Opinie pracowników firmy Kolporter

Znaleziono 15 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (16)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ajent Kolportera z Zabrza
Właściciel (obecny pracownik) –  Zabrze, śląskie17 września 2019
Mam pytanie jak długo będziemy płacić za wasze błędy spowodowane aktualizacją bazy towarowej ( 3 razy w tygodniu) która dopisuje towar który został sprzedany. Rozmawiałem jeszcze z innymi ajentami i mają to samo. Na saloniku nikt nic nie ukradł i nie wyniósł ponieważ sprawdzałem kamery.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Polecam
sprzedawca (były pracownik) –  Bytom, śląskie16 września 2019
Praca fajna, niezbyt ciężka. Bardzo miło wspominam
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie polecam
Były partner (były pracownik) –  Chmielnik, świętokrzyskie12 września 2019
2 i pół roku 13-to godzinnej harówki dzień w dzień, zero urlopu. Zarobki poniżej jakiejkolwiek normy, nie zostawało nawet 1000zl po wszystkich opłatach. Pomieszczenie bez łazienki i bieżącej wody. Zimą temperatura bliska zeru, a latem powyżej 40st.kroku oszukują, np na gazetach, zwracasz określone ilości tytułów, a okazuje się, że w magiczny sposób wyparowuja po drodze, czym Cię obciążają.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Złe
sprzedawca, doradca klienta (były pracownik) –  Sosnowiec, śląskie24 października 2018
Miałam szalonego szefa ale tego nie mogę ocenić pozytywnie
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 4Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
fun place
shop assistance (były pracownik) –  Słupsk, pomorskie16 lipca 2017
I need a new experience and my strengths in a new profession, I am still looking for new experiences and my own experience in different situations.....
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 20Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
kolporter
sprzedawca (obecny pracownik) –  Połczyn-Zdrój, zachodniopomorskie27 lutego 2017
Atmosfera czasem dobra, czasem zła. Warunki w pracy są niedostosowane żeby w tym pomieszczeniu stać i marznąć.
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 20NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Kolporter - miejsce gdzie stracisz kontakt z rzeczywistością.
partner (obecny pracownik) –  kolporter8 lutego 2017
Po 3 latach mam już dość - i tak długo wytrzymałem. Nie mam czasu na nic - dzieci, rodzina, rozrywka.
Praca od 7 rano do 20 wieczorem (sobota 7-16, niedziela 9-14).
Marne pieniądze - zostaje ok. 1000 zł przy kreatywnej księgowości.
Nie idźcie tą drogą!
Miało być pięknie i bezproblemowo - to praca dla osób samotnych z wkładem własnym ok. 10000, płatnym szkoleniem i słabą kadrą zarządzającą - nie pomagają!
Plusy
Kontakt z ludźmi, wynagrodzenie w terminie
Minusy
zarobki, bardzo długi czas pracy, brak urlopów
Czy ta opinia była pomocna?Tak 46Nie 4Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Calm place
Seller in a newsstand (były pracownik) –  Sosnowiec26 sierpnia 2016
Company provides calm and easy going work environment.
Clear expectations, flexible hours, work is easy and simple to learn quite quickly. Suitable for everyone.
Plusy
Flexible Hours
Minusy
Small shops
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 3Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
dobra atmosfera
kierownik sekcji obsługi dostaw (były pracownik) –  warszawa30 marca 2016
dobra atmosfera, kadra zarządzająca dobra, praca na noc, współpraca z pracownikami ok.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
dziwne miejsce do pracy
pakowacz - kierowca (obecny pracownik) –  Opole, OP5 sierpnia 2014
brak słów, harujesz a mało z tego masz, czyli nie mam nic więcej do dodania
Plusy
nienajgorsza pensja
Minusy
zero życia prywatnego
Czy ta opinia była pomocna?Tak 57Nie 4Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra atmosfera
Pracownik Sekcji Dokumentacji Danych (były pracownik) –  Warszawa, MZ2 lipca 2014
Stabilne zatrudnienie, pracę oceniam na dobrą. Firma zapewnia możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego.
Plusy
możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego
Minusy
brak możliwości awansu
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 1Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
praca dla osób z silną osobowością i wysoką aparycją
Pracownik Sekcji Obsługi Dostaw (były pracownik) –  Warszawa, MZ30 stycznia 2014
W trakcie wieloletniej współpracy zmieniła się kadra zarządzająca, co spowodowało bardzo negatywne skutki dla pracowników, pogorszenie warunków pracy oraz wiele vacatów. Komunikatywność ze współpracownikami oceniam na stopień dobry. Praca ciężka, fizyczna dla wytrwałych.
Plusy
umowa o pracę
Minusy
ciężka fizyczna praca i brak motywacji, wynagrodzenie nie adekwatne do obowiązków
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
My the best work!
office administrator (były pracownik) –  Poznan Poland11 listopada 2012
This work has given me the most satisfaction. Within a few years was promoted two times. I have gained great experience, met a lot of interesting people.The hardest part was the end of the month, when I was working about 15 hours a day. Each of my success was appreciated.
Plusy
opportunity for professional development
Minusy
to low pay
Czy ta opinia była pomocna?Tak 12Nie 32Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
atmosfera niezbyt miła
magazynier (były pracownik) –  kielce20 lipca 2012
mogło by byc lepiej ocena na 3.Jest żle nie wypłacają nad godzin,
Plusy
wolne soboty
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 57Nie 12Zgłoś

Zobacz więcej opinii o firmie Kolporter

A może chcesz zobaczyć:

Poproś o dostęp do tej strony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Kolporter. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,1
Na podstawie 16 opinii
55
43
31
22
15

Oceny wg kategorii

2,9Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
2,4Zarobki/pakiet socjalny
2,6Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
2,8Kadra zarządzająca
2,9Kultura pracy