Ciągłe różnice w wypłacie wynagrodznia. Obchody z zegarkiem w ręku, brak odzieży ochronnej, brak przerwy na posiłek,brak szkolen tylko podpisujesz że miałas takie,pozwalanie na rozpychanie się łokciami, brak poszanowania cudzej własnosci, brak szacunku dla pracownika deszcz nie deszcz obchód 55 min co godzine , jak wyjdzie ci 6 obchodów to dobrze i 10 kilometrów w nogach, brak umundurowania na zmiane, Jesli pracujesz na umowę zlecenie to jak zachorujesz to sam sobie szukasz zmiennika bo inaczej płacisz kary finansowe, chyba że masz uklady. Ciągłe oszustwa i wykorzystywanie pracowników chyba ze masz układy, częśc dowódcow z przypadku bez jakiejkolwiek wiedzy o kierowaniu- gdzie oni ich znależli?Jedni mający układy prawie nie chodza w obchody , za to inni nawet 7 razy. Poza tym fajnie i dużo pracy na świezym powietrzu dobre dla zdrowia. Pierwszy raz spotkałem ochroniarzy( NIE WSZYSCY ) o tak miernym zaangażowaniu. Do tego dochodzi inwigilacja za pomoca systemów CCTV - a to nierówno stoisz, a to zle siedzisz, to za szybko, to za wolno. Byli janusze matematyki, byli janusze budownictwa, a tu są janusze ochrony.
Minusy
układy, niskie zarobki