Opinie pracowników firmy KFC

Znaleziono 34 opinie pasujące do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (22 224)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Fun workplace
Manager (były pracownik) –  Nowy Targ23 sierpnia 2018
I've loved to work there because of a lots of great people who worked with me, I still go there to talk with my coworkers. The hardest part of my job were night shifts, because I was working only with one person and sometimes night shifts were overwhelming.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Żenada
serwisant (były pracownik) –  Rumia, pomorskie31 lipca 2018
Najgorsza praca na jaką mogłem trafić. Kierownictwo hamskie i i wykorzystujące młodych pracowników jak się tylko da. 3 osoby na stanowisku z czego 1 musiała robić wszystko podczas gdy 2 pozostałe robiły co chciały. Praca strasznie ciężka a wynagrodzenia tyle ile kot napłakał. Najgorsza jest oszczędność na produktach. Klient płaci sporo pieniędzy żeby móc zjeść dobry posilek a w zamian dostaje zimne jedzenie które jest bardzo ubogie bo wszystkich składników jest dosłownie odrobina mimo że standardy mówią co innego.
Plusy
nie można patrzeć na jedzenie po pracy przez co można schudnąć
Minusy
male zarobki, kierownictwo, wyszkolenie, jakosc jedzenia
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Hard work, good atmosphere
Seller/Cashier (były pracownik) –  Poznań18 kwietnia 2018
As for a firts job in life it was very good experience. I learned a lot about working in a group of people and parnetship. Work is hard but if you have a good people around you it can be easy.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Wszystko było bardzo dobrze
Pracownik kuchni Restauracja PIZZA HUT&KFC Olsztyn (były pracownik) –  Olsztyn, warmińsko-mazurskie14 lutego 2018
Pierwsza poważna praca po skończeniu technikum , było ok I dbano o pracowników kasy.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 1Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Negatywna
kierowca kat b (były pracownik) –  Poznań, wielkopolskie16 stycznia 2018
Praca tam nie podobała mi się podejście do ludzi było złe
Plusy
Elastyczność
Minusy
Złe zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Good place for students
Customer Service (były pracownik) –  Gdańsk, Poland2 czerwca 2017
Good place for students, good shift, nice people to work. Very busy but time flies. I was never bored there. Salary could be better... I didn't enjoy contact with managers, they were always stressed and it was hard to reach help from them. Customer service brings lot of fun, I recommend this job for hardworking, open and friendly people.
Plusy
Cheap lunch
Minusy
Salary
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
good salary structure.
Cashier (były pracownik) –  Gdansk7 maja 2017
KFC as an employer is one of the biggest fast food chains in the world. Due to the top management changes it has effected their core business during recent times. works hard towards staff training but sometimes its a little more then what is required. hard to keep work/life balance as this job is too demanding.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bardzo przyjemna
Serwis kanapkowy (były pracownik) –  Kraków, małopolskie12 kwietnia 2017
Masowe przygotowywanie jedzenia. Atmosfera i szefowie w porządku. Gdyby nie nagłe zdarzenie losowe, nie odchodziłbym z tej pracy.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Productive
Customer Service (były pracownik) –  Bielsko-Biala16 marca 2017
4 brigade, everything was the best.lunch time was 15 min. not to good, just 1 day off. Typical day, i was cleaner of machines parts and also take care about health and safety gloves and personal protection.
Plusy
Good salary
Minusy
High level of noise
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
fun workplace
supervisor (były pracownik) –  Wrocław, Poland.20 lutego 2017
KFC in Poland is very professional restaurant, they serve good food standards. Also they guarantee good training for staff, that improve customer service.
Plusy
standard
Minusy
price
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Good place for students
Customer Service Role (były pracownik) –  Gdańsk2 lutego 2017
It is a good job to start with. If you are a student it is a perfect place for you because it offers flexible hours and it has young stuff.
It is a very fast paced environment so if you enjoy being busy and working around great, friendly people you will definitely love it there.
Plusy
Very cheap lunches, great stuff
Minusy
Low salary
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
świetna atmosfera
Instruktor (były pracownik) –  Wrocław, dolnośląskie11 stycznia 2017
Praca pod presją, ale z możliwością rozwoju, rewelacyjna atmosfera, bardzo dobry pakiet socjalny.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Simple work
Cooker (były pracownik) –  Piotrków Tryb.20 października 2016
Fry chicken, nothing hard to do. It is good job for studnets. Posibility to promotion (like I did). After that i become Menager and than Facility Menager.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 2Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
productive work place
cook (były pracownik) –  warsow - poland20 sierpnia 2016
I learned fry chicken,very friendly young people working for KFC.easy job,free meal,friendly management,the most enjoyable part of the job is fry chicken and making pizza.
Plusy
free meals
Minusy
good roster
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 3Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
KFC in Poland.
Store Manager (były pracownik) –  Poland27 czerwca 2016
I used to work in KFC but in Poland. It is very good work for people who are going to university or college because of flexible hours. I promoted there from work on back of kitchen to manager.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Co-operative, and Productive
Delivery Driver (były pracownik) –  Wroclaw18 maja 2016
I learned to be more cooperative, and have a keen eye on details while delivering customer service. The typical day of work was very busy and productive.
Plusy
Free launches, Flexible hours
Minusy
Long hours
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Kfc
Cook (były pracownik) –  Poland - Lodz16 maja 2016
Working at KFC taught me prepare your meals according to a standard, and teamwork , rapid response , work under time pressure
Plusy
Flexible working time
Minusy
Average payment
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Great Job
Cook (były pracownik) –  Nowy Sącz, małopolskie2 maja 2016
Greeted customers and provided excellent customer service.
Maintained high standards of customer service during high-volume, fast-paced
operations.
Prepared all food orders within a 2-3 minute time frame.
Prepared quality products while maintaining proper food safety practices, portion
control and presentation within service goal times.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
productive and fun workplace
Shift manager (były pracownik) –  Warszawa, MZ17 stycznia 2016
I worked in difference days. I got a lot of training before and during supervisor position. I worked in this restaurant and this same time I was study. When i was worked there i open restaurant and close on my own. I manage group of about 10 and more people during one shift I was responsible for all restaurant during my shift ,i gave staff aims to do, gave them position to work: kitchen, service, lobby etc, send them for break,clear money, training new staff, . I was responsible for cleanliness, efficiency of appliances and machinery, taking care of costs and losses, making inventory software etc. I learned how to work under pressure and realize imposed target
The hardest part of the job was? i think, work with , ,,difficult personalities''
I like doing many things at work, be very active and does was the most enjoyable part of the job .I liked be on management position.
I like challenging because this help me to develop myself and learn new skills.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
fun workplace, great job for student
Customer Service (były pracownik) –  Lublin18 listopada 2015
I met a lot of fantastic people during work at Warecka Pub. Great atmosphere of work and fatntastic management. There was a lot of variety in what I did each day, so my work was so multidirectional.
Plusy
fantastic atmosphere of work
Minusy
bad payment
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w KFC. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,6
Na podstawie 22 224 opinii
56 147
46 260
36 006
22 068
11 743

Oceny wg kategorii

3,4Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
2,9Zarobki/pakiet socjalny
3,2Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,3Kadra zarządzająca
3,4Kultura pracy