Opinie pracowników firmy Lidl

Znaleziono 98 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (5 354)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ciężka praca z lekką atmosferą
PS (obecny pracownik) –  małopolskie16 września 2019
Lidlowi można, by było wiele zarzucić, ale by większość tych negatywnych opinii miała prawdziwe podłoże to trzeba by się cofnąć dobre kilka lat do tyłu, jako pracownik z rocznym stażem, mogę powiedzieć, że pomimo na prawdę ogromu obowiązków jakie firma nam nadaje by utrzymać standardy, to dobór kadr zarządzających na sklepach jak i sami współpracownicy równoważą tę "wątpliwą wadę", wątpliwą bo czy wadą miejsca pracy jest to, że wymaga się w nim by ktoś pracował? Nie sądzę.

Kolejna sprawa to elastyczny czas pracy, tu kwestia jest dyskusyjna, ale łatwo dostrzec niepisaną zasadę wzajemności tj. jeśli nie będziemy robić problemów i damy radę z tygodnia na tydzień zamienić się z kimś na wolne/zmianą kto będzie w potrzebie, to przełożony stanie na głowie ,byśmy w odwrotnej sytuacji również mieli ten komfort.

Kolejna z kwestii to zarobki, tutaj kwestia jest dyskusyjna, wiadomo każdy chciałby zarobić więcej, ale ja osobiście nie narzekam, a wyróżnić warto terminowe wypłaty nawet do 4 dni przed 10-tym.

Co do samych procesów to wymagane jest tak tempo jak i dokładność - dwie pozornie wzajemnie wykluczające się cechy, ale przy odpowiedniej sprawności mogące stanowić elementy naszej pracy. Warto w tej kwestii wyróżnić też sprawy szkolenia nowego pracownika, bo pewnie każdy z nas doświadczył tej nuty niepokoju związanej z zagubieniem w nowym otoczeniu/miejscu pracy, Lidl robi co może, by szybko nas w "ekipie" zakotwiczyć, każdemu nowemu pracownikowi przydzielany jest opiekun zwany "instruktorem", a oprócz tego nowo zatrudniony przechodzi wielogodzinne szkolenia z praktycznie
  więcej... pełnego zakresu jego przyszłych obowiązków.

Co tu więcej powiedzieć, Lidl to fajny pracodawca, ale trzeba mieć zdrowy kręgosłup :P.
  zwiń
Plusy
w. opisane
Minusy
w. opisane
Czy ta opinia była pomocna?Tak 16Nie 9Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie polecam pracy w sklepie 1788, Norwida w Starogardzie Gdańskim
pracownik sklepu (obecny pracownik) –  Starogard Gdański, pomorskie1 września 2019
Stanowczo nie polecam pracy w Lidlu w sklepie 1788, ul.Norwida w Starogardzie Gdańskim..
Mobbing, obgadywanie pracowników, wyśmiewanie. Kierownictwo wraz ze swoimi zastępcami zajmuje się tylko plotami i poganianiem ludzi. Na tym sklepie nie szanuje się ludzi, a jeżeli będziesz uczciwym i normalnym człowiekiem, który nie zajmuje się plotami to cię zwolnią z dnia na dzień wmawiając ci że masz za wolne ruchy..
Szanowny ochroniarz zamiast pilnować złodziei to wylicza pracownikom ile razy weszli na socjal, aby się napić albo do łazienki. Następnego dnia melduje całą statystykę do MS.. jakiś koszmar normalnie.. najgorszemu wrogowi nie polecam pracy tam.
Jak już chcecie pracować w Starogardzie to zdecydowanie na sklepie na ul.Kopernika całkiem inna rzeczywistość i przede wszystkim normalni ludzie.
Pozdrawiam
Plusy
brak
Minusy
fałszywa, nie wykształcona kadra kierownicza
Czy ta opinia była pomocna?Tak 39NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Lidl kasprowicza
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie14 sierpnia 2019
Lidl Kasprowicza totalna porażka . . Zastraszanie , wieczne nadgodziny , jak sie starasz jesteś za wolny jak za szybko pracujesz to na odwal ... MS to chyba chodzi wiecznie niedoruchana , tylko patrzy ludziom na ręce i o co by się przyczepić , nigdy nie licz od niej na pochwale plus mało tego jej dziecko na socjalu do niańczenia co najmniej przez polowe dnia ,zks lubi posuwać pracownice pozdrawiam kasprowicza 117
Czy ta opinia była pomocna?Tak 44Nie 7Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Mobbing, wyzysk, brak szacunku, sztuczna niezdrowe atmosfera
zastępca kierownika (były pracownik) –  dolnośląskie15 czerwca 2019
Brak szacunku dla pracowników, wyzysk,!!!!
Brak życia rodzinnegoj8
Minusy
Wszystko
Czy ta opinia była pomocna?Tak 66Nie 9Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Marki
Zastępca Kierownika Sklepu (były pracownik) –  Marki, mazowieckie15 czerwca 2019
Jeszcze nigdy nie spotkałam się z tak zagorzałą kliką.Rekrutacja I szkolenia to tylko wielka ściema,ludzie przez panią menager w markach pod warszawą ,są zatrudniani po znajomości ,potem planowanie grafiku do wspólnych imprez, a sklep zostaje z garstką ludzi ,bo klika się bawi,jezeli kończy się umowa ,to okazja do zatrudnienia znajomego ,aby etat ,aby kasa ,nie ważne umiejętności I wiedza,ludzie w sklepie siedzą cicho ,bo są zastraszani zwolnieniem lub przeniesieniem na oddalone sklepy.Obgadywanie ,donoszenie kłamstw,a podlizywanie się w róznych formach jest na porzadku dziennym,I kto się nie dostosuje ,wiadomo.Wielu ludzi zostało przeniesionych ,ale tylko sobie teraz chwalą,bo oczywiście nie należy uogólniać,okazuje się ,że są w lidlu sklepy w których można normalnie pracować,ale ciekawe jest to ,że o tym wiadomo,co się dzieje, ,a nic się z tym nie robi
Czy ta opinia była pomocna?Tak 72Nie 5Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
W miejscu pracy
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Warszawa3 czerwca 2019
Tam gdzie pracuje panuje dobra atmosfera każdy stara się pomagać sobie nawzajem
Plusy
Pakiet socjalny
Minusy
Zaszufladkowanie
Czy ta opinia była pomocna?Tak 26Nie 6Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Lidl
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Lidl24 maja 2019
Nie mam co oceniać bo jeszcze nie pracuję w tej firmie
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 117Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Patologia klientów.
obsługa klienta (były pracownik) –  Małopolskie23 maja 2019
Będac w sklepie na ul. Ćwiklińskiej w Krakowie, zobaczyłem na własne oczy jak zachowują się klientki nie klienci. Patologia społeczna w zachowaniu kobiet przeniosła się do sklepów, a konkretnie do Lidla na ul. Ćwiklińską w Krakowie. Jakaś nienormalna stara kobieta, blond włosy, nogi krzywe jak u piłkarza, w płaszczu gadała sama do siebie na cały głos, do wariatkowa takie patologiczne nienormalne baby zamykać. Zdrowi ludzie nie są agresywni w zachowaniu, nie zaczepiają innych, a to popierdolone pod sufitem. /maj 2019 r./
Plusy
Darmowe posiłki
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 9Nie 49Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Lublin
Pracownik sklepu (były pracownik) –  Lublin, lubelskie18 kwietnia 2019
Witam. Niestety moja praca w firmie Lidl zakończyła się bardzo nie miło. Nie przedłużono mi umowy choć dobrze pracowałam. Nie chodziłam na zwolnienia, stawiałam się do pracy na żądanie i jeździłam na inne sklepy jak była potrzeba. Jednakże życzliwe koleżanki i koledzy stwierdzili że się nie nadaje po prawie 3 latach pracy. Nijaki jest to powód do nie przedłużenia umowy tym bardziej, że jestem matką samotnie wychowującą dziecko. Tyle się mówi w naszym państwie,iż takie matki jak ja są chętnie zatrudnianie i nie zwalnianie gdyż są dobrymi pracownikami. Jak się okazuje prawda jest zupełnie inna. Owszem może czasem ciężko ale ja się pracy nie boję. Chcialam się szkolić czy też nie siedzieć wiecznie na kasie ale tak zwane starsze koleżanki mówiły, że trzeba sobie wypracować pewne rzeczy. Obgadywanie, klamanie na czyjś temat jest na porządku dziennym. Wierzenia w kłamstwa innych i brak jakich kolwiek rozmów z pracownikiem jest na porządku dziennym. Brak przepływu informacji jest nagminne. Bardzo się pomyliłam co do pracy w Lidlu. Zatrudnialam się było obiecująco, a niestety wyszło chamskie podejście do pracownika. Bez okresu wypowiedzenia, bez informacji wcześniejszej, bez możliwości znalezienia sobie wcześniej pracy. Zostałam bez środków do życia i znikomą odpowiedzią o nieprzedlużeniu umowy. Życzę koleżankom i kolegom dalszego pracowania w zakłamaniu, obgadywaniu i skarżeniu jeden na drugiego.
Plusy
W tej chwili żadne
Minusy
Brak obrony w oskarżeniach słownych, brak komunikacji, jedni pracownicy lepsi drudzy gorsi
Czy ta opinia była pomocna?Tak 159Nie 11Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bochnia
pracownik fizyczny sklepu (były pracownik) –  Bochnia, małopolskie4 kwietnia 2019
bardzo pomocne są opinie byłych pracowników! Skoro większość jest opinii negatywnych mówiących o wyzysku i ciężkiej pracy co skutkiem jest zbyt mała ilości pracowników oraz o niemożliwości zaplanowania urlopu pojedynczego. Czy ktoś władny wyżej czyta w ogóle to co ludzie piszą! ? To jakiś dramat ! To nie te czasy co kiedyś! Apeluję do osób które pracują lub pracowały i są takie sytuacje zgłoście to gdzie trzeba. Jeśli kierownik olewa to trzeba uderzyć wyżej a nie narzekać. Zawsze można się zwolnić potem i bez problemu pracę znaleźć bo jest jej w brud!
Plusy
......
Minusy
wyzysk pracowników
Czy ta opinia była pomocna?Tak 64Nie 8Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobre zarobki, bardzo ciężka praca fizyczna
Zastępca Kierownika Sklepu (obecny pracownik) –  Zielona Góra, lubuskie24 marca 2019
Zarobki po podwyżkach jak dla mnie są bardzo dobre. Jednak jest bardzo ciężko, ilość osób na zmianie a ilość pracowników potrzebna to dwa inne światy... wystarczy, że jedna osoba pójdzie na l4 i cały grafik jest zmieniany tak, że człowiek nic sobie nie może zaplanować. Kilka razy w tygodniu trzeba zmieniać ustawienia nie tylko nowych promocji (ubrań itp) ale także starych (chemia, napoje,) , przez co jest na prawde ciężko.
Plusy
Benefity
Minusy
Ciężka praca fizyczna
Czy ta opinia była pomocna?Tak 72Nie 6Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Złośliwość
klient (były pracownik) –  Toruń Gdańska Lidl5 marca 2019
Gorliwość kierownictwa gorsza od faszyzmu. Powoduje to bałagan. Złośliwa i niekompetentna ochrona. Robią wszystko aby zniechęcić klientów i dlatego towar tak długa zalega. Tam dostaniesz to, czego już dawno nie zobaczysz w innych punktach.
Plusy
brak
Minusy
bałagan, nieuzasadniona nagonka ochrony na parkingu.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 38Nie 4Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Konin
pracownik sklepu (obecny pracownik) –  Konin, wielkopolskie3 marca 2019
Pracę oceniam dobrze, dobra atmosfera, nauka, możliwość rozwoju,
Plusy
Możliwość wybrania etatu
Minusy
Brak bonów na święta wielkanocne
Czy ta opinia była pomocna?Tak 32Nie 16Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ciężkie miejsce pracy
pracownik sklepu (były pracownik) –  Bielsko-Biała, śląskie17 lutego 2019
Kadra kierownicza nie dostrzega podstawowego problemu jakim jest zbyt mała ilość pracowników na jednej zmianie. Zdażały sie przypadki kiedy na zmianie były 3 osoby (wraz z prowadzącym zmianę). W Lewiatania na mojej ulicy (sklep 3-4 krotnie mniejszy) na raz pracuje 7-8 osób..

Lepiej mniej zarobić niż wracać z pracy nieprzytomnym ze zmeczenia.

Aha nadgodzin przy etacie 170h miałem w granicach 15% czyli ok 187h miesiecznie. Oczywiscie nadgodziny mozna było jedynie odbierac jako wolne, i to z zaskoczenia.. Na przykład przychodze do pracy, pracuje 2-3h i prowadzacy zmianę decyduje ze mi schodzą z nadgodzin i wysyła mnie do domu...
Plusy
15 min płatnej przerwy na 8-10h pracy
Minusy
częste przypadki pomawiania
Czy ta opinia była pomocna?Tak 83Nie 3Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
6
kasier-sprzedawca (były pracownik) –  Toruń, kujawsko-pomorskie6 stycznia 2019
Bardzo dobrze miejsce pracy super stanowisko super
Plusy
Wymiar pracy
Minusy
Niema
Czy ta opinia była pomocna?Tak 12Nie 60Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Katastrofa!
pracownik sklepu (były pracownik) –  zachodniopomorskie24 listopada 2018
Praca w Lidlu na stanowisku "pracownik sklepu" to jest istna katastrofa. Mobbing i obciążenie psychiczne w parze z tak ciężką, fizyczną pracą jest nie do udźwignięcia.
"Więcej na radość z życia" to bardzo żałosna próba przekonania potencjalnych pracowników i klientów, że Lidl jest firmą dbającą o człowieka. Nic bardziej mylnego.
Zbyt mało pracowników na zmianach, zostawanie po godzinach (często gęsto już po odbiciu się na rejestratorze czasu pracy - a więc za darmo), brak czasu na pójście do toalety czy napcie się wody. Ustawowe 15 minut przerwy, nie rzadko odbębnione 30 minut przed wyjściem do domu, a więc po 7 godzinach ciężkiej lataniny.
Kierownicy regionalni mają wszystko głęboko i szeroko, byle cyferki się zgadzały. Wskaźniki utarg - wydajność, na podstawie, których dobierana jest ilość pracowników w danych dniach, są po prostu śmieszne i niedokładne, przez co w sklepie średnioobrotowym na zmianie było po 3-4 osoby. Obsadź 3 kasy, jedna osoba na odpiek i masz sklep bez pracowników, a robota sama się nie zrobi. Czasem wychodziłyśmy w sobotę o 23:45 żeby się wyrobić i nie złamać zakazu handlu w niedzielę...
Wynagrodzenie to w 20% premia za obecność. Więc wystarczy, że weźmiesz jeden dzień L4 i jesteś w plecy z pieniędzmi, więc ludzie przychodzą do pracy chorzy zarażając pozostałych. MS potrafi rozporządzać czasem urlopowym według własnych upodobań. Np dostajesz wniosek urlopowy do podpisania i koniec - idziesz w lutym na tydzień urlopu.
Brak możliwości awansu, brak możliwości rozwoju. Jedyne co czeka to regresja umysłowa, ból kręgosłupa i przepłakane noce.
A na koniec
  więcej... powiedzą Ci, że jest nadstan pracowników i nie przedłużają Ci umowy. Patrzysz na ogłoszenia o pracę, a tam ogłoszenie, że szukają pracowników do sklepu z którego przed chwilą Cię wylali na zieloną trawkę.
Najlepiej się nie odzywać, nie jeść, nie pić, robić za trzech i zamiatać za sobą od razu.
Taka to radość z życia mnie spotkała...
  zwiń
Plusy
ubezpieczenie
Minusy
niskie zarobki, obciążenie psychiczne, mobbing
Czy ta opinia była pomocna?Tak 293Nie 10Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie jest tak najgorzej
Zastępca Kierownika Sklepu (obecny pracownik) –  Gdańsk, pomorskie17 listopada 2018
Opinia zależy od sklepu, miałam okazję pracować na sklepie gdzie nie działo się dobrze. Głównie przez kadrę zarządzajacą, która mobbingowała a pracownicy bali się cokolwiek robić. Atmosfery zero, ludzi za mało, zostawianie po godzinach. Za to na kolejnym pomimo tego ewidentnego braku pracowników jest lepiej bo jest atmosfera, zero mobbingu, chociaż czasem trzeba zostać to nie jest to tak notorycznie. Z grafikiem nie ma problemu a wcześniej problem był zawsze. Jak komuś bardzo nie pasuje jego sklep radzę się przenieść i zobaczyć jak jest na innym, bo i awansować można ;)
Plusy
Wypłata na czas, atmosfera na sklepie, multisport, wyjazdy wakacyjne (woodstock), prestige
Minusy
Krótka przerwa, zbyt mała kadra na zmianach i wgl na sklepach, niekompetentni przełożeni, faworyzowanie pracowników, premia obcinana za L4 dla pracownikow
Czy ta opinia była pomocna?Tak 83Nie 12Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ciężka praca
Zastępca Kierownika Sklepu (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie17 listopada 2018
-Ciężka pracafizyczna,
-Małe szanse na awans
-Kadra zarządzająca mogła by bardziej komunikować się z pracownikami,
Minusy
Niskie zarobki w stosunku do wykonywanej pracy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 123Nie 8Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Słupsk
pracownik sklepu (obecny pracownik) –  Słupsk, pomorskie15 listopada 2018
Drogie Panie szczerze odradzam.
Mówi się, że Lidl jako dobry pracodawca oferuje wysokie zarobki. Nic bardziej mylnego w mojej ocenie zarobki nie adekwatne do wykonywanej pracy.
Ciągły pośpiech, zadania wykonywane są byle jak i to jest dobrze, bo jak się starasz to jesteś wolny.
Atmosfera przez regionalnego bufona i MS to katastrofa--wielcy Państwo siłą od pługa oderwani.
Nastawienie firmy jest na pracę indywidualną i donoszenie współpracowników na siebie,a powinna być to praca zespołowa.
Ciągłe zostawanie po godzinach, niby dobrowolne, ale spróbuj nie zostać.
Każda sobota pracująca, żadnego weekendu wolnego.
Prośby o wolne nigdy nie spełnione.
Dni urlopowe wycykane pojedyńczo, a jak prosisz o niego to oprócz 2tyg w roku nie dostaniesz w wybranym przez siebie terminie.
Plusy
Wypłata na czas, ale w dużych firmach to standard
Minusy
Opisane
Czy ta opinia była pomocna?Tak 121Nie 3Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
3
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Busko-Zdrój, świętokrzyskie9 listopada 2018
duzy stres, kierownictwo rejonu ok nie dokonca kier sklepu
Plusy
mila atmosfera
Minusy
dojazdy do pracy praca zmianowa
Czy ta opinia była pomocna?Tak 19Nie 12Zgłoś
Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Lidl. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,3
Na podstawie 5 354 opinii
51 119
41 531
31 343
2632
1729

Oceny wg kategorii

3,0Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,5Zarobki/pakiet socjalny
3,2Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,0Kadra zarządzająca
3,1Kultura pracy