Opinie pracowników firmy KONSALNET

Wyświetlono wszystkie opinie (41)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Oszukują na wypłacie, pani Sylwia z Katowic wzięła sobie do swojej kieszeni moje pieniądze
Ochrona (były pracownik) –  Katowice, śląskie31 października 2019
Pani Sylwia z Katowic wzięła sobie moje ciężko zarobione pieniądze do swojej kieszeni, obiecuję zwroty za paliwo i dodatki a przy wypłacie nic ci nie daje tylko zabiera do swojej kieszeni, taką firmę trzeba zgłosić złodziejstwo. nie polecam pracy z tą firmą
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy w której jest miła atmosfera
Kwalifikowany pracownik ochrony (obecny pracownik) –  Siedlce, mazowieckie4 lipca 2019
Wypłata na czas zgodna z umową. Miły kierownik i cała kadra.
Minusy
Brak
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5Nie 15Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Fine
Bodyguard in chain store "Biedronka" (były pracownik) –  Gdańsk, Poland5 czerwca 2019
I worked 5/6 days for a week. The job was hard on the beginning, but after was better. The worst was that I was so bored but I learned a lot e.g. resposibility.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Tychy zakład
ochrona (obecny pracownik) –  Tychy, śląskie28 marca 2019
świetny szef fajne zarobki przy godzinach nadliczbowych dostosowanie szefa do zgłoszenia o pilnym wolnym cudowna atmosfera i pracownicy niektórzy wredni jak to w każdej pracy ale większość poukladanych i miłych gości ☺
Plusy
stołówka tania zarobki towarzystwo internet
Minusy
godziny
Czy ta opinia była pomocna?Tak 7Nie 14Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Suwałki
pracownik ochrony (były pracownik) –  Suwałki, podlaskie11 grudnia 2018
Ciągłe różnice w wypłacie wynagrodznia. Obchody z zegarkiem w ręku, brak odzieży ochronnej, brak przerwy na posiłek,brak szkolen tylko podpisujesz że miałas takie,pozwalanie na rozpychanie się łokciami, brak poszanowania cudzej własnosci, brak szacunku dla pracownika deszcz nie deszcz obchód 55 min co godzine , jak wyjdzie ci 6 obchodów to dobrze i 10 kilometrów w nogach, brak umundurowania na zmiane, Jesli pracujesz na umowę zlecenie to jak zachorujesz to sam sobie szukasz zmiennika bo inaczej płacisz kary finansowe, chyba że masz uklady. Ciągłe oszustwa i wykorzystywanie pracowników chyba ze masz układy, częśc dowódcow z przypadku bez jakiejkolwiek wiedzy o kierowaniu- gdzie oni ich znależli?Jedni mający układy prawie nie chodza w obchody , za to inni nawet 7 razy. Poza tym fajnie i dużo pracy na świezym powietrzu dobre dla zdrowia. Pierwszy raz spotkałem ochroniarzy( NIE WSZYSCY ) o tak miernym zaangażowaniu. Do tego dochodzi inwigilacja za pomoca systemów CCTV - a to nierówno stoisz, a to zle siedzisz, to za szybko, to za wolno. Byli janusze matematyki, byli janusze budownictwa, a tu są janusze ochrony.
Plusy
brak
Minusy
układy, niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 56Nie 4Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy, w którym panuje dobra atmosfera.
Ochroniarz (obecny pracownik) –  Warszawa, mazowieckie12 listopada 2018
Typowy dzień w prace jest spokojny .Mozliwości rozwoju w tej firmie są codzienno.Kultura miejsca pracy jest ok.
Plusy
bdb umundurowanie
Minusy
nie ma stałego sklepu do pracy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 12Nie 33Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Kpina z pracownika
pracownik ochrony (były pracownik) –  Kalisz, wielkopolskie1 listopada 2018
Każdą lukę prawną, którą Konsalnet może wykorzystać by odnieść korzyść majątkową nad pracownikiem - Konsalnet wykorzysta. Praca po 12 godzin bez wymaganego okresu przerwy dzień w dzień bo zrobienie grafiku to wyzwanie intelektualne dla dowódcy, który uważa się za Boga Najwyższego na obiekcie.
Plusy
brak
Minusy
wyzysk, niskie zarobki, pomiatanie ludźmi, niska kultura osobista dowódcy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 77Nie 3Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Liczarz sortownia Bydgoszcz
Liczarz (obecny pracownik) –  Bydgoszcz, kujawsko-pomorskie27 października 2018
Praca beznadziejna, liczy się tylko wydajność a nie pracownik. Nie ma dodatków za niedzielę i święta A wszystkie pracujące, zamiast płatnych nadgodzin umowa zlecenie . Grafik zmianie się co chwilę nie mozna sobie nic zapalnowac. Nigdy nie wiesz o której skończysz pracę. Sprzęt do pracy jest niesprawny . Jednym słowem wyzysk. Szefowa lubi plotki i donosicielstwo. Kultura ludzi tam pracujących jest bardzo niska .
Plusy
Pewnosc zatrudnienia ze wzgledu na brak osob do pracy
Minusy
Mobbing przez pracownikow i wyzysk
Czy ta opinia była pomocna?Tak 51Nie 2Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
negatywna
pracownik ochrony (były pracownik) –  podlaskie12 października 2018
Praca w Bielsku Podlaskim w Rossmanie przy obecnej menadzer to porazka! Ta Pani chyba ma cos z pamiecia i raczej nie ma pojecia o swoich obowiazkach i wyprawia tam cyrki nawet z przelewaniem kasy na konto!-slowna to tez raczej nie jest.Zdecydowanie odradzam-szkoda nerwu!
Czy ta opinia była pomocna?Tak 34NieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Konsalnet to firma w której można dobrze zarobić o ile chce się pracować!
ochroniarz (były pracownik) –  Gdynia, pomorskie1 października 2018
Pracowałem w sezonie w Jastarni w biedronce, Kasa świetna , na czas , szef nie problemowy, gorzej z kierownikami samego sklepu ale da się przeżyć. Jeśli chce się pracować i wyrobi się dużo godzin można na prawdę ładnie zarobić.
Plusy
zwrot za bilety, pieniądze na czas, niekonfliktowy szef
Minusy
nadgodziny, zależność od zmiennego, (praca w ochronie z zasady jest nudna)
Czy ta opinia była pomocna?Tak 16Nie 25Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Atmosfera fatalna
Liczarz (obecny pracownik) –  Bydgoszcz, kujawsko-pomorskie6 czerwca 2018
W tej pracy najważniejsze są koszulki 😐, nie szkodzi że nie ma na czym pracować!
Plusy
Fajne kolezanki
Minusy
Niskie zarobki, wyzysk
Czy ta opinia była pomocna?Tak 46Nie 11Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ochrona Tesco Koszalin
Lider Ochrony (obecny pracownik) –  Tesco Koszalin24 maja 2018
Fajny zespół, Menadżer sumienny,słowny, dba o ludzi i błyskawicznie reaguje, jeśli ktoś potrzebuje Jego interwencji. Zarobki eleganckie, zawsze na czas, często nawet wcześniej.
Dobra atmosfera w zespole, fajni ludzie o wysokiej kulturze osobistej. Jestem bardzo zadowolony i życzę wszystkim, żeby też mieli takie doświadczenia z firmą Konsalnet.
Polecam to miejsce.

P.S. Myślę, że naprawdę dużo zależy od Menadżera Regionalnego i Szefa Ochrony, więc jak dobrze traficie, to jest super.

Pozdrawiam
Czy ta opinia była pomocna?Tak 12Nie 32Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Może być
pracownik ochrony (były pracownik) –  Nysa, opolskie21 kwietnia 2018
Dobra kultura pracy. Zarobki na gwarantowanym minimalnym poziomie. Duża liczba godzin.Pensja przelewana na czas.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 20Nie 32Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
5
ochrona (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie4 kwietnia 2018
Moja ocena jest wysoka, nie mam nic nikomu do zarzucenia.
Plusy
towarzystwo
Minusy
zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 8Nie 28Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Oszusty
ochroniarz (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie22 lutego 2018
Witam pracowałem w styczniu 2018 w tej firmie na Dw Centralnym w warszawie i mam kłopot z odebraniem reszty kasy za zlecenie od 20 .02.2018 miało być naliczone wyrównanie i nie mam do dzisiaj.
Jak dzwoniłem do kadr rano 22 02. 2018 to powiedzieli mi że przelew był wysłany dzień wcześniej przez cały dzień sprawdzam konto niema żadnego przelewu czyli oszukali mnie. Powiem tak tylko ta firma to Dno i jeszcze raz dno nie podejmujcie pracy w niej a szczególnie Warszawie na Dw Centralnym.
Plusy
nie
Minusy
oszukują pracowników pod każdym względem.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 58Nie 8Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy ludzi z bardzo niską kulturą osobistą.
pracownik biurowy (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie2 lutego 2018
Łamanie wszelkich możliwych procedur jest na porządku dziennym, kto się nie dostosuje zostanie zwolniony lub pozbawiony premii, czy chociażby wybrania terminu urlopu wypoczynkowego. Kadra zarządzająca placówką to osoby o bardzo niskiej kulturze osobistej, przekleństwa i groźby są wizytówką tych osób. Przymusowe nadgodziny płatne poniżej standardowej stawki(z umowy zlecenie), brak zapewnienia odpowiednich narzędzi do pracy, ciągłe nakręcanie tępa pracy i wysokie kary finansowe za błędy których nie da się uniknąć bez zachowania procedur.
Plusy
Pewność zatrudnienia z powodu małej ilości osób chętnych do pracy w tym miejscu.
Minusy
niskie zarobki, łączone umowy o pracę ze zleceniem, premie po znajomości, socjal tylko dla rodzin wielodzietnych z jednym źródłem utrzymania, praca wyniszczająca psychicznie
Czy ta opinia była pomocna?Tak 181Nie 14Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Konsalnet Ostrów Wlkp.
Pracnwnik ochrony (były pracownik) –  Ostrów Wielkopolski, wielkopolskie21 stycznia 2018
Praca okey,ale sytuacja między pracownikami i menagerem fatalna,pracują tu ludzie którym nic się chyba w życiu nie udało,wredni,psychole,ciągle wściekli,nie do wytrzymania jak jesteś spokojnym człowiekiem.Menager jak "wielki pan" ton rozmowy z nim jak na przesłuchaniu! Oczywiście są i normalni pracownicy .
Plusy
Wypłata na czas.
Minusy
Wszystko z wyjątkiem wypłaty.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 38Nie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dno i wodorosty.
pracownik ochrony (były pracownik) –  Gniezno, H&M .3 stycznia 2018
Wielki Pan Menadżer Stanisław powinien raczej ochraniać imprezy w klubach lub wiejskie festyny, ponieważ jego chamstwo, bezczelność i arogancja nie zna umiaru. Kultura pracy jest odrażająca. Kierownik powinien świecić przykładem, a nie używać wulgarnych zwrotów w stosunku do swoich pracowników przy klientach. Możliwość rozwoju? Kierownik z chęcią odda Ci część swych obowiązków w zamian za pieniądze, które zarobisz na wyższym stanowisku tyle samo.


Pasują idealnie wraz z jeszcze bardziej bezczelną i złoścliwą kierowniczką sklepu Martynką, która nie umożliwiła nawet pracownikom TYLKO pracownikom ochrony kodów do drzwi od zaplecza tzw. socialroom. Myślę, że PIP powinien się tym zainteresować.
Minusy
Złośliwa kadra zarządzająca, śmieciówki. brak dostępu do wody oraz na zaplecze.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 50Nie 5Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Najgorsza firma jaka istnieje
pracownik ochrony (obecny pracownik) –  Włocławek, kujawsko-pomorskie23 grudnia 2017
Pakiet socjalny w firmie jest tak swietny ze paczka dla 3 miesiecznego dziecka to kubek zawieszki na choinke i czapka mikolaja rozmiar na grycanki. Nigdycwyplaty sie nie zgadzaja menedzer olewa twoje problemy o wolne trzeba prosic miesiac wczesniej a jak chcesz od reki wolne bo noge zlamales to ci mowi ze trzeba bylo wczesniej dac znac
Plusy
Jedyny plus to +25 w zime w biurze sklepu
Minusy
Wszyzstko
Czy ta opinia była pomocna?Tak 50Nie 2Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
3/10 powód wypłaty co 3miesiące
pracownik ochrony (obecny pracownik) –  Elbląg, warmińsko-mazurskie25 listopada 2017
Firma ok tylko kulka minusów na umowie pisze że 15każdego mieśaca wyplaty aw żeczywistośc co 3mieśące
Plusy
kadra ok
Minusy
wypłaty co 3mieśące
Czy ta opinia była pomocna?Tak 27Nie 5Zgłoś
Poproś o dostęp do tej strony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w KONSALNET. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

2,8
Na podstawie 41 opinii
58
410
35
23
115

Oceny wg kategorii

2,5Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
2,4Zarobki/pakiet socjalny
2,4Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
2,4Kadra zarządzająca
2,6Kultura pracy