Opinie pracowników firmy Lidl

Znaleziono 88 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (4 110)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Lublin
Pracownik sklepu (były pracownik) –  Lublin, lubelskie18 kwietnia 2019
Witam. Niestety moja praca w firmie Lidl zakończyła się bardzo nie miło. Nie przedłużono mi umowy choć dobrze pracowałam. Nie chodziłam na zwolnienia, stawiałam się do pracy na żądanie i jeździłam na inne sklepy jak była potrzeba. Jednakże życzliwe koleżanki i koledzy stwierdzili że się nie nadaje po prawie 3 latach pracy. Nijaki jest to powód do nie przedłużenia umowy tym bardziej, że jestem matką samotnie wychowującą dziecko. Tyle się mówi w naszym państwie,iż takie matki jak ja są chętnie zatrudnianie i nie zwalnianie gdyż są dobrymi pracownikami. Jak się okazuje prawda jest zupełnie inna. Owszem może czasem ciężko ale ja się pracy nie boję. Chcialam się szkolić czy też nie siedzieć wiecznie na kasie ale tak zwane starsze koleżanki mówiły, że trzeba sobie wypracować pewne rzeczy. Obgadywanie, klamanie na czyjś temat jest na porządku dziennym. Wierzenia w kłamstwa innych i brak jakich kolwiek rozmów z pracownikiem jest na porządku dziennym. Brak przepływu informacji jest nagminne. Bardzo się pomyliłam co do pracy w Lidlu. Zatrudnialam się było obiecująco, a niestety wyszło chamskie podejście do pracownika. Bez okresu wypowiedzenia, bez informacji wcześniejszej, bez możliwości znalezienia sobie wcześniej pracy. Zostałam bez środków do życia i znikomą odpowiedzią o nieprzedlużeniu umowy. Życzę koleżankom i kolegom dalszego pracowania w zakłamaniu, obgadywaniu i skarżeniu jeden na drugiego.
Plusy
W tej chwili żadne
Minusy
Brak obrony w oskarżeniach słownych, brak komunikacji, jedni pracownicy lepsi drudzy gorsi
Czy ta opinia była pomocna?Tak 36Nie 2Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bochnia
pracownik fizyczny sklepu (były pracownik) –  Bochnia, małopolskie4 kwietnia 2019
bardzo pomocne są opinie byłych pracowników! Skoro większość jest opinii negatywnych mówiących o wyzysku i ciężkiej pracy co skutkiem jest zbyt mała ilości pracowników oraz o niemożliwości zaplanowania urlopu pojedynczego. Czy ktoś władny wyżej czyta w ogóle to co ludzie piszą! ? To jakiś dramat ! To nie te czasy co kiedyś! Apeluję do osób które pracują lub pracowały i są takie sytuacje zgłoście to gdzie trzeba. Jeśli kierownik olewa to trzeba uderzyć wyżej a nie narzekać. Zawsze można się zwolnić potem i bez problemu pracę znaleźć bo jest jej w brud!
Plusy
......
Minusy
wyzysk pracowników
Czy ta opinia była pomocna?Tak 19Nie 3Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Złośliwość
klient (były pracownik) –  Toruń Gdańska Lidl5 marca 2019
Gorliwość kierownictwa gorsza od faszyzmu. Powoduje to bałagan. Złośliwa i niekompetentna ochrona. Robią wszystko aby zniechęcić klientów i dlatego towar tak długa zalega. Tam dostaniesz to, czego już dawno nie zobaczysz w innych punktach.
Plusy
brak
Minusy
bałagan, nieuzasadniona nagonka ochrony na parkingu.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 13Nie 2Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Konin
pracownik sklepu (obecny pracownik) –  Konin, wielkopolskie3 marca 2019
Pracę oceniam dobrze, dobra atmosfera, nauka, możliwość rozwoju,
Plusy
Możliwość wybrania etatu
Minusy
Brak bonów na święta wielkanocne
Czy ta opinia była pomocna?Tak 20Nie 8Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ciężkie miejsce pracy
pracownik sklepu (były pracownik) –  Bielsko-Biała, śląskie17 lutego 2019
Kadra kierownicza nie dostrzega podstawowego problemu jakim jest zbyt mała ilość pracowników na jednej zmianie. Zdażały sie przypadki kiedy na zmianie były 3 osoby (wraz z prowadzącym zmianę). W Lewiatania na mojej ulicy (sklep 3-4 krotnie mniejszy) na raz pracuje 7-8 osób..

Lepiej mniej zarobić niż wracać z pracy nieprzytomnym ze zmeczenia.

Aha nadgodzin przy etacie 170h miałem w granicach 15% czyli ok 187h miesiecznie. Oczywiscie nadgodziny mozna było jedynie odbierac jako wolne, i to z zaskoczenia.. Na przykład przychodze do pracy, pracuje 2-3h i prowadzacy zmianę decyduje ze mi schodzą z nadgodzin i wysyła mnie do domu...
Plusy
15 min płatnej przerwy na 8-10h pracy
Minusy
częste przypadki pomawiania
Czy ta opinia była pomocna?Tak 43NieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
6
kasier-sprzedawca (były pracownik) –  Toruń, kujawsko-pomorskie6 stycznia 2019
Bardzo dobrze miejsce pracy super stanowisko super
Plusy
Wymiar pracy
Minusy
Niema
Czy ta opinia była pomocna?Tak 7Nie 28Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Katastrofa!
pracownik sklepu (były pracownik) –  zachodniopomorskie24 listopada 2018
Praca w Lidlu na stanowisku "pracownik sklepu" to jest istna katastrofa. Mobbing i obciążenie psychiczne w parze z tak ciężką, fizyczną pracą jest nie do udźwignięcia.
"Więcej na radość z życia" to bardzo żałosna próba przekonania potencjalnych pracowników i klientów, że Lidl jest firmą dbającą o człowieka. Nic bardziej mylnego.
Zbyt mało pracowników na zmianach, zostawanie po godzinach (często gęsto już po odbiciu się na rejestratorze czasu pracy - a więc za darmo), brak czasu na pójście do toalety czy napcie się wody. Ustawowe 15 minut przerwy, nie rzadko odbębnione 30 minut przed wyjściem do domu, a więc po 7 godzinach ciężkiej lataniny.
Kierownicy regionalni mają wszystko głęboko i szeroko, byle cyferki się zgadzały. Wskaźniki utarg - wydajność, na podstawie, których dobierana jest ilość pracowników w danych dniach, są po prostu śmieszne i niedokładne, przez co w sklepie średnioobrotowym na zmianie było po 3-4 osoby. Obsadź 3 kasy, jedna osoba na odpiek i masz sklep bez pracowników, a robota sama się nie zrobi. Czasem wychodziłyśmy w sobotę o 23:45 żeby się wyrobić i nie złamać zakazu handlu w niedzielę...
Wynagrodzenie to w 20% premia za obecność. Więc wystarczy, że weźmiesz jeden dzień L4 i jesteś w plecy z pieniędzmi, więc ludzie przychodzą do pracy chorzy zarażając pozostałych. MS potrafi rozporządzać czasem urlopowym według własnych upodobań. Np dostajesz wniosek urlopowy do podpisania i koniec - idziesz w lutym na tydzień urlopu.
Brak możliwości awansu, brak możliwości rozwoju. Jedyne co czeka to regresja umysłowa, ból kręgosłupa i przepłakane noce.
A na koniec
  więcej... powiedzą Ci, że jest nadstan pracowników i nie przedłużają Ci umowy. Patrzysz na ogłoszenia o pracę, a tam ogłoszenie, że szukają pracowników do sklepu z którego przed chwilą Cię wylali na zieloną trawkę.
Najlepiej się nie odzywać, nie jeść, nie pić, robić za trzech i zamiatać za sobą od razu.
Taka to radość z życia mnie spotkała...
  zwiń
Plusy
ubezpieczenie
Minusy
niskie zarobki, obciążenie psychiczne, mobbing
Czy ta opinia była pomocna?Tak 200Nie 6Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie jest tak najgorzej
Zastępca Kierownika Sklepu (obecny pracownik) –  Gdańsk, pomorskie17 listopada 2018
Opinia zależy od sklepu, miałam okazję pracować na sklepie gdzie nie działo się dobrze. Głównie przez kadrę zarządzajacą, która mobbingowała a pracownicy bali się cokolwiek robić. Atmosfery zero, ludzi za mało, zostawianie po godzinach. Za to na kolejnym pomimo tego ewidentnego braku pracowników jest lepiej bo jest atmosfera, zero mobbingu, chociaż czasem trzeba zostać to nie jest to tak notorycznie. Z grafikiem nie ma problemu a wcześniej problem był zawsze. Jak komuś bardzo nie pasuje jego sklep radzę się przenieść i zobaczyć jak jest na innym, bo i awansować można ;)
Plusy
Wypłata na czas, atmosfera na sklepie, multisport, wyjazdy wakacyjne (woodstock), prestige
Minusy
Krótka przerwa, zbyt mała kadra na zmianach i wgl na sklepach, niekompetentni przełożeni, faworyzowanie pracowników, premia obcinana za L4 dla pracownikow
Czy ta opinia była pomocna?Tak 51Nie 8Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ciężka praca
Zastępca Kierownika Sklepu (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie17 listopada 2018
-Ciężka pracafizyczna,
-Małe szanse na awans
-Kadra zarządzająca mogła by bardziej komunikować się z pracownikami,
Minusy
Niskie zarobki w stosunku do wykonywanej pracy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 78Nie 6Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Słupsk
pracownik sklepu (obecny pracownik) –  Słupsk, pomorskie15 listopada 2018
Drogie Panie szczerze odradzam.
Mówi się, że Lidl jako dobry pracodawca oferuje wysokie zarobki. Nic bardziej mylnego w mojej ocenie zarobki nie adekwatne do wykonywanej pracy.
Ciągły pośpiech, zadania wykonywane są byle jak i to jest dobrze, bo jak się starasz to jesteś wolny.
Atmosfera przez regionalnego bufona i MS to katastrofa--wielcy Państwo siłą od pługa oderwani.
Nastawienie firmy jest na pracę indywidualną i donoszenie współpracowników na siebie,a powinna być to praca zespołowa.
Ciągłe zostawanie po godzinach, niby dobrowolne, ale spróbuj nie zostać.
Każda sobota pracująca, żadnego weekendu wolnego.
Prośby o wolne nigdy nie spełnione.
Dni urlopowe wycykane pojedyńczo, a jak prosisz o niego to oprócz 2tyg w roku nie dostaniesz w wybranym przez siebie terminie.
Plusy
Wypłata na czas, ale w dużych firmach to standard
Minusy
Opisane
Czy ta opinia była pomocna?Tak 86Nie 1Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
3
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Busko-Zdrój, świętokrzyskie9 listopada 2018
duzy stres, kierownictwo rejonu ok nie dokonca kier sklepu
Plusy
mila atmosfera
Minusy
dojazdy do pracy praca zmianowa
Czy ta opinia była pomocna?Tak 15Nie 11Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bochnia- nigdy w zyciu...
pracownik fizyczny (były pracownik) –  Bochnia, małopolskie23 października 2018
Lidl w Bochni?? Nigdy w zyciu ludzie trzymajcie sie z dala od tej firmy i tego sklepu uwierzcie czasami zarobic mniej i wyjsc punktualnie do domu niz nie miec zycia prywatnego i pracowac ciagle po godzinach. Nikt tam nie chce przyjac sie do pracy dlatego pseudo menagerka tak koloryzuje na rozmowach o prace i udaje taka wspaniala ze az zal dup... sciska heh znajoma byla i podziekowala. Kobieta jest tak wredna chamska nie tylko dla pracownikow ale i klientow ze dramat mimo skarg do personalnej na temat traktowania pracownikow i jej zachowania nie zrobiono nic wrecz zamietli problemy pod dywan. Ciesze sie ze juz tam nie pracuje jak slysze co tam sie dzieje. Krs jest wpatrzony w manager jak w obrazek (moze jest cos na rzeczy w pracy) dlatego nie robi nic dla dobra sklepu ani dla dobra pracownikow wrecz przeciwnie dziala na szkode sklepu. Sklep jest w fatalnym stanie ciagle brak towaru maja takie pustki na sklepie ze nic nie idzie kupic dlatego wole jechac do tesco czy tez biedronki. Menager zmienia grafik po 5 razy w tygodniu nie informujac nikogo o zmianach. Pracujesz w tempie ekspresowym i wszedzie. Daje po 4-5 osob na zmiane i sie ludzie nie wyrabiaja z nowa promocja i ogarnianiem sklepu a jak ona jest to wtedy ma juz 7 pracownikow na swojej zmianie. Nowa promocja do wylozenia a jest 5 osob na zmianie. Nie wiem jakim cudem ta kobieta zostala menagerem bo sie do tego nie nadaje. Praca ciezka trzeba wszystko robic szybko wrecz biegac. Piec kasa sklep jest sie wszedzie. Pracuje sie dlugo idac do pracy nigdy nie wiadomo o ktorej sie wyjdzie z niej. Benefity?? Wcale szalu nie ma daja  więcej... tylko bony na swieta i to na zakupy tylko do lidla po czym odcinaja pozniej z wyplaty za te bony. Medicover daja wszedzie tak samo jak karte multisportu juz jest w kazdym sklepie. Biedronka przynajmniej pilnuje godzin pracy i tam nie ma zadnych nadgodzin a to to jakis wyzysk pracownikow. Nikt im nie chce robic w takim obozie to juz nawet w telewizji reklamuja ze przyjmuja do pracy porazka jakas. Jak ktos chce zyc spokojnie i bez nerwow i miec prywatne zycie to trzymajcie sie z dala od lidla....  zwiń
Plusy
Zadne
Minusy
Za duzo by pisac
Czy ta opinia była pomocna?Tak 66Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Szprotawa
Zastępca Kierownika Sklepu (były pracownik) –  Szprotawa, lubuskie21 października 2018
Jasne, przejrzyste i akceptowalne warunki pracy adekwatne do zarobków. Możliwość awansu , dbanie i personel.
Plusy
Pensja
Minusy
Nie widzę
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 68Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Mobing!
Pracownik sklepu (były pracownik) –  Kraków, małopolskie21 października 2018
NIe polecam. Kierowinik biega za pracownikammi i mowi zeby pakazali jak sie umia spieszyc. Wszystko szybko i niedokładnie
Plusy
brak
Minusy
mnóstwo
Czy ta opinia była pomocna?Tak 56Nie 3Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miła atmosfera,zgrany zespół
Pracownik sklepu (obecny pracownik) –  Sopot, pomorskie5 września 2018
Typowy dzień pracy zaczyna się od przydzielenia stanowiska,każdy wie co ma robić i czego się od niego wymaga. Jeśli pracownik wykazuje się zaangażowanie m i charyzmą może awansować. Wszyscy pracownicy zobowiązany jest do schludnego wyglądu oraz zachowania kultury osobistej.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 14Nie 81Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Za mało ludzi do pracy
pracownik sklepu (obecny pracownik) –  Poznań, wielkopolskie20 sierpnia 2018
Pracuję w sklepie wysokoobrotowym.
Odpiek - mroźnia jest za mała, nie ma gdzie wstawić towaru, więc stoją 3 rzędy palet, czasami nie da się wjechać wózkiem, więc towar trzeba dźwigać kartonami nad głową. Dostępne są dwa piece z czego jeden psuje się średnio raz na trzy tygodnie. Wjazd do mroźni z magazynu jest... przez sklep (z wąskimi alejkami, standami i klientami). Odpiekowe robię tico, mopro, standardowo dwie alejki do sprzątania, czasem warzywa - czyli "robią wszystko" i w sumie to nic nie jest zrobione dobrze.
Kasy - starego typu, wąskie, małe, trzeba czekać aż klienci zapakują się w siaty/wózki. Standarodowo jedna wariuje od pół roku wzywając do otwarcia, ludzie się ustawiają i jest awantura, bo przecież "Pani mówiła, że będzie otwarta". Ciągle brak drobnych. Przy kasach stoi alkohol, normalka że jest każdego dnia rozbijana butelka wina czy mocniejszego, żeby się przebić hako trzeba ludzi rozpędzać, bo przecież nie ustąpią...
Magazyn jest ciągle zawalony. Ze dwie lub trzy godziny dziennie towar przestawiany jest w z miejsca w miejsce żeby zrobić miejsce na wieczorną dostawę - chora strata czasu! Czasami nie ma gdzie postawić beli, czy rozładowanych lodówek tico, puste kartoniaki często stoją w alejkach przed magazynem, bo w środku nie ma na nie miejsca. Żenujące!
Kadra zarządzająca niby jest ok., jednak od miesiąca dzień w dzień zostaję dłużej w pracy na tzw "prośbę".
Współpracownicy w sumie w porządku, też narzekają na "wyzysk" - nadmierna ilość pracy - zbyt mały sklep w stosunku do obrotów i możliwości obsługi, z pewnością zbyt mała ilość osób zatrudnionych.
Plusy
Kasa na czas. Jasna ścieżka zarobków.
Minusy
Zbyt duży nakład pracy w stosunku do zarobków, Warunki pracy, Realnie - brak socjalu, Pomieszczenie pracownicze w stanie dość żenującym.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 94Nie 4Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie polecam!
Pracownik sklepu (obecny pracownik) –  Pruszcz Gdański, pomorskie12 sierpnia 2018
Pracuje tam od jakiegoś czasu i jedyne co moge pozytywnego powiedzieć to atmosfera która tworzymy my jako pracownicy. Jeśli chodzi o pracę to jest bardzo bardzo bardzo ciężka, dźwignię dzwiganie i jeszcze raz dzwiganie, wiecznie biegnie z jednego końca sklepu na drugi, nie zadowolenie klientów i wieczne marudzenie że coś mu nie pasuje a przecież "MU SIE NALEZY". Standardy firmy odbiegaja od tego co jest w rzeczywistości bo nie ma na nic czasu, powiedzmy sobie szczerze.. Co to jest 5 osób na zmianie na sklepie wysokoobrotowym, wchodząc do mniejszego sklepu widzę tyle samo a nawet więcej, tutaj liczy się tempo i WYDAJNOSC a nie człowiek(mowa o pracownik) .. Chociaż paradoks w tym że ten człowiek z którym powinni się liczyć tyra jak wół żeby móc ta wydajność zrobić. CYFERKI SA NAJWAŻNIEJSZE, nikt wam nie podziękuję za to że marnujecie zdrowie tyrajac za trzech kiedy to Pan Dyrektor przychodzi na sklep i jeszcze kręci nosem że tam mu coś nie pasuje, a czemu tamta Pani z odpieku ma pustki papujac cały sklep i robiąc nowa promocje(NF).. No jak tak można się nie obrobic mając dwie ręce i dwie nogi.. Zero szacunku do człowieka, nie wolno nam kupować przecenionych artykulow, odkładać rzeczy z nowej promocji gdybyś chciał to zakupić.. Jesteśmy traktowani jak złodzieje.. Inaczej tego nie nazwę. Ludzie powinni się zacząć buntowac bo długo tak pracować nie można, górna półka całego tego bałaganu--mówiąc baaaardzo delikatnie w którym pracuje powinna przyjść i popracować tak jak my, żeby zobaczyć czy to co cały czas wymyślają( a ciężko już nadążyć z ich pomysłami) jest w ogóle wykonalne. Non  więcej... stop zmiany, zmiany i zmiany. Przebudowy co 2-3 lata, więcej półek za czym idzie więcej towaru. Przykladowo: kiedyś przyjeżdżało do nas 2-3 miksy, ludzi na zmianie:5, dziś przyjeżdża: 6-7, ludzi na zmianie:5 a nawet nie raz 4. Pomijając fakt że odpiek jest już dużym formatem i wyjście z tam tąd graniczy z cudem dodam że 2osoby minimum siedza cały czas na kasie, kolejna-kierowniczka prowadzi zmiane i ręce też ma pełne roboty zostaje nam AZ jedna. Która o dziwo też ma 2 ręce i dwie nogi.. Szkoda że nogami nie da się rozkładać towaru.. Ahh szkoda.. Chociaż kto wie...moze górna półka zaraz coś na to zaradzić.. W końcu co nie wejdę na pomieszczenie socjalne na stole stoi nowa tabliczka informacyjna- zmieniamy się na + bo.. Szczerze..zadnej zmiany na + nie odczulam..zadnej..Jednym słowem.. Czarowac każdy umie jak tu nie jest pięknie, powiedzą wam o wypłata h na czas, braku nadgodzin, jakże bogatym pakiecie socjalnym, takim bogatym ze szkoda nawet o tym komuś mówić. Jeśli ktoś chce się zatrudnić w Lidlu radzę szukać pracy dalej.. Zresztą mam nadzieję że w końcu ci wszyscy wielcy Dyrektorzy się obudza i zaczną nas szanować bo od paru miesięcy nie wpłynęły do nas żadne oferty pracy mimo że oferują się już na przystankach autobusowych. Jednym słowem szkoda gadać. Ponownie NIE POLECAM, niech pozamykaja te sklepy z braku personelu może komuś to przemówi do rozsądku..  zwiń
Plusy
Atmosfera
Minusy
Za mało osób na zmianie, za dużo pracy, za krótkie przerwy 15min nawet jeśli zostajesz 12 h w pracy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 120Nie 5Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Niepołomice
Pracownik sklepu (obecny pracownik) –  Niepolomice ul. Plaszowska1 sierpnia 2018
Na codzień bardzo dobrze się pracuje, super zgrany zespół, czasem zdarzaja się konflikty, ale to normalne jak w kazdej pracy, pozniej sa analizowane i wyjaśniane. Menager jest odpowiednią osobą na stanowisku, nie jest stronniczy, wysłucha, pomoże, wymaga tego, aby sklep wyglądał bardzo dobrze, czego są efekty. Bardzo mało sytuacji "przetrzymywania" pracownika, gdzie w innych sklepach jest to codziennością. Nadgodziny są tylko w okresach świątecznych i przed wolnymi niedzielami, gdzie maksymalnie trwają 30min-1,5 godziny. Ogólnie na sklepie panuje bardzo dobra atmosfera, którą zauważają klienci i chętnie przychodzą na zakupy.
Plusy
Medicover, multisport, paczki dla dzieci pracownikow na świeta, bony swiateczne, podwyzki co rok
Minusy
Czasem mala ilosc osob na zmianie, szczegolnie przed niedzielami niehandlowymi, utrata czesci premii przy l4, nadgodziny oddawane w dniach wolnych
Czy ta opinia była pomocna?Tak 54Nie 57Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bochnia
pracownik sklepu (były pracownik) –  Bochnia, małopolskie29 lipca 2018
Lidl - nie polecam. Totalny wyzysk pracowników, za mało ludzi po 4 osoby na zmianie, nieogarniety manager jak i cała kadra zarządzająca nikt normalny z tym managerem nie wytrzyma. myśli że jest taka cwana traktuje ludzi jak śmieci obraża. zerowy przepływ informacji od kadry kierowniczej. zmiana grafiku kilka razy w tygodniu bez informacji o zmianach ludzie nie wiedza jak maja przychodzic do pracy. ciągłe zostawanie po godzinach nikt nie ma zycia prywatnego pracuje sie po kilkanascie godzin, wynagrodzenie nie adekwatne do wykonywanej pracy, zerowe wsparcie zespolu pracowniczego, ciagle narzucanie tempa pracy, wydajnosci, wiecznie wszystko zle. modyfikacje pracy ktore nie ulatwiaja pracownikowi wykonywanych zadan. przychodzenie tylko godzine wczesniej i oczekiwanie wylozenia wszystkiego towaru. ciagle pretensje managera. brak jakiejkolwiek motywacji do pracy lub podziekowania za wykonana prace. schodzenie na przerwe 30min przed koncem pracy jak ktos pracuje od 6 do 14 to na przerwe idzie czasem nawet po 14. Krs nie wspiera wogole pracownikow brak reakcji oraz wsparcia mimo ciąglego narzekania pracownikow na Pania Manager ktora totalnie nic nie robi tylko ma ciagle pretensje i obraza pracownikow od bandy kretynow.
Plusy
zadne
Minusy
wiele
Czy ta opinia była pomocna?Tak 78Nie 4Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ok
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Ostrowiec Świętokrzyski, świętokrzyskie10 lipca 2018
Fajni ludzie, dobra atomosfera. Super dodatki jak bony świąteczne
Plusy
Socjal
Minusy
Bywa ciężko
Czy ta opinia była pomocna?Tak 10Nie 53Zgłoś
Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Lidl. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,3
Na podstawie 4 110 opinii
5801
41 224
31 096
2492
1497

Oceny wg kategorii

3,0Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,6Zarobki/pakiet socjalny
3,2Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,0Kadra zarządzająca
3,1Kultura pracy