczy w pracy) dlatego nie robi nic dla dobra sklepu ani dla dobra pracownikow wrecz przeciwnie dziala na szkode sklepu. Sklep jest w fatalnym stanie ciagle brak towaru maja takie pustki na sklepie ze nic nie idzie kupic dlatego wole jechac do tesco czy tez biedronki. Menager zmienia grafik po 5 razy w tygodniu nie informujac nikogo o zmianach. Pracujesz w tempie ekspresowym i wszedzie. Daje po 4-5 osob na zmiane i sie ludzie nie wyrabiaja z nowa promocja i ogarnianiem sklepu a jak ona jest to wtedy ma juz 7 pracownikow na swojej zmianie. Nowa promocja do wylozenia a jest 5 osob na zmianie. Nie wiem jakim cudem ta kobieta zostala menagerem bo sie do tego nie nadaje. Praca ciezka trzeba wszystko robic szybko wrecz biegac. Piec kasa sklep jest sie wszedzie. Pracuje sie dlugo idac do pracy nigdy nie wiadomo o ktorej sie wyjdzie z niej. Benefity?? Wcale szalu nie ma daja  więcej... tylko bony na swieta i to na zakupy tylko do lidla po czym odcinaja pozniej z wyplaty za te bony. Medicover daja wszedzie tak samo jak karte multisportu juz jest w kazdym sklepie. Biedronka przynajmniej pilnuje godzin pracy i tam nie ma zadnych nadgodzin a to to jakis wyzysk pracownikow. Nikt im nie chce robic w takim obozie to juz nawet w telewizji reklamuja ze przyjmuja do pracy porazka jakas. Jak ktos chce zyc spokojnie i bez nerwow i miec prywatne zycie to trzymajcie sie z dala od lidla....  zwiń
Plusy
Zadne
Minusy
Za duzo by pisac
Czy ta opinia była pomocna?Tak 72Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Szprotawa
Zastępca Kierownika Sklepu (były pracownik) –  Szprotawa, lubuskie21 października 2018
Jasne, przejrzyste i akceptowalne warunki pracy adekwatne do zarobków. Możliwość awansu , dbanie i personel.
Plusy
Pensja
Minusy
Nie widzę
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 74Zgłoś
Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Lidl. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,3
Na podstawie 4 280 opinii
5817
41 246
31 122
2527
1568

Oceny wg kategorii

3,0Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,6Zarobki/pakiet socjalny
3,1Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
2,9Kadra zarządzająca
3,0Kultura pracy