Opinie dot. stanowiska Sprzedawca/kasjer (m/k) w firmie Jeronimo Martins Polska S.A.

Znaleziono 80 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (207)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Było super
kasier-sprzedawca (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie6 października 2019
Bywa różnie, wszystko zależy od ludzi którzy tam pracują. W jednym sklepie będzie wpozadku, super atmosfera i wszyscy będą sobie pomagać, a w innym pełno rywalizacji i rzucania klod pod nogi.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Kadra jest bardzo kolezeńska, szybki awans
Sprzedawca - kasjer (obecny pracownik) –  Warszawa, mazowieckie5 października 2019
Kadra jest bardzo przyjazna kolezenska szybki awans
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 4Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Jeronimo
Kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Wejherowo, pomorskie1 października 2019
Ciężka, mozolna niezapłacona godnie praca. Zła atmosfera między pracownikami
Czy ta opinia była pomocna?Tak 8NieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ocena
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Zamość, lubelskie7 sierpnia 2019
Praca nie należy do lekkich a płaca nie jest wysoka dobry tylko socjal
Czy ta opinia była pomocna?Tak 15Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
boguszow-gorce ul.traugutta
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Boguszów-Gorce, dolnośląskie17 lipca 2019
atmosfera po zmianie kierownika sklepu fatalna ciagle niezadowolenie zwykonanej pracy straszenie pracownika nagana
Czy ta opinia była pomocna?Tak 23NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie polecam
sprzedawca-kasjer (obecny pracownik) –  Kraków, małopolskie11 lipca 2019
Fajnie umowa na rok, a później brak gwarancji zatrudnienia mimo że ciągle brakuje pracowników
Plusy
Socjal
Minusy
Kadrą kierownicza
Czy ta opinia była pomocna?Tak 19Nie 1Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Brak tolerancji
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Żary, lubuskie14 czerwca 2019
Prywatne problemy były powodem utraty pracy brak tolerancji wobec pracownika , ale rozumiem rozwiązanie umowy w takiej sytuacji ,lecz po rozmowie z panią kierownik która w rozmowie ze mną powiedziała że każdy zasługuje na szansę i że kadry to nie problem ze przywróci mnie do pracy powiedziała że napewno zadzwoni pełna nadziei po rozmowie czekałam na telefon nie stety pani Klaudia nie szanuje swoich pracowników i nie zachowuje się jak przy stało osobie kierującej ludźmi szacunek i szczerość jest jej napewno obce
Plusy
Miła atmosfera
Czy ta opinia była pomocna?Tak 15Nie 5Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Łódź
sprzedawca-kasjer (obecny pracownik) –  Łódź, łódzkie11 czerwca 2019
Praca w biedronce jest średnia plusem jest szybki awans oraz zarobki i pakiet socjalny.
Plusy
zarobki i pakiety socjalne
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6Nie 6Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Siedlce
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Siedlce, mazowieckie11 maja 2019
Syf w każdym sklepie, liczy sie tylko zrobienie roboty, brak szacunku dla drugiego człowieka, premi nie ma , pobory najnizsza krajowa zatrudniają na 3/4 eteu. Nowy pracownik siedzi tylko na kasie niczego innego nie jest w stanie się nauczyć ,a później maja do niego pretensje ze nic nie wie, nie umie. Załoga ci co liżą kierownictwu maja lepiej, moga sobie wyjsc na papieroska a ty czlowieku nie zawsze masz czas zjeść ale przerwę w systemie odznaczasz bo kierownik każe. Nie polecam za długo tam pracowałem
Plusy
Socjal
Minusy
Brak poszanowania ludzi
Czy ta opinia była pomocna?Tak 41Nie 3Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Panującą super atmosfera
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Starogard Gdański, pomorskie20 marca 2019
Dbanie o estetykę sklepu bardzo dobra obsługa klienta
Plusy
Pakiet socjalny
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6Nie 20Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
zła
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Wrocław, dolnośląskie22 lutego 2019
złe miejsce pracy, wykorzystywanie pracowników pod kątem fizycznym i psychicznym. Mobbing nie do udowodnienia
Czy ta opinia była pomocna?Tak 66Nie 2Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ok
Sprzedawca - kasjer (były pracownik) –  Bytów, pomorskie15 lutego 2019
Bardzo dobra, brak zastrzeżeń, dobra współpraca z edpolprscownikami
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 28Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bardzo super
sprzedawca wyrobów pirotechnicznych (były pracownik) –  Mysłowice, śląskie18 stycznia 2019
Pracownicy bardzo sympatyczni. Mimo wielu godzin do przepracowania miło wspominam. Możliwe że jeszcze bym tam powróciła.
Plusy
przyjazna atmosfera
Minusy
brak
Czy ta opinia była pomocna?Tak 7Nie 34Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Puck
kasjer (obecny pracownik) –  Puck, pomorskie27 grudnia 2018
Wynagrodzenie za pracę jest żałosne starasz się jak możesz przerzucasz miesięcznie setki kilogramów, a to wiecznie mało!! System premiowy to tylko taka przykrywka dla oka, by ją dostać trzeba mieć naprawdę zezowate szczęście ostatnia premia była w 2018 za październik w tym roku 1 sezonowa nie liczę tej co miesięcznej za obecność. Czy to nikogo nie dziwi kto chciałby tyle zapierd... za takie grosze/// no przykro nam nie zostały spełnione warunki premiowe, bo tajemniczy klient, to nie wyrobiony budżet to straty za duże itd. itd. Normalny cyrk!! Kto pracuje ten wie o czym mówię. A do tego non stop ktoś cię popędza szybciej szybciej!!! Jak tu normalnie pracować jak codziennie jesteś zasypany taką ilością towaru do tego regionalny da 20 rzeczy na raz do zrobienia i jak to wszystko razem pogodzić już nie mówię że na kasę między czasie trzeba usiąść.... Może warto się nad tym pochylić i pomyśleć żeby Góra miała zysk to jak te pionki na dole muszą zapierd... Może warto ich docenić bo to te pionki robią kasę nie panie za biurkiem czy komputerem zamawiając takie tony towaru dla nas do rozłożenia. Pozdrawiam może takim ludziom za biurkiem przydałby się chociażby tydz pracy w takim sklepie /myślę że od razu by nastąpiły zmiany! Także szanujmy się nawzajem.
Plusy
Umowa
Minusy
Zarobki grafik
Czy ta opinia była pomocna?Tak 97Nie 3Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
lubraniec okropnie
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Lubraniec, kujawsko-pomorskie2 grudnia 2018
Pracy dużo, wyplata żałosna. Gdyby panie niby kierowniczki wzięły się do roboty to może byloby łatwiej. Odradzam. Atmosfera w Lubrańcu okropna
Plusy
umowa
Minusy
wszystko
Czy ta opinia była pomocna?Tak 61Nie 1Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Szczytno
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Szczytno, warmińsko-mazurskie14 listopada 2018
Ja jestem nauczona, ze wszędzie trzeba pracowac, bo za to się dostaje wynagrodzenie. Jednak to co się tam dzieje to jedna wielka masakra!!!!!! Kierownictwo nie szanuje ludzi, w dupie ma pracownikow, a potem to własnie wychodzą braki w kadrze, bo albo zwolnienia sie sypią, albo wypowiedzenia!!! Dziwię, ze do tej pory nikt nie dodał sobie jeszcze dwoch do dwoch i nie wziął się za to. Jednak pewnie jak to ludzie mowią, dobrze dupe liżesz, to i wysoko stoisz i za nic masz innych!!! Grafik robiony tylko bo musi byc, a i tak z dnia na dzien potrafią zmienic i nie obchodzi, z masz rodzinę!!! Miesiąc ma 30 dni, a wersji grafikow w miesiącu 43!!! Można! Można!!! Jeden caly czas zasówa na popoludnie miesiacami, a drugi przychodzi wiecznie na srodek gdzie wtedy najgorszy syf i dostawa go omija! po co ma byc po rowno, jak ten co dupe dobrze lize moze miec lzej! Chocby nie wiem jak czlowiek się staral, na przerwe nie chodzil, dla swietego spokoju zaznaczone, ze przerwa byla, to i tak jest za wolny i się opierdziela! tak to jest jak kierownik nie patrzy na ludzi jak ludzi tylko slucha slówek przydupasow i tym się sugeruje! Ogólnie nie polecam!
Plusy
socjal
Minusy
syf, mobbing, pracownicy podzieleni na przydupasow i tych co nie maja prawa glosu i maja robic najgorsza robote
Czy ta opinia była pomocna?Tak 111Nie 1Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
warunki pracy
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  pomorskie8 listopada 2018
atmosfera miedzy pracownikami niedoli super zgrana paczka. chcesz być poniżany przez klientów którzy traktują ciebie jak podczłowieka służacego jak pies -to praca dla ciebie!!! grafik zawsze jest na skraju prawa zmieniany 30 razy w miesiącu , pensja średnia w porównaniu do innych sieci , inna stawka w róznych miastach róznica płac 900zł , nie można przystanąć wymienić kilku zdań z wspólpracownikiem bo odrazu ze nic nie robisz , na kasie jak usiadziesz o 7 to siedzisz .............przerwa !!!! o matko!!!!!15 min nie wiadomo czy isc do toalety czy coś zjeść, zaczynasz pracę o 14 konczysz o 2 w nocy nikt nie pyta czy masz jak wrocic do domu. i tak to jest!
Plusy
umowa
Minusy
zarobki, ponizanie przez klientów
Czy ta opinia była pomocna?Tak 80Nie 1Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra atmosfera. Praca ciężka. Płaca słaba. Wymagania duże.
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Gliwice, śląskie12 września 2018
Ciężko jest pogodzić pracę z domem. Chodzi mi tu o prace na zmiany. Grafik zmienia się nawet 40 razy miesięcznie. Nic nie można z rodziną zaplanować. Ludzi do pracy jest mało. Problem robią gdy się chce wziąć opiekę na dziecko. Mam wrażenie że czasem praca jest ważniejsza niż dziecka zdrowie. Oprócz tego socjal fajny. Dwa razy do roku na kartę przedpłacową dofinansowanie w zależności od tego jaki jest miesieczny dochód na osobę. Roczna premia 1400 na rękę pod warunkiem że nie ma L4 , plus ocena kierownika.
Plusy
Dobry socjal
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 65Nie 3Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Białe Błota
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Białe Błota, kujawsko-pomorskie6 września 2018
Królestwo kierowniczki. Kto jest dupolizem ma dobrze , reszta może liczyć na mobbing , szyderstwa, wyśmiewanie. Praca dla silnych i głupich.
Plusy
Przerwa tuż przed fajrantem
Minusy
zszargane nerwy, mało ludzi na zmianie, mobbing
Czy ta opinia była pomocna?Tak 101Nie 7Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
bardzo dobra stabilna i zarobkowa praca
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Łask, łódzkie31 sierpnia 2018
Bardzo dobra praca bardzo dobrze zarobkowa, mili dla siebie ludzie kazdy wie co ma robic na swoim stanowisku, duży pakiet socjalny , zero wykorzystywania.
Plusy
pakiet socjalny, zarobki
Minusy
trudno sie dostac na stanowisko
Czy ta opinia była pomocna?Tak 14Nie 98Zgłoś
Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Jeronimo Martins Polska S.A.. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,3
Na podstawie 207 opinii
544
456
351
224
132

Oceny wg kategorii

2,8Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,4Zarobki/pakiet socjalny
3,2Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,0Kadra zarządzająca
3,0Kultura pracy